View Full Version : Проблеми у дома!
Mariolcheto
11-27-2007, 18:51
:x Kakvo da vi kaja...bqsna sam i mi se plache :cry: nedelq si hodihme na selo zvunna domashniq telefon i prostata mi baba mnogo barzala padnala i si skasala venite na krakata obache otachalo vika che nishto i nqmalo :o prebirame se v grada i onaq sled 3 chasa zvani e;ate me vzemete da hodim na lekar i reve :evil: maika i tatko q vzeha i sega 12-15 dena trqbva da stoi v nas :cry: .Apartamenta ni e kato kashon nie sas sestra mi imame dve legla v spalnqta maika mi i ba6ta mi spat v hola v kuhnqta nqma kak da se spi(vse pak e kuhnq) i banqta...Prostata mi baba 15 dena 6te spi na moeto leglo a az na zemqta sestra mi sa6to na neinoto si leglo 6te spi a onaq dartata shtoto i gipsirali kraka i ne trqbvalo da go dviji ](*,) dnes se pribiram ot daskalo pak taz kato mi vika az shte se gledam samo na selo do kogato moga ama kato se razboleq tuka mi e mqstoto .Vikam si na akala 4akai ma kurvo kade ti e tuka mqstoto :neutral: ti zabravi li 4e i da6terq ima6?I da6terq ti moje da te gleda!!!!Ta na baba da6terq i mi se pada lelq a te lelq mi se pravi na hitra putkata mrasna i ne iska tq da q gleda :-# da i eba mamata 15 dena 6te spa na zemqta a baba v tova polojenie moje da si otide na selo i sama da se gleda ama klukarkata tuka trqbva da stoi...da ne iztarve ne6to :-x vijda 4e nqma mqsto i pak se natiska :shock:
4esno vi kazvam stoq na kompa i salzite mi se nasalzqvat :-k ne se izdarja :roll: :x kajete si mnenieto
Май ти си тъпата путка в случая!Как може да говориш така за баба си?! :x :x
Iskash mnenie mi stana mi pritivno otnoshenieto ti kum baba ti!
Mariolcheto
11-27-2007, 19:12
Май ти си тъпата п***а в случая!Как може да говориш така за баба си?! :x :x
oh mila,milaaaaaaaa :roll: ako si na moe mqsto druga pesen 6te pee6 ni6to 4e ti e baba #-o
Ok,ти се дразниш от баба ти,защото ще спиш 15 дни на земята заради нея..Да,неприятно е ,ама помисли си малко тя как се е грижела за теб докато си била хлапенце,а ваште са били на работа(примерно) - ся е малко твои ред да я поглезиш.
Имаи малко уважение,едва ли е заслужила да я наричаш "к*рва"...са си нервирана и говориш нещата по инерция.
jim_beam
11-27-2007, 19:51
oh mila,milaaaaaaaa :roll: ako si na moe mqsto druga pesen 6te pee6 ni6to 4e ti e baba #-o
sajalqvam ama ne si prava.... kogato baba mi be6e s 2 s4upeni kraka i ba6ta mi ne be6e v bg a maika mi po cql den na rabota az sled u4ili6te sam se pribirala vednaga za da moga da i pomogna da i dam voda ili ne6to dr ot koeot se nujdae taka4e opredeleno si mn glupava o ograni4ena sajalqvam ako mnenieto mi e ti dopada ama tva si e realnata istina.... #-o
HePeAJIeH
11-27-2007, 19:57
Поне малко уважение нямаш ли към жената! И ти да си на нейното положение няма да ти е номфортно да досаждаш на другите хора от семейството но като знаеш че няма друг изход просто трябва да се примириш.Щом от такива едва ли не дреболии в живота ти се насълзяват очите то явно не си достатъчно силна! Все пак това са 15 дена не са 150! Примири се с фактите и жертвата ти по-нататък може да бъде възнаградена! Лека вечер! :wink:
Sunrisee
11-27-2007, 20:17
Za chovek,koito ne poznavam ne moga da dam mnenie!
**EcKo**
11-27-2007, 20:20
Абе тъпа краво(по-нежно няма да го кажа)...ти кат си била малка дриска тя ти е бърсала гъза и сополите.Кфо станала си на 13-14 почнала си да пиеш бири и да праиш секс и си голяма а.Кой е казал че тва легло е твое...Да не си го плащала ти.Я питай баба ти дали ако ти си скъсаш вените тя няма да спи на земята заради тебе а?Никакво уважение нямаш!
Аз ако съм на ваще ще те остава да спиш във входа.
die_die_my_darling_
11-27-2007, 20:42
ама ти си ебати тъпата миризлива путка
не заслужаваш да живееш чесно
заслужаваш ти като остарееш
децата ти да те изхвърлят на улицата!!!
DisciplineAndOrder
11-27-2007, 21:51
Нямаш ли никакво уважение към жената,бе!
Много си тъпа,честно ти казвам!
Много ме е яд,че има хора като теб.
Все пак ти е баба,в лошо състояние е-еми нормално е да и подадете ръка и да и помогнете.Всеки в това състояние би искал да не е сам,да има някой до него и т.н.15 дни нищо не са.Вместо да се ядостваш и да се държиш кофти с нея,поговори с нея-това предполагам ще я эарадва.Абе роднини сте мамка му,трябва да се прдкрепяте.Някъде бях чула ,че всеки може да те предаде,освен роднините-хахахахахаха.
bloodfrozen
11-28-2007, 12:43
:shock: Наистина нямаш уважение към жената. Все пак ти е баба, независимо от всичко и ти би трябвало поне малко да я съжалиш.. Не може да се грижи сама за себе си, а внучка й се отнася толкова пренебрежително към състоянието й... Еми ти и легло не заслужаваш! Нищо не заслужаваш..
Да ти имам и проблемите, егоистка такава!
Абе тъпа краво(по-нежно няма да го кажа)...ти кат си била малка дриска тя ти е бърсала гъза и сополите.Кфо станала си на 13-14 почнала си да пиеш бири и да праиш секс и си голяма а.Кой е казал че тва легло е твое...Да не си го плащала ти.Я питай баба ти дали ако ти си скъсаш вените тя няма да спи на земята заради тебе а?Никакво уважение нямаш!
много точно казано!
ти си мноо тъпа! Егати неуважението към баба ти направо нямам думи....
DevilWish
11-30-2007, 19:41
+100000000000000
6e vidim dali 6e ti e priqtno sled godinite vnu4kite ti taka da govorqt za teb ,4e si dyrta kyrva?!
KimBerLy1912
12-01-2007, 14:25
ама ти си ебати тъпата миризлива п***а
не заслужаваш да живееш чесно
заслужаваш ти като остарееш
децата ти да те изхвърлят на улицата!!!
Баш :-x
и аз не мога да дам мнение нито за тебе нито за баба ти.има хора има и хора.тя може и да го заслужава(не вярвам).ако баща ми ми се натресе след години у нас и аз бих псувала и ругала (ако имам сили да не го довърша) ,но той е отделен случай и едва ли баба ти може да се сравнява с това .... същество.
и кво се оплакваш ,че ти е тясно бе ние сме в 1 стая и кухня и кенеф 8-[
NEZNAM MA AZ NE BIH LEGNAL PAK NA TOVA LEGLO 8) :smt002
gothic_angel
12-02-2007, 08:02
Еее тва беше глупаво все пак помисли какви грижи е положила за теб а и жената не заслужава такова отношение
Prosto padnah kato go pro4etoh.ne ti li e pone neydobno da :-k ..abe nqmam dumi.to i az mnogo ne se pogajdam s ednata si baba ama 4ak pak tolkova :shock: Pone i vlez v polojenieto.
chipi_kaoo
12-08-2007, 10:56
Понеже имаше коментари относно отношението ти към баба ти, искам да успокоя всички. Един френд, ми вика "Аз похвалих ли ти се, че баба ми почина" и аз кво да каа, викам "Не"
I love Naley
12-15-2007, 11:46
Мила честно да ти кажа изпитвам сдъжаление към теб.Егати тъпата пикла си как може да говориш така за баба си поне има уважение.Да ще спи на твоя креват така трябва защото тя те е гледала когато ги е нямало ваште.И поне едното уважение трябва да имаш.Честно казано не ти а тя трябва да плаче защото има такава внучка.Как може да говориш така за нея к***а била ами ти каква си ма една тъпа пикла която не уважава никой.Егати човекът си.Да ти кажа когато баба ми се разболя(вече почина) не съм мрънкала напротив грижех се за нея купувах и ядене готвех й помагах й.И ми беше приятно никога не съм й говорила така или пък съм мислела така за нея.Когато умря бях съсипана толкова плаках такаче ти си едно тъпо безчовечно същество.аз останах само с една баба която виждам много рядко а тази ми баба която почина наскоро уважавах и обичах много .Но това за теб е нищо защото си едно тъпо лигаво дете .
Cerealkiller
12-15-2007, 20:54
и на мен "сълзите ми се насълзяват" само, че от смях като ти чета малоумните изречения.Защо я наричаш така по дяволите?! #-o
Sasha2k8
12-15-2007, 22:38
+1 :smt075