View Full Version : Дали си прави майтап с мен?
rockstar
11-20-2007, 22:17
W klasa mi ima edno momi4e..Mislq 4e imam 4uwstwa kym neq.Minalata godina q pokanih na kafe tq prie/az estestweno dowolen :grin: / obache tam kato si pogoworihme az i priznah za towa koeto 4uwstwam i tq mi otgowori 4e to4no towa ne o4akwala ot mene wsmisal takuf che wijdala wyw mene samo frend edinstwenoto mom4e ot klasa s koeto mojela da razgowarq po swobodno /az estestweno kakto i da e prieh go tejko mislq 4e daje izpadnah w depresiq , razwalih uspeha , zabiwah pred pc-to i po tochno pred profila i wyw ******* po cql den samo pictures zqpah..nema kak obache sled mesec dwa sa pouspokoih , wurnah si staroto nastroenie i eto 4e ot togawa po4naha problemite mi ] Tq po4na da me kani po kafeta po razni sabiraniq q na plaj da otidem q da i pomogna s neshto abe se edno da kajesh che si pada po mene :( nerazbiram naro4no li go prawi towa :( sqdashe do mene w daskalo..bazikahme sa..horata ot klasa misleha 4e sme frendowe/ne gadjeta/. Minalata sedmica ma razpitwa za biwshata mi averka..apak w4era mi razkaza za mom4eto po koeto si pada sega..10to klasnik ot syshtoto daskalo./nie sme 11/.Neznam az smqtam otnowo da i predloja ,zada ne me e qd posle 4e sam izturwal :( daje smqtam dwa puti da i predloja ediniq pyt sega i dogodina kato zawurshwame oshte wednuj :) Samo se pritesnqwam da ne si prawi maitap sys mene smisal takuf da sa se nagoworili dwe tri momicheta i da sa e((((t s mene..ddz prosto nqma da go ponesa ako e neshto takowa .Obidna duma ot neq dosega ne sam 4ul nito pak az sam q obijdal no prosto..s dwe dumi NE RAZBIRAM
8-[
т.7 и 6 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
stefko89
11-20-2007, 22:23
s edna duma tq ti e prosto priqtelka,no ako iska6 pak i predloji :) ,no spored men tq darji na teb mnogo 6tom spodelq vsi4ko s teb :smt006
rockstar
11-20-2007, 22:30
ami az zaduljitelno shte i predloja pak no .. :neutral: prosto imam nqkakfi pritesneniq.Neznam daje si mislq che ako otnowo ne se polu4i nishto pak shte se depresiram
samonervi
11-20-2007, 23:08
И аз така съм се тормозила за момчета по много време и в крайна сметка осъзнах, че не съм обичала никой от тях просто съм искала да опитам с тях и от това ,че не се е получавало нищо още повече съм им летяла по гъза. Ако обаче мислиш,че тя е момичео за теб пробвай докато не стане.Надеждата умира последна нали знаеш? :)
Sweet__Dream
11-21-2007, 05:49
Shtom iska6 pak probvai da i predloji6.Dano se suberete Uspeh.. \:D/ :wink:
В никакъв случай не й предлагай!Каквото станало - станало, нямаше да се показваш като мекушав, пак да ти каже "имам те само за приятел...после ще се почувстваш по-зле. :wink: А и много ясно, че няма да приеме - нали си харесва друго момче от училището?Пък и тези неща може да ги прави от чисто приятелство.
Wrathchild
11-21-2007, 08:13
Чакай, чакай...
Тя просто се държи приятелски, няма поведението на момиче, което те харесва.
Не си играе с теб, просто иска да сте отново същите приятели.
w3s7_s1d3_b01
11-21-2007, 09:08
ако иска6 пробваи надявам се няма6 какжо да губи6!!!! :-) :( :smt008 :smt006
HePeAJIeH
11-21-2007, 15:11
Сближила се е с теб може би защото ий липсва приятелството ви.След като тя ти е отказала сигурно малко или много си се дистанцирал.Приятелството е нещо много важно и свято и може би тя го изразява като те кани на плажа на купончета и т.н.Не мисля че си пада по теб поради факта че ти е споделила че харесва десетокласника.За сега се остави на течението а по-нататък ако започне да изпитва някакви чувства към теб ще ти прави намеци и прочие.Лека вечер! :wink:
Добре си направил преди време..опитал си споделил си и .... доказателство за откровенност...добре си направил че си си върнал старото настроение и не си се затворил в себе си задълго....а снимките от една страна глупаво...от друга не чак толкова...глупаво е защото е гадно да седиш и да гледаш нещо което искаш да имаш а няма как а е добре защото просто мечтите и надеждите все още са безплатни....рабирам и знам какво е да гледаш снимка на някого и да се сдухваш...да искаш всичко да е наред...всичко да бъде прекрасно...още повече че си на достатъчна възраст за да осъзнаеш сам някои неща....а това ако наиситна е така с наговарянето с няколко приятелки...жалко наистина може би момичето още притежава детински характер...не говори за толкова далечно време след година...не се знае какво точно ще стане с теб с нея....не се знае какво и от къде ще се появи в момент в който най малко очакваш....това което най малко очакваш....от друга страна погледнато може би сега тя те харесва и има чувства към теб защото може би се е осъзнала (мноого наистина много много малко срещано нещо в момичетата да си дадат сметка за някои неща и да се замислят реално) и ти разказва за другия защото иска да види как ще реагираш и иска по някакъв начин да ти стане гузно и пак да и признаеш...обмисли всичко внимателно...всички моменти всичко което сте си казвали...използвай всеки един случай всяко едно нещо обмисли го и и предложи...проучи нещата с другото момче за а не се окаже че те върти наистина защото ако харесва друго момче няма как да бъде с теб..смисал има как но много говори за нея....а още по лошо ще е ако го прикрие и пред теб говори че той за нея не съществува и че иска теб а в същото време...само тя си знае какво мисли но за толкова време ... може би е различна и това наистина ще е добре....помисли преди да земеш решение а и за последствията от отговора ти...ако нещо се получи може би после ще стане така че да не се познавате....успех
Поздрави :)
rockstar
11-21-2007, 15:46
amii az 4estno iskam da probwam otnowo :( za da ne stane taka..sreshtame sa nekude sled 10 godini i az togawa izpliuwam towa che sled kato sam i priznal wednuj sam prodaljil da q hareswam i tq da mi kaje "e shto ne mi kaza togawa" i da me e qd prosto ..samo kato si pomislq 4e moje da stane taka i.. :shock: shock shock :D
Опитай няма лошо...понякога от опит глава не боили..само че помисли наистина както казах за последствията...успех в начинанието :)
jessika87
11-21-2007, 16:00
Пробвай ако искаш,но според мен щом не се е получило преди не се знае дали ще се получи сега.Нищо чудно да се депресираш отново ,което не ти го пожелавам.Според мен тя те има за много близък приятел и за това те кани да излизате,споделя с теб.Това доказва моето твърдение ,че приятелство между момиче и момче не може да има ,поради простата причина че винаги единия се влюбва в другия
rihanna_07
11-21-2007, 16:08
ami spored men moje bi ne se bazika s tev ,no pone moeto mnenie e 4e tq te smqta za mn mn dob1r nein priqtel.no vse pak uspeh :) :) :) :) :)
FunkyFresh
11-21-2007, 16:25
Ми нз кфо ти дава повод да мислиш че те харесва за мен тфа са си приятелски отношения щом споделя с тебе и тн. мислиш ли че говори тея неща на всеки :? Според мене не трябва повече да й предлагаш се пак имаш достойнство..или не :roll: а и тфа дето го казваш мисля в 12 пак да й предложа ЕО на кой свят живееш не се знае кфо ше се случи до тогава по спокойно го карай :)
rockstar
11-21-2007, 17:50
jessika87 ami az imam nai dobra frendka no s neq sme samo priqteli spodelqmi pone az ne 4uwstwam nishto oswen priqtelska obich kym neq /(otgowarqm samo za sebe si :P) za neq neznam :)
rockstar
11-21-2007, 17:57
amiii nadejdata umira posledna :P
em spoerd men tq te ima za svoi mn dobur fr kakto sama ti e kazala.a tva 4e e po4nala da se durji malko po taka sled vreme e 6tot e zabelqzala nastroeniqtata ti i za6toto i e bilo samotno.ako iska6 tolkova mn predloji i , no spored men iz4akai i se opitai da dolovi6 neinite 'skriti' poslaniq 4rez deistviqta i yseti neinite namereniq,vseki bi trqbvalo da e sposoben....uspeh ;)
Според мен тя иска само да бъдете приятели и може би те кани по кафета защото е видяла че ще те загуби
При положение ,че ти обяснява кой харесва е тъпо да и предлагаш да търегнете :D
rockstar
11-22-2007, 08:39
amiii neznam neznam shte se oglejdam oshte malko za signali :) pak ako doluwq neshto koeto da me motiwira shte dawam smelo
jessika87
11-22-2007, 10:00
както каза,ти отговаряш за себе си,но за нея не знаеш :) Мисълта ми е ,да не бъдеш наранен отново.Трябвало ти е доста време за да се оправиш.По добре изчакай,може един ден нещата да се обърнат в твоя полза. :)
В никакъв случай не бива да и предлагаш пак. Веднъж вече си го направил, разкрил си чувствата си. Сега се прави само на приятел, тя ако наистина те харесва сама ще направи първата стъпка и ще ти го покаже....трябва да знаеш че жените сме големи лисици и понякога дори ние самите незнаем какво искаме...според мен има вероятност ако пак и предложиш тя дори и да те харесва да се отдръпне...затова си трай, дори можеш да я накараш леко да ревнува, без да прекаляваш разбира се, и то ще си проличи дали иска нещо повече....успех....и не забравяй че колкото повече и бягаш толкова повече ще те иска(без да прекаляваш естествено)
MiMcHeToOo
11-22-2007, 10:38
При положение ,че ти обяснява кой харесва е тъпо да и предлагаш да търегнете :D
мда..