PDA

View Full Version : Искам го, но се притеснявам..

ani5
11-25-2007, 14:56
i takaaa az sum na 16 i imam serionez priqtel koito mn obi4kam s nego sum ot dosta vreme i smqtam 4e sum gotova na6ata vruzka da premine v po goren stadii imam predvit ,4e sum gotova da spq s nego samo 4e na men 6te mi e za purvi put i dosta se sramuvam i nz kak da prevuzmogna tova ... :( :(

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Valento
11-25-2007, 15:18
Еми както ти сама каза че много го обичкаш това не трябва да е пречка да се срамуваш но щом ти е за първи път не бързай обмисли правилно нещата и тогава стрелай по заека! :wink:

ReFlEcTiOn
11-25-2007, 15:20
ако сте много време заедно не би трябвало да те е срам от него...пък и той ти е доказал че държи на теб от кво се срамуваш..? от тялото си?! не мисля че има причина...съветче..мисля че ако е на тъмно първите пъти ще ти е добре и няма да се притесняваш и срамуваш...а след тва ще свикнеш..успехчета...и кажи кво е станало :P

HePeAJIeH
11-25-2007, 16:01
Сама се заблуждаваш че си готова! Щом не можеш да превъзмогнеш срама си това означава че не си напълно готова за такава крачка! Секс се прави когато си напълно уверена в себе си и знаеш че искаш това.Липсва ти малко пдихическа нагласа!Не се безпокой всичко ще отшуми.Лека вечер! :wink:

princesa_viki
11-25-2007, 16:01
ако твоя приятел знае как да те предразположи,от самосебе си срамът,притеснението и всичко останало ще изчезнат.Успех :) :wink:

bebok
11-25-2007, 16:09
prosto se otpysni napravete si go romanti4no moje da ima aromatni sve6ti naprimer no ne mn vse pak trqbva da e tumno :D ako e tumno 6te ti e po-lesno da se otpysne6 ako iska6 moje da my kaje6 da ne gleda purviq put :) yspeh

RunawayLove
11-25-2007, 16:13
ako iska6 moje da my kaje6 da ne gleda purviq put :) yspeh haide nqma da gledame toq put ...zatvarqi o4i :D :razz:

bebok
11-25-2007, 16:45
ako iska6 moje da my kaje6 da ne gleda purviq put :) yspeh haide nqma da gledame toq put ...zatvarqi o4i :D :razz:

kakvo lo6o?

bqsna_teenagerka
11-25-2007, 17:14
0о0оххх господи изморих се

koalka
11-25-2007, 17:18
Най-добре поговори с него за това.Все пак, ако е само до срамуването - лесно ще го преодолееш.

Don_mani
11-25-2007, 18:05
neste pravi s tova 4e shtom tq go obi4a i toi q obi4a netrqbva da se pretensq to4no sega ti e vremeto da se pritesnqvash seki se pritesnqva kogato pravi neshto novo

dali nova rabota ,dali nov klas, dali si e kupil nova kola i tem podobni

INF3RNO
11-25-2007, 18:33
значи или не си готова щом тва те мъчи толкова много или просто си много притеснена въпреки,че го искаш сега.Виж сега.Ако той иска и е някой пич значи ще се справи сам и ще му е хубаво всякак с теб.То при мисълта,че искаш той да ти отнеме детственоста го прави горд повече от всичко.Усещал съм тръпката много е яко да ти кажа да си първият.
Иначе,ако има нещо и наистина се колебаеш пиши ми на лично писмо ще ти кажа една малка тайна от която не той ще иска да прави секс с теб и при това див,а ти с него.Просто ти ще го изядеш сама!!!