View Full Version : Колко често се Бръснете Половия Член!!?
^RedBull^
11-27-2007, 07:25
кОЛКО ЧЕСТО СЕ бръснете и с какви средства?Споделете
Ти твоя не го бръсни,а си го отрежи,ако можеш да се самоубиеш ще си велик ](*,)
ее няма ли никой да му отговори ве ... пфф .. ем аз съм момиче .. нямам член .. но би трябвало да го бръснеш докато не пораснат отново :D мисля ... :) и сиг със самобръсначка :|
partychild
11-27-2007, 12:10
ее няма ли никой да му отговори ве ... пфф .. ем аз съм момиче .. нямам член .. но би трябвало да го бръснеш докато не пораснат отново :D мисля ... :) и сиг със самобръсначка :| Аз също не съм момче ...но бръсненето е най неболезнено.. можеш да ги махаш и с кола маска но там много боли трябват нерви които вие момчетата нямате за такива работи :-D таа.. желателно е да се бръснеш през ден като за момче :P :::
bulgarche
11-27-2007, 12:27
Колко средства има за бръснене? Член...а който няма?
Kras4eto_lp
11-27-2007, 12:44
Съжалявам нямам член който да бръсна с различни средства :D :D :lol:
Иначе...въпроса е зададен леко тъпо.За теб колата маска средство за бръснене ли е :?: Не мисля така....а иначе според мен всеки човек е различен следователно сам решава дали ще се бръсне през 1 ден или 1 седмица...хигиена :wink:
lipsva6_mii
11-27-2007, 16:29
А нали се сещаш, че като се бръсне през ден космите му ще растат 1000 пъти по-бързо и ако нещо му се наложи и примерно не ги е "ИЗБРЪСНАЛ" от 4-5 дни.. долу ще му е станала кофти косица... може и расти да си направи :booooomb:
SilverAngel
11-27-2007, 16:39
И аз не съм момче, ама се бръсна като се къпя или като знам че нещо ще става :-) със самобръсначка :-)
partychild
11-27-2007, 16:43
А нали се сещаш, че като се бръсне през ден космите му ще растат 1000 пъти по-бързо и ако нещо му се наложи и примерно не ги е "ИЗБРЪСНАЛ" от 4-5 дни.. долу ще му е станала кофти косица... може и расти да си направи :booooomb: Космите растат за 24 часа и почват да боцкат знам .. не съм казала задължително да ги бръсне ако ще на кола маска да иде па да си трае на боката [-( аз му казах най-безболезнения начин ..другото си е негова работа
unauthorized
11-27-2007, 20:06
Не ,че имам голям авторитет,но темата е :-o .Всеки сам преценя какво е за него хигиена и докъде би стигнал в следването й - аз лично заедно с душа правя и това. Доста познати го правят веднъж седмично, но аз лично без всекидневния душ (което отговаря автоматично и на другото) не мога да съществувам, пък камо ли живея...