View Full Version : Чувствам се много самотен :( 17+
what_the_bleep
11-25-2007, 18:20
ох здравейте хорица нека да ви се излея, чувствам се много самотен, говоря специално за нежната половинка, от доста време няма такава, а преди по доста навързвах, много искам да си намеря някоя сериозничка
но въпреки това нищо не правя по въпросааа :(
моля ви препоръчайте ми нещо
утешете ме, дайте ми кураж, много съм объркан, само някакви малки момиченца намирам, а те не ми вършат работа (дано ме разберете, което е повече от сигурно)
ехааа.... и вие сте били самотни, айде какво само гледате има някой вълшебен трик, който искам да покажете, а аз да приложаа
а така искам да усетя целуфка от момиче.. =P~
Cool_Bitch
11-25-2007, 18:25
Ami az kato se 4uvstvam samotna prosto se razbiram s fr-ta izlizame po kafenca nagore nadolu.Sa6to taka v takiva momenti nai mnogo si namiram novi fr ,s koito si dopadam i ponqkoga stava i ne6to pove4e de 8-)
NightSky
11-25-2007, 18:26
Това не става с вълшебна пръчица. Тези неща изискват време и търпение. Ще се намери някое момиче, с което да се харесате взаимно.
desi_bonbona
11-25-2007, 18:27
6te mu doide vremeto, ne se panirai ;) vseki ima takiva momenti v jivora si :neutral:
Аз пък когато съм самотна си седя в нас и просто гледам филмчета комедийки най-вече :cry:
what_the_bleep
11-25-2007, 18:30
да разбирам, почти перфектно, но нямам търпение..
започна някоя закачка с момиче, усещам че момичето иска 'бавно но славно' а аз веднага започвам с офертите... еххх #-o
как мога да се науча да бъда по-търпелив и да не бързам?
Sweet__Dream
11-25-2007, 18:32
6te mu doide vremeto, ne se panirai vseki ima takiva momenti v jivora si +1 :wink:
с повече желание и търпение ,воля да го раздаваш по -спокойно :P
ne mojesh da se nau4ish prosto trqbva da si tyrpeliv kolko i da se izkushavash da zapo4nesh sys byrzite svalki .. :) druj se estestveno na nqkoi momi4eta im hareswa :)
HePeAJIeH
11-25-2007, 18:43
Да прав си всеки е изпигвал подобни моменти на самота! Ще срещнеш момичето което така дълго търсиш ако си търпелив защото любовта изисква много голямо търпение.Не се отчайвай! Единственото което можеш да направиш според мен е да се запознаваш с нови хора! Тогава шанса да намериш подходящата за теб половинка нараства и може любовта да ти се усмихне! Успех и лека вечер! :wink:
soulripper
11-25-2007, 18:50
би ли споделил с нас на колко годинки си, като ти чета постингите на не повече от 16 :D
PiNk_GiRl
11-25-2007, 18:54
ох здравейте хорица нека да ви се излея, чувствам се много самотен, говоря специално за нежната половинка, от доста време няма такава, а преди по доста навързвах, много искам да си намеря някоя сериозничка
утешете ме, дайте ми кураж, много съм объркан, само някакви малки момиченца намирам, а те не ми вършат работа (дано ме разберете, което е повече от сигурно)
ехааа.... и вие сте били самотни, айде какво само гледате има някой вълшебен трик, който искам да покажете, а аз да приложаа
просто е нужно тарпение..ще видиш че ще дойде момент и ще се чувстваш на варха на щастието.След всяко зло винаги идва и нещо добро 8) :) Късмет! :)
ми аз бях самотна ходих насам натам по кафенца ала бала и се запознах с едно момче,което също беше самотно и си търсеше сериозно момиче и фактически тва е сегашния ми приятел :oops:
suantito
11-25-2007, 19:13
И ти си като мене баце, ама алкхола си знае работата...
white_chik
11-25-2007, 19:29
Еми помисли си защо се получава така.Щом казваш,че ти се лепят само некви малки момиченца,помисли защо е така,с кво предизвикваш техния интерес,а не тоя на по-зрелите.И в крайна сметка наистина няма как момичето на мечтите да падне от небето,тва става само по филмите.Харесай си някоя сериозна мацка и вичи действай,за да я омаеш.
rocknrolldoll
11-25-2007, 19:34
Нали знаеш, че часът преди изгрева е най-тъмен... :-|
А ако трябва да ти се дават съвети - карай го по-леко, не мисли само за тва, и нещата си идват на мястото. Може би трябва да посамотничиш малко преди да срещнеш истинска =; :smt008
Ако беше само за самотата, приятелите винаги са на разположение, но явно става въпрос за интимната самота... :roll:
Ако наистина е толкова важно, винаги можеш да си намериш момиче в нета, с което наистина да се обичате.Опитай :wink:
*B3b4ety*
11-26-2007, 13:04
Ако беше само за самотата, приятелите винаги са на разположение, но явно става въпрос за интимната самота... :roll:
Ако наистина е толкова важно, винаги можеш да си намериш момиче в нета, с което наистина да се обичате.Опитай :wink:
Аха има толкова саитове за запознанства!! \:D/ Успех!!
