PDA

View Full Version : Не иэдържам

Yoyoyoyoyo
11-20-2007, 21:12
Эдрасти на всички.
Темата ми може би ще ви е смешна,но аэ найстина полудявам.
От доста време не съм правила секс ,а попринцип доста го обичам. :( Но от еэвестно време насам,откакто скъсах с приятеля си не съм го правила.Винаги съм била против `връэките эа една нощ`.Но вече не энам...найстина не иэдържам ,ужасно е :( А и не съм такава.Не бих отишла при някой поэнат и просто ей така да му кажа Абе айде да се е.ем. Хорааа энам,че надали можете да ми помогнете,ама плс кажете нещо.Някой чмувктвал ли се е така :?: Просто вече кат видя момче и само эатва мисля.Аууу :D
Моля ви само не даваите тъпи коментари с подигравателна цел.

П.С:Темата не е ебавка!!!

:mrgreen:

Djagata
11-20-2007, 21:16
ами мисля че това си е напълно нормално да ти се прави.
ми щом толкова много ти се прави намери си гадже за повече от една нощ ;) не е толкова трудно

stefko89
11-20-2007, 22:15
hvani si priqtel4e ;-)

samonervi
11-20-2007, 22:37
Никога недей да правиш секс за по една нощ.Много гафове могат да станат, от които после да те боли главата и да ти олекне протмонето.По - добре си намери сериозно гадже и изтърпи докато това стане.И аз съм била в същата ситуация,но е по - добре да има на кой да разчиташ ако стане нещо.За единия секс не си струват нервите после

quench
11-21-2007, 05:11
Никога недей да правиш секс за по една нощ.Много гафове могат да станат, от които после да те боли главата и да ти олекне протмонето.По - добре си намери сериозно гадже и изтърпи докато това стане.И аз съм била в същата ситуация,но е по - добре да има на кой да разчиташ ако стане нещо.За единия секс не си струват нервите после

глупости! :)

не се напивай, не забравяй гумата и внимавай да не хващаш най-големия селянин

"ожени се, за да правиш секс" :D

`Death`Whore``
11-21-2007, 05:30
Жалка си. Добре било да има на кого да разчиташ, а? Мъжете да не би да са само хуйове и портмонета? 'Баси малките пикли се навъдиха.

И като за край - да не мислиш, че с такова отношение ще си хванеш някого, на когото ще му пука дали си бременна или не?

По темата - мастурбирай и точка. Купи си вибратор, ако искаш.

DevilWish
11-21-2007, 05:35
I na men mi se e sluchvalo ama tyrpq i tva e...davai sami4ka kvo da ti kaja...6oto az sym go pravila s priqtel ,ei taka prosto i opredeleno ne be6e hyavo...seksa bez liubov malko e kato tarator bez mlqko...taka 4e po4kai o6te dokato si nameri6 nqkoi svesten ;-)

KAKASHI SENSEI
11-21-2007, 05:40
помощ гаджето ме заряза :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

bebok
11-21-2007, 07:14
masyrbirai

11-21-2007, 07:55
То и аз от известно време съм на сухо... :(

slun4evo
11-21-2007, 07:59
Ами пробвай с някой приятел, може да стане.Щом искаш само това мисля, че това е най-правилното.За какво ти е секс с непознат, като може да е с познат и приятен човек, в който си сигурна.Или просто се самозадоволявай. :)

Glezanka
11-21-2007, 08:18
Нормално след като си имала приятел и си свикнала на редовен секс сега да ти се прави ... 2 вариянта има ... или си хвани ново гадже или мастурбирай.

AnTiBuLLsHiTs
11-21-2007, 08:27
Т'ва пък да се шибаш с приятел само 'щот се сърби путката си е леко глупаво.. Нали знаеш, че посел няма да сте само приятели.. или въобще нищо няма да сте. 8)
Мастурбирай си.. най-безопасно е. :D

Wrathchild
11-21-2007, 08:28
Хей ръчички хей ги две, те ме чукат най-добре...

Quasar
11-21-2007, 09:16
мастурбирането няа нищо общо със секса ;) най хубу си намери някой с който да не е за един път..или с приятел...ма не мисли за това като услуга, щото нищо няма да усетиш...

partychild
11-21-2007, 14:50
Хей ръчички хей ги две, те ме чукат най-добре... :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: Намери си сериозен приятел но не си лягай още първата вечер с него ;-)

GregoryHouse
11-21-2007, 15:06
Пробвай "неангажиращия секс" както ме поправи една съфорумка...чукайте се с някой твой френд с уговорката без влюбваници...просто от време на време чук-чао и това е :) ...давам ти този съвет щото аз съм така...е друг е въпроса че моето е около 2 пъти седмично де ама аз съм си доволен, а доколкото разбирам тя не остава по назад...

Summer_Girl_6
11-21-2007, 15:22
Това е човешко, но в никакъв случай недей да правиш секс, само за да утолиш сексуалното си желание, по-добре се запознай с някое момче, но не избързвайте със секса. Плюс това знаеш какво правят мъжете, като не правят секс :) Ние, момичетата няма да им се даваме ;)

foreverr
11-21-2007, 16:05
Това е нещо напълно нормално, но има само 3 речения-да си хванеш гадже;да го правиш сама чрез мастурбация :D или да бездействаш :D

EnriqueIglesias
11-21-2007, 17:34
i az sym taka w momenta trudno se udarjam;))

krem4et0
11-21-2007, 17:37
Ами самозадоволявай се и толкова. А като си супер загоряла-загърби принципите си. Кое е по-силно в теб-желанието за секс или принципите?

gostut
11-21-2007, 18:00
емииииии.. приятел в нужда се познава ;)

CMEX
11-21-2007, 18:14
емииииии.. приятел в нужда се познава ;)или в случая на авторката "Приятел в нужда ме ебава" :-P :smt002

diamantche
11-21-2007, 18:19
Пробвай "неангажиращия секс" както ме поправи една съфорумка...чукайте се с някой твой френд с уговорката без влюбваници...просто от време на време чук-чао и това е :) ...давам ти този съвет щото аз съм така...е друг е въпроса че моето е около 2 пъти седмично де ама аз съм си доволен, а доколкото разбирам тя не остава по назад...
+1 i az sam taka v momenta... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Jesssy
11-22-2007, 22:41
Пойскай си !!!!

Saymon90
11-23-2007, 07:28
Ми намери си някой пич само за шибкането и... си се шибкайте :-D

Bousz
11-23-2007, 07:35
Sya 6te razbere6 kakvo im e na mom4etata 8-) ... Pak i nali onia ot gore ti e dal dve race kolkoto i vulgarno da zvu4i v kraen naistina spe6en slu4ai moje6 da si pomogne6 sama :wink: v tova nema ni6to lo6o e ne e kakto sexa ama vodi do sa6tia rezultat ... i da znae6 4e kogato 4ovek ne izdarja ve4e i ot tova naprejenie i jelanie gubi koncentraciya zapo4va da var6i gluposti taka 4e podobre sama otkolkoto s nekoi za 1 ve4er :wink:

malka^zagadka^
11-23-2007, 15:50
ami :D ako nqma6 s koi opitai sami4ka (masturbirai) :P