View Full Version : Какво може да е станало?
Swingswing
11-24-2007, 21:25
Еми преди 2-3 дена го направих с гаджето ми.Тя ми беше първата, но тя има доста опит така да се каже, но се случи нещо което ни хвърли в шок и двамата.Тръгнахме да го правим и всичко както си трябва с презерватива и всичко и тя каза, че като за първи път е по-добре да е отгоре и като влязох в нея и тя изохка, но не каза нищо и аз помислих, че е нормално и давам си аз 5-10минути някъде и тя вика да отиде малко отдолу и аз се съгласих, но като стана и имаше кръв по презерватива(малко, но имаше) и аз се уплаших да не е от мен, но беше от външната страна и тя отиде до банята и като се върна ме помоли да довършим друг път и аз се съгласих.Като си говорихме вечерта и двамата не знаехме какво може да е станало тъй като предишния ден вечерта и беше свършил цикъла, но тя каза, че не може да е от това и ми каза, че не е имала момче с толкова дебел член досега и така си остана и след това решихме пак да пробваме и този път нямаше проблеми и всичко е точно, но тя каза, че пак я е боляло малко, но е било търпимо.Принципно знам, че вагината се настройва според размера, но аз си се притеснявам дали проблема да не е в това, че ми е доста голям и така си се притеснявам или се чудя и аз даже вече не знам какво да правя :neutral: .Някакви идеи?
Homeless
11-24-2007, 21:54
Eto ti edna strahotna ideq: ela mi na gosti :oops:
Homeless
Мръсницо такава момчето си има жена вече ти кво го викаш ся :?
:smt112
Кучка :-P Нищо лично мила шегувам се не се засягай моля те!
Ами пич моя съвет е да оставиш така нештата както са си.Не се шашкай.Имах същия проблем е не съм чак толкова надарен с дебелината нито и с дължината нормално и достатъчно ама при мен проблема е,че съм спортист и като правя секс понякога ми е жал за момичето и просто я оставям да е отгоре за да не стане нещо от високата скорост :P Да кажа само не се хваля то просто гребците сме малко зверове в леглото.И така де да си дойдем на думата.Тая мацка също беше спала с много момчета дори и големи женени мъже (тва го разрах в последствие като се разделихме между другото) и дори с новата ми компания от 11 човека.Както и да е и аз бях потресен че и бях на нея бройка не тя на мен.Но въпреки всичко тя ревна и спряхме поради същата причина само,че с повечко кръв.Но се оправи всичко след 2-рият път.Незнам кво стана ама важното,че мина
Swingswing
11-24-2007, 23:35
Ок, вече съм спокоен, благодаря! :)
russianmafiaboss
11-24-2007, 23:36
мда споко ще мине след 2-3 пъти
и при мен имаше подобно - но без кръв и с мн бълка
заради дължината ми
но сега всико е ок, стига да не го вкарвам мн рязко отначало :P
само да допулня че то който и да го вкара рязко отначало те ,ако не са подмокрени достатъчно те винаги викат и може пак да покърват малко тогава :)
Дори и при 5 санта да му е на човек :)