sasha_90
11-26-2007, 14:20
На колко си?
flowerlina
11-26-2007, 14:26
И аз съм си така,ама ми е идеално :grin: намира се там един,ама той не е за разправяне :D Погледни от хубавата страна есин проблем по-малко :D
sLaDkA_GrEsHkA
11-26-2007, 14:35
:smt008 eto ti celuvka .. dovolen ? :D
дай некой пик ... па мое се уредиш .. се некоя ше те ареса .. :) дай да те видиме верну :) :) :)
Нормално да не те устройват малки момиченца,особено щом искаш сериозна приятелка. Просто неможеш да я намериш с вълшебна пръчица... излизай, запознавай се с нови хора. Сам казваш че не правиш нищо по въпроса ЗАЩО?! Щом се чувстваш самотен направи нещо ти, недей чака да ти падне отгоре...
Ne sum ti pro4el cqloto suob6tenie no mi stana qsno za kvo si govorim.Zna4i i az sum bil taka kato teb i znae6 li kakvo napravix.Otidox na disko potancuvax s nqkolko madami i na nqkolko vzex gsm nomerata.S drugi se svalqx napravo tam dokato 3-ti ve4e bqxa s men na masata i piivaxa tam :)
Eto tova napravi na disko vurvi :)
I az ot dosta vreme nasam se 4uvstvam samotna,no ne vinq nikogo.Primirqvam se.Pokrai men ima dosta hora-i maje i jeni.Ne sam sama,no...samotata me ubiva!No ne se ot4aivam.Ne vqrvam 4e Tq skoro 6te si otide,no vse pak ne i obra6tam vnimanie.Gledam napred!
Em to 6tom ne iska6 malki momi4ence ne znam kak bi priel suveta mi no vse pak.Nqma da nameri6 nikoq prosto taka bez da tursi6,lubovta ne idva dokato si sedi6 sam v ku6ti izlizai zapoznavai se s novi xora i t.n.Kusmet dano sre6tne6 lubovta :)
JuS7^YourS
11-27-2007, 06:31
само някакви малки момиченца намирам, а те не ми вършат работа (дано ме разберете, което е повече от сигурно)
тва не ми харесва никак, за какво ти е сериозно гадже, за да ти върши сериозна работа ли?
Ми, направи нещо по въпроса...
Като си харесаш някое момиче - действай.А за сериозността - това ще си дойде с времето и чувствата между вас. :wink:
Vseki ima takiva momenti v jivora si!
potursi si polovinkata, tq e nqkude tam. Nqma da pochuka na vratata ti. Nameri si nova kompaniq zapoznai se s novi hora i shte q namerish kogato nai-malko ochakvash
Harum_Scarum
11-27-2007, 09:41
Ше му доиде времето0о00о0 спокс само...И излизаии по-жече и се рожи ж мирк скаип и така :)
what_the_bleep
11-30-2007, 20:35
окей нека започнем с някои въпроси:
какво харесва едно момиче в държанието на момче
говоря за някое общо действие, какво обичат момичетата от момчетата
дали това че много бързам е проблем при създаване на връзка?
трябва ли да съм по 'студен' към момичетата (моля ви момичета бъдете искрени)
предложете някоя заинтригуваща изненада, която мога да направя на момиче
MiMcHeToOo
11-30-2007, 20:54
Не бой се.
пфф все некви ги дрънкам :lol:
Phantom_91
11-30-2007, 21:46
Е бате трудно се намира добро момиче в днешно време,разбира се "добро" е разтегливо понятие."Добро" от момиче,което помага на майка си да измие чиниите след вечеря,до "добро" момиче,което не ти казва "не пипай там,само за VIP е".Няма да изпадам в подробности,какво е "добро" момиче според мен,съветвам те продължавай да търсиш,не се отказвай.Любовта идва като гръм от ясно небе!(поне така казват :D )
slun4ice_90
12-01-2007, 12:25
Е бате трудно се намира добро момиче в днешно време,разбира се "добро" е разтегливо понятие."Добро" от момиче,което помага на майка си да измие чиниите след вечеря,до "добро" момиче,което не ти казва "не пипай там,само за VIP е".Няма да изпадам в подробности,какво е "добро" момиче според мен,съветвам те продължавай да търсиш,не се отказвай.Любовта идва като гръм от ясно небе!(поне така казват :D )Ами,че аз съм такава значи :D :P Ами и аз съм съгласна с другите,запознай се с момичета,дръж се мило,покажи интерес,обръщай им внимание. =P~ :mrgreen: