Влез

View Full Version : коледно настроение?

BeBsItO
11-24-2007, 17:03
ne6to mi e stanaalo mn veselo kato se setq 4e nablijavat praznici :P obi4am tova vreme ot godinata! pri vas kakvo e polojenieto? pri men koledniqt duh go ima..... vapreki 4e ne e izraze4n v takava forma kato predi 5 g naprimer :D no vse pak.... a i q kajete kvi podaruci o4akvate... i kakvi 6te podarite?

BeBsItO
11-24-2007, 17:49
:D :D :D tova me nakara da se po4ustvam kato v deckaa gradina :D :D mn qko :D mai tova e smisala na praznika... da se vurne deckoto v nas za mig ( dori i da sme deca, zn te kakvo imam v predvid )

zvezdichkaaa
11-24-2007, 18:12
Мда и аз много обичам коледа даже вече почнах малко да окрасявам :P .

BeBsItO
11-24-2007, 18:15
:D :D :D az o6te ne sam... ama prosto... taka se 4ustvam....

Madness
11-24-2007, 19:21
:( аз се сдухвам пък...

dan4ety
11-24-2007, 20:37
Много обичам коледа, защото покрай коледа ми е и рождения ден и подаръци мнооого :) Аз сега докато ходя на училище си тананикам Jingle Bells, Last Christmas или All I want for Christmas is you :grin: Днеска цяял ден слушах All I want for Christmas is you :grin: Обожавам коледа. А за подаръче - очаквам ново GSM-че. Дано да не остана само с очакванията :)

Presley
11-24-2007, 22:18
Таэи ,както и миналата година при мен Коледното настроение отсъства .Преди години,когато бях малка имаше голяяяма тръпка.Очаквах коледа с огромно нетърпение,слагах играчки по елхата,чудех се какъв ли ми е подърка...абе бях в голяма еуфория.Но сега не е така.Нито очаквам праэника,нито пък искам каквито и да било подърци.Эвучи тъпо,ама е така.Не се нуждая от нищо и нищо материално не би ме эарадвало.Имам си само едно нещо което искам,една мечта ,така да се иэраэя :D Ако това стане (но няма :D ),ще съм най на йнай-щастливия човек и всички други дрънкулки,дрешки,техники и т.н просто ще бледнеят.Та така.Това е положението.Но пък имам желание да подарявам подъръци..поне :D Тепърва ще ги иэмислям.Може би ще ги купя от Щатите,эащото там ще карам Коледните и Новогодишните праэници.
Ае :D

Jesssy
11-24-2007, 23:34
Нямам коледно настроение все още ,но се надявам скоро да дойде.
Е като малка повече се вълнувах,но това е нормално.э аподърци...ми нищо не искам,освен малко почивка :D

InitialD
11-25-2007, 01:23
Все още си чакам Коледното настроение ... но засега не се очаква да дойде скоро! :cry:

great_mari
11-25-2007, 08:45
при мене дойде коледното наастроение преди 1-2 ден ама сега ми го развалиха :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: наще ми казаха да не очаквам подарък за коледа от тях щто септември ми били купили телефон за 600 лв :cry: верно ся се радвам на яко телефонче ама тряяше ли по тоя начин да ми го кажат че няма да получа др подарък :cry: :cry: поне за сметка на тва ще намажа много подаръци от баба ми 8-) 8-) :P
бтв на 13 съм :lol: :lol: :lol: :grin: :D :oops: :oops: ама си чакам още всяка готина коледните подаръчета.

No_Limit
11-25-2007, 09:15
Очаквам много подаръци понеже наще са си втълпили от както съм се родила че имам имен ден :grin: От мама и тати ще получа телефонче , а от другите баби , дядо , кака,лели парички :grin: . Миналата година събрах 500 лева и опустоших магазините :grin:
Харесала съм на моето пиле блузка Кенвело

anonimna^ood
11-25-2007, 09:16
При мен няма коледно настроение. :( Май няма и да има, защото не очаквам кой-знае какъв подарък. #-o

anonimna^ood
11-25-2007, 10:49
За мен духа на Коледа го има, когато има подаръци и когато съм с приятелите ми. И да, материалистка съм! :roll: Не виждам нищо лошо в това да държа на материалните неща.

XeS-GirL
11-25-2007, 13:07
При мен коледното настроение отсъства вече 3-та година... :( Ама сега се надявам да не ме разочароват поне с обещания подарък, че да ми е поне малко кеф покрай празниците... :? Чакам си билета за София и 100-150 лв джобни за там... Стискайте ми палци... може и бузки :-D Вие си решавате... :-P

?love_haTe!
11-26-2007, 16:26
Раничко е още да изпадам в коледно настроение..
Реално погледнато аз започвам да изкрейзвам като дойде време..
Някъде към 12-13-15 започвам да чувствам коледната атмосфера..
Мисля само за елхи,сладки,цветни лампички и така..
Обичам този празник,прекрасен е. :smt007

Victorya
11-28-2007, 17:31
Само аз ли съм смотлата,дето реве на рожденния си ден,на Коледа и на връх Нова Година? :(

shivacheva
11-29-2007, 14:47
Аааа,обожавам Коледа!!!Особено тази година всеки ден повтарям на нашите (и не само на тях),че искам да е Коледа!... :---)
Не му пука за подаръците,просто искам да е Коледа...
От няколко години не съм намирала нищо интересно в празника,но вече определено разбрах,че много,много го обичаамм....
Искам да е Коледа!!! :smt007 :smt006

Insatiable
11-29-2007, 14:54
Коледно настроение все още нямам... надявам се след 1-2 седмици да е :grin: Сега не спирам да мисля за това какво да подаря на моето мече. И ми е много много трудно, защото вече съм му подарявала куп неща, а не искам да се повтарям :-) Обожавам Коледааа :grin: :smt111

bonbon_1
11-29-2007, 16:49
И аз обожавам Коледа ама страшно много. :) Много се изкефих като майка ми каза че или в неделя или началото на следващата седмица ще почнем с окрасяването. Ох супер нямам търпение да стане Коледа :smt111 и то не заради подаръците защото в момената поне според мен си имам всичко материално което ми трябва. Нещата които в момента искам не са материални. Ох леле нямам търпение. :smt114

MissIndependent
12-02-2007, 08:53
Лелее,по-хубав празник няма!!! :grin: Умирам от щастие,направо КОЛЕДНОТО настроение ее :smt114 :smt059 !!!Хварчат искри от мене почнах и да украсявам ,обаче елхата ми викат че е рано :smt073 Ама след най-много две седмици и нея почвам.Просто на Коледа се чувствам перфектно!!! :smt041 Пък и очаквам най-хубавия си подарък!!! :smt031 :smt031

BeboP
12-02-2007, 15:39
Дойде ли Декември, започвам с коледната украса вкъщи... Не знам, майка ми се чуди, че се радвам като малко дете, ама аз...аз съм си дете :-| Сега си се радвам на елхата :-) 8-)

Jus7m3
12-02-2007, 16:04
Ами при мене коледното настроение го няма (к'во коледно настроение като живееш сам и няма никой у вас освен теб) обаче приятелката ми е откачила и ще откача още :Р и аз и се кефя :D може би това е моето коледно настроение :) за подарък очаквам кола,а подаръка който ще направя е .. кола :D а за подарък на другите още е рано да мисля :)

Jus7m3
12-02-2007, 16:11
при мене дойде коледното наастроение преди 1-2 ден ама сега ми го развалиха :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: наще ми казаха да не очаквам подарък за коледа от тях щто септември ми били купили телефон за 600 лв :cry: верно ся се радвам на яко телефонче ама тряяше ли по тоя начин да ми го кажат че няма да получа др подарък :cry: :cry: поне за сметка на тва ще намажа много подаръци от баба ми 8-) 8-) :P
бтв на 13 съм :lol: :lol: :lol: :grin: :D :oops: :oops: ама си чакам още всяка готина коледните подаръчета.

Moже би само се базикат,че няма да ти направят подарък,за да могат да те зарадват повече когато го видиш под елхата :) Баща ми винаги така правеше и то не само по коледа,а когато ми подаряваше нещо по какъвто и да било повод ;)

puakenikeni
12-04-2007, 12:01

Moже би само се базикат,че няма да ти направят подарък,за да могат да те зарадват повече когато го видиш под елхата :) Баща ми винаги така правеше и то не само по коледа,а когато ми подаряваше нещо по какъвто и да било повод ;)

да и аз така мисля
все пак е Коледа и не може поне нещо мъничко да не ти подарят :)
Аз съм полудяла още от началото на ноември :grin:
нямам търпение защото по Коледа с моята фр ще ходим да си пазаруваме дрешки и такива простотийки :) после подаръците и 2 сед след Коледа имам рожден ден :grin: :grin: :grin:

sladkish_14
12-04-2007, 13:28
ОоОоОо Разбира се,вече го има и не от сега,още от миналия месец си направих план на коледната украса на цялата къща :oops: :-P И аз много обичам Коледа,само аз останах от моя си клас,която я обича и я чакам с нетърпение :smt114 За подаръци не съм мислила,много исках да купя на цялото семейство по нещо коледно,но сме много и няма как да събера парите до Коледа :neutral: А иначе аз моите подаръци си ги знам почти всичките :grin: ,но са тайна :P /за сега/

theEXPLOITED
12-04-2007, 14:45
Само аз ли съм смотлата,дето реве на рожденния си ден,на Коледа и на връх Нова Година? :(
ами май си само ти!
А за коледното настроение-при мен ве4е дойде,укрсих даже цялата къща,......Убожавам Коледа!

puakenikeni
12-05-2007, 05:35
Охххх тая стая.....още не знам как да я украся :? :cry: :cry:
искам да не е както преди :( :(

Saymon90
12-05-2007, 06:21
Ами, искам да стане 25ти, да има сняг и да прекарам целия ден в разходки по центъра с една фр... това правим всяка година :) Овършаваме магазините, говорим си, взимаме си от онези голеееми близалки и е супер... :)
Иначе вече имам Коледен дух, аз го имам още от края на Октомври :D
Ще се взимат яко подаръци... винаги взимам на всички близки :)

Nfan
12-05-2007, 07:01
За мен духа на Коледа го има, когато има подаръци и когато съм с приятелите ми. И да, материалистка съм! :roll: Не виждам нищо лошо в това да държа на материалните неща.
Съжелявам те! Но то си е от възрастта и от възпитанието.

bloodfrozen
12-05-2007, 11:16
Все още не ме е обзело коледното настроение, но мисля, че след седмица най-много ще съм в еуфория.. Но за разлика от мен, мама вече я е обзело коледното настроение. Вчера щъкаше из нас да украсява из стаите.. ;-)

VeSetY
12-05-2007, 15:39
Вече ме е обзело отвсякъде коледното настроение!Вкъщи съм наслагала лампички на всякъде.Постояно си мисля за подаръка ,който ще получа и за веселото настроение и купона. :P нямам търпение да дойде ваканцията,но преди това ще трябва да си изтърпя малко препядствия... :cry:

gabi_94
12-05-2007, 18:45
мноооо обичам Коледа и Нова година!!!
Любимите ми празници са! И аз се чувствам щастлива, весело ми е, забравям лошите мисли и право напред! Надявам се по-бързо да дойдат празниците че иначе умирам от нетърпение! :grin:

DisciplineAndOrder
12-06-2007, 06:50
мдааа :)
обичам много Коледа,но не заради подаръците,а заради самия коледен дух...заради цялата тази еуфория около празника,светлините,радост та...

SiNiStEr
12-06-2007, 16:21
Коледното настроение го има,но се скапва когато си помисля с кого ще ''празнувам''

heely
12-08-2007, 10:05
Ту има,ту няма :-#

hole
12-08-2007, 12:57
Queen_Victorya, не си само ти...Е аз не рева но се сдухвам.Не обичам празниците...

s_shumkov
12-08-2007, 14:44
az pak da v kaja do nqkade 4etoh tova koeto ste napisali i nemojah da vi razbera.
I poneje taka nare4eniq forum e vseki da kaje kakvo misli i az taka 6te napravq.
Za men praznici nqma nqmam nikakvo koledo nastroenie ot mn vreme na sam nemoga da mislq za prazici napravo nz kak nqkoi moje da misli za praznici.
Ei hora q se ogledaite olko sebe si we vseki si ima pone edni problem koito da ne mu dava mira i da i koito ne go ostavq da misli svobodo za pretstoq6tite praznici no nikoi ne iska da si go preznai nali az pak imam ne samo edin problem i nemoga da mislq z praznici i napravo nz kak 6te gi posre6tam tezi praznici ama kakto i da e nqma da bqgam ot otgovornost i 6te se naloji da gi posre6tna 6te se nalpjki da sam vesel i 6tasliv pret vsi4kite si priqteli i da si mislq 4e vs4i4ko e naret makar da nee taka.
PRIQTNO PRAZNUVANUVANE NA VSI4KI I PRIQTNO ISKARVANE NA PRAZNICITE OT MEN

idiOт4etO
12-08-2007, 18:42
обичам коледа и нова година :grin: ама....се пак празниците са за да се освоботиш от вс притеснение..да се отпУснеш..и да си изкараш весело... :smt001 :)

I love Naley
12-14-2007, 06:58
При мен коледния дух дойде в Понеделник вече сме украсили апартамента ни прелица на Елха навсякъде сме украсили.Мама и тате и дойдаха от Германия и всичко е повече от прекрасно елхата ни е отропана с играцки има лампицки по прозорците.Разни венцета и панделки по стените и пердета.Купехме една специална коледна покривка много е сладко въобще камината гори над нея има две чорапчета всичко е толкова приятно цялята тази суматоха прави очакването още по прекрасна.Днес ще правим тест в Понеделник класно в Сряда ни връщат контролните по История но нищо не би помрацило празника ми.Просто как ще издържа още 1 седмица не ми е ясно ще полудея.Постоянно слушам Коледни песнички гледам Коледни филмчета.Всичко е прекрасно .Тази година си пожелах от Дядо Коледа MP3 и едно поло без ръкави да се надяваме че съм била достатачно добра че да ги получа няма знацение дали ще е едното или другото.За съжаление имам една единствена баба и от нея очаквам пари смисъл знам какво ще ми подари .От вуйните и вуйчовците ми дрехи козметика от фр.плъошковци същност незнам няма знацение.Иначе много обичам да подарявам подаръци вече съм накупила няколко в Сряда ще ходя за последните.Подарявам суверин и разни глупости макарче съм купила на мама златна гривна а за тате още мисля трябва да разпитам какво харесва.