View Full Version : ВИЖТЕ И КАЖЕТЕ КЪДЕ....МОЛЯ ВИ
eXuSe My FrEnCh
11-24-2007, 18:09
Здрасти! Ами начи положението е това-с няколко приятели искаме да празнувме Коледа(или в краен случай Нова година) заедно,но се отказахме от последното преедвидено за тая цел място и сега нямаме никакви идеи....Моля ви дайде някакви хубави местенца където ще си изкараме яко в София....Мерси предварително! :mrgreen:
ПС:Забравих да кажа че сме 2 момичета и около 3-4 момчета на възраст между 14 и 17 години \:D/ Хайде,вие сте ::: :-)
punkrock
11-24-2007, 19:46
Ае има толкова много време до Нова година бе, ко почнахте да я мислите от сега :lol:
sexa_na_kompleksa
11-25-2007, 10:42
Рождество Христово е един от най-хубавите християнски празници.Не искате ли да ги прекарате със семейството си ? Айде за 31 декември разбирам - до 12 часа с вашите и после с приятели,но за Рождество Христово ...
shoko_girl
11-27-2007, 11:34
хах ми да Рождество Христово е един семеен празник,но на днешно време не е от най семейните... всеки е с френдове насам-натаам.. 8-)
mi vij sega az si misla za nqkoq diskoteka ,kato naprimer amor ili stop neznam tva e moito predlojenie. :)
mi vij sega az si misla za nqkoq diskoteka ,kato naprimer amor ili stop neznam tva e moito predlojenie. :)
амор за НГ ... как па не :razz:
PaChanGa_GiRl
11-30-2007, 09:18
Боже, какво по-хубаво от това да прекараш този празник със семейството си. Разбира се, че по-добре да се съберете на Нова Година след 12.. толкоз много места има, аз откъде да знам на вас какво ви харесва..