Влез

View Full Version : Обезкосмяването на интимните части

stefity
11-28-2007, 14:57
Такааа,здравейте на всички.Хрумна ми едно въпросче за момчетата,а именно как възприемате момичетата които не си обезкосмяват интимните части,в смисъл струва ли ви се гнусно или пък бихте ли зарязали едно момиче за такова нещо или пък примерно ходили ли сте с момиче което не е било обезкосмено отдолу? П.С. Лично аз се обезкосмявам но просто исках да питам момчетата как възприемат не обезкосмените момичета,миси предварително за отговорите и чакам да пишете ::: :-({|= :smt001

DevilWish
11-28-2007, 15:06
Еми аз също се обезкосмявам.Мисля ,че е по-'красиво' естетически погледнато ;-) А ако момче му е причината да скъса момиче ,заради това - правете си сметка колко държи на нея #-o

lonelyboy
11-28-2007, 15:08
намирам го за гнусно ... по добре да е голи4ко отдолу :grin:

VerryBerry
11-28-2007, 15:19
и аз се обезкосмявам и смятамям,че ''косматите'' работи не са естетични,но всеки с вкуса си..а вкусове има всякакви..така че... :twisted:

die_die_my_darling_
11-28-2007, 15:21
еми по-яко им е когато момичето е обезкосмено =)

AnoNim4e
11-28-2007, 15:22
Az su6to se obezkosmqvam i e gosta po-hubavo,kakto i dosta po-higieni4no!I ne mislq,4e e hubavo 1 momi4e da trugne da pravi sex primerno i da e cqlata kosmata! :wink: To mom4eto nqma da moje da i nameri dupkata! :D :D :D

hiro
11-28-2007, 15:40
Predpochitam da sa brusnati no niama da zarega momiche samo zashtot ne se e izbrusnalo 8-)

LitTleJ
11-28-2007, 15:43
Гнусно е, някво космато и черно :-& 8-[ .Ами бих скъсал с момичето ако не успея да го навиа да се обезкосми(щом повече държи на едни косми от колкото на мен).

MC_JAMAL
11-28-2007, 15:49
Еми да ти кажа чесно, без косми е къде къде по-приятно и по секси. Ако тя не го прави просто и предложи колкото и трудно да бъде, опитай по някакъв начин да я накраш да се избръсне. Ако не, и така си е същият плод :-P

unauthorized
11-28-2007, 15:53
Абсолютно за голичкото съм и аз :) ... сега,ако е изключително чистоплътно момичето - ок, но нека бъдем реалисти, че освен не мн естетично , според мен окосмяването не е и мн хигиенично..също така аз лично не обичам бразилските лентички, разните фризури и прически....ако ще сте голи, бъдете голи :P

JuS7^YourS
11-28-2007, 15:53
Ами бих скъсал с момичето ако не успея да го навиа да се обезкосми(щом повече държи на едни косми от колкото на мен).

имаш право, но все пак щом си с един човек, трябва да уважаваш и неговия избор. По темата - вече е мода да се обезкосмяваш отдолу, така че естествено е момчетата да предпочитат такива момичета.

partychild
11-28-2007, 16:37
Мисля че всички момичета се обескосмяват от долу..само теа дето нямат хигиена :?

Anal Dissected Angel
11-28-2007, 16:54
Е па прасковка без мъхче е по-добра от прасковка с мъхче :D

scanadal
11-28-2007, 17:01
Аз съм почитателка на бразилската лентичка и мисля,че ако е добре поддържана и спретнатичка стои много красиво и секси \:D/ Необходимо е само повечко нерви и занимание в банята,ама пък си е много женствено и на мен ми е яко.И определено космите нямат НИщО общо с хигиената.Две различни неща са.Една мацка може да е епилирана до съвършенство,ама да вони на пор и на мръсно :shock: ,както и може да баде с някое друго пропуснато косъмче,което все пак се случва,и да си се чипка всеки ден,както е редно и да е чистоплътна.Така че космата не е равно на нечистоплътна :|

ShokoladkaTa
11-28-2007, 17:23
+ 1 ЗА голичкото отдолу ... просто не се чуствам секси ако имам косъмчета по мен 8)

DJ_MiLeN
11-28-2007, 20:50
Ми деа знам 8) аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце :razz: а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с :lol:

partychild
11-28-2007, 20:54
Ми деа знам 8) аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце :razz: а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с :lol: :lol: 8-)

burmuni
11-28-2007, 21:38
Ми деа знам 8) аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце :razz: а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с :lol:

:smt044 :lol:

Иначе по темата: на мен ми харесва бразилската лентичка, но лично за мене няма голяма разлика и никога няма да зарежа приятелката ми, ако не се обезкосмяваше(е ест, ако беше работа стил "форест" щях да я посъветвам да се поспретне, но за мой късмет не се налага да правя намеци или каквото и да е било :wink: )

Bambina_Lover
11-28-2007, 22:32
Аз съм почитателка на бразилската лентичка и мисля,че ако е добре поддържана и спретнатичка стои много красиво и секси \:D/ Необходимо е само повечко нерви и занимание в банята,ама пък си е много женствено и на мен ми е яко.И определено космите нямат НИщО общо с хигиената.Две различни неща са.Една мацка може да е епилирана до съвършенство,ама да вони на пор и на мръсно :shock: ,както и може да баде с някое друго пропуснато косъмче,което все пак се случва,и да си се чипка всеки ден,както е редно и да е чистоплътна.Така че космата не е равно на нечистоплътна :|

\:D/

gavro64eto
11-29-2007, 14:13
spored men ne e esteti4eski krasivo momi4eto da e kato gora ot dolu tova e moito mnenie

DaniFilth
11-29-2007, 14:34
az lichno se brusna za6toto me drazni tova da sym da imam kosmi :-) ne mislq 4e moje i da pre4i gadnoto e 4e sled edin den pak po4vat da rastat i kogato pravite seks mom4eto use6ta bockane 8-)

ResidentEvil
12-29-2007, 14:06
Да и аз и приятелката ми.

BaTe_Martoo
12-29-2007, 14:09
Sled kato az se obezkosmqvam e dlujna i tq da go pravi :-|

lubencet0o
12-29-2007, 19:00
golicko dolu si e nai-dobre =]] ina4e samo kogato nqmam aver togava ne go pravq syvsem gladko ami sys el samobrysna4ka zashtoto nqma smis1l prez den da se epilirash za toq deto dyha !! pyk i taka si mi e dobre!!nai-vajnoto e da se chustvash dobre v sobstvenata si koja a i choveka do teb da e dovolen ot tova koeto polagash za da go zaradvash :-P

Sexapilna_kukla
12-29-2007, 22:57
Според мен на по-голяма част от мъжете, да не кажа цялата, би им било по-приятно момичето да е обезкосмено.

Във връзка с темата се сещам за една история, която един приятел ми я разказа... Та, бил той на дискотека, започнал да се забива с някаква мацка и по някое време решават да си тръгват... Отиват те в колата, целувки, натискания... с една дума готови за секс... и той вече започва да я съблича, и когато и събува прашките просто загубва говор и картина... пред него лъсва гора... Та, той набързо се обул и нещо започнал да и се тепка, че тя го попитала каква е причината да спрат до там :-D Той излъгал, че уж не се чувствал добре и направо я закарал... :razz:

`Death`Whore``
12-29-2007, 23:01
Моят нямаше проблем с това. Вагината си е вагина, жената си е жена. НИкой не отрича обаче, че е по-секси голичко там. :-o

ViLLa*07
12-29-2007, 23:08
Ми деа знам 8) аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце :razz: а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с :lol: ххахху0ха0ха00ххуха-ха-хааххуаха ша се побъркам хахаа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ти гол ли си стоиш вкъщи ? :D

Sexapilna_kukla
12-29-2007, 23:12
Да, така е.
Но все пак мъжете са различни- някои не биха легнали с космато момиче, други пък биха. Въпреки че, ако обичаш момичето до себе си няма да е от значение дали е обезкосмена или не... но както казваш: голичко е най-добре 8)

ubuntu
12-30-2007, 02:08
В кой век живеем все още ли има такива които не се обезкосмяват ... вече и мъжете го правят ... Но не бих зарязал момиче заради това не мисля че е най важното ....

11-18-2008, 14:33
Оф кво да ви кажа лично аз не го правя ама имам намерение скоро щот някво ма дразни. :smt012 иначе ддз момиче сигурно бих зарязал щот са знам къв съм притенциозен сигурно и затва си нямам и гадже :D :D :D :D :D

CragHack
11-18-2008, 16:27
Въпросът е отправен към мъжете, пък само жени се изказват...

Моето мнение е, че трябва да има малка, спретната прическа. И ако може от време на време да се разнообразява. Естествено - понякога (пак за разнообразие) може и голичко.

Но малка, късичка и подредена причесчица е най-яко.

seduction1mplex
11-18-2008, 18:14
Мога ли да се издрайфам...Космите са Гнусни! Всичко тряа да се маха..иначе е ужас.. :shock:

baby_inloff
11-18-2008, 19:42
Az su6to se obezkosmqvam i e gosta po-hubavo,kakto i dosta po-higieni4no!I ne mislq,4e e hubavo 1 momi4e da trugne da pravi sex primerno i da e cqlata kosmata! :wink: To mom4eto nqma da moje da i nameri dupkata! :D :D :D
+1 :lol:

xpici
11-18-2008, 19:43
според мен е по хигиенично :D

hahavteen
11-18-2008, 20:12

Научи се да пишеш и научи значението на думата "хигиена" пък след това пиши по темата :-) :wink: :wink: :wink:

Аз лично се обезкосмявам просто защото го намирам за по-красиво. Иначе не виждам какъв е проблема ако момичето има къси косми по венериния хълм (ако срамните устни са напълно обезкосмени)... :-o

Rebirthing
11-18-2008, 20:51
Алооо хора какви ги дрънкате че космите са гнусни!Аз лично се обезкосмявам заради приятеля ми а и той също, а и е по удобно особенно през лятото и кога съм в цикъл, обаче не мога да ви разбера какво толкова ви е гнус от космите?Така сме създадени, това е все едно да кажете че вие е гнус от вас самите и сега ако някой каже че например ако не си обезкосмяваме подмишниците щяло да мирише на пот, е няма да е така ако се къпете /аз се обезкосмявам и там де, но просто отбелязвам/ като някои толкова ги е гнус от космите да вземат да си обръснат главата и да стана Бритни Спиърс 8-) !

Stefchyy
11-19-2008, 06:36
Абе без косми е по-красиво .. незнам хигиенично ли е не е ли .. ноо примерно ако тръгна да я лижа и като си отвора очите пред мен некаф храсталак .. не не .. предпочитам избръснати .. Както момичето пред мен очаква да съм обръснат така и аз го очаквам от нея :)

fewtcher
11-19-2008, 06:49
Аз лично не бих напуснал момиче заради такова нещо ;)
Но ако има косми отдолу, зависи в каква степен е окосмена там, но най-вероятно от мен орален секс няма да получи ---> :P <---
А пък е в голяма степен окосмена, ще ми е интересно - кой знае, може и банкноти да намеря вътре :lol: :lol: :lol:

REKS
11-19-2008, 07:53
Коментари от рода, ако не е обескосмена късам с нея, са прекалено глупави!!!

Slawi92
11-19-2008, 07:58
ми мога да кажа за мен че това е гнусно но не бих зарязал момиче зарад това по точно ще поговора с нея да се обезкосми според мене това е най вече по-хигиенично и отделно по красиво да го кажем :-D :-D и не мисля че вече има момичета които не се подаржат отдолу

GreenFairy
11-19-2008, 09:51
Чудно ми е какво гнусно намирате в космите и има ли значение къде се намират те? Например има ли нещо гнусно в космите на ръцете? Гнусно ли е когато видиш човек с дълга коса? Космите само по себе си не са гнусни, притежателите им само могат да бъдат...
По темата, аз лично се обезкосмявам просто защото така се чуствам по-добре, по-уверена, че мога да правя всичко без да се притеснявам. според мен момичетата задължително трябва да се обезкосмяват най-малкото защото жената е нежно същество, чиста и без косми.

xpici
11-19-2008, 15:52

Научи се да пишеш и научи значението на думата "хигиена" пък след това пиши по темата :-) :wink: :wink: :wink:

Аз лично се обезкосмявам просто защото го намирам за по-красиво. Иначе не виждам какъв е проблема ако момичето има къси косми по венериния хълм (ако срамните устни са напълно обезкосмени)... :-o

аз мн добре си знам не се притеснявай ;) др е въпроса че явно не ме разбва... все1 ;) :))))

kiksinka
11-19-2008, 17:09
est 4e e po qko da si obezkosmena ne 4e sum mom4e ama :D

snejana67
11-19-2008, 17:11
:grin: голичко

snejana67

snejana67

Dobromir
11-19-2008, 20:26
predpo4itam da nqma...
super kofti e za mom4eto ako q celuva..

varnen4e
11-20-2008, 05:36
И аз обичам да няма.. при мен друго не се приема.. даве мисля утре да ходя на кола маска..

extazytu
11-20-2008, 13:48
Лично аз се обезкосмявам |= :smt001

Добра реклама :-D

slivaka
11-20-2008, 14:22
със сигорност няма да я скъсам ,но наистина не е приятно да попаднеш на необескосмена пут*а .Аз се бръсна 8-)

jambo_bs
11-20-2008, 14:34
+ 1 ЗА голичкото отдолу ... просто не се чуствам секси ако имам косъмчета по мен 8)

И аз не бих те чувствал много секси :D

BlackRevenger
11-20-2008, 14:59
КЪМ МОМИЧЕТАТА а вие какво мислите за момчетата с горичка отдолу ?
п.п не ми се праеше нова тема :D

bqsna_teenagerka
11-20-2008, 15:52
Аз не съм момче,но ще изразя моето мнение. Момичетата трябва да се обезкосмяват по чистоплътно и комфортно е...и по приятно :)

foreverr
11-20-2008, 17:29
Аз лично се обезкосмявам и предпочитам да няма косми, а ако е момче може да има леко наболи-то не пречи толкова.Но да не е гора :lol: Е ако има и не ги маха не бих скъсала!Иначе аз ако например имам наболи косъмчета и не съм ги махнала не бих равила секс-много ще ми е некомфортно при мисълта, че имам малко косми.А ако са много/коеот не се случва/ НИКОГА не бих го правила :lol:

Adwokat
11-21-2008, 22:04
Разбира се че е гнусно бляк

Sharkey
12-09-2008, 20:56
е как няма да е гнусно ве - тръгва пича да я лиже долу и се забива в дън горите тилилейски и почва да се дави с няква вълна... - не е мноо офертно :?

DiTeraNNo
12-09-2008, 22:00
К'во се обезкосмявате бе, със природата ли ще спорите? А? А? А?

mettalium
12-10-2008, 14:18
КЪМ МОМИЧЕТАТА а вие какво мислите за момчетата с горичка отдолу ?
п.п не ми се праеше нова тема :D

Каква ти горичка ,при мен е цяла джунгла :D :D :D :D :D :D

Junona
12-10-2008, 14:24
еее бива ли такива въпроси да задавате зна4и!!! естествено 4е моми4енце с раста на путенцето е много по-привлекателно хаха луда ли си .. много ясно 4е е по-добре да се обезкосмява моми4енцетоооооо .. при това 1во! за моми4ето като хигиена .. и 4ак тогава за мом4ето .. какъв е следващия въпрос ? дали харесват моми4ета, които се къпят всеки ден или такива които го правят през ден ли :?

ligggla
12-10-2008, 14:49
Защо, когато едно момиче не е бръснато е грозно пък когато момчето не е е по-приемливо, вярно че всеки си има вкус ама... :? То малко като броиките ако момчето има повече бройки е пич, а пък ако момичето има доста е к**ва!! Малко дискриминация усещам!!! Като цяло според мен е добре и двата пола да се епилират! Аз се обезкосмявам :oops:

mettalium
12-10-2008, 15:16
Харесвам прическа тип 'лястовица'' ,aко някой не знае как да си я оформи нека да ми се обади :D :D :D :D :D :D

kurupta
12-10-2008, 19:57
Всяко едно момиче е длъжно да се обезкосмява.
Аз лично мразя да виждам девойки с косми по ръцете или мъхчета на мустака....

Друг въпрос е вече дали мъжете го практикуват
Лично аз се епилирам навсякъде

Lady_AMG
12-10-2008, 20:23
Не обичам подобно дискриминиране на момичета и момчета- така както момичетата така и момчетата трябва да се обезкосмяват и не бих казала че сме "длъжни", по-скоро го правим, защото не виждам как едно момиче би имало самочувствието да си легне с момче като е харст отдолу.

mettalium
12-10-2008, 20:39
самочувствието да си легне с момче като е харст отдолу.

Аз обичам храстите само ,че с малини и капини :D :D :D :D :D

Extremescream
12-10-2008, 21:00
Еми,моя не се обезкосмява,ама на мен не ми пречи. :oops: Вижте,ако аз не се,просто ще полудея. :shock: Много ми е неприятно иначе. :?

varnen4e
12-11-2008, 05:38
Гнусно е, някво космато и черно :-& 8-[ .Ами бих скъсал с момичето ако не успея да го навиа да се обезкосми(щом повече държи на едни косми от колкото на мен).

Хах.... ти какъв си хитрец.. :D

varnen4e
12-11-2008, 05:39

И защо да са длъжни да се обезкосмяват?

batty
12-11-2008, 08:06

apa za mne ti ne si maj ama...ostavi nekoi drug kosam po sebesi da ne te arkam s jena ama kakto i da e
az se brasna sup 4esto sig daje prekaleno za6tot ina4e samo pri mislata zapo4va da me sarbi :D
i maj mi se brasne ot dolu
(i bez okosmqvane za6to l ine si predstavq frnska i na dvata pola ? )

savoy
12-11-2008, 08:24

:shock: Боже...

xbarutt
12-11-2008, 09:01
Нехаресвам космати момичета...ужасно е .... нехигиенично е ...

Sofff
12-11-2008, 09:27
Ми аз се обезкосмявам долу , тъпото е , че за 3 дни и пак растат . . . когато много ме мързи не ги махам 1 седмица максимум щото ме дразнят .

jambo_bs
12-11-2008, 09:31

+1

mmmenk
12-11-2008, 09:36
100% съм за обезкосмяването отдолу.Със косъмчета отдолу нито се чувстваш секси,нито спазваш нужната хигиена! :?

GerYy
12-11-2008, 10:26
Аз съм за обезкосмяването отдолу. Просто е по приятно на външен вид и е по удобно. За момичетата е задължително! Те са нежни същества (както някой каза преди мен).А за момчетата...може и да се обезкосмяват може и да не се...лично на мен не ми пречат космите на момчето.Пък и ако държиш на него едва ли ще скъсате заради 1 косми....тъпо е... :)

Lekov
12-11-2008, 14:14
Ми деа знам 8) аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце :razz: а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с :lol: и треа ли ти пука от вашите бе човек а и ти да не би пред тях да се разкарваш как мама те е родила :D

BaTe_Martoo
12-11-2008, 15:40
Не ме кефи да има косми ... след като аз се обезкосмявам и момичето е длъжно

MakeMeFeel
12-11-2008, 16:23
Ауу ама това с космите отдолу е гнусноооо :? Момчето не е длъжно да се чувства като Тарзан в джунглата докато рови из дебрите на непрогледните косми 8-) Остави това ами както вече казаха е адски нехигиенично .. Ами ако и се заплете част от тоалетна хартия в космите ?! 8-)

natedog
12-11-2008, 18:55
намирам го за гнусно ... по добре да е голи4ко отдолу :grin:

spirtt
12-11-2008, 18:57
Нз за кво става дума ама аз да си кажа че съм се скубал доло 5-6 пъти и боли адски много , как предотвратявате болката :?

x3eme
12-11-2008, 20:36
Такааа,здравейте на всички.Хрумна ми едно въпросче за момчетата,а именно как възприемате момичетата които не си обезкосмяват интимните части,в смисъл струва ли ви се гнусно или пък бихте ли зарязали едно момиче за такова нещо или пък примерно ходили ли сте с момиче което не е било обезкосмено отдолу? П.С. Лично аз се обезкосмявам но просто исках да питам момчетата как възприемат не обезкосмените момичета,миси предварително за отговорите и чакам да пишете ::: :-({|= :smt001
abe za men ne e problem stiga da e v ramkite na dopustimoto a ne da ne moga da vlqza v neq edva li ne :D

spirtt
12-12-2008, 19:57
http://img2.zamunda.net/bitbucket/HairyFront.jpg
:shock: 8-) :smt075
... като говорим за обезкосмяване ...

:smt116 :smt119

miroslavtn
12-12-2008, 20:17
абсолютно същото щях да напиша. и аз се обескосмявам и е по-приятно

kr0seR
12-12-2008, 20:20
Еми гадно е мазно е отвратително е :(

И не бих я зарязал но не бих допрял нищо до някой от космарлаците й ! :?

2damnlazy
12-12-2008, 20:27
.. Ами ако и се заплете част от тоалетна хартия в космите ?! 8-)

ГАДНО ! (puke)

spirtt МНОГО ГАДНО ! (2xpuke)

:shock:

darla
12-12-2008, 20:32
Ауу ама това с космите отдолу е гнусноооо :? Момчето не е длъжно да се чувства като Тарзан в джунглата докато рови из дебрите на непрогледните косми 8-) Остави това ами както вече казаха е адски нехигиенично .. Ами ако и се заплете част от тоалетна хартия в космите ?! 8-)

:lol: ami 6te ima mezence za mom4eto-bonus!

AbeLoshSam
12-12-2008, 23:55
обезкосмено момиче определено е по-секси :P или пък с някаква оформена причесчица примерно :)

traka
12-13-2008, 05:16
Естетика и хигиена!
Не знам кое момче ще се зарадва на гора...

xbLaHx
12-13-2008, 06:39
мноо ми е гадно като гледам мой връстнички и като се надигнат отдолу да стърчат косми :?

darla
12-13-2008, 06:59
Аз не съм обезкосмена долу имам мн косми :oops: те предпазват от замърсяване и не ми пука кой кфо мисли

1vo-NE predpazvat ot zamursqvane,a sa perfektna sreda za razvitie i zadurjane na bakterii
2ro-DORI i da e taka,a to NE E,ti kato se kupe6 2puti v sedmicata pak otpada varianta da te predpazaqt ot zamursqvane!
P.S.-i v dvata slu4aq si gnusna i mirizliva otdolu,bih kazala,4e vuv foruma si edinstvena i unikalna!Pozdravleniq!

kurupta
12-13-2008, 07:00
От чиста хигиенична гледна точка. Не знам, просто не мога да си представя кой би легнал с момиче, което не се поддържа отдолу примерно.

savoy що не си гледаш работата бе дърво?

bubblegum9210
12-13-2008, 07:36
Предпочитам да е бръсната долу .. макар че не бих зарязал гаджето си ако има косми :) щях да я накарам да ги махне :-P

time2rock
12-13-2008, 15:54
Абе зех си някфи лентички за бикини зоната и подмишниците.С тях стаа ли цялостно обезкосмяване отдолу? :-o

Neprikosnovena
12-13-2008, 18:39
:) подкрепям :)

Neprikosnovena
12-13-2008, 18:42
Абе зех си някфи лентички за бикини зоната и подмишниците.С тях стаа ли цялостно обезкосмяване отдолу? :-o
аз се обезкосмявам с ленти.Мн са добри! :) :grin: Само дето малко(много)боли :( :D

x3eme
12-13-2008, 18:44
аз се обезкосмявам с ленти.Мн са добри! :) :grin: Само дето малко(много)боли :( :D
krasotata iziskva jertvi :D

kurupta
12-13-2008, 20:23
Ходете на козметик ве хора! :D

kr0seR
12-13-2008, 20:38
Аз не съм обезкосмена долу имам мн косми :oops: те предпазват от замърсяване и не ми пука кой кфо мисли

Ти си мн мн мн тъпа и гнусна !

foreverr
12-14-2008, 11:51
Aз лично съм момиче, но мисля, че всяко момче би се чувствало по-добре ако момичето е обезкосмено!И все пак тези косми са гадни според мен и не е хубаво да си ги оставяме да си растат!Дори без тях хигиенаа е по на ниво!Аз си ги махам и ако например само са ми наболи не бих правила секс, тъй като много ще ми е неудобно!Поне аз се чувствам по-добре без косми там долу!Но разбира се има и момичета/ма кар много рядко/ които не се обезкосмяват, но според мен това е гадно... И все пак ако например аз си оставя космите да ми пораснат повечето момчета биха се почувствали гадно ако правят секс с необезкосмено момиче, но не мисля, че биха и казали нещо!

dreme_mi_kopelle
12-14-2008, 16:53
Естетика и хигиена!
Не знам кое момче ще се зарадва на гора...Некой дивак или от най затънтените савани на африка. :D

