View Full Version : ЗоВ за ПомоЩ
здравейте много сам чел форума ви и е найстина интересен и пълен с полезни съвети и винаги съм се колебал дали да се регистрирам и да споделя проблемите си,но винаги ме е било срам,но най накрая се реших :) моля без подигравки и шеговити подмятвани а само серйозни отговори :) аз сам на 15 и пенисът ми е с дължима около 12-13 сантиметра и дебелина не знам колко не сам я мерил но не е кой знае колко ,да бих те казали че още имам да се развивам и т.н. но на повечето ми връстници членовете им са по-дълги и дебели от мойте...
та молбата ми е ако има някакви хватки за подпомагане растежа на пениса да ги споделите и също така да попитам ако не ми порасне и си остане малък а ми се наложи да правя секс има ли презервативи с по малък размер и дали да ме е срам да попитам в аптеката за размери
Благодаря предварително 8-[ 8-[
slavito007
11-18-2007, 20:11
Избиваш го на комплекси, ък си на 15. Имаш ли 10 сантима, то имаш повече от достатъчно да задоволиш някоя. Има още да расте, няма да остане такъв."Хватки такива" има много, много опасни от които. Така че я остави да си расте, знае си раотата и няма да та остави така.Споко.
Сдърах се да не те овикам, защото си новичък, пък всеки ден попадам на минимум 1 тема за размера. ;)
MiSs_DioR_CheRiE
11-18-2007, 20:31
spoko mom4etata se razvivat bavno no prodiljitelno :lol:
Споко е пич 10-12 ти стигат...останалото е нахалство :)
Пък и важен е не размера а кво правиш с него ;)
devil_feel_f
11-18-2007, 20:36
:D :D :D :D :D :D :D
мерси най-напред че не ме оплюхте и т.н. :) и не се присмивахте най-вече \:D/ ами както попитах горе дали има някви размери презервативи все пак от предпазливост да знам ако не ми стават стандартните дали има и по малки щото все пак не е мн хубаво момичето да пие хапчета
**EcKo**
11-18-2007, 20:41
:D :D :D :D :D :D :D
Еее смейте се...ама без тия 10-12 сантиметра на къде отивате?? :grin: :grin: :grin:
GameMaster
11-18-2007, 20:52
Da kakto nqkoi drugi ve4e otbelqzaha ne e vajen razmera ami kakvo pravish s nego ;) Tay che ne se pritesnqvai ....a ako si mislish che vsichki momicheta haresvat golemi razmeri mislq che greshish ima i momicheta s drugi predpochitaniq ;)
мерси най-напред че не ме оплюхте и т.н. :) и не се присмивахте най-вече \:D/ ами както попитах горе дали има някви размери презервативи все пак от предпазливост да знам ако не ми стават стандартните дали има и по малки щото все пак не е мн хубаво момичето да пие хапчета
Споко пич, презерватива се развива - колкото санта ти трябват толкова - що се отнася до дължината. В милата родина всички са еднакви или поне разликата е много малка, няма да те питат за размер споко.
swords1010
11-18-2007, 23:18
Да, ти наистина ще се развиваш още! И този размер, също няма да ти създава проблеми.
Хватки ли? Едва ли има такива "хватки", или ако има, едва ли са толкова ефективни! По-малък размер презервативи не ти трябват, просто няма да развиваш презерватива до край! :wink:
Мерси дадохте ми някакви надежди последно въпросче и може да локнете темата :) ам то тфа ми е ясно за дължината ма на дебелина е по - големия проблем ама сиг и тфа ще се опрай :grin: начи ще си чакам без да се притеснявам и да завиждам на другите :-x 8) ами примерно ако на мен и на момичето с което съм ни се прииска много да го напрайм и ми е широк какво да прайм :wink:
KarinA_loF
11-19-2007, 12:56
:) хей,хей нямаш причини за паника,може би просто приятелите ти се развиват малко по бързо от теб,но това не значи че твоят член няма да порасне,а и както казват не е най важен размерът ;). Таа значи на 15 години си , не знам какъв член би искал да имаш, нормален ти е. Виж ако си на 20 вече е проблем. Но за сега нямаш причини за паника.
Всичко хубаво, не се притеснявай за това.
straightup
11-19-2007, 15:54
Споко члена ти си знае работата и ше порасте. ;) А и нали знаеш "НЕ е важно колко е дълга магическата пръчка,а колко е магическа!" :D
Kato ti e shirok she go pookastrish ottuk ottam i gotovo :-P Spokoino,nqma da se pritesnqvash, vlagalishteto na momicheto e muskulna tykan,koqto se raztqga vse pak. She go karash malko po-poleka v nachaloto i postepenno shte stane nomera. \:D/
Wrathchild
11-20-2007, 08:45
Ъъъ споко... ще ти порастне още.
Пък и ти от къде знаеш на приятелите ти колко санта е, те ли ти казаха?
Само да ти кажа, че момченцата на тази възраст са много склонни да се фукат и да преувеличават...
- Пък на мен ми е 16 санта...
Събуваш му гащите и за да му видиш това, което би трябвало да се намира там ти трябва лупа...
KAKASHI SENSEI
11-20-2007, 08:52
споко и примен е същото :cry: :cry: :cry: 8-[ 8-[
Пич не се притеснявай, и аз съм съшя (+1,2 санта). Не слушай момичетата, и като травопост да ти е пак ще казват че ти е малък(щото се чувстват комплексирани от това че си нямат) :-D :|
Rysa_Kykla
11-20-2007, 18:32
здравейте много сам чел форума ви и е найстина интересен и пълен с полезни съвети и винаги съм се колебал дали да се регистрирам и да споделя проблемите си,но винаги ме е било срам,но най накрая се реших :) моля без подигравки и шеговити подмятвани а само серйозни отговори :) аз сам на 15 и пенисът ми е с дължима около 12-13 сантиметра и дебелина не знам колко не сам я мерил но не е кой знае колко ,да бих те казали че още имам да се развивам и т.н. но на повечето ми връстници членовете им са по-дълги и дебели от мойте...
та молбата ми е ако има някакви хватки за подпомагане растежа на пениса да ги споделите и също така да попитам ако не ми порасне и си остане малък а ми се наложи да правя секс има ли презервативи с по малък размер и дали да ме е срам да попитам в аптеката за размери
Благодаря предварително 8-[ 8-[
ами за съжаление няма такива методи за подпомагане на растежа...това че врасниците ти имат по големи пениси нетрябва да те притеснява,просто ти се развиваш малко по бавно от врасниците си :wink: