View Full Version : Проблем...изчерпване...
Freaky_boy
11-22-2007, 20:18
Такам,преди 2 седмици се запознах с ендо момиче от даскало и нещата така се случиха мн бързо че ходим от 1 седмица...НО темите ни за разговор май се изчерпаха...виждаме се всяко междучасие,но си говорим само за това кой какъв час е имал и как е минал предния час и то си говорим по малко,после се целуваме и секи си продължава по пътя... А аз не искам да е така искам да си говорим много,да имаме много теми за разговор ..Та молбата ми е да ми кажете как да я предразположа към разговор и как да си говорим повече,даже ако се сещата кажете някакви примерни теми за разговор :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
Ха ха ти си болен как може от нас да искаш теми за разговор та ние не ви познаваме не знаем какво харесвате и какво обичате да правите!Теми за разговор ''Любов''!
:shock:
Можете да говорите за толкова много неща. Не мисля, че се изискват някакви специални условия - нормален разговор, спокоен, свободен, приятелски, ..за нормални неща. Можете, например, (сега за това се сещам :)) да обсъждате плановете си след училище...
Говориш за изчерпаност на темите... та те са безкрайно много. ;-)
Успех! (и не спичайте толкова, дръжте се свободно :))
:shock: Абе как няма за какво да си говорите?!?!?
Щом ходите от една седмица...хм а вие излизали ли сте заедно но извън това училище?!Колко пъти я покани да отидете на кино,на кафе или просто на разходка...??! Щом ходите от токлова малко време едва ли сте си разказвали за миналото ви.Примерно разказвал ли си и някакви смешни случки от миналото ти, или някакви случи с приятели или нещо за семейството ако трябва бе..бахти как можеш да кажеш,че нямате кфо да си кажете...я се стегни малко!!
led_i_ogyn
11-22-2007, 21:30
Можете да говорите за толкова много неща...щом сте заедно значи има какво да ви свърже...
П.С. Много глупава тема :arrow: Много!
не говорете разхождайте се
гах ...... * makes bain transplant to author*
mickelangelo
12-04-2007, 15:26
просто мисли влез и от под кожата .. разбери какви интереси има какво хоби има тнт ..
Аааа за една седмица и толкоз да са еднообразни разговорите.. Смятай..
Иначе ние не можем да ти помогнем много много..
Просто смени темата.. почни да говориш за нещо различно,което може да ви сближи.. И излезте някъде двамата,където ще сте повечко на спокойствие,а не в тълпа от ученици и забързани учители..
Иначе някой път е възможно отсрещния човек да е ограничен в разговорите и ако при теб е такава ситуацията,ти сам трябва да си решиш какво да правиш...
Можете да говорите за толкова много неща...щом сте заедно значи има какво да ви свърже...
П.С. Много глупава тема :arrow: Много!
+1