Влез

View Full Version : Зов за помощ

pavo_rapar4e
11-20-2007, 11:41
kakvo da pravq nqmam roditeli i mi e mnogo tejko sled tqhnata zaguba kakvo da pravq?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!

vladimir4o
11-20-2007, 11:52
Незнам...Живота е много тежък така.. Хвани се на работа и учи в същото време.. :cry: :cry: :cry: :shock: :-#

HePeAJIeH
11-20-2007, 12:01
Първо трябва да бъдеш изключително силен(говоря психически).Животът без майка и баща е труден защото няма кой да ти даде родителската обич и подкрепа от която се нуждаеш.Не трябва да се отчайваш от тази мисъл (колкото и странно да звучи) а трябва да вярваш в себе си да си оптимист и да извличаш доброто във всяка една ситуация и да продължиш напред.Ако не можеш да преодолееш тази трагедия то ще е защото просто не искаш.Вярно е че ще ти е трудно да се справиш но рано или късно ще успееш стига да имаш волята! Никой не е казал че живота е лесен-той е изпълнен с трудности и препятствия.Но след всяко свое падение ние трябва да намерим сили да се изправим и да продължим напред независимо от обстоятелствата.Дано съм помогнал! Успех и лек ден! :wink:

MiSs_DioR_CheRiE
11-20-2007, 12:14
Бъди силен сигурно не е никак лесно но не трябва да се отчайва6 .... :cry: сигурно има6 баба и дядо които 6те ти помогнат ... ти на колко си всъ6тност?!

slun4ice_90
11-20-2007, 12:17
Страшно много, съжалявам!На колко си години,от къде си? :cry:

Victorya
11-20-2007, 16:55
Така,както винаги аз ще съм най-тъпата и пак няма да съм като хората.Но...ако беше без родители едва ли би седнал да го споделяш по форуми....нищо лошо против форума,но едва ли кибер пространството е най-подходящото място за подобни излияния.А и някак си от поста ти...абе не знам...лично на мен ми се струва лоша шега.Ако е истина,ти поднасям моите няй-искрени извинения и едно искрено: "Съжалявам!",но ако темата е еабавка...имаш лошо чувство за хумор.

Seducti0n
11-20-2007, 17:22
Дано темата ти да е сериозна,защото с подобни неща,човек не трябва да се шегува.

Колкото и да страдаш,няма да успееш да върнеш родителите си.Само мога да предполагам колко ти е трудно да продължиш напред.Нищо не може да бъде както преди-защото тях ги няма.Приеми обстоятелствата,колкото и неприятни да са те в действителност.Бъди отговорен,образовай се добре,въобще нареди си нещата по преоритети,дано някой ден да откриеш човек,който да може да ти даде поне част от тази,обич,които биха ти дали вашите,ако бяха живи.Лека им пръст...

Послушай и Нереален,помага. :wink:

mon4eto
11-20-2007, 17:37
Така,както винаги аз ще съм най-тъпата и пак няма да съм като хората.Но...ако беше без родители едва ли би седнал да го споделяш по форуми....нищо лошо против форума,но едва ли кибер пространството е най-подходящото място за подобни излияния.А и някак си от поста ти...абе не знам...лично на мен ми се струва лоша шега.Ако е истина,ти поднасям моите няй-искрени извинения и едно искрено: "Съжалявам!",но ако темата е еабавка...имаш лошо чувство за хумор.
I na men mi struva 4e e ebavka kat gledam ot posta ti :? Ama ako e vqrno mnogo sajelqvam :cry: gledai napred jivota e pred teb :wink:

DevilWish
11-30-2007, 20:00
[quote="vladimir4o"]Незнам...Живота е много тежък така.. Хвани се на работа и учи в същото време.. :cry: :cry: :cry: :shock: :-#[/qu
Mnogo e gadno ,no tova e istinata :*( Syjalqvam za zagobatata ti ;-)ote]

k1sS_mY_aSs
12-01-2007, 11:05
Депресията е голяма. Минах през това,оживях! Не се затваряй в себе си. Намери си приятели (ако нямаш такива) Живей за себе си. Обичай се и не гледай назад! :-) :-) :-) :-)

N0_feAR
12-01-2007, 11:42
не си тъпа, напротив...и на мен ми изглежда малко съмнителна тая работа, но ако е истина моите най-искрени саболезнования и горе главата