PDA

View Full Version : Чувствам се много самотен :( 17+

what_the_bleep
11-25-2007, 18:20
ох здравейте хорица нека да ви се излея, чувствам се много самотен, говоря специално за нежната половинка, от доста време няма такава, а преди по доста навързвах, много искам да си намеря някоя сериозничка
но въпреки това нищо не правя по въпросааа :(
моля ви препоръчайте ми нещо
утешете ме, дайте ми кураж, много съм объркан, само някакви малки момиченца намирам, а те не ми вършат работа (дано ме разберете, което е повече от сигурно)
ехааа.... и вие сте били самотни, айде какво само гледате има някой вълшебен трик, който искам да покажете, а аз да приложаа

а така искам да усетя целуфка от момиче.. =P~

Cool_Bitch
11-25-2007, 18:25
Ami az kato se 4uvstvam samotna prosto se razbiram s fr-ta izlizame po kafenca nagore nadolu.Sa6to taka v takiva momenti nai mnogo si namiram novi fr ,s koito si dopadam i ponqkoga stava i ne6to pove4e de 8-)

NightSky
11-25-2007, 18:26
Това не става с вълшебна пръчица. Тези неща изискват време и търпение. Ще се намери някое момиче, с което да се харесате взаимно.

desi_bonbona
11-25-2007, 18:27
6te mu doide vremeto, ne se panirai ;) vseki ima takiva momenti v jivora si :neutral:

kifla
11-25-2007, 18:30
Аз пък когато съм самотна си седя в нас и просто гледам филмчета комедийки най-вече :cry:

what_the_bleep
11-25-2007, 18:30
да разбирам, почти перфектно, но нямам търпение..
започна някоя закачка с момиче, усещам че момичето иска 'бавно но славно' а аз веднага започвам с офертите... еххх #-o
как мога да се науча да бъда по-търпелив и да не бързам?

Sweet__Dream
11-25-2007, 18:32
6te mu doide vremeto, ne se panirai vseki ima takiva momenti v jivora si +1 :wink:

kifla
11-25-2007, 18:35
с повече желание и търпение ,воля да го раздаваш по -спокойно :P

zlateto
11-25-2007, 18:40
ne mojesh da se nau4ish prosto trqbva da si tyrpeliv kolko i da se izkushavash da zapo4nesh sys byrzite svalki .. :) druj se estestveno na nqkoi momi4eta im hareswa :)

HePeAJIeH
11-25-2007, 18:43
Да прав си всеки е изпигвал подобни моменти на самота! Ще срещнеш момичето което така дълго търсиш ако си търпелив защото любовта изисква много голямо търпение.Не се отчайвай! Единственото което можеш да направиш според мен е да се запознаваш с нови хора! Тогава шанса да намериш подходящата за теб половинка нараства и може любовта да ти се усмихне! Успех и лека вечер! :wink:

soulripper
11-25-2007, 18:50
би ли споделил с нас на колко годинки си, като ти чета постингите на не повече от 16 :D

PiNk_GiRl
11-25-2007, 18:54
ох здравейте хорица нека да ви се излея, чувствам се много самотен, говоря специално за нежната половинка, от доста време няма такава, а преди по доста навързвах, много искам да си намеря някоя сериозничка
утешете ме, дайте ми кураж, много съм объркан, само някакви малки момиченца намирам, а те не ми вършат работа (дано ме разберете, което е повече от сигурно)
ехааа.... и вие сте били самотни, айде какво само гледате има някой вълшебен трик, който искам да покажете, а аз да приложаа

просто е нужно тарпение..ще видиш че ще дойде момент и ще се чувстваш на варха на щастието.След всяко зло винаги идва и нещо добро 8) :) Късмет! :)

vodka_f
11-25-2007, 19:10
ми аз бях самотна ходих насам натам по кафенца ала бала и се запознах с едно момче,което също беше самотно и си търсеше сериозно момиче и фактически тва е сегашния ми приятел :oops:

suantito
11-25-2007, 19:13
И ти си като мене баце, ама алкхола си знае работата...

white_chik
11-25-2007, 19:29
Еми помисли си защо се получава така.Щом казваш,че ти се лепят само некви малки момиченца,помисли защо е така,с кво предизвикваш техния интерес,а не тоя на по-зрелите.И в крайна сметка наистина няма как момичето на мечтите да падне от небето,тва става само по филмите.Харесай си някоя сериозна мацка и вичи действай,за да я омаеш.

rocknrolldoll
11-25-2007, 19:34
Нали знаеш, че часът преди изгрева е най-тъмен... :-|
А ако трябва да ти се дават съвети - карай го по-леко, не мисли само за тва, и нещата си идват на мястото. Може би трябва да посамотничиш малко преди да срещнеш истинска =; :smt008

kotity
11-26-2007, 12:42
Ако беше само за самотата, приятелите винаги са на разположение, но явно става въпрос за интимната самота... :roll:

Ако наистина е толкова важно, винаги можеш да си намериш момиче в нета, с което наистина да се обичате.Опитай :wink:

*B3b4ety*
11-26-2007, 13:04
Ако беше само за самотата, приятелите винаги са на разположение, но явно става въпрос за интимната самота... :roll:

Ако наистина е толкова важно, винаги можеш да си намериш момиче в нета, с което наистина да се обичате.Опитай :wink:

Аха има толкова саитове за запознанства!! \:D/ Успех!!

sasha_90
11-26-2007, 14:20
На колко си?

flowerlina
11-26-2007, 14:26
И аз съм си така,ама ми е идеално :grin: намира се там един,ама той не е за разправяне :D Погледни от хубавата страна есин проблем по-малко :D

sLaDkA_GrEsHkA
11-26-2007, 14:35
:smt008 eto ti celuvka .. dovolen ? :D

alehole
11-26-2007, 14:39

дай некой пик ... па мое се уредиш .. се некоя ше те ареса .. :) дай да те видиме верну :) :) :)

Iv4eTy
11-26-2007, 15:14
Нормално да не те устройват малки момиченца,особено щом искаш сериозна приятелка. Просто неможеш да я намериш с вълшебна пръчица... излизай, запознавай се с нови хора. Сам казваш че не правиш нищо по въпроса ЗАЩО?! Щом се чувстваш самотен направи нещо ти, недей чака да ти падне отгоре...

INF3RNO
11-26-2007, 16:15
Ne sum ti pro4el cqloto suob6tenie no mi stana qsno za kvo si govorim.Zna4i i az sum bil taka kato teb i znae6 li kakvo napravix.Otidox na disko potancuvax s nqkolko madami i na nqkolko vzex gsm nomerata.S drugi se svalqx napravo tam dokato 3-ti ve4e bqxa s men na masata i piivaxa tam :)
Eto tova napravi na disko vurvi :)

svm1987
11-26-2007, 23:37
I az ot dosta vreme nasam se 4uvstvam samotna,no ne vinq nikogo.Primirqvam se.Pokrai men ima dosta hora-i maje i jeni.Ne sam sama,no...samotata me ubiva!No ne se ot4aivam.Ne vqrvam 4e Tq skoro 6te si otide,no vse pak ne i obra6tam vnimanie.Gledam napred!

djeini
11-26-2007, 23:45
Em to 6tom ne iska6 malki momi4ence ne znam kak bi priel suveta mi no vse pak.Nqma da nameri6 nikoq prosto taka bez da tursi6,lubovta ne idva dokato si sedi6 sam v ku6ti izlizai zapoznavai se s novi xora i t.n.Kusmet dano sre6tne6 lubovta :)

JuS7^YourS
11-27-2007, 06:31
само някакви малки момиченца намирам, а те не ми вършат работа (дано ме разберете, което е повече от сигурно)

тва не ми харесва никак, за какво ти е сериозно гадже, за да ти върши сериозна работа ли?

koalka
11-27-2007, 08:43
Ми, направи нещо по въпроса...
Като си харесаш някое момиче - действай.А за сериозността - това ще си дойде с времето и чувствата между вас. :wink:

hiro
11-27-2007, 09:25
Vseki ima takiva momenti v jivora si!

XXX_f
11-27-2007, 09:40
potursi si polovinkata, tq e nqkude tam. Nqma da pochuka na vratata ti. Nameri si nova kompaniq zapoznai se s novi hora i shte q namerish kogato nai-malko ochakvash

Harum_Scarum
11-27-2007, 09:41
Ше му доиде времето0о00о0 спокс само...И излизаии по-жече и се рожи ж мирк скаип и така :)

what_the_bleep
11-30-2007, 20:35
окей нека започнем с някои въпроси:
какво харесва едно момиче в държанието на момче
говоря за някое общо действие, какво обичат момичетата от момчетата
дали това че много бързам е проблем при създаване на връзка?
трябва ли да съм по 'студен' към момичетата (моля ви момичета бъдете искрени)
предложете някоя заинтригуваща изненада, която мога да направя на момиче

MiMcHeToOo
11-30-2007, 20:54
Не бой се.

vodka_f
11-30-2007, 21:12
пфф все некви ги дрънкам :lol:

Phantom_91
11-30-2007, 21:46
Е бате трудно се намира добро момиче в днешно време,разбира се "добро" е разтегливо понятие."Добро" от момиче,което помага на майка си да измие чиниите след вечеря,до "добро" момиче,което не ти казва "не пипай там,само за VIP е".Няма да изпадам в подробности,какво е "добро" момиче според мен,съветвам те продължавай да търсиш,не се отказвай.Любовта идва като гръм от ясно небе!(поне така казват :D )

slun4ice_90
12-01-2007, 12:25
Е бате трудно се намира добро момиче в днешно време,разбира се "добро" е разтегливо понятие."Добро" от момиче,което помага на майка си да измие чиниите след вечеря,до "добро" момиче,което не ти казва "не пипай там,само за VIP е".Няма да изпадам в подробности,какво е "добро" момиче според мен,съветвам те продължавай да търсиш,не се отказвай.Любовта идва като гръм от ясно небе!(поне така казват :D )Ами,че аз съм такава значи :D :P Ами и аз съм съгласна с другите,запознай се с момичета,дръж се мило,покажи интерес,обръщай им внимание. =P~ :mrgreen: