.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Искам го, но се притеснявам..

i takaaa az sum na 16 i imam serionez priqtel koito mn obi4kam s nego sum ot dosta vreme i smqtam 4e sum gotova na6ata vruzka da premine v po goren stadii imam predvit ,4e sum gotova da spq s nego samo 4e na men 6te mi e za purvi put i dosta se sramuvam i nz kak da prevuzmogna tova ...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Еми както ти сама каза че много го обичкаш това не трябва да е пречка да се срамуваш но щом ти е за първи път не бързай обмисли правилно нещата и тогава стрелай по заека!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

ако сте много време заедно не би трябвало да те е срам от него...пък и той ти е доказал че държи на теб от кво се срамуваш..? от тялото си?! не мисля че има причина...съветче..мисля че ако е на тъмно първите пъти ще ти е добре и няма да се притесняваш и срамуваш...а след тва ще свикнеш..успехчета...и кажи кво е станало :P
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Сама се заблуждаваш че си готова! Щом не можеш да превъзмогнеш срама си това означава че не си напълно готова за такава крачка! Секс се прави когато си напълно уверена в себе си и знаеш че искаш това.Липсва ти малко пдихическа нагласа!Не се безпокой всичко ще отшуми.Лека вечер!

ако твоя приятел знае как да те предразположи,от самосебе си срамът,притеснението и всичко останало ще изчезнат.Успех

prosto se otpysni napravete si go romanti4no moje da ima aromatni sve6ti naprimer no ne mn vse pak trqbva da e tumno ako e tumno 6te ti e po-lesno da se otpysne6 ako iska6 moje da my kaje6 da ne gleda purviq put yspeh

Цитирай Първоначално написано от bebok
    ako iska6 moje da my kaje6 da ne gleda purviq put yspeh
    haide nqma da gledame toq put ...zatvarqi o4i
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Цитирай Първоначално написано от RunawayLove
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    ako iska6 moje da my kaje6 da ne gleda purviq put yspeh
    haide nqma da gledame toq put ...zatvarqi o4i
    kakvo lo6o?

0о0оххх господи изморих се

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре поговори с него за това.Все пак, ако е само до срамуването - лесно ще го преодолееш.

neste pravi s tova 4e shtom tq go obi4a i toi q obi4a netrqbva da se pretensq to4no sega ti e vremeto da se pritesnqvash seki se pritesnqva kogato pravi neshto novo

dali nova rabota ,dali nov klas, dali si e kupil nova kola i tem podobni
    i love the the KOF 2007

хм

значи или не си готова щом тва те мъчи толкова много или просто си много притеснена въпреки,че го искаш сега.Виж сега.Ако той иска и е някой пич значи ще се справи сам и ще му е хубаво всякак с теб.То при мисълта,че искаш той да ти отнеме детственоста го прави горд повече от всичко.Усещал съм тръпката много е яко да ти кажа да си първият.
    Иначе,ако има нещо и наистина се колебаеш пиши ми на лично писмо ще ти кажа една малка тайна от която не той ще иска да прави секс с теб и при това див,а ти с него.Просто ти ще го изядеш сама!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си