Lekov
12-14-2008, 17:00
ем попринцип е по хубавко и в милиони пъти по приятно отдолу да е гладко като бебешко дупенце :grin: :grin:

ilenceto92
12-16-2008, 19:45
според мен е мн по - добре акто видиш едно момче без косъмчета...лелелеейй... :-D страхотно е... а като видиш една огромна гора ти презлява и се отказваш от всичко.... аз лично се обезкосмявам .... а и т'ва зависи до личната хигиена на човека... Лично мнение... :? :-P

ilenceto92
12-16-2008, 19:45
според мен е мн по - добре акто видиш едно момче без косъмчета...лелелеейй... :-D страхотно е... а като видиш една огромна гора ти презлява и се отказваш от всичко.... аз лично се обезкосмявам .... а и т'ва зависи до личната хигиена на човека... Лично мнение... :? :-P

nezavisim
12-16-2008, 19:51

подкрепям те!!!! Ако някое др. момче разбере... на тази снимчица ако си ти де с тази поличка никой няма да иска да погледне отдоло си стоиш с затворена касичка :-P

kr0seR
12-17-2008, 17:53

ебии си майката!!! :-x :-x

_)_ лапай курво

kr0seR
12-17-2008, 17:53

ебии си майката!!! :-x :-x

_)_ лапай курво или и там имаш косми ?! :shock:

AbeLoshSam
12-17-2008, 18:16

подкрепям те!!!! Ако някое др. момче разбере... на тази снимчица ако си ти де с тази поличка никой няма да иска да погледне отдоло си стоиш с затворена касичка :-P

Пълна съм с косми долу..и до сега не съм имала проблем с момчетата :? мн момчета не им пука а на някои даже им харесва.

и да..като си бръкна в полата ги пипам..излизат ми през бикините..и кво :?

а с колко пъти най-много си правила секс с едно и също момче :razz:

AbeLoshSam
12-17-2008, 18:16

Пълна съм с косми долу..и до сега не съм имала проблем с момчетата :? мн момчета не им пука а на някои даже им харесва.

а колко пъти най-много си правила секс с едно и също момче :razz:

mariqn_sexa
12-17-2008, 18:35

+

beb4yy
12-17-2008, 18:55
голичко си е най-добре фак представете си някой да е адски космат а и кат е в цикъл гнусна работа братче :?

mirmark
12-18-2008, 08:04
Нямам претенции

iceman4o
12-18-2008, 08:49
Predpo4itam da e gol oxliyv 8-) \:D/

dooboo
12-18-2008, 09:06
mi az bih nau4il priqtelkata si da se obezkozmqva. za men okosmenite sa mnogo tapi i zadrasteni. zatova momi4eta vnimavaite skubete garvanite i gi pravete na lqstovi4ki :grin: :grin: :lol: :lol: :shock: :-) :-)

kr0seR
12-18-2008, 21:12

Нали е страшно сексапилно да си вдигнеш полата и от бикините ти да стърчат 10 сантови косми ? А ако си с прашки не ми се мисли :razz: Ти в кой век живееш ? 15 ?

Човек който се насира в даскало на първия учебен ден и после го пожелава и на други няма право на глас тоест ти ,ако не си усетилна на къде бия . Но няма как с твоя интелект ...

AbeLoshSam
12-19-2008, 06:42

Нали е страшно сексапилно да си вдигнеш полата и от бикините ти да стърчат 10 сантови косми ? А ако си с прашки не ми се мисли :razz: Ти в кой век живееш ? 15 ?

Човек който се насира в даскало на първия учебен ден и после го пожелава и на други няма право на глас тоест ти ,ако не си усетилна на къде бия . Но няма как с твоя интелект ...

сигурно на плажа е единственото момиче с шорти :razz: :razz: :razz: :razz:

mirmark
12-19-2008, 06:53
В човека няма нищо гнусно. Лошо е ако има кофти лична хигиена

stereoman
12-17-2009, 18:40
изчетох цялата тема. сега ще кажа и аз моето мнение.
аз лично се подстригвам с машинка, без предпазител, оставям към 1-2 мм.
моята приятелка се бръсне, никога не съм я виждал с косми.
почти всички мадами с които съм бил досега, са били или без косми или само с прическа отдолу.
днес това е станало стандарт и 95% от жените в развитите държави са избръснати....
в тези "голи" времена, е рядкост да видиш мадама, която е натурална и небръсната. поради този дефицит, започва да се появява обаче един друг моден тренд, към, който доста хора проявяват интерес.
той връща дивото, първичното, природното и естественото.
този тренд се нарича HAIRY P***Y и това е фетиш към окосмеността на жената отдолу. в днешно време на фона на всички гладко избръснати мадами, една жена с окосмена полова област изглежда бунтарско и диво и връща онзи отдавна забравен стил, който изчезна преди години.
Аз лично толерирам и двата тренда. Ако става въпрос за красота и естетическа издържаност при мацките, гладкото е по-добре.
Ако обаче говорим за дивата амазонка на джунглата - нека тя да бъде небръсната отдолу.
Не ми пука.

