PDA

View Full Version : Помогнете имам голям проблем и незнам как да постапя !!!

durex_boy
11-21-2007, 13:05
Имам голям проблем с моята приятелка.По скоро проблема сам аз нямам опит в секса а тя иска мн от мен и аз като немога да и го дам се цупи нещо.Незнам защо но сваршвам мн барзо може би опит ми липсва ама трябва да оправя проблема барзо че незнам дали ще ме тарпят още. :neutral:

stefity
11-21-2007, 13:09
еее споко,не е болка за умиране че свършваш бързо,с времето това няма да е така.А ако гаджето ти наистина те харесва или обича няма да ти мрънка че не можеш да прайш секс а точно обратното,ще те подкрепя и ще те успокоява.така че да не ти пука :-P 8) :-({|=

partychild
11-21-2007, 13:15
И на колко години си :? ако ти е било за първи път е естествено че си свършил бързо... също и следващите няколко пъти .... с времето ще се оправи този тфой проблем иска практика :-D но наистина ако приятелката ти те обича би трябвало да не ти мрънка за глупости :?

russianmafiaboss
11-21-2007, 13:17
като учещаш че свършваш - го вадиш и ползваш пръсти...

durex_boy
11-21-2007, 13:24
ми на 16 години размера ми е дожолен за тия години ам тва сваршване ме дразни !!!не ми беше за 1-ви пат ама не бях праже; 3-4 месеца и мн кофти се получи :shock:

BeautifulWorld
11-21-2007, 13:42
Пробвай Durex Performa или които и да е по-плътни презервативи - по-бавно ще свършваш.

DevilWish
11-21-2007, 14:05
Kolkot po-4esto go praite tolkova po-izdryjliv 6te staa6 taka 4e spoko di6ai ;-) A taq kfa e we samo za sex li te iska ili kfo???

makarona
11-21-2007, 14:21
Имам голям проблем с моята приятелка.По скоро проблема сам аз нямам опит в секса а тя иска мн от мен и аз като немога да и го дам се цупи нещо.Незнам защо но сваршвам мн барзо може би опит ми липсва ама трябва да оправя проблема барзо че незнам дали ще ме тарпят още. :neutral:

Приятелю, хората казват ,че практиката помага навсякде!

partychild
11-21-2007, 14:37
ми на 16 години размера ми е дожолен за тия години ам тва сваршване ме дразни !!!не ми беше за 1-ви пат ама не бях праже; 3-4 месеца и мн кофти се получи :shock: Е добре като се усетиш че ще свършваш просто забавяш темпото .... :-| а и не си секс машина .. така да кажеш на гаджето си ! няма от какво да се притесняваш...

Bousz
11-22-2007, 09:22
Znam 4e e dosta gadno(ot li4en opit)i napalmo te razbiram ama az ti prepora4vam konsultacia s lekar :) ... aide ako pomogne kaji i na mene :oops: kakvo ti izpisaha :P ... makar 4e rabotata hi4 ne e za usmivki :cry:

Homunuculus
11-22-2007, 09:53
Решението ти е дурекс перформ. Слагаш го като започнете любовната игра,но внимавай да не падне самия гел,защото често се случва. Докато стигнеш до проникването гела ще е подействал 100% и ще усетиш как ти изтръпва:) След това почваш да таковаш колкото ти душа сака.....:)

ivon
11-22-2007, 10:10
ако ти е било за първи път е естествено че си свършил бързо... също и следващите няколко пъти .... с времето ще се оправи този тфой проблем иска практика :-D но наистина ако приятелката ти те обича би трябвало да не ти мрънка за глупости :?

alkobalko
11-22-2007, 10:29
Никой не се е родил научен. Опита идва с времето, така че не се притеснявай. А ако тя наистина държи на теб, няма да прави проблеми от това.

pufinzeto
11-22-2007, 11:01
bii edna 4ekiya predi tva i si gotov :-P :-P :-P :D :D :D

LitTleJ
11-22-2007, 13:59
Колко бързо свършваш? pufinzeto е прав, пробвай и с Durex.

krem4et0
11-22-2007, 14:05
Малко жени искат актове, продължаващи до безкрай. А и винаги може да повторите............не е нужно да правите секс 2 часа, за да й е приятно.

Kras4eto_lp
11-22-2007, 14:49
Бии си повечко чекии :D

Bousz
11-23-2007, 07:28
Az primerno ne go iskam samo zaradi lubimata no i zaradi mene si... kakto se kazva istinskiya maj ne e tozi koito pravi sex 2/3h a tozi koito moje da nakara gajeto si da svar6i za vazmojno nai-malko vreme :P ... ama vse pak e dosta gadno 6tot na mene samia mi stava guzno makar 4e tya me podkrepya :)

krem4et0
11-23-2007, 07:41
Az primerno ne go iskam samo zaradi lubimata no i zaradi mene si... kakto se kazva istinskiya maj ne e tozi koito pravi sex 2/3h a tozi koito moje da nakara gajeto si da svar6i za vazmojno nai-malko vreme :P ... ama vse pak e dosta gadno 6tot na mene samia mi stava guzno makar 4e tya me podkrepya :)
Да ти става гузно, ако актът е 1 час и тя умира от болки вече............повече от 10-15 мин за първи акт и 30-40 за втори не са приятни. Говоря за себе си.

Wrathchild
11-23-2007, 08:29
А колко време издържаш?
Прекъсвай от време на време и готово...
Иначе наистина като го правите по-често ще издържаш повече.

aniezina
12-23-2007, 09:30
свършва за минута и няколко секунди, но това може да се оправи, по-лошото е че се трупясва върху теб и не ти оставя да си вземеш въздух, а най-изнервящото е че приказките му са големи и наистина те карат да имаш големи очаквания и заради това разачарованието ми бе толкова голямо и затова се цупех ама вече няма значение, благодаря че му дадохте съвети въпреки че той не ги използва, апропо-аз съм гадното гадже дето иска много :-D

vaniLL
12-23-2007, 09:37
свършва за минута и няколко секунди, но това може да се оправи, по-лошото е че се трупясва върху теб и не ти оставя да си вземеш въздух, а най-изнервящото е че приказките му са големи и наистина те карат да имаш големи очаквания и заради това разачарованието ми бе толкова голямо и затова се цупех ама вече няма значение, благодаря че му дадохте съвети въпреки че той не ги използва, апропо-аз съм гадното гадже дето иска много :-D

op mackata i tq se vkliuchi
spored mene tova trqbva da si go izqsnite nasame.kolkoto i da sme razkreeposteni sichkite , tova si e vashiq sexualne jivot :smt001
mi stroqvai go malko , pone az useshtam , che ima nujda ot podkrepa i napytsviq.kritikata ne vinagi deistva blagopriqtno.
pyk za ochavnaiqta ... mn dubre znaish , che masata ot momchetata sa "ebachi , chukachi i mogat da te lashkat 3 chasa po svoi dumi " ... myje :? :-D

uspehh i go dryj izkyso :-) :-) :-)

`Death`Whore``
12-23-2007, 09:40
Много мразя такива курви и кучки. Като я интересува само да И го ръгат повече, да си хване 5-ма, но да не те занимава.

Спокойно, нормално е да не се справяш невероятно и да не издържаш много първите пъти. А тя няма право да се цупи.

Сега видях интригите. Все ми е едно. Оправяйте се. Обаче вие сте си избрали такъв човек - да сте гледали с кого се захващате.

princesa_viki
12-23-2007, 09:46
ако пък момичето не те "търпи" значи не е за теб.ако има любов между вас,според мен тя ще разбере и ще се опита да направи така че да не свършваш бързо.Ебати секса ли стана всичко,няма ли любов вече.... :roll:

vaniLL
12-23-2007, 09:48
ако пък момичето не те "търпи" значи не е за теб.ако има любов между вас,според мен тя ще разбере и ще се опита да направи така че да не свършваш бързо.Ебати секса ли стана всичко,няма ли любов вече.... :roll:

zaisi si ot dvamta :!:
a ti prochete li ma mackata posta ???

`Death`Whore``
12-23-2007, 09:49
А мацката толкова ли е глупава /без извинение/, та да се хваща с някакъв, който постоянно разправя, че е бог в леглото?

vaniLL
12-23-2007, 09:51
А мацката толкова ли е глупава /без извинение/, та да се хваща с някакъв, който постоянно разправя, че е бог в леглото?

mackata edva li e s nego samo zaradi sexa

`Death`Whore``
12-23-2007, 09:51
Душко, я пак прочети какво написах. :)

vaniLL
12-23-2007, 09:55
aham , az go prochetah oshte 1q pyt.
Imam vpredvid dr :) Edva li e s nego smo zaradi sexa.Ne vqrvam da go ostavi zaradi tova , che svyrshva byrzo . I toi edva li go razpravq predi da trygnat :-D
Ama nqma da e zle nqkoi ot dvamata da se merne naokolo , che da ne si razvivame s tebe teorii :-D

`Death`Whore``
12-23-2007, 09:58
По нейните думи се е хвалил...аз разбирам, че си се хвали принципно. И наистина...аз само се смея на такива мъже. Всяка жена с поне малко акъл няма да погледне такъв. А и всеки знае, че тричасов акт не е много приятен за жената и мъжът обикновено въобще не свършва...така че не е много за хвалене.

Иначе да, може и да не е с него заради секса, но ако е така, да поговорят, а не да се цупят и да пишат по форуми. Да не са на 12.

vaniLL
12-23-2007, 10:02
I na mene mi e nteresno na po kolko sa.
Ama to ponqkoga ne e do vyzrastta ima i vyzrastni hora , koito postypvat smeshno i ne mogat da provedat edin normalen razgovor.I se nadqvam da vlqzat pak i da prochetata , che sexa e za udovolstvie i ne biva da im nosi poveche problemi>partnioryt ne e gadatel i ima nujda ot podkrepa i napytsviq i ako si govorite za tezi nehsta dvamata , shte vidite , che shte vi stava vse po-hubavo i shte se opoznaeta na dr nivo.Pog govorene ne viziram "hvalene " na koi kolko mu e i kolko izdyrja , a koi kakvo obicha , kyde se chustva nesiguren i kakvo e gotov da napravi.
Uspeh :)

aniezina
12-23-2007, 10:11
Слушай мила, няма нужда да ми го казваш-пределно ми е ясно какво е значението на секса(е да главно е за да се продължава същуствуването на човечеството но все пак...) Работата е там че аз просто не съм искала да говоря с него, това бе причината за да го зарежа, просто при други аргументи той не обръщаше внимание на желанията ми. не бях с него само заради хвалбите, познавам го от дълго време и като приятел бе страхотен човек и затова реших че като гадже също ще се получи но уви...не стана така. Аз наистина разговарях с него обаче човека реши да го направи обществен проблем и аз днес намерих темата, дори не знаех за същуствуването и, но вече проблема е решен (поне от моя страна) . Пояснявам че наистина не бях с него заради секса-не ми пречи ако ще въобще да не го бива. По принцип съм креативна личност и влизам в положение на хората и можех да му помогна, знам и как и с малко желание щях да изваям бог в леглото от него, но просто други неща не вървяха, а с тях си отиде и желанието да съм с него, такаче...Аз като открих темата се чудех да се смея ли или да плача...

vaniLL
12-23-2007, 10:18
Veche si si vzela reshenieto..ti si go pozvanash , ne ot nqkolko zirecheniq razbirame samofragmenti ot vashata vryzka i chast ot problemite i .
:-)

`Death`Whore``
12-23-2007, 10:22
:lol: Вече съвсем се обърках. Той май е едно голямо бебе. Не го ли беше забелязала преди?

aniezina
12-23-2007, 10:33
Ами работата е там че го прозрях чак когато тръгнахме. Преди това се бе скрил зад големите но все пак "земни" приказки на които вярвам и ти самата би повярвала и в допълнение, не веднъж бе доказвал че има за какво да му имам доверие и че е добър приятел. Добър приятел, но недорасъл за "гадже" или можеби той си е на нормално умствено ниво за годините но намен нещо не ми е наред, серьозно започвам да се замислям дали не изисквам много. Но все пак когато даваш много, и можеш много (както е при мен) се предполага че и отсреща ще ти отвърнат със същото, и тогава идва голямото разочарование....замен....

princesa_viki
12-23-2007, 11:44

ами чак сега го прочетох :P малко късно ама все пак... :wink: аз лично не харесвам такива момчета които само се хвалят,а всъщност са пълна нула.Не говоря специално за тях двамата.

aniezina
12-23-2007, 11:47

ами чак сега го прочетох :P малко късно ама все пак... :wink: аз лично не харесвам такива момчета които само се хвалят,а всъщност са пълна нула.Не говоря специално за тях двамата.тъй като и аз съм на този принцип, нещата не се оплучиха, защото се оказа че не само за секса е преувеличавал, но както и да е, аз лично обичам да съм си тиха и само да загатвам какво може да стане, че когато се получи да има една приятна изненада, а ако не се получи...да няма разочаровани 8)

princesa_viki
12-23-2007, 11:50
[/quote]тъй като и аз съм на този принцип, нещата не се оплучиха, защото се оказа че не само за секса е преувеличавал, но както и да е, аз лично обичам да съм си тиха и само да загатвам какво може да стане, че когато се получи да има една приятна изненада, а ако не се получи...да няма разочаровани 8)[/quote]
съгласна :P :)

vaniLL
12-23-2007, 12:44
тъй като и аз съм на този принцип, нещата не се оплучиха, защото се оказа че не само за секса е преувеличавал, но както и да е, аз лично обичам да съм си тиха и само да загатвам какво може да стане, че когато се получи да има една приятна изненада, а ако не се получи...да няма разочаровани 8)[/quote]
съгласна :P :)[/quote]

prava si.veche ste se razdelili , shtom si reshila , che taka shte ti e po-dubre :)

AnUs
12-23-2007, 14:51
seki put kato q ebe6 si predstavqi 4e ebe6 70 godi6na debelana s nasran guz i bez edna ruka i nqma da svur6i6 burzo :D :D

Go6o_duPeTo
12-23-2007, 22:01
Значи открил см че като го бутам на приятелка е по лесно свършването нз защо.. като е некоя по непозната и съм по издръжлив може на вас там да ви е проблема успех !

feelthless4o
12-24-2007, 10:02

Ми преди секса иди в банята и си бий една чикия като свършиш отиди да я клатиш със сигурност няма да свършиш толкоз бързо #-o

spark_94
12-24-2007, 13:39
По нейните думи се е хвалил...аз разбирам, че си се хвали принципно. И наистина...аз само се смея на такива мъже. Всяка жена с поне малко акъл няма да погледне такъв. А и всеки знае, че тричасов акт не е много приятен за жената и мъжът обикновено въобще не свършва...така че не е много за хвалене.

Иначе да, може и да не е с него заради секса, но ако е така, да поговорят, а не да се цупят и да пишат по форуми. Да не са на 12.Може O:)

swords1010
12-24-2007, 15:20
Здравей!
Съветвам те да поговориш с приятелката си и да споделиш всичко това. Помоли я да не те притиска по този начин.

Barbaronka
12-24-2007, 16:35
Hvani si priqtelka,koqto da te obicha i da ne ti mrunka samo,che iska mnogo ot teb!
Ako te obicha,shte te razbere i nqma da ti dava zor! [-(

† “~ALpHa d0g~” †
12-24-2007, 19:03
Д0бре бе, за кф0 пишете 0ще и г0 съветвате разни неща, кат0 те са се разбрали с мацката му... Явн0 не съвсем т0й е бил жертвата, а и т0й си е имал вина....

Chukasimo
12-24-2007, 19:11
батка, тая като е такава притенциозна и кажи първия тек да е на свирка или чикия...почивате си 10 мин. (нещо се елвите през това време) и после нема да свършиш бързо :smt006

sladku_bebzi
12-25-2007, 16:44
Еми примерно може да пробвате с позата "лъжица".Или примерно ако сте на "ездачка" приятелката ти може да спира от време на време..

durex_boy
05-12-2008, 03:58
ИСТИНАТА Е ЧЕ ХОДИХ С ПО ГОЛЯМА КУРВА ОТ КОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАХ И Е ХВАНАХ В КРАЧКА И МН ОБИЧАШЕ ДА МЕ ЛАЖЕ ТОВА ЧЕ САМ СЕ ИЗЛОЖИЛ ЕДИН ПАТ НИЩО НЕ ЗНАЧИ ТЯ ДАЖЕ НЕ МИ ДАДЕ ВТОРИ ШАНС ПАК БОЛИ МЕ ФАРА КВО ДА СИ ТРОВЯ ЖИВОТА ЗАРАДИ ЕДНА КУРВА !!! (СКОРО НЕ БЯХ ВЛИЗАЛ ДА И ВИДЯ БИСЕРИТЕ НА ТАЯ КУРВА !!! )

durex_boy
05-12-2008, 03:59
МОЖЕ ДА Е ИЗТРИЕТЕ ТАЯ ТЕМА :)

cicaaa
05-12-2008, 06:36

не няма да те търпи никой ся каот си се стреснал се помъчи да не свършваш за 10 мин виж как се чукат големите хора почети малко и ще видиш как ще ебеш по 1 час и кусур па онова от доло ще вика ох боли ме вече спире са за тая нощ хахаха :>

па аз така свикнах еба свършвам мия хуя и пак го слгам и пак се едно си рапвиш чикия след чикия вярно оргазмите са по слаби ама оная доло пищи от кеф ама да си миййш хуя !

Stamera
05-12-2008, 09:41
малко минети брат да ти понапрай да влезнеш в кондиция :grin: :grin: иначе я минавай по тялото с език зависи къде и харесва ;] а като свършваш бързичко, да те възбуди и бой пак :-o

RyAn
05-15-2008, 07:53
:?

Blocker
05-15-2008, 07:56
като учещаш че свършваш - го вадиш и ползваш пръсти...
да ве...и кат0 не си е резал ноктите и не оцели ... :razz: :-P

miteto
05-15-2008, 08:05
ИСТИНАТА Е ЧЕ ХОДИХ С ПО ГОЛЯМА КУРВА ОТ КОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАХ И Е ХВАНАХ В КРАЧКА И МН ОБИЧАШЕ ДА МЕ ЛАЖЕ ТОВА ЧЕ САМ СЕ ИЗЛОЖИЛ ЕДИН ПАТ НИЩО НЕ ЗНАЧИ ТЯ ДАЖЕ НЕ МИ ДАДЕ ВТОРИ ШАНС ПАК БОЛИ МЕ ФАРА КВО ДА СИ ТРОВЯ ЖИВОТА ЗАРАДИ ЕДНА КУРВА !!! (СКОРО НЕ БЯХ ВЛИЗАЛ ДА И ВИДЯ БИСЕРИТЕ НА ТАЯ КУРВА !!! )

Значи първо сте приятели, после гаджета, а изведнъж тя стана и курва? Ей малчо, с тия приказки няма да стигнеш до никъде. 8)