- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки в главичката при възбуда...
Здравейте!
Малко ми е неловко да пиша за проблема си, но се чудя какво да правя!
Преди време се запознах с едно момиче и отскоро сме доста близки, но проблемът е, че всеки път, когато докосне пенисът ми усещам болка при главичката му, въпреки че тя е много нежна във всичко което прави!
Имал съм още няколко приятелки преди това и винаги съм усещал тези болки, дори и по време на секс.Незнам какво да правя!Дали трябва да посетя лекар или има и друго решение?
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т.![]()
прекалено мноо се одървяш затва...кръвоносните съдове не издържат..спок и аз съм ставал така
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ами според мен най-доброто решение е да отидеш на лекар \/
Момиче съм
Begai na lekar \/
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Абе не се дърви чак толкова успокой се малко ше топнеш чушката.
ami i az mislq 4e trbvq da vurvi6 na lekar
Болката,може да се поражда от прекомерната възбуда.Все пак,за да си по-спокоен,попитай лекар.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Може да е от прекаления приток на кръв.Най-добре се консултирай със специалист за да си по-сигурен и спокоен.Дано проблема ти се разреши! Лека вечер!![]()
idi na lekar
да ве на лекар да го изкара пред лекарката и да каже ааа тоя маликя ли е проблема пфф аи ситга бе. Мен лично ме е срам да го изкарам пред някоя лекарката![]()
Lord Give Me A Sign
Чакай да ти окапе пък тогава ходи на лекар.Много тъпи въпроси задавате.Ходи на лекар
Първоначално написано от tarzan88
Little dickie expired ,time for some nip tuck![]()
otidi na lekar!moq priatel ima6e podoben problem, malko go nabolqva6e, no ne vseki put. otide na lekar i nepomnq kakvomu praviha ili dadoha no sega nqma oplakvania![]()
4e kakvo ginekologa e lekar kato si4ki drugiПървоначално написано от Maja
ае...гинекологът е за жени..за нас се води уролог![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
вероятно пишока е бил със синехии, които са късно разлепени.Първоначално написано от tarzan88
някакви решения има.