W klasa mi ima edno momi4e..Mislq 4e imam 4uwstwa kym neq.Minalata godina q pokanih na kafe tq prie/az estestweno dowolen / obache tam kato si pogoworihme az i priznah za towa koeto 4uwstwam i tq mi otgowori 4e to4no towa ne o4akwala ot mene wsmisal takuf che wijdala wyw mene samo frend edinstwenoto mom4e ot klasa s koeto mojela da razgowarq po swobodno /az estestweno kakto i da e prieh go tejko mislq 4e daje izpadnah w depresiq , razwalih uspeha , zabiwah pred pc-to i po tochno pred profila i wyw ******* po cql den samo pictures zqpah..nema kak obache sled mesec dwa sa pouspokoih , wurnah si staroto nastroenie i eto 4e ot togawa po4naha problemite mi ] Tq po4na da me kani po kafeta po razni sabiraniq q na plaj da otidem q da i pomogna s neshto abe se edno da kajesh che si pada po mene nerazbiram naro4no li go prawi towa sqdashe do mene w daskalo..bazikahme sa..horata ot klasa misleha 4e sme frendowe/ne gadjeta/. Minalata sedmica ma razpitwa za biwshata mi averka..apak w4era mi razkaza za mom4eto po koeto si pada sega..10to klasnik ot syshtoto daskalo./nie sme 11/.Neznam az smqtam otnowo da i predloja ,zada ne me e qd posle 4e sam izturwal daje smqtam dwa puti da i predloja ediniq pyt sega i dogodina kato zawurshwame oshte wednuj Samo se pritesnqwam da ne si prawi maitap sys mene smisal takuf da sa se nagoworili dwe tri momicheta i da sa e((((t s mene..ddz prosto nqma da go ponesa ako e neshto takowa .Obidna duma ot neq dosega ne sam 4ul nito pak az sam q obijdal no prosto..s dwe dumi NE RAZBIRAM

т.7 и 6 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3