- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често се Бръснете Половия Член!!?
кОЛКО ЧЕСТО СЕ бръснете и с какви средства?Споделете
Бъди такъв какъвто си,трудно ,но не невъзмжно!
Ти твоя не го бръсни,а си го отрежи,ако можеш да се самоубиеш ще си велик![]()
ее няма ли никой да му отговори ве ... пфф .. ем аз съм момиче .. нямам член .. но би трябвало да го бръснеш докато не пораснат отновоПървоначално написано от ^RedBull^
мисля ...
и сиг със самобръсначка
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз също не съм момче ...но бръсненето е най неболезнено.. можеш да ги махаш и с кола маска но там много боли трябват нерви които вие момчетата нямате за такива работиПървоначално написано от alehole
таа.. желателно е да се бръснеш през ден като за момче :P
![]()
Колко средства има за бръснене? Член...а който няма?
Съжалявам нямам член който да бръсна с различни средства![]()
![]()
![]()
Иначе...въпроса е зададен леко тъпо.За теб колата маска средство за бръснене ли еНе мисля така....а иначе според мен всеки човек е различен следователно сам решава дали ще се бръсне през 1 ден или 1 седмица...хигиена
![]()
А нали се сещаш, че като се бръсне през ден космите му ще растат 1000 пъти по-бързо и ако нещо му се наложи и примерно не ги е "ИЗБРЪСНАЛ" от 4-5 дни.. долу ще му е станала кофти косица... може и расти да си направи![]()
И аз не съм момче, ама се бръсна като се къпя или като знам че нещо ще ставасъс самобръсначка
![]()
[img][/img]
Космите растат за 24 часа и почват да боцкат знам .. не съм казала задължително да ги бръсне ако ще на кола маска да иде па да си трае на бокатаПървоначално написано от lipsva6_mii
аз му казах най-безболезнения начин ..другото си е негова работа
Не ,че имам голям авторитет,но темата е.Всеки сам преценя какво е за него хигиена и докъде би стигнал в следването й - аз лично заедно с душа правя и това. Доста познати го правят веднъж седмично, но аз лично без всекидневния душ (което отговаря автоматично и на другото) не мога да съществувам, пък камо ли живея...