View Full Version : Болки в главичката при възбуда...
tarzan88
11-22-2007, 06:56
Здравейте!
Малко ми е неловко да пиша за проблема си, но се чудя какво да правя!
Преди време се запознах с едно момиче и отскоро сме доста близки, но проблемът е, че всеки път, когато докосне пенисът ми усещам болка при главичката му, въпреки че тя е много нежна във всичко което прави!
Имал съм още няколко приятелки преди това и винаги съм усещал тези болки, дори и по време на секс.Незнам какво да правя!Дали трябва да посетя лекар или има и друго решение?
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т. :wink:
прекалено мноо се одървяш затва...кръвоносните съдове не издържат..спок и аз съм ставал така
trittico
11-22-2007, 07:37
ами според мен най-доброто решение е да отидеш на лекар \:D/
GameMaster
11-22-2007, 08:14
Begai na lekar \:D/
HagpycaH
11-22-2007, 08:53
Абе не се дърви чак толкова успокой се малко ше топнеш чушката.
malka^zagadka^
11-23-2007, 16:08
ami i az mislq 4e trbvq da vurvi6 na lekar
Seducti0n
11-23-2007, 16:12
Болката,може да се поражда от прекомерната възбуда.Все пак,за да си по-спокоен,попитай лекар. :wink:
HePeAJIeH
11-23-2007, 18:07
Може да е от прекаления приток на кръв.Най-добре се консултирай със специалист за да си по-сигурен и спокоен.Дано проблема ти се разреши! Лека вечер! :wink:
да ве на лекар да го изкара пред лекарката и да каже ааа тоя маликя ли е проблема пфф аи ситга бе. Мен лично ме е срам да го изкарам пред някоя лекарката :p
samonervi
12-19-2007, 20:06
Чакай да ти окапе пък тогава ходи на лекар.Много тъпи въпроси задавате.Ходи на лекар
Здравейте!
Преди време се запознах с едно момиче и отскоро сме доста близки, но проблемът е, че всеки път, когато докосне пенисът ми усещам болка при главичката му, въпреки че тя е много нежна във всичко което прави!
Имал съм още няколко приятелки преди това и винаги съм усещал тези болки, дори и по време на секс.Незнам какво да правя!Дали трябва да посетя лекар или има и друго решение?
Little dickie expired ,time for some nip tuck ;-)
otidi na lekar!moq priatel ima6e podoben problem, malko go nabolqva6e, no ne vseki put. otide na lekar i nepomnq kakvomu praviha ili dadoha no sega nqma oplakvania :)
DaniFilth
12-20-2007, 14:54
да ве на лекар да го изкара пред лекарката и да каже ааа тоя маликя ли е проблема пфф аи ситга бе. Мен лично ме е срам да го изкарам пред някоя лекарката :p
4e kakvo ginekologa e lekar kato si4ki drugi
ае...гинекологът е за жени..за нас се води уролог :)
batkodoki
12-20-2007, 22:42
Здравейте!
вероятно пишока е бил със синехии, които са късно разлепени.
някакви решения има.