View Full Version : какво да направя ... ??
Здравейте ...
Значи проблема е следния ...
с момичето в което съм лудо влюбен много яко се бяхме скарали ...
за това бях аз виновен ... нараних и чувствата много ....
направих това клипе за нея ...
http://www.zazz.bg/play:36923748
със 300 зора се оправихме ... а пробелма е ,че осещям някаква промяна ...
във нея ... във начин по които говори с мен.. във анчина по който се даржи с мен ... някакви идеи какво може да е станало ???
8-[ 8-[
HePeAJIeH
11-19-2007, 15:15
Нормално е.Просто щом сте се скарали толкова лошо тя сега е малко по-нащрек и малко или много зе е отдалечила от теб! Това е нещо като защитна реакция от нейна страна.Да се надяваме че нещата м/у вас ще са наредят както преди! Успех и лека вечер! :wink:
мерси ... дано се наредят ,защото ... аз мн сажелявам за това което сторих .. и сега ми е мн гадно ... :cry: :cry: :cry:
punkrock
11-19-2007, 15:21
Какво толкова си направил, че сте се скарали?
ами казах и едни неща които въобще не мислех ... и тя ми се обиди мн ...
punkrock
11-19-2007, 15:28
Еее не е кой знае колко сериозно, на всеки се случва да има лоши моменти и да казва неща, които не мисли! :)
Трябва да се опиташ да си върнеш доверието и, гледай следващия път да не направиш тази грешка отново (:
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-19-2007, 15:29
Наранена е, какво може да е станало... Дай й време. Не си споменал какво точно е станало, но явно не е малко... Просто не може с едно "извинявай" да се оправи всичко, да се изтрие и болката, причинена от преди това. Аз също съм така, ако има нещо, което приятелят ми е направил и което ме е накарало да се чувствам зле, ако нямам разумно обяснение, трудно ми е просто после да се съвзема... Всъщност е имало само 1 такъв случай, в който да съм се чувствала по-сериозно наранена, и повчрвай, 2 седмици на извинения от негова страна ми трябваха, за да мога горе-долу да го превъзмогна, и все пак това, което почувствах тогава, още ми е в съзнанието... Нормално е сега да й е трудно да комуникира с теб, след като си й причинил болка, просто разбри, че не винаги можеш с лекота да гледаш в очите човек, който те е наранил, най-малкото се страхуваш да не се случи отново...
Еее не е кой знае колко сериозно, на всеки се случва да има лоши моменти и да казва неща, които не мисли! :)
Трябва да се опиташ да си върнеш доверието и, гледай следващия път да не направиш тази грешка отново (:
какво да направя за да си върна доверето ... В момента в главата ми е тя .. и нищо друго .. толкова много съм объркан ,че незнам ... :cry:
Изчакай известно време, може би е прекалено наранена.Ако не й мине дълго време, поговори с нея, защото явно нещата ще са сериозни.
Mi qvno 4e si q zasegnal sas dumite si i qvno 4e ima 4uvstva kam teb i ti e prostila no sega sigurno se 4udi vse o6te za6to si i kazal tezi ne6ta i se 4udi dali ima pri4ina i vse pak tq sega 6te bade malko pove4e na6rek
punkrock
11-19-2007, 16:55
какво да направя за да си върна доверето ... В момента в главата ми е тя .. и нищо друго .. толкова много съм объркан ,че незнам ... :cry:
Ми незнам и аз, просто и показвай колко държиш на нея.
Ако и след време (2-3 седмици примерно) продължава да се държи по-дръпнато, сигурно вече няма чувства към теб..
Ама все пак изчакай я, щом сте били скарани толкова сериозно не очаквай веднага да е както преди http://e.deviantart.com/emoticons/h/hug.gif
lLady_MooN_RaiN
11-19-2007, 17:09
Абе на първо време можеше да направиш едно клипче БЕЗ правописни грешки. Пише се успя, не оспя, и съжалявам, вместо сажелявам...
По темата - дай й време. Не се знае колко си я обисил и наранил.
NightSky
11-19-2007, 17:11
Явно е доста засегната. Известно време ще се държи така и ще престане. Може обаче да е престанала да вярва във връзката ви... тогава не можеш да направиш много.