View Full Version : Харесвате ли мъже с раста?
hoobastank
11-24-2007, 15:12
Abe momi4eta kakwo mislite za mujete sa rasta.Kakwo e purwoto neshto koeto si mislite kato widite takuw muj ? :)
Заглавието на темата,трябва да бъде написнао на кирилица.
ЦвЕтИт0 :)
Seducti0n
11-24-2007, 15:15
Определено не ми харесват нито момчетата,нито момичета с расти.По моя преценка е нехиенично и отблъскващо дори! :?
hoobastank
11-24-2007, 15:17
е за моми4етата разбирам хаххахахах :P
n_ivajlova
11-24-2007, 15:18
гнусно и противно :-&
Maimunche_f
11-24-2007, 15:23
Мен лично ме кефи... особено на някой им стоят много добре :-| Що се отнася до хигиена..нз...не съм запозната с начина на поддържане на прическата :wink:
Violenza
11-24-2007, 15:31
мразя растафари.
повече от противни са ми...
Готино е. Пък и повечето растафаряни, с които съм говорила са забавни хора.
Определено не ми харесват нито момчетата,нито момичета с расти.По моя преценка е нехиенично и отблъскващо дори! :? I az taka mislq vuob6te ne mi dopada prosto e ptrotivno
cskasladyrana
11-24-2007, 15:49
Мен лично ме кефи... особено на някой им стоят много добре :-| Що се отнася до хигиена..нз...не съм запозната с начина на поддържане на прическата :wink:
+1 :-P :P :grin:
Manic_Panic
11-24-2007, 15:52
Сууупер отворени, дружелюни, весели, разговорливи хора... като цяло....
иначе за външния вид и това как изглеждат дредлокс... ами на някои найстина им седи много добре... мен ме кефи... за хигиената... нека е колкото е възможно по висока :D :D
hahavteen
11-24-2007, 15:55
Определено не ми харесват нито момчетата,нито момичета с расти.По моя преценка е нехиенично и отблъскващо дори! :?
;-)
Не ме кефят растите.. Съгласна съм с другите,че е гадна и отблъсква.. Предпочитам си момчета с нормални коси и прически... :)
FunkyFresh
11-24-2007, 16:34
Момчетата с расти са големи пичове :) аз имам фр. с раста и бих казала че си е мн чистичък и сладичък 8)
sladur4e_yo
11-24-2007, 17:15
Просто ужасно за хигиената да не говорим. :? :? :?
don't stop the music
11-24-2007, 17:23
абе не знам... мн зависи как му седи на самия човек (за мъже/момчета де.. ако вида момиче с раста :arrow: зле :x )... чак да са ми противни рядко... честно казано ако сложиш некъф свлечен пич с раста до такъв с 2 тона гел на все пак безформената му причесчица, с розова блузка и избръснати крака... ми нз кое ше ме отврати повече 8-)
Отвратително е! Изобщо не ми харесва, то тва е толкова нехигиенично, че нямам думи просто...
Harum_Scarum
11-24-2007, 17:55
Кефат меееее
sladku_bebzi
11-24-2007, 19:24
Не ме кефят растите.. Съгласна съм с другите,че е гадна и отблъсква.. Предпочитам си момчета с нормални коси и прически... :)
;-)
MaRiNkA_16
11-24-2007, 20:15
Abe momi4eta kakwo mislite za mujete sa rasta.Kakwo e purwoto neshto koeto si mislite kato widite takuw muj ? :)
Заглавието на темата,трябва да бъде написнао на кирилица.
ЦвЕтИт0 :)
mi vseki tip pri4eska mi haresva za6toto purvoto koeto gledam v edin 4ovek(muj,jena)e pri4eskata .spored men ako 4ovek e s pri4eska zna4i se griji za vun6niq si vid.za men nqma tolkova zna4enie da e krasiv/a otkolkoto da e poddurjan bilo to dori i s pri4eska rasta.taka 4e dopada mi
sexy_for_you
11-24-2007, 20:52
Напълно съм съгласна.Много нечистоплътни ми изглеждат като цяло.Отблъскват ме и не смятам,че някога бих си харесала такова момче,въпреки че външния вид няма значение.Просто са ми противни.
kindergarden
11-24-2007, 20:54
Много ми харесват.Само това мога да кажа :smt007 :smt007 :smt007
hoobastank
11-24-2007, 21:05
mene si ma kefi tfa jiwotno rastata i smqtam skoro da si go pusna :-P :D :-P
ne6to ne me kefqt ina4e nqmam ni6to protiv tqh :-D
Яко е, що да не? Като Sean Paul... :P
make`me`high
11-25-2007, 01:04
един мой приятел е с раста и мога да кажа че е супер много ми харесва и е много сладак :-$
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-25-2007, 06:35
Аз не познавам лично хора с расти, но ми изглеждат хора като хора, даже по-дружелюбни, отколкото би било някое рапърче например, както и приятелски настроени и готови да завържат разговор. Струват ми се приятни. :) Иска ми се да знам колко от тея, дето написаха, че растите са нехигиенични и противни, познават лично някой с такава прическа, че да говорят така :-x Това да съдиш само по външния вид на мен пък ми изглежда дяволски противно... :x :?
Мнението ми за мъжете с расти е, че доста от тях са пичове. Има и много, на които растите им стоят божествено =P~ Но все пак не бих приела някой от тях за повече от приятел, в края на краищата ще ми се иска да има как да прекарам пръсти през косата му, без да се чудя как става този номер. :oops: Да не говорим, че по принцип много харесвам дълги коси (на приятеля ми е такава, направо... :smt007 ) и обичам понякога да хвана кичурче и да го въртя из пръстите си (не че аз си нямам, ама чуждото е по-миличко, особено ако имаш достъп до него :D ).
MaRiQnKa
11-25-2007, 06:52
Не 8)
мъжа ми е растафар
по принцип са мн весели добри хора....
той е от чистоплътните.. мн обичам да си играя с дредовете и като не слуша -СКУБ!!
абе хора като хора,...кво да кажа съвсем нормален човек...
alkobalko
11-25-2007, 07:25
Не ми харесват нито момчета, нито момичета с раста.
аз и растите нямаме никакви проблеми едни с други.
какво толкова, едната коса е :-P
blqqqqqqqqqqqq
11-25-2007, 19:36
mn se kefq na rastafari, mn sa si gotini i 4isti :)
mn gi razbirate v pove4eto sluchai vie ste feshioni koito ne znaqt nishto za dreadlocks i rasta culture . Mejdu drugoto ima mn preparati koito po4istvat dreadove otvutre taka 4e higienata ni e na 10+ daje pove4e ot gelosanite kosi na fashionite! Az sum si rastafarai i mi haresva rasta cult
TheMaggie
11-25-2007, 19:59
Първата ми мисъл абсолютно е "Ебаси пича!" :D :D ,но после като се сетя колко нехигиенично е ми става малко гнусно...само малко.. 8) :-D
LuCiFersAngeL
11-25-2007, 20:13
Растафарите може наистина да са дружелюбни хорица, но това не прави прическата им по-малко противна :? Може на момчето да му стои супер яко да е с растички, но от гледна точка на хигиената... мисля, че не е нужно да коментирам. Дори въпросния човек да си мие косата по 2 пъти на ден пак не може да се нарече чисто - я си представете вие да се къпете с дрехите или да си миете косата с шапка... няма да станете особено чисти нали :?
hoobastank
11-25-2007, 21:21
sedcho
Новак
Новак
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:52 pm Заглавие: Отговорете с цитат
mn gi razbirate v pove4eto sluchai vie ste feshioni koito ne znaqt nishto za dreadlocks i rasta culture . Mejdu drugoto ima mn preparati koito po4istvat dreadove otvutre taka 4e higienata ni e na 10+ daje pove4e ot gelosanite kosi na fashionite! Az sum si rastafarai i mi haresva rasta cult
+1 =D> =D> hora pro4etete malko i togawa komentiraite higienata
hoobastank
11-25-2007, 21:25
edit.to si imalo buton za citirane ama koi t igleda :P
баси майката!
кво ще рече "момче с раста е" ?!!?!?
може да кажеш - "момче - раста", растафарианец, растафар, или "момче с дредлокс" примерно.. заболяха ме пръстите да пиша едно и също - раста е културата, раста е възприятието, движението, мисленето.. раста НЕ Е "ПРИЧЕСКАТА" , "прическата" се нарича дредлокс, дредове, дреди и производни ! закво по дяволите не престанете да предизвиквате гадни агресивни реакции и глупавите си постове? що не си го заврете отзаде е така!??! ааа ше ви еба майката тъпи неориентирани копелета !
Бляк.. :? не не ми харесва...
FiRe_LaDy
11-26-2007, 14:43
Чесно казано не ме кефят толкова ..... но в нашия град има един на който много му отиват и е супер сладак с тях .... :-P
и междодругото прическата не прави човека по различен от останалите!
LitTlE_BeBsIiI
11-26-2007, 14:55
Ами...не са чак толкова зле :)
Ами изобщо не ми харесват... просто изглежда грозно за мене... пък и като съм наблюдавала някой момчета с раста... :-& какво ли няма в косите им... може не всички да са такива, но като цяло не ме кефят.
crazy_style
11-26-2007, 14:57
o bojee fe6anite pak se izcepiha """podgotveni""".. i koe mu e nehigieni4noto be ... na bas 4e sa po-dobre ot va6te gelosani mazni izgoreli... kosi :x kat ne znaite ne se obajdaite ... :smt067
a ina4e rasta kulturata e syper ___ osobeno ako trqa sravnqam s va6te fe6anski .... :x ne mi se zanimava ... :smt065 :smt066
wasntme_
11-26-2007, 15:02
mneee pove4eto hora s rasta sa syper izbuhlqri, nekvi takiva syper nenormalni i harabejni :-) i na nqkoi naistina im otiva tazi pri4eska - pove4e otkolkoto obiknovenna kosa - vseki e individyalen v tova otno6enie... men li4no oba4e kato sama pri4eskata izob6to ne me radva... mn mi e tapo nekvo takova - zapletena kosa bace :? ... ama ima nqkolko mom4eta deto sam vijdala s rasta deto spokoino moga da gi sloja v kategoriq "qki" kato van6nost :mrgreen:
tItEufFf
11-26-2007, 15:31
Всеки решава какво да си прави с косата...Разликата е в това, че на някои им отива, а на други не чак толкова.... На мен лично ми харесват момчета (не мъже :!: ) с раста
Всеки решава какво да си прави с косата...Разликата е в това, че на някои им отива, а на други не чак толкова.... На мен лично ми харесват момчета (не мъже :!: ) с раста
защо не и мъже??
ти знаеш ли колко много ЪЖЕ (30..и нататък.Г..) съм виждала... и винаги съм искала баща ми да е такъв :D
Violenza
11-29-2007, 07:51
баси майката!
кво ще рече "момче с раста е" ?!!?!?
може да кажеш - "момче - раста", растафарианец, растафар, или "момче с дредлокс" примерно.. заболяха ме пръстите да пиша едно и също - раста е културата, раста е възприятието, движението, мисленето.. раста НЕ Е "ПРИЧЕСКАТА" , "прическата" се нарича дредлокс, дредове, дреди и производни ! закво по дяволите не престанете да предизвиквате гадни агресивни реакции и глупавите си постове? що не си го заврете отзаде е така!??! ааа ше ви е** майката тъпи неориентирани копелета !
Всъщност си права.
Аз ги мразя точно заради културата им, не заради прическата.
а в темата се говори за прическата де..
MiMcHeToOo
11-29-2007, 08:44
мразя растафари.
повече от противни са ми...
+1 ... и по-добре да не уточнявам кво мисля като ги видя..
и мен не ме бърка кефи ме стига на човека да му ходи за хигиенична гледна точка да не говорим не смятам,че са мръсни хора а и всяка прическа крие известен риск =;
men puk me kefqt i to mnogo...super qki sa :)
a za higienata...ako ne gi poddurjat rastite smurdqt..
no ako se poddurjat (miqt se s katranen sapun i tnt..) sa si super..no ako se nosqt pove4ko vreme ne samo kosata ti se susipva no i kojata na glavata...kofti e ...no e qko :P
Аааа не,мерси ;)
Нито за жени,нито за мъже.
Отвратително изглежда
HopeLesss
11-30-2007, 13:13
Определено НЕ! :-&
.::THE_LAST_ANGEL::.
11-30-2007, 13:26
Добре подържаните дрийдчета според мен си изглеждат ного добре :)
Много мои фр-чета са с расти и мога да кажа ,че спазват ного добра хигиена ! Растите се развалят ако не се мият редовно , но зависи от самия човек :-D
LitTlE_BeBsIiI
11-30-2007, 15:43
Все ми е тая... :)
lilit_666
11-30-2007, 17:04
Има някои,на които им ходят,ама като имаш хубава ,дълга коса,защо да я съсипваш!!! Ако ти ходи на расти,зна4и без тях ще си страхотен.
Нямам думи просто! Как може да съдите за един човек по косата му и по рова дали има расти или не ?!?!?! Независимо дали е с расти или не човек е същия, косата нищо не променя!!!!!!! За хигиената да не говоря ... че то половината хора с расти се къпят по-често от "нормалните" момчета. Честно казано не мисля че е най-удачното нещо да съдиш за човек по прическата или това как се облича, но лично мое мнение. :-x
Sun$h!n3
11-30-2007, 18:16
Зависи от момчето \:D/
мале.. мене нешо растафари ме влечат :D :D :D 8-) 8-) 8-)
неска си пътувам аз в 20-ката и да си сложа мп3-ката да слушам музика и на един завой БАМ в един растафар напрау в/у него легнах........
бати срама беше хора..ужас :D :D :D 8-) 8-) 8-)
и после като го споделих тва с мойто растафарче :D да не ви казвам кво става :D :D 8-) 8-)
JuSt_a_GiRl_Uk
11-30-2007, 22:06
Не ми харесват изобщо... :? :?
Dreadlock
07-22-2008, 15:00
Божкее, мен пък толкова ме кефят,че само като видя момче с дрееди и полудявам :D ,направо се влюбвам :)
pandelka
07-22-2008, 15:08
Божкее, мен пък толкова ме кефят,че само като видя момче с дрееди и полудявам :D ,направо се влюбвам :)
Ако искаш се поразрови и намери тема от 2005 година.. :!: Кво изкарваш стари теми не моа да разбера:?:
На мен ми харесват. супер готино стои на някои момчета и момичета. :grin:
F_CK_all_I_need_is_U
07-22-2008, 15:28
DA!!!!DA!!I pak DA!!!6to za vupros??? :grin: est,4e xaresvam,obojavam! Te sa straxotni,neveroqtni,velikiiii!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 iskaaaaam,daite gi nasam !!!!! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
alex_devv
07-22-2008, 16:33
няма никакво значение дали са мъже или жени, специално на мен ми е отвратително :?
t!nchety
07-22-2008, 18:17
Кефят ме :grin:
Но зависи на дадения човек дали му отива.
А тва дет го казахте за хигиената не е вярно :?
DisciplineAndOrder
07-22-2008, 18:21
не
GreenFairy
07-22-2008, 19:06
Доста ми харесват
cvetenceto1991
07-22-2008, 19:24
не ме кефят изобшто!категорично НЕ
didi_baby
07-22-2008, 20:41
Простивни са ми,изобщо не ме привличат :(
DamaTa.v.Zelen0
07-22-2008, 21:07
Първо раста е човека с тази "прическа", а иначе на това, което му казвате расти истинкото име е dreadlocks. Аз имам един дред отзад под косата и мен ме кефят расти! Може да е защото съм запозната с релиията на растите ( растафаризъм ), обичайте, музиката.. не знам, но ме кефят! :-) :oops:
Нз ама мене мн ме привличат такива хорица, направо кат видя някое момче се влюбвам. Много са ми чаровни. Момичетата също са сладки. :grin: Твърдо ДА.
bybit0o0
07-22-2008, 22:43
yup !
really niceeeeeeee :grin: like them
Vikitooo
07-23-2008, 00:12
Не ми харесва, просто не е мой стил. :)
не бих казала... иначе и аз съм чувала, че са мн свестни хора :)
иначе първо в едно момче забелязвам... може би лицето, след това стила му, но ако е с гръб - дрешки, прическа, приятелите му и пр. :oops:
На някой хора им стои много добре даже създава съвсем друго впечатление всмисъл не всички изглеждат като Боб Марли например.
Да вземем Джонатан Дейвис от корн през периода 1999-2003 той изглеждаше някакси психарски и страшно с тая прическа и направо си умирах от кеф да го гледам в черно на концерти(не съм педал).
Мисля че тоя тип прически придават стил не знам за вас.
TheGirlNextDoor
07-23-2008, 10:22
не ми харесва определено...а да не говорим за момиче с така прическа....изглежда гадно,отблъскващо и нехигиенично :?
...но това е лично мое мнение :)
skatemore
07-23-2008, 10:23
тоя е на рибена кост
и всичките сте прости много като махнем експлойтед тийн ако е писал тука
Кефят, дори съм имала приятел с раста и много и се кефех.. нещо като кренвершчета :lol: :lol: :lol:
buffalo88
07-23-2008, 11:46
Дредовете са най-великото нещо.Който си мисли ,че е нехигиенично мисля че първо трябва да се запознае по-добре със прическата,докато за външния им вид е въпрос на преценка дали ще ги харесате или не. ;)
Violenza
07-23-2008, 11:53
Дредовете са най-великото нещо.Който си мисли ,че е нехигиенично мисля че първо трябва да се запознае по-добре със прическата,докато за външния им вид е въпрос на преценка дали ще ги харесате или не. ;)
О, да, най-великото са, сигурно.
Супер смешни :>
buffalo88
07-23-2008, 11:55
Шефе ти докато не вземеш дума по въпроса няма да си ти. :D
Е да на теб не ти харесват ,знам :>
Violenza
07-23-2008, 11:57
Не съм ти "шефе".
Не бе, харесват ми, много. :)
buffalo88
07-23-2008, 11:59
Не съм ти "шефе".
Охо това от кога ? :>
Violenza
07-23-2008, 12:03
Не съм ти "шефе".
Това само в "страната на мечтите" :>
buffalo88
07-23-2008, 12:04
Не съм ти "шефе".
Това само в "страната на мечтите" :>
Аз какво да направя кат е там само ? :D
Hrupanka
07-24-2008, 10:19
Мии да мойе да се каже 4е, ми харесват! :lol: Има някои големи сладури :lol:
Мии да мойе да се каже 4е, ми харесват! :lol: Има някои големи сладури :lol:
CuteBaby
07-24-2008, 11:58
На мен не ми харесват,изглежда нехигиенично и гадно..гнусни са ми
повечето са наркомани ... :D
chester_love
07-24-2008, 12:39
даа :grin: е стига да имат хубаво лице и тяло... :grin:
**Naley*
07-24-2008, 12:45
Ооо определено не ми харесват :razz: Като вида такъв мъж и ми става гнусно,косите им изглеждат не къпани с години :D 8-)
alkobalko
07-24-2008, 14:19
Не ми допадат.
Cvetito53
07-26-2008, 14:36
Ne mi dopadat!Ne e higieni4no!
havajskite ga6ti
07-26-2008, 14:38
Ами радват ме горе долу верно нз как я поддържат тая коса ама техен проблем...аз само им се радвам :D
sexy_for_you
07-26-2008, 15:13
Не,не харесвам.Смятам,че е много нехигиенично и отблъсква.Извън всякакви правила за добра хигиена.Не познавам много хора на расти,но от тези,които познавам,не съм останала с добро впечатление.
little_elf
07-26-2008, 15:21
Повечето момчетата с дредове,които съм виждала са мн. сладки и мн. им се радвам 8).
gPa3HuTeJl
07-26-2008, 15:22
Темата е от Съб Ное 24, 2007 7:12 pm
Ако може да изкопате теми от 2005 няма да е лошо..
Не коментирам :!: :smt012
buffalo88
07-26-2008, 17:51
Темата е от Съб Ное 24, 2007 7:12 pm
Ако може да изкопате теми от 2005 няма да е лошо..
Не коментирам :!: :smt012
Kъв ти е проблема , ако се пише в темата ? ;]
Pliok0019
07-26-2008, 17:59
Ако е красив и му отива - eстесвено.
FucKtheSyStem
07-26-2008, 18:40
Sean Paul :D :lol: Малее не :lol: :razz: Той е на плитки ве кви расти бълнуваш...Иначе по темата-ДА кефят ме :grin:
miss_asi
07-26-2008, 18:42
На мене лично не ми харесват мъже с раста.
buttertoast
07-27-2008, 18:47
Ооо даа,слабост са ми :oops: Приятеля ми е такъв ^.^
cvetenceto1991
07-27-2008, 18:50
не
За Бога! Прическа = дредове, човек = раста. Научете се, бе, деца!
Тяхна си работа,ама не съм им фенка.
_FaShIoN_
07-28-2008, 10:43
Нито момичетата,нито момчетата с раста ми харесват...не бих си направила никога такова и за тфа не го приемам като нормлано....но все пак всеки си има собствен вкус... :)
ThunderGoddess
07-28-2008, 11:23
Не, мамка му - изглеждат мазни и гадни, спр е противно :( .