View Full Version : Първия път...
sexx_na_exx
11-26-2007, 18:25
Когато правихте секс за първи път...
Не се ли притеснявахте ПРЕКАЛЕНО много Аз мисля,че ще умра от срам...нужно ли е да съм обезкосмена...и как да се съблека пред него...моля ви кажете ми вие кво правихте първия път
Ch0c0la73
11-26-2007, 18:36
:shock: est 4e trqbva da si obekosmena !!! navsqkude !!! kofti e seti6 ..2riq vupros ..ako obi4a6 mom4ety nqma da te e sram a ako si obekosmena i ako go obi4a6 o6te po malko :lol: ..aa em za subli4anety toi moje da ti pomogne s dre6kite ;] stiga se zatotmozqva tolkoz vs 6e si doide ot samo sebe si ako go iskate 6i stani nedei se pritesnqva mn ;] don`t worry be happY :grin: :smt001
crazy_style
11-26-2007, 18:44
леле и за кво се пишеш 'секс на екс' а задаваш такива въпроси ....
не че нещо.. просто питам :)
а иначе и аз да задам един въпрос начи тряа се обръснеш напълно така ли ?
maybelline
11-26-2007, 19:18
Аз изобщо не се притеснявах. Направих го с човека, когото обичам и който ме обича. За обезкосмяването - ами както ти е по-удобно. По принцип не пречи (освен на някои идиоти, които съдят по това дали момичето е обезкосмено).
Ами не се притеснявах, преди това съм се притеснявала какво ще стане и др...ама когато дойде момента изобщо не съм се притеснявала - просто се отпуснах :)
Аз страшно много се притеснявах ,но просто той беше повече от мил и успя да ме предразположи ..и ми хареса :oops: Мислех си че ще е ужасно,но всъщност беше невероятно изживяване и не съжалявам че точно с него го направих за първи път :oops: Спокойно просто се отпусни както ми каза той :grin:
sLaDkA_GrEsHkA
11-26-2007, 20:00
hm...shtom si tolkova pritesnena mislish li 4e si gotova ? ako otg ti e ne za kude burzash ???
Sun_Shine`f
11-26-2007, 20:25
Въобще не се притеснявах, може би защото бях пила. Винаги съм си казвала, че при първия ми път няма да съм пила, но не се случи така... както и да е.
Аз преди това си бях решила, че искам да е с този човек и просто си пийнах за да се отпусна. Пък и въобще не съм си мислила за неща от сорта как изглеждам, защото е пределно ясно, че щом другия човек е с теб, те харесва много такъв какъвто си и всякакви притеснения са излишни:)
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=128760&highlight=%EA%EE%E3%E0+%EF%F0%E0%E2%E8%F5%F2%E5+%F 1%E5%EA%F1++%EF%F0%FA%E2+%EF%FA%F2
Има такава тема!