PS....и никога не бих зарязал момиче, защото не се бръсне. Не мисля, че това е достатъчно сериозна причина.

anika17
12-17-2009, 19:56
Никога не съм ходила окосмена, не смятам и да го правя. Така съм свикнала от малка, по-удобно се чувствам и по-секси.
Иначе имам приятелки, които нарочно не се бръснат. Те казват, че гаджетата им така ги харесват.
Въпрос на вкус явно.

Azgalor
12-17-2009, 22:01
голичко си е най-добре фак представете си някой да е адски космат а и кат е в цикъл гнусна работа братче :?
+1

RAYNE666
12-17-2009, 22:11
Не ми е приятно да съм окосмена там долу, гледам да се подържам гладка :) :oops:

Kitoka
12-17-2009, 22:14
Живеем в такова време всъщтност, прието е хората да са обезкосмени, а пък за момичета по възможност навсякъде.
По-възрастните, които не са живяли с такива разбирания, сега пък не могат да си представят да си направят например кола маска на интима.
Например моята козметичка ми е споделяла за др неини клиентки на възраст, които след дълги овещавания по въпроса си правели, а на следващото посещение споделяли, че мъжете им помислили, че са си хванали по-млади приятели. Всичко зависи от времето, а ако не беше прието колко ли пари щяхме да сме спестили от кола маска момичета?!

RAYNE666
12-17-2009, 22:54
Ми доста :-D :D

BeCool92
12-18-2009, 16:49
Aбе някои въобще целувал ли те е по усните(долните) и ако е така бълвал ли е топка косми кат котките :razz: :razz: аиде фондация подари бръсначка(оnly for christmas) :lol: :lol:

HouseMusicBoy
12-18-2009, 21:41
От чиста хигиенична гледна точка. Не знам, просто не мога да си представя кой би легнал с момиче, което не се поддържа отдолу примерно.

savoy що не си гледаш работата бе дърво?

хмм интересно като не можеш да си представиш .. аз немога да си представя дядо ти как ли е ебал баба ти или сигурно тя се е бръснала :shock: :shock: :D :D :D :D

Yovov
12-19-2009, 16:21
изчетох цялата тема. сега ще кажа и аз моето мнение.
аз лично се подстригвам с машинка, без предпазител, оставям към 1-2 мм.
моята приятелка се бръсне, никога не съм я виждал с косми.
почти всички мадами с които съм бил досега, са били или без косми или само с прическа отдолу.
днес това е станало стандарт и 95% от жените в развитите държави са избръснати....
в тези "голи" времена, е рядкост да видиш мадама, която е натурална и небръсната. поради този дефицит, започва да се появява обаче един друг моден тренд, към, който доста хора проявяват интерес.
той връща дивото, първичното, природното и естественото.
този тренд се нарича HAIRY P***Y и това е фетиш към окосмеността на жената отдолу. в днешно време на фона на всички гладко избръснати мадами, една жена с окосмена полова област изглежда бунтарско и диво и връща онзи отдавна забравен стил, който изчезна преди години.
Аз лично толерирам и двата тренда. Ако става въпрос за красота и естетическа издържаност при мацките, гладкото е по-добре.
Ако обаче говорим за дивата амазонка на джунглата - нека тя да бъде небръсната отдолу.
Не ми пука.

PS....и никога не бих зарязал момиче, защото не се бръсне. Не мисля, че това е достатъчно сериозна причина.
Абе нали пак ебеш :grin: :D

TokioHotel1
01-02-2010, 17:23
Еми аз също се обезкосмявам.Мисля ,че е по-'красиво' естетически погледнато ;-) А ако момче му е причината да скъса момиче ,заради това - правете си сметка колко държи на нея #-o

Dimana99
01-02-2010, 17:51
Голичка като охлювче :)

mishanavolley
01-02-2010, 18:12
Има едно момиче от класът ми което даже и под мишниците не се обезкосмява, разбирам да е бедна ама не е толкова за една проста самобръсначка с две ножчета мисля, че може да си го позволи.И точно това ми беше мисълта по-пиятно е да гледаш обръснати мишници следователно и отдолу ако си "чист" отдолу би било по приятно ...

Charmine
01-02-2010, 22:00
Аз се старая на няколко месеца да се "подстригвам" там долу!