View Full Version : ПпФфф... шибаните фешани?
CuRly_Doll
02-10-2008, 18:52
Аз само не мога да разбера,абе защо сички нападате Фешо???Ок,фешан е и си налага мнението,ама нали вие не си го налагате и не псувате,пък изведнаж сичките му се нахварлихте на човека...еми малко пък помислете-негов си е животът да си решава кво да прай,вие сащо имате право на избор,що само го нареждате(не че той се остава :-D )Ама пък секи може да си изказва мнението...СПРЕТЕ да спорите!!!
varnen4e
02-10-2008, 18:58
Аз реших, че искаш да кажеш нещо от рода на "ще се ебем, щото имам много пари..."
И викам кво станАааа
varnen4e
02-10-2008, 19:03
Хах.. споко, няма проблеми...
А иначе, ако нещо искаш да ми кажеш.. ЛС...
Е добре, ти ся кво искаш да кажеш с тва да се маха... то по същата логика, що не се махнеш ти.
А и да, и аз съм на същото мнение, че е тъпо да се псувате, ама като гледам всеки това прави!
em az ne sum po4vala da psuvam nikoi i nqma pri4ina da se mahna :)
marina star
02-11-2008, 03:54
mila,samiq fakt 4e pi6e6 tuk zna4i 4e ti puka,no normalno e da te drazni.vmesto da se buntuva6 i qdosva6 po forumite sled va6tiq pat kato popadne6 v takava situaciq spri vaprosnoto momi4e ili mom4e i pitai nego(normalno,ne s vikanici) "kav mu e problema".problemite milq 4e se re6avat po efektivno prqko otkolkoto kosveno!!!
VampireGirl666
02-11-2008, 06:19
Изобщо да не ти пука кво ще кажат тези тъпи фешани.Те се мислят за голямата работа,имат голямо самочувствие само щото носят уж маркови дрехи.Много се нерва,като видя някое момче с розова блузка и скъсани дънки и като почне да прави некви стойки,направо ужас.А колкото до момичетата и те са същите.Е,може да има някои по-свестни,но аз до сега не съм попадала на такива.Колкото до това,че се обличаш смъкнато(свлечено) и аз се обличам така,просто не обръщай внимание на такива хора.Успех и продължавай със същия стил на обличане :grin:
а за женственото .... хмм що ли не ми дреме .... ?! сега съм момиче, а не жена като стана жена ще му мисля как да съм женствена ....къде бързате сички да ставате жени никва идея си няям .. !!!!!!!!!!
ааа спирам тапотията си , щото както винаги е безгранична ...
дадададададад
доживях да чуя момиче да го казва
адададададададад
ше си ходя като клошар и не ме е.бе :)
Moi 4ovek si! klo6arite rlz :D 8) 8)
PinkFloydSound
02-11-2008, 10:53
мене смъкнатите мнооого ме кефят като стил, пък и аз съм една от тях :-D некви гащета тип "насрано" некви яки тенисчици, кецки иии... :grin:
Psychoalgie
02-11-2008, 16:58
mhmhmhmhm
02-11-2008, 18:48
мене смъкнатите мнооого ме кефят като стил, пък и аз съм една от тях :-D некви гащета тип "насрано" некви яки тенисчици, кецки иии... :grin:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Е,не,не,не,не,не,мила,много си зле
Допреди една страница не знаеше кво е 'смъкнат',ама вече си една от тях
благодаря ти,че ме разсмя :P
wasntme_
02-11-2008, 23:22
abe.. 4etoh 4etoh... smqh sa smqh sa... pak 4etoh - pak sa smqh :lol:
tei sq Fesho 4e e fashion - evala pi4 :P
ama 4ovek sam kaa6 4e teq tyka izmislenite :D deka se habi6 da gi trovi6 izob6to ne si zaslyjaat... to hyy da sporite da kaate ne6ty smisleno... ama to sa povtori se eno i sa6to: "ot de gi ima6 tez pari - va6te /ne si gi izkarval sam/" sre6ty "moete samo da mi ligaite kyra" 8-) ... i az pak sa smqh :D
na4i sq specialno za parite kakto kaza fesho - kvo zna4enie ot de gi ima? ima gi i to4ka... izpolzva gi... apak sq tyka za kvo si govorite za real fashioni ili za nekvi hiper sme6ni fakeri :lol: XAXA! are si imame yvajenieto.. Real fashionite za vtora raka drehi ne sa 4yvali se6tate li se :x ko mi gi govorite teq bluzki 20-30 kinta... 20 e leko sme6na cena za fashion... bah...
btw da ne mi kajete poe4eto fashioni ne se obli4at s vkus ili kvo be6e tam... glavnata ideq be6e 4e sa 6areniq i ne si hodqt drehite im edna s dryga... hrymvalo li vi e 4e nqkoi ne6ta sa naro4no.. da fuck :lol:
abe... vdigam race ve4e dymi nqqm :lol: samo da kaa 4e teq momi4eta deka kato koko6ki tyka napadat si4ko 6to e fashion.. tctct to biva da ne vi kefqt fashioni ama va6to si e 4isto haterstvo :o
а за женственото .... хмм що ли не ми дреме .... ?! сега съм момиче, а не жена като стана жена ще му мисля как да съм женствена ....къде бързате сички да ставате жени никва идея си няям .. !!!!!!!!!!
ааа спирам тапотията си , щото както винаги е безгранична ...
дадададададад
доживях да чуя момиче да го казва
адададададададад
ше си ходя като клошар и не ме е.бе :)
Moi 4ovek si! klo6arite rlz :D 8) 8)
мно ясно човек ... !!!
по темата ....аааа 10 лева били смешни за фешън .... ша ме скъсате от смях .... вие сте смешни ....смешни сте от всякъде ....
обличам се като пълна клшарка ...така ми харесва .... забавно ми е, удобно ми е ... това ми харесва .. и бтв никъде не съм оточнила социалното положение на наще ... на вас оставам да си изградите мнение ..може наще да са супер богати , а и може да са супер бедни ...или просто може да имат нормално социално положение ..не мисля че това има някакво значение ... мислете си каквото искате ваш избор ...
PinkFloydSound
02-12-2008, 09:55
Е,не,не,не,не,не,мила,много си зле
Допреди една страница не знаеше кво е 'смъкнат',ама вече си една от тях
благодаря ти,че ме разсмя :P
няма защо 8-) аз съм зле, ти-доста повече :wink:
varnen4e
02-12-2008, 14:06
Кво пишете за фЬешънчетата,като вие сте същите ,като тях !Да ви сЕрЕм на малоумните стилове на обличане !
Да, бе... emo style is the best style... хаха ти да мълчиш, че вие сте най- големите малоумници. Ако искаш ходи си потърси стая с кръгли ъгли, за да няма къде да се депресираш или си пусни Токио Хотел и се кефи там, само не си придавай ЕМО ГРАЦИЯТА насам!!!
дае вии сте много зле..по-хубу си трай там ни са обаждай,че вии с тез депресии :?
Мани, абе да си слушат там emocore-a и да не ни занимават с глупости. Сложили върху перчемите по една розова диадемка, едно коланче с пирамидки на изкривените тазове, нахлузили скъсаните гуменки и вече от всичко разбират. Ходете си режете вените, защото никой не ви харесва, обича и уважава. Мразете родителите си и не ме занимавайте!!!
:lol:
Толкова ли няма кой да ви трие ... Тоя форум е най-големия ташак с най-малоумните потребители !
Нещо искаш да ми кажеш ли?
Или нещо ще успориш... :razz:
mhmhmhmhm
02-12-2008, 15:40
е,поне не се праая на такава каквато не съм за да се харесам на някви непознати,емо кукло ;)
е,поне не се праая на такава каквато не съм за да се харесам на някви непознати,емо кукло ;)
aa незнам кво ти е мнението или нещо от сорта, ноо аватара ти къртии чесно !!! супер як е ! лаллалаллалалалалалалалла лалал
Аз съм тъпа :lol: IdiOtKa ще ме светнеш ли какво значе тва със ОСВ-то?
PS:Не се смейте трябва и аз да се науча 8-)
няма проблем ще обясня ... някой не е длижен да знае ... и никой няма да ти се смее .... спокс ...
ами значи тва ОСВ е много извесна марка за лисчета ..а квко са листчета(не са от онея за писане) ...значи когато имаш по-малко кинти и си свиваш тютюн в такива листчета, защото е по евтино(примерно) те са специални, ако не се лъцжа от оризова хартия или нещо такова (не съммного наясно) ....иначе най разпространената им употреба е за свиване на тревица ... надявам се че си разбрала : )
няма проблем ще обясня ... някой не е длижен да знае ... и никой няма да ти се смее .... спокс ...
ами значи тва ОСВ е много извесна марка за лисчета ..а квко са листчета(не са от онея за писане) ...значи когато имаш по-малко кинти и си свиваш тютюн в такива листчета, защото е по евтино(примерно) те са специални, ако не се лъцжа от оризова хартия или нещо такова (не съммного наясно) ....иначе най разпространената им употреба е за свиване на тревица ... надявам се че си разбрала : )
Аха сетих се.Мерси мнооого :-P
PinkFloydSound
02-13-2008, 12:42
аз съм си аз :wink:
като не ти изнася, се изнасяй, "Опитай дъгата" :wink:
и се пише запетая пред "за да" :wink:
PinkFloydSound
02-13-2008, 13:52
ooo мойте курфи :grin: кфо праите е одавна не сме си писали :-)
да :lol: цели два дена :lol:
mhmhmhmhm
02-13-2008, 16:36
IdiOtKa,мене много ме кефи тоя стил,просто ддз много са ми странни някви е такива..
Оня ден гледам няква тръгнала по улицата с едни ботуши до колената,на ток и остри :D и с някво яке с пухчета и пуснала "Свива,свивам" :razz: ахахахаа..а тя точно тая песен е с некъв суперр такъв груб глас и някви псувни и изглеждаше супер смешно ....
Или пък едни от скайпа ми две си написали "ЯкУУуУу МеТъЛЪЪ рулЗЗ!и след това клипче във вбокс срещу чалгата си сложили на профила... а оня ден влизам във вбокса и гледам клипче двете сложили за песен-не боли,не боли :D и някви други ..... или пък след като го махнаха тва за метъла,си написа няква чалга песен-Много яко се целувам,това от другия го знам :razz: нещо такова
а иначе-мерси :)
Емо дол,не ме учи къде се пише запетая-аз си знам,просто във бързането съм я изпуснала ;)
PinkFloydSound
02-14-2008, 11:59
IdiOtKa,мене много ме кефи тоя стил,просто ддз много са ми странни някви е такива..
Оня ден гледам няква тръгнала по улицата с едни ботуши до колената,на ток и остри :D и с някво яке с пухчета и пуснала "Свива,свивам" :razz: ахахахаа..а тя точно тая песен е с некъв суперр такъв груб глас и някви псувни и изглеждаше супер смешно ....
Или пък едни от скайпа ми две си написали "ЯкУУуУу МеТъЛЪЪ рулЗЗ!и след това клипче във вбокс срещу чалгата си сложили на профила... а оня ден влизам във вбокса и гледам клипче двете сложили за песен-не боли,не боли :D и някви други ..... или пък след като го махнаха тва за метъла,си написа няква чалга песен-Много яко се целувам,това от другия го знам :razz: нещо такова
а иначе-мерси :)
Емо дол,не ме учи къде се пише запетая-аз си знам,просто във бързането съм я изпуснала ;)
нямаш проблеми ;)
unToucHabLe
02-15-2008, 18:55
awe za kwo p0wecHeTy yT т0q ForuM sTe sresHтy FasHion sTyLa?!?! :x mNn sTe тypu!! :grin: mNn si qk sTuLa :-D
awe za kwo p0wecHeTy yT т0q ForuM sTe sresHтy FasHion sTyLa?!?! :x mNn sTe тypu!! :grin: mNn si qk sTuLa :-D
аха ...кой стил ?
unToucHabLe
02-16-2008, 09:34
mi za koi m0je..za koi sTyLe g0w0rim sq.. :D o0 neE.. :?
Много се дразня на тъпите `Аморки` --> уж фешънки , които копират emo style аууу .. направо немога да ги гледам ... мазни чалгарчици .. слушашти `HOUSE` а се обличат като емо.. е извинете ,но според мене е леко тъпо .. неможе да ходиш в `AMOR` и да си `PARTYSTAR` някак си не се връзват нещата :? (за тези ,които незнаят ` DANCE CLUB AMOR` е дискотека в София - детска - пълна с гадни чалгарчета ,които ходят там да направят някакъв проблем вместо да се забавляват 8) )
Naughty_
02-16-2008, 10:09
Много се дразня на тъпите `Аморки` --> уж фешънки , които копират emo style аууу .. направо немога да ги гледам ... мазни чалгарчици .. слушашти `HOUSE` а се обличат като емо.. е извинете ,но според мене е леко тъпо .. неможе да ходиш в `AMOR` и да си `PARTYSTAR` някак си не се връзват нещата :? (за тези ,които незнаят ` DANCE CLUB AMOR` е дискотека в София - детска - пълна с гадни чалгарчета ,които ходят там да направят някакъв проблем вместо да се забавляват 8) )
а ти какво очакваш от 12/13 годишни лапета без родителски контрол :lol: :lol: :lol:
да да така е ...работата е много жалка ...престаам си ква мизерия е там ... но да си ходят в мизерията ..
Там нищо хубаво няма да намерите .. само да си губите времето :(
DisciplineAndOrder
02-17-2008, 16:10
в събота пред билетния,мило? :razz:
после и в Амор ще идем!
искам да видя как ше ми счупиш главичката :)
Там нищо хубаво няма да намерите .. само да си губите времето :(
ела ни го кажи писна ми от такиа интернет хуулс дет само завиждат като е тъпо и гадно не коментирай ве хои каде на тебе ти е приятно...ама тфа е да има6 комплекс 6от знае6 4е на живо 6ти спукаме главата и за тфа
xaxxaxxxaa +1 :razz:
фешко. много си глупав , някой път без да разбереш ще си навлечеш такива проблеми че и идея си нямаш .... не се мисли за безсмъртен ...и не се мисли за най големия биач .... и бтв ...това е съвет ...
Ще кажа само 1- Всеки има право да бъде какъвто си иска. Това че някой си се облича някак си и по този начин кара някои др да се дразни показва каква деградирала нация сме. Вместо да оставим другите да се изразяват по свой си начин ние само си показваме злобата :o само защото еди кой си се обличал някак си . Ама после "другите са виновни" за положението в страната ни :?
PinkFloydSound
02-18-2008, 13:04
Ще кажа само 1- Всеки има право да бъде какъвто си иска. Това че някой си се облича някак си и по този начин кара някои др да се дразни показва каква деградирала нация сме. Вместо да оставим другите да се изразяват по свой си начин ние само си показваме злобата :o само защото еди кой си се обличал някак си . Ама после "другите са виновни" за положението в страната ни :?
Ние не упрекваме Фъшко за начина му на обличане...а за начина му на мислене, разсъждаване...Фъшко, разбери едно...какво като заплашваш всички в този форум...нищо няма да направиш :P мирясвай си пред компа и не се занимавай с нас, щото както ни викаш всичките в амор, изневиделица може да ти се изсипем из един път и ще видим кой кого ще набие :lol: много внимавай ;)
тва не е съвет, да знаеш :-D
CuRly_Doll
02-18-2008, 15:53
Да,бтв и аз съм мн съгласна с теб.Дори и да има различно мислене,начинът не е като се нареждате да накарате другия да мисли по вашия начин,просто не става така.Всеки е прав за себе си.Но мисля,че трябва наистина да спрете,щото всеки има право да си ходи с квито дрехи си иска и да има каквото поведение си иска.Добре и аз има маркови дрехи и кво??Ся ше нападнете и мен,само защото имам такива дрехи ли?Ем помислете...никой няма право да обвинява някой друг как се облича или как мисли.За мен темата е безсмислена!!!А щом се нахварляте върху Фешо заради поведението и стила му на обличане,нахварлете се и върху мен,щото пък да кажем аз не одобрявам емотата и смакнатите....
varnen4e
02-18-2008, 15:55
Кво се заяждате сега не мога да разбера!!! Аз лично НЕ харесвам "Амор", определено не бих отишла, ако няма някаква основателна причина, но защо решихте, че всички, които ходят там са "тъпи", "смотани", "комплексирани" и така нататък... ;) Много сте ми смешни!!!
И аз лично ходя главно в една дискотека, където си има и отрепки, и разни мърши, но си има и супер яките хора. Толкова ли сте повърхностни, че да слагате всички в един кюп!?
DisciplineAndOrder
02-18-2008, 16:28
каквото и да си говорим,90% и повече от форума са фешъни,макар да не го признават
CuRly_Doll
02-18-2008, 16:37
каквото и да си говорим,90% и повече от форума са фешъни,макар да не го признават
Добре,ок фешани са,не го признават,защо ли???Защото в тоя форум не признавате някой друг освен смъкнати и метали.Това не е честно!Нападате тези,които изказват мнение по-различно от вашето.Има ли значение кой как се облича.Никога не съм се интересувала от дрехите на хората,защото не дрехите правят човека.Не трябва ли да гледаме характера?Няма значение как се е облякал,ако е готин по характер.Не поставяйте сички фешани под общ знаменател.Има си много голяма разлика от фешан до фешан,от метъл до метъл...и да не продалжавам.Просто сте трагнали да обсъждате всички,а аз искам да кажа,че познавам супер свестни фешани,които не парадират с това колко струват дрехите им,независимо,че всичко им е марково!
DisciplineAndOrder
02-18-2008, 16:46
признаваме и пънкари :razz:
ок,са сериозно
не говорим за обикновените хорица,които си се обличат със обикновени дрехи или не парадират със стила си
говорим за тъпите путки,дето се величаят и надуват...
които се фукат със шибаните си дрехи,най-вече закупени от пазара...
които лигли/лигльовци лъжат,че носят маркови дрехи....
които мислят,че като носят спайдър и теранова са много важни и много интересни...
за тези,които се мислят за секси и красиви,а всъщност са нечистоплътни,грозни и тъпи
ей това е фешън
фешъни не са 25 годишните хора,които се обличат модерно и елегантно,щото работата и условията за живот го позволяват
CuRly_Doll
02-18-2008, 16:57
Е,можеше пък да се конкретизираш за кого говориш,щото да слагаш всичко под един знаменател е много тъпо...
DisciplineAndOrder
02-18-2008, 17:22
еми сега се контретизирах ;)
TellMeYourName
02-18-2008, 17:28
фешко. много си глупав , някой път без да разбереш ще си навлечеш такива проблеми че и идея си нямаш .... не се мисли за безсмъртен ...и не се мисли за най големия биач .... и бтв ...това е съвет ...
aахаххаах аз съм бил много,но и мене много са ме били но тфа не го крия...то4но за тфа съм израстнал толкова и за тфа съм се нау4ил да се опраам в проблемите и да мога да се бия и и не ме е страх от по4ти никой особено от такиа като тебе дет напрао 6е ви изнеса и сам си4ки ;) а мене за да ме набие6 6е ти тряят много ама много стра6ни хора какфито не познава6 100% ;) мене никой не мое ме сломи тряя разбере6 4е не съм поредното форумно дупе и най добре ти внимай ;) ела малко по амор разпитай и тогаа пак се върни
и да не съм бесмъртен,но 6те умра след тебе ;) тфа е само съветама ти на някъф много оборотен ли се правиш?! пфхахаха. Точно в АМОР ходят най-голямите дУпета, да визитам теб :) Гордей се! Жалко е, че не правите разлика между "дупе" и "смешен"
wasntme_
02-18-2008, 17:44
ae ako bqha - az 6tqh sa kefa... nqma6e da e tolkova bugavo... poe4eto na 13-14 sa neorientirani takia - nikav stil... apa drygite nagore poe4eto sa ili punk ili metalk ili nz kvo se vika /ne sam mnoy naqsno/... ae nai golqma 4ast sa neorientiranite mislq ;]
aахаххаах аз съм бил много,но и мене много са ме били но тфа не го крия...то4но за тфа съм израстнал толкова и за тфа съм се нау4ил да се опраам в проблемите и да мога да се бия и и не ме е страх от по4ти никой особено от такиа като тебе дет напрао 6е ви изнеса и сам си4ки ;) а мене за да ме набие6 6е ти тряят много ама много стра6ни хора какфито не познава6 100% ;) мене никой не мое ме сломи тряя разбере6 4е не съм поредното форумно дупе и най добре ти внимай ;) ела малко по амор разпитай и тогаа пак се върни
и да не съм бесмъртен,но 6те умра след тебе ;) тфа е само съветама ти на някъф много оборотен ли се правиш?! пфхахаха. Точно в АМОР ходят най-голямите дУпета, да визитам теб :) Гордей се! Жалко е, че не правите разлика между "дупе" и "смешен"
аууууу царицата на лаината в амор---------ФЕШКО......
оффф толкос не ми пука за тебе , че ако те видя на улицата дори няма да те забележа ....и спри да ме изнасяш ....
"ше те изнеса" .....баси тва ми е супер смешно ...кой къде ше внасяш и изнасяш ....
идиотче,кво се занимаваш изобщо,че не ми е ясно...сума страници с простотии...фо те еб.е за някви...смисъл...смешно е...
Фешо,мешо...дрън дрън
идиотче,кво се занимаваш изобщо,че не ми е ясно...сума страници с простотии...фо те еб.е за някви...смисъл...смешно е...
Фешо,мешо...дрън дрън
имам доста свободно време .. и изтапявам ..
