- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВИЖТЕ И КАЖЕТЕ КЪДЕ....МОЛЯ ВИ
Здрасти! Ами начи положението е това-с няколко приятели искаме да празнувме Коледа(или в краен случай Нова година) заедно,но се отказахме от последното преедвидено за тая цел място и сега нямаме никакви идеи....Моля ви дайде някакви хубави местенца където ще си изкараме яко в София....Мерси предварително!![]()
ПС:Забравих да кажа че сме 2 момичета и около 3-4 момчета на възраст между 14 и 17 години \/ Хайде,вие сте
![]()
![]()
Ае има толкова много време до Нова година бе, ко почнахте да я мислите от сега![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Рождество Христово е един от най-хубавите християнски празници.Не искате ли да ги прекарате със семейството си ? Айде за 31 декември разбирам - до 12 часа с вашите и после с приятели,но за Рождество Христово ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хах ми да Рождество Христово е един семеен празник,но на днешно време не е от най семейните... всеки е с френдове насам-натаам..![]()
[[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]
mi vij sega az si misla za nqkoq diskoteka ,kato naprimer amor ili stop neznam tva e moito predlojenie.![]()
амор за НГ ... как па неПървоначално написано от natq
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
ялта !!!
Боже, какво по-хубаво от това да прекараш този празник със семейството си. Разбира се, че по-добре да се съберете на Нова Година след 12.. толкоз много места има, аз откъде да знам на вас какво ви харесва..
Божествена лудост ли ме обхвана?