- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Ауе... не е поредната тема за фешъните.. всъщност е за смъкнатите? Нз.. писна ми като мина от някъде и зализаните педалчета да ме гледат все едно съм им изяла закуската? И мазните смръдливи курвички .. и те същата работа? Писна ми като мина покрай някой и да се има за мнол оборотен като се изцепи "Е...генгста?" или.. "Е ? R&B уеар.." .. за тея подмятания се сещам ся ,щото тях чух днеска?! Не разбирам къв им е проблема? Кво им пречи мамка му да се нося както ми харесва да не робувам на шибаните моди и да не ми пука кво ще каже таа или онаа пикла за облеклото ми.. макар че в случея изглежда ,че ми пука.. ама не е така.. просто искам да разбера кво против имате съкнатите момичета? Ако е момче.. тичате да му се лигавите и натискате ,ама нали е момиче.. как ще се носи така.. пффффффф _!_
Ne mislq, che temata e tupa, ima mn takiva hora i e hubavo, che ne sichki se pravat na ovce i sledvat modata, dori i ponqkoga da e nai-tupata.. No mislq, che trqbva da se uvagavat horata, koito si imat sobstven vkus, a ne kopirat vsichki ostanali...Prosto na takiva podmqtania ne trqbva da obrushtash vnimanie, moge puk da te haresvat, otkude si sigurna, che sa negativni![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Донякъде съм съгласна с *.~*` *~* anaRial *.~*.`* . Не е важно хорското мнение, мацка, важно е твоето, защото става дума за тебХич не им се дразни, игнорирай ги. От личен опит знам, че облекчава
![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Ауе ? Тя темата не беше специално за мен просто дадох пример с мен си..? 10х все пак за мненията.А и нямах предвид как да се справя с тва,щото ас попринцип не им обръщам внимание минаам и си питам... кво викат просто става досадно... и не мога да разбера за къв х.й им е да го правят? ...Нямат ли си друга раота...? Аз не ги коментирам и не се впечатлявам от тях-кво искат те тогава?. . .
носи това,което ти харесва и не обръщай внимание на чуждите коментари
приеми факт,че не можеш да промениш човешкото самосъзнание
дразниш се на фешъни с прилепнали дрешки,те не могат ли от своя стра на се дразнят на такива като теб?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами ко да ти кажа...щом си решила в тоя живот да се водиш по акъла на другите ОК давайЗа мен също плямпат много ама аз се усмихвам на всички, а в същото време правя всичко възможно да им направя мръсно...без те да знаят че "тая тъпата" е кучката дето им прецака нещтата...и после стоя от страни и се хиля
Усмихвай се и ти
![]()
ооо тва не е само рпи теб .. аз съм абсолютно същата раута ....един ден супер случайно виждам една от класа ми с приятелчето си и аз си зиам кафенце и тоя с абсолютната си наглост се обърна 3-4 пъти да ме гледа колко съм странна !Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
не мисля че който и да било има право да ме съди !!! независимо как се обличам, каква прическа имам и така нататак !! ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ok...oplakva6 se, 4e te obsajdat kolko straaanno si oble4ena i kak izglejda6. kazva6 4e te nqmat nikvo pravo da go pravqt...a v sa6toto vreme se oplakva6 i ne samo ti kolko sa ujasni "fe6anite" i koko grozno sa oble4enihem ni6to ne im dava pravo da te obsajdat, hem i ti go pravi6...
da vi imam problemite![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Е и аз имам проблем момичетата обожават как се обличам, момчетата ми се смеят обаче аз си ходя напред с вдигната глава и на улицата като ме погледледнат все едно идвам от космоса и днеска едно момиче ми вика еее Алекс ти все с 2 години напред в модата ходиш хаха пък аз си се обличам как ми е кеф
Кфо им пречи ли? Че всички МОМИЧЕТА трябва да са по модата и еднакво облечени, което е пълна лудост и проста представа за света. Не може всички да са еднакви като стадо пингвини, проумейте го най накрая и уважавайте избора и личното пространство на другите!Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
Some things are better left unsaid!
Ммм, не знам. Според мем момичетата трябва преди всичко да изглеждат женствено. Не мога да възприема момиче с развлечени дрехи, а и е доста трудно да определиш пола на такова създание. Наречете ме старомодна, но не трябва ли момчетата да изглеждат мъжествени, а момичетата - нежни? И как би могла една "гангстерка" или един "фешън" да постигнат това??Първоначално написано от eclipseee
Да бе, като първата вечер в Момина църква....Гради и Любаки като те питака к'ви са тия връзки и що си пънкаркаПървоначално написано от fаke
Или Руския на "оня" рожден ден
Не спирам абсолютно никой да си мисли каквото и да е било ..да права си , мен също не ме кефи как се обличат някой газенца ...но никога не бих го показала по какъвто и да е начин , никога не бих направила нещо с което този човек да разбере , че разбираш ли не ме кефи как се облича ..и никога не бих имала каквито и да е предрасъдаци ..сешш се !!!Първоначално написано от monka
кво се обесняям и аз маина ...!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Пф.. не съм казала никъде ,че се дразня на фешаните.Да си се обличат както си искат..даже повторих няколко пъти ,че не ме вълнуват и за тва и не ги коментирам... тва ,че в първия пост съм писала ,че са мазни и там кво редих още не помня.. е щото се бях изнервила,заради подмятанията.. И някъде прочетох ,че съм била хейтърка.. ауе..хаха.. ай ще се въздържа от коментар тука,щото пак ще кажете ,че много псувам пфхахаха ... Schneeflocke...хубаво викаш да са нежни момичетата,да обличат женски и дрехи и т.н... ем аз не съм тръгнала да нося мъжки дрехи?! Кецовете са ми женски модел дънките блузи сичко ? Просто някой не праат разлика явно... кат да е.
И въпреки хейта с/у мен тука са сещате къде сте ми.. радвам се ,че се коментра темата ,но не се радвам че не само в нащо задръстено градче стоят така нещата, ми и навсякъде има такива.. ауе кво съм се разписала ае \ /
IdiOtKa,кефиш яко мацка.. от всички простотии тук твоя начин на мислене най мн ме радва.. евалата![]()
хахПървоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
мерси ...
тря се подкрепяме ня как![]()
4e i az nikoga ne sma tragnala da darja smetka na tozi i onzi kak se obli4a, nai-malkoto 6oto e detisnko i sme6no...
No MaN, No CrY!!!
\m/
хах така е.. :Рхах мерси ...
тря се подкрепяме ня как
Under_my_skin....къв си хитър ,а? Къде видя нещо за спиране? ?-оса беше ква е причината за тях? Кво им дреме как се обличат др-те и че са по различни и по мислене и по обличане и по всичко?Ъ? сеш са..?
По-скоро съм хитрА...
Еми ок,аз от де да знам що го правят т'ва...или пък някой друг...а и да разберем...смисъл има ли?Дали ще спрат?Ако искаш да спрат-еми почни да се обличаш като тях:Р
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
А относно думите ти: Писна ми като мина покрай някой и да се има за мнол оборотен като се изцепи "Е...генгста?" или.. "Е ? R&B уеар.." .. извинявай ама никът ти не е ли точно генгста гърл а??
пп: мн ми става смешно когато видя някой да са разхожда по улиците с гигантски очила а то грам слънце няма(сори ама не се въздържах, нищо че не е по темата) Аз за разлика от вас не деля хората на "тъпи фешъни" "шибани метъли" "курвенски чалгарки" "генгста хора" "прости емота" "тъпи гошовци" "смотани николаевци" (много ми е смешно когато някой твърди с гордост "Аз съм Емо" - освен ако не се казва Емо де ) и ред подобни прости изрази. Хората не се определят от стила музика който слушат нито от стила дрехи които носят
пп2: сори че се отплеснах от темата
Първоначално написано от Schneeflocke
АхамСтига момичетата, да не се обличат като онези какички от околовръстното
Нямам нищо против момичетата, които се обличат модерно. А до авторката щом не те вълнуват, защо правиш тема за тях?!? Нали уж не те вълнуват
![]()
nqmam ni6to protiv smaknati momi4eta mom4eta!!!ne iskam da izkazvam mnenie to4no za momi4etata "gangsterki"ako vaob6te ima takiva v bgi az predi 4 godini se noseh smaknato i horata koito me otkazaha bqha bratov4edite mi(koito se nosqt smaknato reebo4eta,billabongi,osiris i dr takiva)i te mi kazaha s takova hubavo tqlo si takova hubavo momi4e i 6te se krie6 v tiq turbi ti si momi4e i trqbva da si jenstvena pak i po na4ina koito govori6 ne ti otiva(nqma da vi kazvam kakav re4nik upotrebqvah
) a sega 3 godini po kasno az se obli4am ne kato feshion4e no v podoben variant i da vi kaja se 4ustvam po dobre momi4eto/jenata trqbva da e jenstvena nezavisimo s kakvi drehi e!!!
![]()
точно така е.. отдавна престанах да се притеснявам за такива нещаПървоначално написано от Jamalska
![]()