.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Обезкосмяването на интимните части

Такааа,здравейте на всички.Хрумна ми едно въпросче за момчетата,а именно как възприемате момичетата които не си обезкосмяват интимните части,в смисъл струва ли ви се гнусно или пък бихте ли зарязали едно момиче за такова нещо или пък примерно ходили ли сте с момиче което не е било обезкосмено отдолу? П.С. Лично аз се обезкосмявам но просто исках да питам момчетата как възприемат не обезкосмените момичета,миси предварително за отговорите и чакам да пишете
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз също се обезкосмявам.Мисля ,че е по-'красиво' естетически погледнато А ако момче му е причината да скъса момиче ,заради това - правете си сметка колко държи на нея

намирам го за гнусно ... по добре да е голи4ко отдолу

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и аз се обезкосмявам и смятамям,че ''косматите'' работи не са естетични,но всеки с вкуса си..а вкусове има всякакви..така че...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

еми по-яко им е когато момичето е обезкосмено =)

Az su6to se obezkosmqvam i e gosta po-hubavo,kakto i dosta po-higieni4no!I ne mislq,4e e hubavo 1 momi4e da trugne da pravi sex primerno i da e cqlata kosmata! To mom4eto nqma da moje da i nameri dupkata!

Град
    Sofia
    Predpochitam da sa brusnati no niama da zarega momiche samo zashtot ne se e izbrusnalo

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Гнусно е, някво космато и черно .Ами бих скъсал с момичето ако не успея да го навиа да се обезкосми(щом повече държи на едни косми от колкото на мен).

Фен
    Град
    Софеа
    Еми да ти кажа чесно, без косми е къде къде по-приятно и по секси. Ако тя не го прави просто и предложи колкото и трудно да бъде, опитай по някакъв начин да я накраш да се избръсне. Ако не, и така си е същият плод
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Абсолютно за голичкото съм и аз ... сега,ако е изключително чистоплътно момичето - ок, но нека бъдем реалисти, че освен не мн естетично , според мен окосмяването не е и мн хигиенично..също така аз лично не обичам бразилските лентички, разните фризури и прически....ако ще сте голи, бъдете голи :P

Ами бих скъсал с момичето ако не успея да го навиа да се обезкосми(щом повече държи на едни косми от колкото на мен).
    имаш право, но все пак щом си с един човек, трябва да уважаваш и неговия избор. По темата - вече е мода да се обезкосмяваш отдолу, така че естествено е момчетата да предпочитат такива момичета.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Пловдив
    Мисля че всички момичета се обескосмяват от долу..само теа дето нямат хигиена

Е па прасковка без мъхче е по-добра от прасковка с мъхче

Голям фен
    Аз съм почитателка на бразилската лентичка и мисля,че ако е добре поддържана и спретнатичка стои много красиво и секси \/ Необходимо е само повечко нерви и занимание в банята,ама пък си е много женствено и на мен ми е яко.И определено космите нямат НИщО общо с хигиената.Две различни неща са.Една мацка може да е епилирана до съвършенство,ама да вони на пор и на мръсно ,както и може да баде с някое друго пропуснато косъмче,което все пак се случва,и да си се чипка всеки ден,както е редно и да е чистоплътна.Така че космата не е равно на нечистоплътна

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    + 1 ЗА голичкото отдолу ... просто не се чуствам секси ако имам косъмчета по мен

Ми деа знам аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DJ_MiLeN
    Ми деа знам аз не го барам щото зимата ми топли а лятото ми го пази от слънце а и мойте родители са демократични хора от 19 век и ако ме хванат да се разхождам по обезкосмена фантазия из дома ще ми лепнат етикета п*д*р*с

Цитирай Първоначално написано от DJ_MiLeN

Иначе по темата: на мен ми харесва бразилската лентичка, но лично за мене няма голяма разлика и никога няма да зарежа приятелката ми, ако не се обезкосмяваше(е ест, ако беше работа стил "форест" щях да я посъветвам да се поспретне, но за мой късмет не се налага да правя намеци или каквото и да е било )

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Аз съм почитателка на бразилската лентичка и мисля,че ако е добре поддържана и спретнатичка стои много красиво и секси \/ Необходимо е само повечко нерви и занимание в банята,ама пък си е много женствено и на мен ми е яко.И определено космите нямат НИщО общо с хигиената.Две различни неща са.Една мацка може да е епилирана до съвършенство,ама да вони на пор и на мръсно ,както и може да баде с някое друго пропуснато косъмче,което все пак се случва,и да си се чипка всеки ден,както е редно и да е чистоплътна.Така че космата не е равно на нечистоплътна
    \/

spored men ne e esteti4eski krasivo momi4eto da e kato gora ot dolu tova e moito mnenie

az lichno se brusna za6toto me drazni tova da sym da imam kosmi ne mislq 4e moje i da pre4i gadnoto e 4e sled edin den pak po4vat da rastat i kogato pravite seks mom4eto use6ta bockane

Да и аз и приятелката ми.

Sled kato az se obezkosmqvam e dlujna i tq da go pravi
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    Варна
    golicko dolu si e nai-dobre =]] ina4e samo kogato nqmam aver togava ne go pravq syvsem gladko ami sys el samobrysna4ka zashtoto nqma smis1l prez den da se epilirash za toq deto dyha !! pyk i taka si mi e dobre!!nai-vajnoto e da se chustvash dobre v sobstvenata si koja a i choveka do teb da e dovolen ot tova koeto polagash za da go zaradvash
    Ухаят ти краката в мрака,

изпълват цялото купе,

а влакът тихичко си трака,

на мене малко ми е зле.

Супер фен
    Според мен на по-голяма част от мъжете, да не кажа цялата, би им било по-приятно момичето да е обезкосмено.

Във връзка с темата се сещам за една история, която един приятел ми я разказа... Та, бил той на дискотека, започнал да се забива с някаква мацка и по някое време решават да си тръгват... Отиват те в колата, целувки, натискания... с една дума готови за секс... и той вече започва да я съблича, и когато и събува прашките просто загубва говор и картина... пред него лъсва гора... Та, той набързо се обул и нещо започнал да и се тепка, че тя го попитала каква е причината да спрат до там Той излъгал, че уж не се чувствал добре и направо я закарал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си