WILD__BOY
02-19-2008, 07:31
Е аз се нося Baggy Fit ама не бих казал, че отива на момиче да се облича така. Пък аз си падам по елегантно облечените мадами ;)
PinkFloydSound
02-19-2008, 11:30
Е аз се нося Baggy Fit ама не бих казал, че отива на момиче да се облича така. Пък аз си падам по елегантно облечените мадами ;)
wtf?!?!? "Baggy Fit"?!?!?
Ми и аз казвам къде да дойдеш: Пред входа на хотел България в Добрич. Ето казах ти. Вече не съм форумно дупе :? :lol: Ти сега ще дойдеш ли? Ела с всичките си приятели, неприятели, семейство всичките елате, ще ви набия
Хах, вече станах като тебе :lol: Казвам къде да дойдеш и заплашвам :lol:
Това, дето съм щяла да ви набия, аре сама няма да мога. Аре само ти ела, пък аз ще те позная от далече (такова нещо няма как да не се познае). А ти ще се запознаеш с дясната ми ръка от много близко, защото от нея ще се излее невероятна сила, с която ще ти секна притока на кръв.
П.С Пак заплашвам. :lol: Ама няма кога да отида в София, че да го изпълня. Освен, ако ти не дойдеш в Добрич ... Или когато Токио Хотел дойдат в България, тогава 99% е сигурно, че ще те видя Фешко ... (нищо, че сигурно няма да се случи близките 7 години :-D )
varnen4e
02-19-2008, 18:37
В Добрич ли, бе.... хаха... ти се набутай в по- гаден град и чакай някой да се занимава с тебе... :razz:
Аааа аре уредете ме и аз да бия някой, де.... :D :-)
Добрич бил гаден..PHXHAXHJAXHAHX :lol:
В Добрич ли, бе.... хаха... ти се набутай в по- гаден град и чакай някой да се занимава с тебе... :razz:
Аааа аре уредете ме и аз да бия някой, де.... :D :-)
Добрич гаден? Ей, я шът! Като искаш да се биеш с някой (да де, някой да те набие) - вече има с кой, защото обиди града, в който живея и това за мене е наистина голяма обида! Добрич е един прекрасен град и никой не може да го обижда!!! Добрич бил гаден ...
DisciplineAndOrder
02-20-2008, 12:29
фешо,кажи са
познаваш ли борците? :razz:
TellMeYourName
02-20-2008, 12:36
той се вдижи с шефаните беее не разбра ли?? :razz: :razz:
DisciplineAndOrder
02-20-2008, 13:26
точно тия борчета са шефани :-D
аз ги познавам...петима-шестима живеят в околността и си водят приятелчета тука... дееба и говната фешънски,дееба :?
:arrow: носи това,което ти харесва и не обръщай внимание на чуждите коментари
:arrow: приеми факт,че не можеш да промениш човешкото самосъзнание
:arrow: дразниш се на фешъни с прилепнали дрешки,те не могат ли от своя стра на се дразнят на такива като теб?
:)
Той е "фиешън" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е Фешо,"Галин Релефат" от Добрич е по-як от теб ;)
Верно бе,пича,къв е тоя смотан аватар,комплекси ли избиваш?
ооо Добрич маина ...
DRS рулират от сякъде чесно !!! ....
Идиотче ти от къде си?Че незнам(сраам..) :)
ми кво да ти кажа ...Пловдивска му раута ..... не аз просто като чуя Добрич се сещам за ДРС а от ДРС се сещам за трева ...такаче града рулира от сякъде ...
ми кво да ти кажа ...Пловдивска му раута ..... не аз просто като чуя Добрич се сещам за ДРС а от ДРС се сещам за трева ...такаче града рулира от сякъде ...
DisciplineAndOrder
02-20-2008, 19:56
спри,страхувам се.
TellMeYourName
02-20-2008, 20:03
пфхахахах големия бияч АХАХХАХА нен енне ухахаха :razz: :razz:
DisciplineAndOrder
02-20-2008, 20:13
спри,страхувам се.
ем остава6е и у вас да те е страх прекалено 6те6е да е :s
знам 4е не те е страх пред компа спокс
като видя ника ти изтръпвам.
представям си как идваш и почваш да ме биеш.Страхувам се.Така че,моля те,недей ме притеснява повече.
PinkFloydSound
02-21-2008, 13:39
ей, някой тряя го постави на мястото му тоя фешън...extreme_, дано това си ти 8-) надеждата ми е в теб 8-)
PinkFloydSound
02-21-2008, 13:45
ей, някой тряя го постави на мястото му тоя фешън...extreme_, дано това си ти 8-) надеждата ми е в теб 8-) ахахх
спекох се :s
радвам се, за което 8-)
TellMeYourName
02-21-2008, 14:09
екстиим нищо чудно да му счупи фенерО
PinkFloydSound
02-21-2008, 14:28
оле ше се насера от кеф :grin: Fesho e баннат!!!!!!!!!!!!!!!
Бухахахахаха *брутален смях* :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
оне страхувам се че ше ме намери и ше ме набие
оне страхувам се че ше ме намери и ше ме набие
О нееее :( Не излизай от вас!!!Ще те набият много здраво!! :( :( :(
PS:Буахахахахахахаххахахах ха Фешо или Келешо беше никът? :-o
Psychoalgie
02-21-2008, 19:56
PinkFloydSound
02-22-2008, 09:00
)}]Престанете вече с тези обиди и упреци срещу фешъните.Писна ми да слушам едно и също.Тук всички сте такива гадни и мазни комплексари,че няма просто на къде.Вие друга работа нямате ли си !? че сте тръгнали да съдите кои как се облича.Аи престанете вече смешни сте..Аи добре кажете момчета на вас кои ви харесват ? момиче с бяло панталонче,секси потниче,сандалки на токче с дълга изправена косичка или вампир с черни дрехи посред лято ахаха ?АИ МОМчЕТАТА ДА КАЖАТ
нещо лошо ли виждаш в тва да се носят черни дрехи посред лято?
ебати ограниченото парче си, честно :?
другото, което е, че от тая тема едно 90% от хората, изказали се против фешънията, едва ли се носят като вампири (поне съдейки по снимките), ама нали трябва да си правиш вятър на клавиатурката...
пък и крайно време е да научите, че не е задължително да се носиш в някви гадни оскъдни парцали, за да си секси.
ти ме кефиш :-) адски прав/а си просто...а това дето предното момиче го беше написало...е, извинявай ама това дето ти го описа не е вариант на фешън :-D фешъните се обличат грозно, без вкус, шарено, кичат се с всякакви боклуци...а и ние /за пореден път повтарям/ не съдехме Фешо за облеклото му, а за липсата му не на вкус, а на нещо друго-тоест на мозък :-D
TellMeYourName
02-22-2008, 11:39
Къде си Фешооооо :-# Ех деба, вече няма да се същото
PinkFloydSound
02-22-2008, 12:17
Къде си Фешооооо :-# Ех деба, вече няма да се същото
никак даже :-# вече няма кой да пише, че иска да пика на ковчезите на наштеееее :cry: липсва миииии :cry: искам някой да ми псува, искам някой да ми пише да му лигавя курааааа :cry:
Пхаяхахахахаххааххааххаха хах един педал по-малко :razz:
PinkFloydSound
02-22-2008, 12:49
страх ме е да не вземе да ме набиееее :-#
elitututu
02-22-2008, 13:02
еми всеки има право да си избира какъв да е ....само 4е фешъните са абсолютно еднакви ...няма индивидуалност ...еднакви при4ески дрехи и т.н. не са лоши ама .... :?
еми всеки има право да си избира какъв да е ....само 4е фешъните са абсолютно еднакви ...няма индивидуалност ...еднакви при4ески дрехи и т.н. не са лоши ама .... :?
ТОЧНО :) Само дето повечето са някакви надувки, дето се имат за голямата работа, а нищо не струват ... :?
Сега тази тема няма да е много посещавана, от както Фешо го няма ... :-D Той всъщност къде е? Да не са го баннали? Нали един от админите му беше приятел ... :-D Аре млъквам/спирам да пиша за сега :-D
mhmhmhmhm
02-22-2008, 17:38
^хаха,това,че в случая едното момиче е по-хубаво,не означава,че и попринцип е така ;)
В тоя случай дрехите нямат нищо общо!
~~lalala~~
02-22-2008, 17:42
i dvete ne me kefqt pa i vtorata e prirodno grozna purvata e mn izkystvena.
normalni poddurjani i moderni moomi4eta me kefqt nai mn.tva za stilove emo metul i t.n sa glypostiii!!!
sound_mafia
02-23-2008, 12:40
Оф незнам обаче що се занимаваре с разделенето фешъни и смъкнати.Знам само че аз сам нещо по средата дрехите ми са прилепнали, но имам и малко по рапърски защото нося кецове и някак си не върви да сложиш кецки на лепнат панталон.Никога не сам се носела много размъкната признавам,имам фешън прическа,обаче слушам и танцувам хип хоп. 8).И според мен има и много горзни фешъни и много красиви емота.Това зависи от самия човек дали ще е красив или грозен а не от стила.Много сте зле някой тук.
DisciplineAndOrder
02-23-2008, 13:01
жалко,че фешо го няма.
липсва ми.
чий кур ще лигавя (онлайн :D)сега? :(
Аз си харесвам нормални поддържани момичета.Не харесвам метълки и изкувствени фешънки ;)
Кфо им пречи ли? Че всички МОМИЧЕТА трябва да са по модата и еднакво облечени, което е пълна лудост и проста представа за света. Не може всички да са еднакви като стадо пингвини, проумейте го най накрая и уважавайте избора и личното пространство на другите!
+1
WILD__BOY
02-23-2008, 16:26
wtf?!?!? "Baggy Fit"?!?!?
тн наречените смъкнати.. тъпо емко грозно такова!
srpsko_1988
02-25-2008, 00:55
Аз съм ФешЪн..Знаите ли ква коса съм пуснал..бритона ми пада чак до носа. косата ми е мн гъста и натежала, и като хода се клати нагоре надолу..мн готино седи сигурно 2/3 от лицето ми не се вижда. Отстрани ми е късо,а одзат имам опашка..исправям я с преса и я правя на розови кичури. Ходя с много тесни дънки и зелени или оранжеви блузки на раета.. вкарвам ги в дънките и слагам колан. Може да не вярвате,но откакто пуснах коса всички ме харесват! А и на мен много ми ходи щото съм с слабо и малко лице и косата ми крие цялото...и вместо глава сега се вижда една черна топка. :) 2 години съм чакал представете си как сам. преди не привличах внимание на никоя..а сеа сички мацки ме харесват наи вече ЕМОта. ДА ЖИВЕЕМ ФЕШЪНИТЕ! Нашта мода е на власт!
Fashion Style Rulzzzzzzz
П.С Слушам само сръбко и ЧаЛгЪ РуЛзЗз
Истинските ценители на модата - идивидуални стилове чрез които хората прожектирът характера и интересите си, биха възприели всякакви различни стилове от елегантно до Рок & Рол, как може някои от вас да седите и да пишете редове които се състоят от какви били металите и емотата какви хора били как всеки ги мразил.. Това е ужасно ограничето, по дяволите удължети си хоризонтите на перспектива ви, живееме във свят във които има толкова много различни стилове музика, филми, изскуство, стилове на обличане и най-вече хора.
Като бях малка и аз винаги харесвах комерсиалната мода и всикчо което всеки носеше и аз това исках да носа и си купувах, но с времето наистина много се интересувах от мода - от истинската мода, от дизайнерите и колекциите им, от модата през годините и от различните стилове и ми отвори очите към неща като фотография , изкуство и различни култури.
И сега като видя хора които се обличат различно и ексентрично или със даден стил се изумявам и наистина го намирам интересно и да ви кажа се възхищавам на хора които се обличат по различен начин от другите защото не всеки би се осмелил.
didinka92
02-25-2008, 09:44
az ne razbiram kakvo im e na fashionite :P men mnogo me kefqt,osobeno mom4etata :smt045 a i osven tova po dobre da e fashion,otkolkoto nqkvo skapano EMO,kudeto e o6te po naduto,namira koga da si sreje venite i postoqnno reve...
TellMeYourName
02-25-2008, 10:45
az ne razbiram kakvo im e na fashionite :P men mnogo me kefqt,osobeno mom4etata :smt045 a i osven tova po dobre da e fashion,otkolkoto nqkvo skapano EMO,kudeto e o6te po naduto,namira koga da si sreje venite i postoqnno reve...Нещо проблем ли имаш?Ела ми го кажи в очите :razz:
PinkFloydSound
02-25-2008, 11:22
)}]e Dobre.Nqma da sporq s vas ..AI KAJETE KOQ E PO HUBAVA !?
http://www.impulse.bg/pliu6inka__/1501213
http://www.impulse.bg/Divo_zver4e_f/648108 VIE EMOTATA,METALITE I TAM DRUGITE STE PULNI KOMPLEKSARI,ZASHTOTO NIKOI NE VI HARESVA !!! E TOVA E ISTINATA.. !!!!!! MNOGO QSNO CHE SICHKI SHTE HARESAT PARVOTO MOMICHE... A NE VTORIQ VAMPIR
първата ако я видя някъде наживо, ви казвам просто, че на момента ще си повърна закуската :-D втората...не мисля, че е чак толкова грозна, за колкото я смятате...Но естествено е да предпочитам втората!!!
тн наречените смъкнати.. тъпо емко грозно такова!
еййй, я се кротни малко!!! нищо толкова не съм ти казала :-x просто попитах...а и отде знаеш, че съм грозна?! отде въобще знаеш, че съм емо?! тва, че ника ми е такъв е друг въпрос ;) и се пише имо ;)
Wrathchild
02-25-2008, 14:03
Колко сте тъпи и ограничени всички...
Така, сега ще ви обясня. Едно момиче ако е грозно ще си бъде такова, независимо дали е метълка, емо, смъкната, та ако ще и в роклята на английската кралица да се облече.
Ако е хубаво ще бъде такова и в чувал за боклук. И няма много общо с това какви дрехи носи и каква музика слуша.
Виждала съм ужасно изглеждащ метъл, както и такъв, който много малко хора могат да му стъпят на малкия пръст по красота.
Както и добре изглеждащи т.нар. фиешънки и такива, от които ми се изправя косата от страх.
И кой ви каза, че ако не си слагаш грим и не носиш прилепнали дрешки не се грижиш за външния си вид?
PinkFloydSound
02-25-2008, 14:11
Колко сте тъпи и ограничени всички...
Така, сега ще ви обясня. Едно момиче ако е грозно ще си бъде такова, независимо дали е метълка, емо, смъкната, та ако ще и в роклята на английската кралица да се облече.
Ако е хубаво ще бъде такова и в чувал за боклук. И няма много общо с това какви дрехи носи и каква музика слуша.
Виждала съм ужасно изглеждащ метъл, както и такъв, който много малко хора могат да му стъпят на малкия пръст по красота.
Както и добре изглеждащи т.нар. фиешънки и такива, от които ми се изправя косата от страх.
И кой ви каза, че ако не си слагаш грим и не носиш прилепнали дрешки не се грижиш за външния си вид?
и аз ли съм тъпа и ограничена :cry:
Wrathchild
02-25-2008, 14:13
Според теб едно момиче ако е наконтено значи ли, че е грозно?
И ако е емо значи ли, че е хубаво?
жалко,че фешо го няма.
липсва ми.
чий кур ще лигавя (онлайн :D)сега? :(
xaxsxax 4е го лигави6 нали съм ти убешал
az ne razbiram kakvo im e na fashionite :P men mnogo me kefqt,osobeno mom4etata :smt045 a i osven tova po dobre da e fashion,otkolkoto nqkvo skapano EMO,kudeto e o6te po naduto,namira koga da si sreje venite i postoqnno reve...
Ето точно за такива ограничени кометари/мнения говоря..
Боже господи.. "..намира кога да си среже вените постоянно реве " не бъдете толкова стереотипни..
Не ги наричайте фешъни защото тези хора идея си нямат от мода.. те се водят от облеклото на Пайнерките
..
В много теми съм чела за "фешъните"
.. имате дооооста изкривена представа за фешъни!
PinkFloydSound
02-26-2008, 10:56
Според теб едно момиче ако е наконтено значи ли, че е грозно?
И ако е емо значи ли, че е хубаво?
не :) това дали си хубав, не се съди по начина ти на обличане :) просто казвам, че момичето на първата снимка със или без грим, все ми е тая, е просто, меко казано отвратително...втората също не ми харесва, не съм казала, че ми допада...просто казах, че в сравнение с първата...бе заебавай :-D
пък и първото момиче не е просто наконтено :-D то е много повече...в лошия смисъл :-D
mhmhmhmhm
02-26-2008, 11:42
^И кое й е отвратителното?!
Дали има голям нос или пък е пъпчива,а може би има брадавици,та да е отвратителна?!
баси и злобата
PinkFloydSound
02-26-2008, 12:49
Дали има голям нос или пък е пъпчива,а може би има брадавици,та да е отвратителна?!
баси и злобата
оффф д*ба, като толкова ти харесва, върви се жени за нея...на мен не ми харесва и точка...изкуствена е, прекалено много...отде знаеш, че няма пъпки?! това, че си е сложила 100 тона грим, хич ама хич не означава, че е хубава или нещо подобно ;) и не ми казвай злобна ли съм или не ;) аз си знам ;) не е нужно някакви пикли тука, които дори и не познавам да ме определят каква съм като човек ;) не, не съм злобна, просто изказвам мнението си...това, че е негативно, не значи, че всички трябва да се нахвърлят върху мен ;)
Едно момиче ако е грозно ще си бъде такова, независимо дали е метълка, емо, смъкната, та ако ще и в роклята на английската кралица да се облече.
ЕВАЛА!!! :-)
varnen4e
02-26-2008, 14:05
Относно ЕМО-тата... тъпи комплексари.
sapphirr
02-26-2008, 14:12
ама аз не мога да разбера къв ви е проблема на си4ките.който ще да е емо,който ще да е фешън,който ще да нло или гъба манатарка.какво ви бърка и с какво ви усложнява живота.всеки има право на избор.нито един от си4ките дали някакви определния няма ама никаквото право да коментира или още пове4е да съди някой.ако някой на вас по4не да ви се бърка,ще по4нете да подска4ате,ама вие да се бъркате -може,така ли?
varnen4e
02-26-2008, 14:19
ама аз не мога да разбера къв ви е проблема на си4ките.който ще да е емо,който ще да е фешън,който ще да нло или гъба манатарка.какво ви бърка и с какво ви усложнява живота.всеки има право на избор.нито един от си4ките дали някакви определния няма ама никаквото право да коментира или още пове4е да съди някой.ако някой на вас по4не да ви се бърка,ще по4нете да подска4ате,ама вие да се бъркате -може,така ли?
Е, ок... няма да им се бъркаме, не може ли да ги мислим за тъпи и жалки и да споделяме мнението си...
Хайде... чакам и имай късмета да ми кажеш "не" и ще бъдеш МЕГАПОЛЯТА!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D
sapphirr
02-26-2008, 14:26
ама хубаво мислете ги,бе.ама 4ак да се прави на световен въпрос..е да ви имам проблемите.
....иии ти на мене не ми обяснявай аз какъв късмет имам и не ми бери грижа,мога да се оправям сама.
PinkFloydSound
02-26-2008, 14:28
варненче, защо си написала следното в подписа си:
Черните ни дрехи крият от вас, колко са бели душите ни...
нали уж мразиш емота, метъли и тем подобни :shock: :-D
mhmhmhmhm
02-26-2008, 14:34
абе момиче само метъли и емота ли се обличат в черно ве? :razz:
mhmhmhmhm
02-26-2008, 14:38
баси и злобата
оффф д*ба, като толкова ти харесва, върви се жени за нея...на мен не ми харесва и точка...изкуствена е, прекалено много...отде знаеш, че няма пъпки?! това, че си е сложила 100 тона грим, хич ама хич не означава, че е хубава или нещо подобно ;) и не ми казвай злобна ли съм или не ;) аз си знам ;) не е нужно някакви пикли тука, които дори и не познавам да ме определят каква съм като човек ;) не, не съм злобна, просто изказвам мнението си...това, че е негативно, не значи, че всички трябва да се нахвърлят върху мен ;)
хахахах пикла ще ми вика няква по-малка от мене!
Еми то по тая логика всеки който ми харесва трябва да се женя за него?
Ок,изкуствена е,но не можеш да кажеш,че не е хубава..
аа само да злобееш :P
kъде е фешко да ни заплаши със смърт ...да ни каже каква му е химията ...
Wrathchild
02-27-2008, 12:44
нали уж мразиш емота, метъли и тем подобни :shock: :-D Щото е цитат от песен... мега стара, но все пак...
PinkFloydSound
02-27-2008, 13:03
нали уж мразиш емота, метъли и тем подобни :shock: :-D Щото е цитат от песен... мега стара, но все пак...
окей :) само питах :)
varnen4e
02-27-2008, 13:03
нали уж мразиш емота, метъли и тем подобни :shock: :-D
Много ми е интересно Слави Трифонов какво общо има с емотата и метълите... обясни ми моля те... Интересно ми е какво ще роди мозъчето ти...
PinkFloydSound
02-27-2008, 13:12
баси и злобата
хахахах пикла ще ми вика няква по-малка от мене!
Еми то по тая логика всеки който ми харесва трябва да се женя за него?
Ок,изкуствена е,но не можеш да кажеш,че не е хубава..
аа само да злобееш :P
айде на бас, че мога :-P
НЕ Е ХУБАВА!!! ОЩЕ ПО-ЗЛЕ Е - ОТВРАТИТЕЛНА Е :-P 8-)
бах мааму в тея времена и мнението си вече не можеш да изкажеш 8-)
Не ги наричайте фешъни защото тези хора идея си нямат от мода.. те се водят от облеклото на Пайнерките
..
В много теми съм чела за "фешъните"
.. имате дооооста изкривена представа за фешъни!
Така е..това е комерсиална боза, няма нищо общо със истинската мода..
..просто казвам, че момичето на първата снимка със или без грим, все ми е тая, е просто, меко казано отвратително...
И аз така мисля, като вида такова момиче е толкова отвращаващо..
Wrathchild
02-28-2008, 07:55
Еми не са хубави. Да не говорим, че първата даже не се е и гримирала добре. И лично според мен без грим ще бъде едно съвсем нормално и хубаво момиче. Сега ебати не може да сложиш такова отвратително розово, при условие, че не ти отива...
Точно това е проблема, че повечето момичета, наричащи се 'курвиииии' имат претенции за красота, а в същото време като слагат грим не се съобразяват с тена си, формата на лицето, дали е ден или нощ и къде отиваш... дали на училище, на работа, на дискотека... ей с такива дребни неща трябва да се съобразиш. Лошото е, че не само момичетата го правят това. А и големи жени.
Лошото е, че повечето (не казвам всички, а повечето) не могат и да си комбинират дрехите. И най-често се получават смразяващи комбинации...
PinkFloydSound
02-28-2008, 12:05
Еми не са хубави. Да не говорим, че първата даже не се е и гримирала добре. И лично според мен без грим ще бъде едно съвсем нормално и хубаво момиче. Сега ебати не може да сложиш такова отвратително розово, при условие, че не ти отива...
Точно това е проблема, че повечето момичета, наричащи се 'курвиииии' имат претенции за красота, а в същото време като слагат грим не се съобразяват с тена си, формата на лицето, дали е ден или нощ и къде отиваш... дали на училище, на работа, на дискотека... ей с такива дребни неща трябва да се съобразиш. Лошото е, че не само момичетата го правят това. А и големи жени.
Лошото е, че повечето (не казвам всички, а повечето) не могат и да си комбинират дрехите. И най-често се получават смразяващи комбинации...
да, права си, определено :-) но второто, като му разгледате и другите снимки, не само главната му /която наистина не е от най-хубавите :? / ще се убедите, че дори и да не си е сложило 100 тона грим, е някак си естествено...излъчва поне мъничко чар...а за първото просто нямам думи :? пък и оная ще ми вика, че съм била злобна...пффф...това, че изказвам мнение, различно от твоето, не означава, че съм злобна...щом ти харесваш като външен вид такива курволяци, значи ти също си част от тях ;) /това е за Taste The Rainbow/ ;) не съм сигурна даже и дали се пише така, толкова си ми нещожна, че даже не си и направих труда да ти запомня ника ;)
пак за оная дето опитва дъгата :lol:
sound_mafia
02-28-2008, 13:47
Аре престанете да се делите на фешъни и нефешъни кво ви пречат.и не всички фешъни слушат чалга.в бг е много объркано понятието фешън с чалгар.фешън на английски значи модерен.т.е. човек който следва модните тенденции в прически и дрехи.аз имам 2 фешънки в класа и са много печени,и тва да имаш самочуствие няма лошо и вие дето само ги коментирате ако имахте поне малко от тяхното самучуствие нямаше непрекъснато да се занимавате с тях.кво завиждате че пичовете се влачат по тях а не по вас еми да така е. Cool а и момчетата фешъни има някои много гнусни те са по женствени и от момичета обаче има и много яки пичове. Smile
да, права си, определено :-) но второто, като му разгледате и другите снимки, не само главната му /която наистина не е от най-хубавите :? / ще се убедите, че дори и да не си е сложило 100 тона грим, е някак си естествено...излъчва поне мъничко чар...а за първото просто нямам думи :? пък и оная ще ми вика, че съм била злобна...пффф...това, че изказвам мнение, различно от твоето, не означава, че съм злобна...щом ти харесваш като външен вид такива курволяци, значи ти също си част от тях ;) /това е за Taste The Rainbow/ ;) не съм сигурна даже и дали се пише така, толкова си ми нещожна, че даже не си и направих труда да ти запомня ника ;)
aве 4ета ти мненията 4ета ти ги и просто си ми ацки сме6на ти не тряя и да те коментират ти си некфо малко курвенце на 13 години още сиг нема6 цикъл и си предлагате в между4асиета да си станете гаджета :Д е такиа деца не тряя им се дава достъп до интернет 6от ...сестра ми е на 12 и за тфа оттам си праа извода ти си по зле и от нея бати смеха некфо малко сдухано ланце тука се праи на голема :Д:Д:Д: кой знае кфа си сме6на о6те и недоразвита то се вижда от писането ти 4е си мн назад о6те :lol:
mhmhmhmhm
02-28-2008, 16:28
Пфхахахаа
Ти от къде го познаваш това момиче,та да говориш,че е курва?!
---
Е,да ти кажа твоя ник пък лесно се запомня :razz: :razz: :razz:
Ам и бтв аз си опитвам дъгата,ам поне не сее праяя на имо доллл :lol: с кецките и яко да се кефа на смъкнати,а даже да не знам кви са тия :P
varnen4e
02-28-2008, 16:49
aве 4ета ти мненията 4ета ти ги и просто си ми ацки сме6на ти не тряя и да те коментират ти си некфо малко курвенце на 13 години още сиг нема6 цикъл и си предлагате в между4асиета да си станете гаджета :Д е такиа деца не тряя им се дава достъп до интернет 6от ...сестра ми е на 12 и за тфа оттам си праа извода ти си по зле и от нея бати смеха некфо малко сдухано ланце тука се праи на голема :Д:Д:Д: кой знае кфа си сме6на о6те и недоразвита то се вижда от писането ти 4е си мн назад о6те :lol:
Браво, готин, нареди ги всичките... Е такъв мъж си търся... :razz:
П.П.- Ще си остана с търсенето май... :D :D :D
Браво, готин, нареди ги всичките... Е такъв мъж си търся... :razz:
П.П.- Ще си остана с търсенето май... :D :D :D
хах :razz: нали съм ти убещал 4е 6е се оженим :P
ама ти не ми даде скайпа ти :lol:
varnen4e
02-28-2008, 17:25
Е, ако го поискаш пак ще ти го дам...
А иначе... щом ще има сватба... идеално... :) :-) :-)
Е, ако го поискаш пак ще ти го дам...
А иначе... щом ще има сватба... идеално... :) :-) :-)
йеййй :grin: напи6и ми го на ли4на
:-)
ем.. за съжаление в днешно време е трудно да изглеждаш по начин,по който ти харесва без някой да те коментира и обиди.. не мисля,че трябва да се притесняваш просто хората са такива! Гледай напред и да не ти пука ;)
Wrathchild
02-29-2008, 11:23
Emo Doll, извинявай, обаче второто момиче е направо отвратително. И не защото е метълка, а защото попринцип е такава.
taste, не съм казала, че е курва. Имах предвид, че повечето фиешънки много се гордеят ако ги нарекат така...
Абсулютно съгласна съм с Wrathchild :)
Човек ако е хубав - хубав ще си е с каквото и да се облече
PinkFloydSound
02-29-2008, 11:33
е, на 13 съм, да, но поне съм се научила да пиша правилно и съм малко по-грамотна от теб ;) ти като си на 16, не си личи, да ти кажа :-D
"момченце", научи се да пишеш тъй, че хората поне малко да разбират от написаното ти, и после ходи и ми разправяй на мен каква съм ;)
айде cya :-D
mhmhmhmhm
02-29-2008, 11:51
Wrathchild,това не беше за теб
Wrathchild
02-29-2008, 11:54
Извинявам се в такъв случай.
Emo, само дето и ти уж претендираш за по-голям интелект, обаче като гледам още се занимаваш с него...
Истината е, че и двамата сте като 10 годишни :D
CuRly_Doll
02-29-2008, 15:56
Извинявам се в такъв случай.
Emo, само дето и ти уж претендираш за по-голям интелект, обаче като гледам още се занимаваш с него...
Истината е, че и двамата сте като 10 годишни :D
И двамата не могат да пишат вярно :-D .Но аз подкрепям фешо да ви кажа,повече ме дразнят онези,които се правят на такива,каквито не са.Фешаните поне си се чувстват фешани и са си такива.Дразня се на такива като Мониту,която беше фенка на Камелия и хоп,изведнаж реши,че трябва да е емо...пфф...
TellMeYourName
02-29-2008, 16:14
Още ли се занимавате с тая тема бе?! :razz:
е, на 13 съм, да, но поне съм се научила да пиша правилно и съм малко по-грамотна от теб ;) ти като си на 16, не си личи, да ти кажа :-D
"момченце", научи се да пишеш тъй, че хората поне малко да разбират от написаното ти, и после ходи и ми разправяй на мен каква съм ;)
да е разбира се
ай махни се с деца не се занимаам :?
varnen4e
02-29-2008, 18:25
Я не говори така на мъжа ми, ма... :D
VilleBaby
02-29-2008, 18:28
а стига бе кво стана тука тая тема скоро ще удари 30-тата страница :shock:
varnen4e
02-29-2008, 18:33
И кво от тва?
VilleBaby
02-29-2008, 18:38
ми незнам просто само се заяждат тука... :? :-o
CuRly_Doll
02-29-2008, 19:26
Еми като никой не уважава мнението на другите....
Wrathchild
02-29-2008, 19:51
1ва А група, строени в редичка моля... вижте дали другарчето е до вас.
И кво от тва?
със жена ми 6е ни слу6ате 4е се нерва ве4е :grin:
abe.. 4etoh 4etoh... smqh sa smqh sa... pak 4etoh - pak sa smqh :lol:
tei sq Fesho 4e e fashion - evala pi4 :P
ama 4ovek sam kaa6 4e teq tyka izmislenite :D deka se habi6 da gi trovi6 izob6to ne si zaslyjaat... to hyy da sporite da kaate ne6ty smisleno... ama to sa povtori se eno i sa6to: "ot de gi ima6 tez pari - va6te /ne si gi izkarval sam/" sre6ty "moete samo da mi ligaite kyra" 8-) ... i az pak sa smqh :D
na4i sq specialno za parite kakto kaza fesho - kvo zna4enie ot de gi ima? ima gi i to4ka... izpolzva gi... apak sq tyka za kvo si govorite za real fashioni ili za nekvi hiper sme6ni fakeri :lol: XAXA! are si imame yvajenieto.. Real fashionite za vtora raka drehi ne sa 4yvali se6tate li se :x ko mi gi govorite teq bluzki 20-30 kinta... 20 e leko sme6na cena za fashion... bah...
btw da ne mi kajete poe4eto fashioni ne se obli4at s vkus ili kvo be6e tam... glavnata ideq be6e 4e sa 6areniq i ne si hodqt drehite im edna s dryga... hrymvalo li vi e 4e nqkoi ne6ta sa naro4no.. da fuck :lol:
abe... vdigam race ve4e dymi nqqm :lol: samo da kaa 4e teq momi4eta deka kato koko6ki tyka napadat si4ko 6to e fashion.. tctct to biva da ne vi kefqt fashioni ama va6to si e 4isto haterstvo :o
Абе мила да те питам нещо против дрехите втора ръка ли имаш? :o
Wrathchild
02-29-2008, 21:15
И кво от тва?
със жена ми 6е ни слу6ате 4е се нерва ве4е :grin:Ъ... и?
wasntme, може ли да пишеш мъъъничко по-грамотно?
DisciplineAndOrder
03-01-2008, 06:37
тъпунгерче и Смешо мъж и жена?
:grin: :grin:
SlADka_lIGlA
03-01-2008, 07:59
AyY znam za kvo govorite az sum v sportna paralelka i ima dosta takiva v moito u4ili6te ama si ima i drugi ii pove4eto mi fr-ta mn se podigravat na momi4etata deto sa takiva smuknati otna4alo i az im se poidgravah vikahme na edno momi4e"Yo Yo kvo stava" am posle mi stana nekfo gadno edin den bqhme oti6li nqkolko momi4eta i edni mom4eta do lafkata 6ot imaha ma4 i otivahme za voda i te sus sakove nali nosat si tam drehi i ne6to se smeem i minavat nqkolko takiva momi4eta i teq kato po4naha da gi obijdat ama super mnogo i po4naha si metat sakovete po teh i teq moite prqitelki po4naha da im se smeqt beshe mn gadno i az vikam are prestanete ostaite gi i te a be luda li si i gi napraiha ludi i mi stana mn gadno .. nqma zna4enie koi kak se obli4a ne e nujno da gi obijdat..
varnen4e
03-01-2008, 08:50
Мис остроумие със заврян тирбушон в гъза ли виждат очите ми? :razz:
DisciplineAndOrder
03-01-2008, 15:16
не позна,не е тирбушон
а и съм мисис
DisciplineAndOrder
03-01-2008, 16:20
няма да е зле темата да се заключи...
или поне да бъде преместена в кофата.
за мен това е един излишен флууд
VilleBaby
03-01-2008, 16:45
подкрепям extreme =D>
scout4e94
03-01-2008, 18:32
tova za modata i smuknatite .... da ti kaja ne samo feshunite se obli4at 6tot taka se obli4at vsi4ki v moeto daskalo da kajem predi 3 godini ima6e 5 4oveka s kezove i taka po smuknati ,a sa ima 3 koito ne sa smuknati.tva koeto iskam da kaja e 4e mn 6ibani poziori se praat na smuknati samo 6tot drugite sa taka
varnen4e
03-01-2008, 19:31
Кво общо имат смъкнатите с фешъните в случая?
varnen4e
03-01-2008, 19:33
не позна,не е тирбушон
а и съм мисис
О, майко... мъжа ти е истински късметлия... с такава остроумна жена... :D Не ме грее, ако ще и мистър да си...
DisciplineAndOrder
03-01-2008, 20:56
няма да е зле темата да се заключи...
или поне да бъде преместена в кофата.
за мен това е един излишен флууд
6норхел у дупето и микрофон в устата знам 4е го иска6 ама...
всяка вечер се моля на господ за един такъв атлетичен,хубав момък,грамотен,като тебе..!
но уви...уви...уви... :( :(
оле фешко ти се върна ...стана ми мъчно за тебе ..ко праиш е как е у амора...
punkarkata
04-13-2008, 15:42
aa ee kvo gi slu6a6 tiq i im obru6ta6 vnimanie 6ibani pedali i prosti kurvi podminaai gi i ti sus samo4uvstvie. az naprimer naistina se obli4am mn stranno i e izob6to obratnoto na modata no ne mi puka ako 6te gola da sa razkarvam pak nema mi puka neka si ebat maikata i da hoat se zastrelqt!! preebani idioti samo fe6unite takiq :-x :-x
iveto__91
04-14-2008, 11:07
ne razbira6 li 4e zavijdat zatova 4e si razli4na.tova e!te ne mogat da budat kato teb-sas svoi stil,a se obli4at taka kakto nalaga modata.tova e mnogo po-lesno!
mhmhmhmhm
04-14-2008, 12:09
ne razbira6 li 4e zavijdat zatova 4e si razli4na.tova e!te ne mogat da budat kato teb-sas svoi stil,a se obli4at taka kakto nalaga modata.tova e mnogo po-lesno!
на тях,ако наистина им харесва,що пък да не се обличат така?да не би някой да ги спира??
sweet_bebok
04-14-2008, 13:25
mene li4no me kefi R&B style .. =] nai-qkiq :-)
varnen4e
04-14-2008, 13:41
Старата песен на нов глас...
KiSs_mY_LiPs
04-14-2008, 17:31
Старата песен на нов глас...+1
кфо стаа лудииииииииии :grin:
eiи тая тема чесно ли още съществува ....ааа супер .... тая тема съм я изгледала от малкааа еиии ....още когато беше на 1-2 мнениица ... ех ех
eiи тая тема чесно ли още съществува ....ааа супер .... тая тема съм я изгледала от малкааа еиии ....още когато беше на 1-2 мнениица ... ех ех
верно ли е
FaithFuLL
04-14-2008, 20:52
Много ме дразнят българите в това отношение. Всеки има право да си се облича както си иска и не бива веднага да се лепват етикети на хората взависимост от облеклото им. Супер тъпо е!!!
VilleBaby
04-14-2008, 21:40
ааа кво стана ве??? тая тема ще ни надживее :D 8-)
unfaithful1234
04-15-2008, 06:34
Според мен едно момиче трябва да се носи по-женствено,защото смъкнатите дрехи не отиват толкова много на момичета....ЛИЧНО МНЕНИЕ! :)
офф нищо ново не ми каате ..
wasntme_
04-15-2008, 22:33
abe.. 4etoh 4etoh... smqh sa smqh sa... pak 4etoh - pak sa smqh :lol: ....
Абе мила да те питам нещо против дрехите втора ръка ли имаш? :o
Realno - da ve mila gnusno e da znae6 4e taq dreha drug q e obli4al... ama nqma ko da go obqsnqvam kato cqlo da se nosi taka 4ovek e prinizitelno ;]
buffalo soldier
04-16-2008, 17:36
бах... аз като хода с мешката и те отдалече ме заобикалят секви фешъни и емота
DiNcHeTyYy
04-16-2008, 18:09
хаха...голям смях бе хора.... :D само 4етаа четаааа.....искам да кажа че темата супер мн ме кефи и мн се радвам 4е има такива хора като
GaNGsTa`Gi®l...Маце браво само така!Не се връзвай на никой!точно тва си говорихме с един пр на скоро че в Бг вече по4ти няма момичета(има но са рядкост),които да се облич4ат така и да са верни на стила си,за6тото вс са някви супер еднакви(не искам да обидя някой)...просто аз съ6то съм фенка на тоя стил...... :grin: :grin: :grin: :grin:
Ако някои се заеме да чете от началото(което ще му отнеме 7575156 години) ще забележи че си говорите едно и също и си се "храните" без причина и си се карате за нещо,което няма кой знае какво значение. :lol: Успех!
ае не сте дуре ....не е важно кой как се облича ...
xXxScreamxXx
04-18-2008, 07:01
aз преди налитах на бой...
сега само зад гърба ми говорят някви такива неща относно стила ми на обличане и т.н., жалко, че късно разбирам ;-)
xaxxaxa.... v dne6no vreme samo boq pomaga ;) :D :D
varnen4e
04-23-2008, 14:22
aз преди налитах на бой...
сега само зад гърба ми говорят някви такива неща относно стила ми на обличане и т.н., жалко, че късно разбирам ;-)
xaxxaxa.... v dne6no vreme samo boq pomaga ;) :D :D
Има нещо вярно...
adizitk1
04-23-2008, 18:49
КОментират те, защото си по-различна от тях и явно не им се вписваш в представите.. де да знам.. всъщност не се връзвай,не трябва да ти пука... бъди такава квато те кефи и това е!
+1 и не се праи на такава кват не си щот не се чувстваш комфортно,чувстваш,че тва не си ти
varnen4e
04-23-2008, 20:02
Вие верно обаче не мислите да спрете с простотиите си..
TheNewReligion
04-23-2008, 20:29
Obli4ai se kakto si iska6 ! Nikoi ne moje da ti kaje ni6to ! Budi takava kakvato si ! Men i momi4eta i mom4eta smuknati , vse me kefqt ! :)
moon_flower
04-23-2008, 21:47
Винаги,когато има такива подмятания има известна доза завист. :)
Смъкнатите момичета са със супер як стил,различни.Винаги съм харесвала различното.А тъпите "кифли" ии какви ли не ги има навсякъде вече.И на мен не ми е ясно какво толкова зяпат.Мен пък напреъснато ме гледат в костаа и ми викат "Ъъъ,ебаси косата!"(защото си направих няколко розово-червени кичура.. :? )Майната им,радвай се на това,че имаш собствен и уникален стил. :)
аааааааааахаххахахахахахх аахха ...... бр чоек ......
варнен4е гръмни са маина ... !
Тъпите фешани и мен ма дразнат,правят са на мноу,пЪк всъщност са нищо ;).Гледат да минат нещо и тва е..Кат видат някои по различен от тях (обокновен) му се пресмиват...Всъщност ТЕ (фешаните),не осъзнават че са смешни :D.Аз не са правя не фешан и никога няма да бъда!Който иска да ме харесва,който не-ми да си гледа работата :P
varnen4e
04-24-2008, 19:31
Тая па мършо гадна много внимавай как ми говориш, щото ще те намеря и така ще те разхвърлям, че няма да можеш да се събереш после.
Тая па мършо гадна много внимавай как ми говориш, щото ще те намеря и така ще те разхвърлям, че няма да можеш да се събереш после.
ee жена ми кфа е ло6а как се е нау4ила от мене
спрете се ве мама ви деба кирлива :@ бати шнорхелите пак продължават
Тъпите фешани и мен ма дразнат,правят са на мноу,пЪк всъщност са нищо ;).Гледат да минат нещо и тва е..Кат видат някои по различен от тях (обокновен) му се пресмиват...Всъщност ТЕ (фешаните),не осъзнават че са смешни :D.Аз не са правя не фешан и никога няма да бъда!Който иска да ме харесва,който не-ми да си гледа работата :P
грозен си и за тфа са ти виновни фешъните майка ти деба грозна мърша :@
бати хърбавия педал
бати хърбавия педал
аЕ нмз е,ти да не си по-хубав ахаха :D ,бахти надутия противняк си :-P
аа и Fesho да ти питам,ти жена ли си? :D ко ми са снимаш с тия цайси и чупки в джуките пред огледала ахаха :D
бати хърбавия педал
Ей,селянче вземи се кротни вече ни писна да ти четеме простотийте и хубаво говори си глупости,но не псувай на майка т'ва е най-жалкото и грозно нещо........
varnen4e
04-25-2008, 04:11
ee жена ми кфа е ло6а как се е нау4ила от мене
спрете се ве мама ви деба кирлива :@ бати шнорхелите пак продължават
Е не как ще търпя няква тъпа кифла да ми говори така... Ти ме гледай, че съм добричка, ама като се ядосам и мога да псувам по най- селския начин... и нИ мЪ и срам..
LoFf тЪ, СлъНце...
varnen4e
04-25-2008, 04:12
бати хърбавия педал
Ей,селянче вземи се кротни вече ни писна да ти четеме простотийте и хубаво говори си глупости,но не псувай на майка т'ва е най-жалкото и грозно нещо........
Ти пЪ Ше му каЕш кО да праЙ...
и кво ?!
PinkFloydSound
04-25-2008, 09:39
Fesho, varnen4e, яко дразните вече!
Върете се чукайте, ебете се, свирки си правете, само моля ви се не пишете повече в тая тема щото яко я осрахте!!!
Бах ви и в главите кухи!
таакааам :grin:
на недку кривия кфо да му кажа 4е се снимам как си искам той пак 6е си остане грозен и хърбав педаллл...ако не бе6е такъф нема6е да си смени снимката след като му го казах :grin: семейството ти сте обре4ени да умрете :Д и теа цаки дет съм се снимал 2ра употреба колкото им зема пак моа ти купа дрехите къщата и тебе :Д:Д:Д
на идиотка е мн страшна както винаги
емо долл пък е най грозната на грозните нема кфо да я коментирам :Д:Д:Д
те другите са яко зле ама по зле от тфа дете няма поне да не бе6е толкоа ужасна колкото смъртта :oops:
бати хърбавия педал
Ти пЪ Ше му каЕш кО да праЙ...
е сега 6е се кротна заради тебе специялно :-) майка ти да умре деба грозната пи4ка ти май4ина умрела 8-)
Fesho,к`ви пари имаш е,хах.То и аз на празни приказки мога да кажа,че имам вили,къщи,коли и т.н. :-P..Така,че не са прави на оригинален,и като ни ма знаеш по добре нидей говори ;)...Ако искаш може да си направим 1 среща в Бургас,нали си много отворен.И май май си комплексиран?,Взел да ми вика коя била грозна и т.н.,хах...
varnen4e
04-25-2008, 12:39
Fesho, varnen4e, яко дразните вече!
Върете се чукайте, ебете се, свирки си правете, само моля ви се не пишете повече в тая тема щото яко я осрахте!!!
Бах ви и в главите кухи!
Това, че те дразня си е изцяло твой проблем... да ти кажа честно грам не ме интересува... оправяй се самичка.
И не ме моли къде кво да пиша, щото колкото и да ми се молиш няма да стане твойта.
И ако нашите глави са кухи не знам твоята каква е, след като ТИ си тая която се връзва... ТИ си тая, на която й пука какво говорим... ТИ си комплексираната в случая, защото "мразиш" хората, които имат възможност да са различни и я използват... ТИ си човекът, който е толкова смел във форума (защото съм сигурна, че ако се изправиш очи в очи с мене ще насереш моментално)... Щото аз ви се смея в очите едва ли не, а вие се ядосвате след всеки пост. Казах ви го.. не може всички да сме смотани и да ходим с парцали за по 20- 30 лева... Но е тъпо да се пукаш от злоба.. ;) .. и безмислено.
Извод --> ТИ си кухата, миличка...
varnen4e
04-25-2008, 12:40
Fesho,к`ви пари имаш е,хах.То и аз на празни приказки мога да кажа,че имам вили,къщи,коли и т.н. :-P..Така,че не са прави на оригинален,и като ни ма знаеш по добре нидей говори ;)...Ако искаш може да си направим 1 среща в Бургас,нали си много отворен.И май май си комплексиран?,Взел да ми вика коя била грозна и т.н.,хах...
За да се хванеш за ПАРИТЕ.. хах.. май не той е комплексирания душко...
на 1ви май съм в бургас имаме ма4 с нафтекс мое да дое6 тъпак дори и в тфоя град ако те вида 6е насереш шнорхел сме6ен
DisciplineAndOrder
04-25-2008, 14:54
емо долл пък е най грозната на грозните нема кфо да коментирам :Д:Д:Д
те другите са яко зле ама по зле от тфа дете няма поне да не бе6е толкоа ужасна колкото смъртта :oops:
оф,аре млъкни.
и ти не си първа хубост,ама си траеме.
мене няма ли да ме изкоментираш? :?
оф,аре млъкни.
пф сигурно не съм първа хубост ама мноу по хубав съм от си4ки тука дет пи6ете при тфа вие сте моми4ета и пак сте по грозни...трае6 си 6от знае6 4е е така и няма кфо да кае6 ;)
mhmhmhmhm
04-25-2008, 16:23
Аре престанете,бе,кво и вие му обръщате внимание?!
Тая тема само за псуване ли е?!
Не обръщайте внимание на тъпите селянчета,нека си хранят и да си се защитатват един др. и да си правят комплиментчета друга едва ли ще им прави...нека си се мислят за "богати" и "красиви" и да си живеят в селцето........Не падайте на тясното ниво,защото нищо умно няма да прочетете,ааа четете постовете им за да видите,колко е лошо да си глупав и да се посмете за тяхна сметка!
:razz: :lol: :lol: :razz:
DisciplineAndOrder
04-25-2008, 19:41
оф,аре млъкни.
пф сигурно не съм първа хубост ама мноу по хубав съм от си4ки тука дет пи6ете при тфа вие сте моми4ета и пак сте по грозни...трае6 си 6от знае6 4е е така и няма кфо да кае6 ;)
трая си,щото не съм задръстена като тебе и излизам навън :P
хехехе,по-хубав от пишещите в тази тема (визирам) със сигурност не си
за останалата част от форума на не говорим :lol:
по-хубав бил... :lol:
varnen4e
04-26-2008, 08:45
Тоя па.. и от мене ли си по- хубав, бе... :P :P :-) :-) :-)
malka_blizalka
04-26-2008, 09:06
Стига сте им обръщали внимание.Не забелязвате ли че Fesho само парадира с парите и дрехите си просто защото няма с какво друго да се похвали...Varnen4e и нейния умствен капацитет е толкова малък...айде сега очаквам и мен да ме нахраните ама често казано ваобще не ми пука...наблегнете на нещо друго че вече се изтъркахте да повтаряте колко сте богати, какви да ви дрехите, какви са ви очилата...за един нормален човек това не е ценност!
varnen4e
04-26-2008, 14:50
Стига сте им обръщали внимание.Не забелязвате ли че Fesho само парадира с парите и дрехите си просто защото няма с какво друго да се похвали...Varnen4e и нейния умствен капацитет е толкова малък...айде сега очаквам и мен да ме нахраните ама често казано ваобще не ми пука...наблегнете на нещо друго че вече се изтъркахте да повтаряте колко сте богати, какви да ви дрехите, какви са ви очилата...за един нормален човек това не е ценност!
Много ми е интересно как ми прецени "умствения капацитет" от 5 поста...
malka_blizalka
04-26-2008, 18:31
“Тая па мършо гадна много внимавай как ми говориш, щото ще те намеря и така ще те разхвърлям, че няма да можеш да се събереш после.”
“Е не как ще търпя няква тъпа кифла да ми говори така... Ти ме гледай, че съм добричка, ама като се ядосам и мога да псувам по най- селския начин... и нИ мЪ и срам..
LoFf тЪ, СлъНце...”
“Ти пЪ Ше му каЕш кО да праЙ...”
Достатъчни са ми... :wink:
“Тая па мършо гадна много внимавай как ми говориш, щото ще те намеря и така ще те разхвърлям, че няма да можеш да се събереш после.”
“Е не как ще търпя няква тъпа кифла да ми говори така... Ти ме гледай, че съм добричка, ама като се ядосам и мога да псувам по най- селския начин... и нИ мЪ и срам..
LoFf тЪ, СлъНце...”
=D>
LoFf тЪ, СлъНце...”
мене па само аватара ти ми е достатъчен да разбера 4е си поредната ужасна смъкната дет друо освен да пие бира в парка и да завижда неможе ;]
malka_blizalka
04-26-2008, 19:06
Тцтцтц далече си и то мноооого :D
абе тая варненче е голяма побойничка :-D а фешо боса на всички ждрольовци се прай от "голямото добро утро" :-D
varnen4e
04-26-2008, 20:21
LoFf тЪ, СлъНце...”
Хахаха... ти по 5 реплики, ако съдиш трябва да си с доста атрофирал мозък... :D
Извинявай, ама то така ако се разсъждава аз от ника ти, ако ти кажа какви изводи си правя ще ме баннат...
varnen4e
04-26-2008, 20:23
абе тая варненче е голяма побойничка :-D а фешо боса на всички ждрольовци се прай от "голямото добро утро" :-D
Ти пък кой си и от къде дойде...
haha е най забавния си веселяк :grin:
malka_blizalka
04-26-2008, 20:49
LoFf тЪ, СлъНце...”
Хахаха... ти по 5 реплики, ако съдиш трябва да си с доста атруфирал мозък... :D
Извинявай, ама то така ако се разсъждава аз от ника ти, ако ти кажа какви изводи си правя ще ме баннат...
А дано... 8-)
И се пише атрОфирал мозък...нз кой е "атрУфиралия мозък" в случая :-D
varnen4e
04-26-2008, 20:53
Оф... сега ще ме карате да пиша по- бавно за да не правя и печатни грешки ли...
Е вие много нагли и капризни взехте да ставате...
varnen4e
04-26-2008, 20:55
Айде и аз да се хвана, че май е модерно пише се вЪобще...
от на майка ти хралупата ;)
п.с ти треа да си доведената ми сестра
Да не ти пука!
Мене един път ми каза "Шибана метълка" и освен това ме оплюха.
Бях готова да се обърна и да ги разчекна,но им казах "Метълка или не какво ви влиза в работата?" и повече нищо не казаха.
Прави се,че не съществуват.Няма ги.
Кефи си се ти.Това е важно.
_FaShIoN_
04-27-2008, 08:56
Всеки си има собствено мнение и естествено различно от това на човека срещу тях...на тях примерно не им харесва твоя начин на обличане,ти пък не харесваш техния...там е разликата че фешъните са много отворени и изказват мнението си на глас,докати ти не ....щом толкова те дразнят просто не им обръщай внимание... :)
varnen4e
04-27-2008, 09:01
от на майка ти хралупата ;)
п.с ти треа да си доведената ми сестра
Да се смея или да плача сега?
брай си клитора да ти стане кеф ;)
брай си клитора да ти стане кеф ;)
weселяк веселяк веселяк :grin:
кеф ми става щом го хвана !
varnen4e
04-27-2008, 19:06
Тъпи сте.
ти нали си умна и компенсираш наща простотия ;)
ахх колко ме забавлявате .... двама надути седнали да разпраат колко са велики в някъф форум .... немога маина !
майна фешката е Модна Икона !
пффф мани мани винаги сам си мечтала да бъда и аз такава ....
но уви никога няма да съм достойна да отида в амор .... :( :( ... никога няма да мога да лъжа така умело че дрехите са ми маркови а всъщност са чиста цигания ...никога нямада мога да бъда курва .... пффф ...колко ли губя ... просто толкова ме е ят че никога няма да имам вниманието на вешко ... защо вобще живея ... каква е целта в живота ми ...щом фешко не е до мен ....аааааааааааааааахаххаха хахаххаха мно изпростях тая вечер ..чесно ви каам ..
фешко живее в нашите сърца ! :smt001 :smt001 :smt008
фешко живее в нашите сърца ! :smt001 :smt001 :smt008
е много ясно ..
varnen4e
04-27-2008, 20:56
пффф мани мани винаги сам си мечтала да бъда и аз такава ....
но уви никога няма да съм достойна да отида в амор .... :( :( ... никога няма да мога да лъжа така умело че дрехите са ми маркови а всъщност са чиста цигания ...никога нямада мога да бъда курва .... пффф ...колко ли губя ... просто толкова ме е ят че никога няма да имам вниманието на вешко ... защо вобще живея ... каква е целта в живота ми ...щом фешко не е до мен ....аааааааааааааааахаххаха хахаххаха мно изпростях тая вечер ..чесно ви каам ..
Абе не знам за другото, ама никога няма да можеш да си превъзмогнеш комплексите ми се струва.
^ да копеле прав си майна треа да съм фиешън и да нося шнорхел
ех колко ме е ят ... дейбаа ..никога няма да мога да спечеля уважението на газарите ....мно ме е ят маина ..! така ми пука маина , че ми е се тая ....
elichkaaa
04-28-2008, 12:36
темата е тъпааааа :-x :-x :-x
marina star
04-28-2008, 12:50
EMI TVA KOETO NE MI HARESVA LI4NO NA MEN V TOZI STIL OBLI4ANE E TVA 4E NQMA NIKAKVA JENSTVENOST(V POVE4ETO SLU4AI) SEXAPIL ILI NEJNOST KOQTO DA OTIVA I POD4ERTAVA MOMI4ETO I E ADSKI GROZNO KOGATO VIDQ EDNO HUBAVO NEJNO 14-15 GOD MOMI4E OBLE4ENO RAZMAKNATO S GRUBITE GRIVNI I GERDANI I TAMNIQ GRIM KOITO MU SEDI KATO MASKA PRI6ITA I SAMO GO ZAGROZQVA I NZ KAK MOJE DA SE HARESVAT PO TOZI NA4IN
I MNENIETO MI E VALIDNO SAMO AKO GOVORI6 ZA TOZI STIL KOITO AZ SE SE6TAM I TI OPISVAM
varnen4e
04-29-2008, 06:19
Абе мен, ако питате има фешън дрешки, които са уникално секси...
peteto89
04-29-2008, 10:09
+1 NO MENE VS STILOVE SI ME KEFQT BEZ 1 S TIQ PROVISNALI BRITONI POD NOSA I KADETO NI6TO NE VIJDAT (EMO) :smt021 :smt067
varnen4e
04-29-2008, 11:53
Дам.. емотата са доста неприятни.. но 1/2-та е само поза... те дори не знаят от къде идват повечето.. ;)
PinkFloydSound
04-29-2008, 12:57
Абе...май не те питаме. ;)
varnen4e
04-29-2008, 13:01
Възхищавам се на остроумието ти и на цялата ти ЕМО грация.. ;) :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
Всъщност какво говоря и аз.. .ЕМО грация.. ти още не знаеш дали се причисляваш към емотата или към фешънкоровете...
PinkFloydSound
04-30-2008, 13:03
Възхищавам се на остроумието ти и на цялата ти ЕМО грация.. ;) :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
Всъщност какво говоря и аз.. .ЕМО грация.. ти още не знаеш дали се причисляваш към емотата или към фешънкоровете...
О, да! Толкова съм заблудена, че чак не осъзнавам, че си губя времето с пикли като теб! Божее, каква заблуда!
Важното е, че ми дойде просветлението.
Лека и мека.
fAshIoN bOy
04-30-2008, 19:37
Ми...аЗ наистИна Не въЗпрИеМАм МоМичЕ с НякВи по такивА пАнтаЛоНки (смЪкНаТи) .....,Но пЪк От ДруГа СтрАНа ....сЕ раДвАм ,чЕ ги имА....,щОтуу щЕшЕ дАа ми Е мноУу тЪпу да Се РАзхоЖдам....и ВсичКи дА са ЕднАкВи....Не Ги виня...,а пЪк и каТУу се сЕТя ,чЕ и Аз сЪм ФешЪън и ПраВя нЕЩа....,коИто ТЕ не одобраВят...и таКа....самУу зА моМичЕтаТа Добре...пЪк имАМ тАм НякоЛко ПоЗнати ПриятЕЛки...с ТакЪв StyLe на обЛичАне...Добре ,но пЪк зА моМчеТата НапраВуу Не моАа дА Ги гЛедАм... с Едно тАкива ПантаЛоНи....и Едни КеЦоВе....тоЛкова ГоЛеми ,чЕ ..НапрАВу....момчеТата Не моАа Ги гЛедАМ няКви тАКива ...те нАй мЕ драЗняТ....аБеЕе fAshIoN babY fAshIoN :-({|=
varnen4e
05-01-2008, 06:18
О, да! Толкова съм заблудена, че чак не осъзнавам, че си губя времето с пикли като теб! Божее, каква заблуда!
Важното е, че ми дойде просветлението.
Лека и мека.
О0о0о00о0 сега съм и "пикла" .... хахах... Мамчето къде се скита, че не е могла да те възпита? Или вие сте си такова семейство.. ;)
Хахахах... аз ако съм пикла за тебе не знам..
Лелее колко обичам някви 13 годишни да ми обясняват каква съм. Най- вече пък някви емота... ужас..
Ми...аЗ наистИна Не въЗпрИеМАм МоМичЕ с НякВи по такивА пАнтаЛоНки (смЪкНаТи) .....,Но пЪк От ДруГа СтрАНа ....сЕ раДвАм ,чЕ ги имА....,щОтуу щЕшЕ дАа ми Е мноУу тЪпу да Се РАзхоЖдам....и ВсичКи дА са ЕднАкВи....Не Ги виня...,а пЪк и каТУу се сЕТя ,чЕ и Аз сЪм ФешЪън и ПраВя нЕЩа....,коИто ТЕ не одобраВят...и таКа....самУу зА моМичЕтаТа Добре...пЪк имАМ тАм НякоЛко ПоЗнати ПриятЕЛки...с ТакЪв StyLe на обЛичАне...Добре ,но пЪк зА моМчеТата НапраВуу Не моАа дА Ги гЛедАм... с Едно тАкива ПантаЛоНи....и Едни КеЦоВе....тоЛкова ГоЛеми ,чЕ ..НапрАВу....момчеТата Не моАа Ги гЛедАМ няКви тАКива ...те нАй мЕ драЗняТ....аБеЕе fAshIoN babY fAshIoN :-({|=
Аааа без да ти се гледа ника,само като видя как си писал си личи къф си..Омфг. Земете си оправете малко правописа,и знаеш ли що пишеш така?1во щото е модерно,2ро щото си чалгар,а те не са толкова грамотни,тъй като подражават на някои чалга "звезди" които нямат даже и средно образование.... "МнОУуУУуУУу" <---на кфо прилича тфа?Изобщо не си интересен...
varnen4e
05-01-2008, 07:36
Според мен не винаги "чалгарите са прости", въпреки че до някаква степен е много вярно.
Прости са, когато са се ограничили в един стил музика, не признават никакъв друг; когато подражават на някоя "фолк дива".. да... но все пак има хора, които слушат и чалга, но не само... хора, които са на много по- високо интелектуално ниво.
Същото може да се каже за пънкарите, хаусърите, метълите... винаги когато се ограничиш в едно нещо и му позволиш да те обземе излизаш- прост.
Чалгата... самата музика е на по- ниско ниво... да има доза истина, че след като дадено общество от хора я харесват дрън дрън.
Вече в България стиловете до такава степен са се смесли, че и българската поп музика в момента прилича на чалга.
Като махнем "бесните кючеци" има песни от този стил, както и от всеки, с много добро качество и много приятни.
Нека спрем с тези предразсъдъци за чалгата набити ни от края на миналия век.
Според мен не винаги "чалгарите са прости", въпреки че до някаква степен е много вярно.
Прости са, когато са се ограничили в един стил музика, не признават никакъв друг; когато подражават на някоя "фолк дива".. да... но все пак има хора, които слушат и чалга, но не само... хора, които са на много по- високо интелектуално ниво.
Същото може да се каже за пънкарите, хаусърите, метълите... винаги когато се ограничиш в едно нещо и му позволиш да те обземе излизаш- прост.
Чалгата... самата музика е на по- ниско ниво... да има доза истина, че след като дадено общество от хора я харесват дрън дрън.
Вече в България стиловете до такава степен са се смесли, че и българската поп музика в момента прилича на чалга.
Като махнем "бесните кючеци" има песни от този стил, както и от всеки, с много добро качество и много приятни.
Нека спрем с тези предразсъдъци за чалгата набити ни от края на миналия век.
За първия и част от втория абзац съм съгласна от това което си написала..Естествено че не всички чалгари са прости,казах го в момент на гняв и пак бих го повторила,защото много се дразня на такива,момчето дори да не е толкова просто и неграмотно като се учи да пише така нон стоп,ще го присвои и в училище и навсякъде и ще забрави родния си език-СРАМОТА!!!
ANTIHUMAN
05-01-2008, 08:28
Аааа без да ти се гледа ника,само като видя как си писал си личи къф си..Омфг. Земете си оправете малко правописа,и знаеш ли що пишеш така?1во щото е модерно,2ро щото си чалгар,а те не са толкова грамотни,тъй като подражават на някои чалга "звезди" които нямат даже и средно образование.... "МнОУуУУуУУу" <---на кфо прилича тфа?Изобщо не си интересен...
+1 Браво monityY! Аз си мислех ,че fAshIoN bOy е момиче (не видях ника) Ей оправи се ,бе момче! Защо пишеш така?1.Неможеш да пишеш на български език!Хората са измислели думичките как се пишат ,а не като тебе "МнОУуУУуУУу" <--- и какво трябва да значи това?Зализал са сякаш крава го облизала ,защото нито едно момиче няма да ти пусне!Супер жалка гледка си отстрани човече!
П.П. Да ти писне от такива като теб fAshIoN bOy .Момченца където се правят на гейове! Пффффф ............ няма да коментирам повече!
mhmhmhmhm
05-01-2008, 08:31
A знаеш ли кое е най-смешното??
...че не си си погледнала ника ;)
A знаеш ли кое е най-смешното??
...че не си си погледнала ника ;)
Мне всъщност погледнах го-Fashion boy ?Или се бъркам ?!Повечето фешъни са чалгари в днешно време...