PDA

View Full Version : Не съм матерялистка но се подразних :(

crazyyybaby
11-28-2007, 18:07
ходя с приятеля си от 8 месеца.. подаръци не си подаряваме особено.. дори той не си е обличал блузата която му подарих за рдто му преди 2 месеца , но няма значение .. днес една силно казана приятелка доиде в даскалото умираща от кеф че неиния и е купил телефон ... стана ми гадно , и се подразних доста ... нз защо и как никога не са ме интересували подараци ... нормално ли е? попринцип моят приятел си работи хубава работа и ако е искал е щял да ми купува но не го е правил ... и сега мн се замислям над тези въпроси ..той неговите пари си ги харчи за него предимно за глупости... според вас трябва ли да се глези жената ? вие как сте в тези отношения :)

Presley
11-28-2007, 18:13
Той си печели парите,ще ги харчи эа каквото си иска.Не си била материалистка..хахахаха не само,че си материалистка,ами си и элбна :D

menta_loverka
11-28-2007, 18:14
Мен моят искаше да ми купи телефон но аз му забраних а той е с по 1 лев на ден ... Всичко си зависи от човека някой обичат да дават колкото се може повече пари за жените си но други мислят че това е глупаво и че тя моге без тези глезотиики

Cool_Bitch
11-28-2007, 18:17
Ami spored men podara4etata sa mn hubavi i trqbva da gi imam v monotonno ni ejednevie!!

crazyyybaby
11-28-2007, 18:19
извинявам се че не изясних ... на тази моя позната приятеля и е пълен темерут и доскоро не и обращаше никакво внимание а сега изведнъж започна ...за това се замислих... бтв аз не искам телефони или коли .. примерно ако за 4 5 месеца ми подари една блузка от 12 лева или плюшка от 5 лева бих се почувствала доста добре

djeini
11-28-2007, 18:32
Mi za men ne si materqlistka makar 4e kvoto ti puka dali 6te e bluza ili 6te e edna prosto otkusnato cveta ili puk ne6to koeto sam e napravil za teb vajen e jesta ne dali e bluza ili plu6 za godi6nina primerno ot 4 meseca edna roza.Xm..... izliza 4e ne mu puka mnogo za tebe sled kato i edna karti4ka s milo pozdrav4e ne ti e podaril ,kaji mu go ,kaji kak se 4ustva6 .No ne zabrqvai 4e toi ne dlujen da xar4i parite si za teb ne nablqgai tolko na cenata ili podaruka vajen e kestta.Razbiram 4e ti e gadno 4e ne te se e setil za ne6to malko dori i za tova kazvam 4e ne si materqlna no da govori6 za kakvo si xar4i parite sama preceni redno li e

DevilWish
11-28-2007, 18:38
Mi ne mislq ,4e e pravilno da si har4i parite za teb.kogato imate nqkav praznik moje da ama ina4e ne.a da podari6 telefon na nqkoi e super typo -tova dokazva ,4e poi nikav drug na4in ne moje6 da go zadyrji6 do sebe si ;-)
PS - nikoga ne bih mogla da priema takyv podaryk :-& pone ne na etap 'prosto gadje' :-&

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-28-2007, 18:49
Ами и аз съм на мнение, че по принцип мъжа трябва да ухажва повече момичето. Не говоря прескъпи коли, маркови дрехи или нещо луксозно. Говоря за малки жестове. Малки подаръчета. Аз не мога нищо да направя, когато се очертава сега с приятеля ми да сме заедно наистина дълго време и няма как да го сменя просто защото чувствата между нас са много силни, а той почти не си е направил труда за някакъв подарък. Беше ми подарил едно рапанче още преди да тръгнем, когато се върна от море с класа си, гривна от мидички, когат ходи по-късно на море с техните, тениска на групата, която харесвам за рд-то ми и една част от някакъв съд, която намерил, когато е работил на едни разкопки до града. Но всеки път, когато сме имали празник еди-колко си месеца откакто сме тръгнали, съм му подарявала картичка и съм измисляла нещо по-оригинално за деня или даже някое по-често малко, но направено и избрано с любов символично подаръче, ако няма възможност за друго. Подарявала съм му отделно други картички без повод, писах му писмо, а когато се върна от море с техните, му бях изготвила диск с клипче-изповед. Да не говорим, че не се е случвало той да плаща сметка заради мен, а точно обратното...
Иии, май и аз започнах да звуча като материалистка :( Не че някога ми е пукало за при, за сметки и така нататък. Неависимо колко и дали ще струва нещо, аз обичам да съм с него. Но понякога смятам, че дребни жестове като картички или дребни сувенирчета не са излишни, още повече, след като вече призна, че ме обича...

Oriqna
11-28-2007, 19:03
Ами според мен не си материалистка а по скоро като всяко нормално момиче харесваш да те глезят кои не би бил поласкан ако приятелят/приятелката му му подари нещо дори и мъничко както казаха по-нагоре важен е жеста дори едно цвете е достатъчно... съгласна съм че подаръците не са начин за израз на любов но понякога дори малките жестове ти стоплят сърцето...няма нужда да те затрупва с подаръци но от време на време би било хубаво да си правите по някое подаръче(няма нужда да е скъпо) мисля че трябва да му кажеш какво точно те тревожи и с право... ;-) Моят приятел до сега никога не ме е забравял и много се радвам че имам до себе си човек като него :mrgreen: :smt007

sasha_90
11-28-2007, 19:07
Той си печели парите,ще ги харчи эа каквото си иска.Не си била материалистка..хахахаха не само,че си материалистка,ами си и элбна :D
Това по-скоро е завист. :)

sLaDkA_GrEsHkA
11-28-2007, 19:25
ami nqma nishto losho no da sa samo simvolichni a ne da kupish na gajeto ti kola, apartament telefon ili neshto ot sorta... podaruka e za da pokajesh uvajenie i obich taka che spored men i edna kartichka s hubav text moje da e prekrasen podaruk ;) a puk i vseki moje da si go pozvoli =]

JoeBanana
11-28-2007, 19:47
глезеното момиче е бъдеща лоша слугин..... така де, домакиня http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
затова само по една теменужка от време на време

Presley
11-28-2007, 19:51
Не е нужно да ме поправяш.

капчица
11-28-2007, 20:31
Здравей:) Аз не мисля че си материалистка, а просто жадуваш за дребни жестове на внимание ( които са задължителна част от една връзка). Но от друга страна момчетата обикновнно прибягват до подаръци и изненади или когато искат да те впечатлят в началото или когато просто са се влюбили силно. Но няма нищо страшно ако не ти подарява подаръци, въпреки че тези подаръци внасят по- скоро романтика, отколкото нешо друго и правят нешата по- интересни :) Защо ти не пробваш да му направиш някоя изненада, тогава той може би ще ти върне жеста ;) а шо с еотнася до телефони и други подобни, това е по- скоро ПОЗЬОРЩИНА. С моя приятел ( уф толкова е странно да го възприемам вече така) сме изживяли изключително мн приятни моменти. Той просто е такъв човек (роантичен). Подарявал ми е толкова мн неща...а в повечето случай аз съм се чувствала леко неудобно, защото знам че "не е нужно". Има други начини чрез които да с едоказват чувства!!!!!

Wrathchild
11-29-2007, 05:54
Наистина си е завист :))
Пък и ако ти показва, че те обича не мисля, че има проблем... защото можеше да те обсипва с подаръци и пак да е боклук.

koalka
11-29-2007, 06:20
Казваш, че не си подарявате толкова много подаръци...Тогава какъв е проблема?Аз бих се подразнила най-вероятно, ако нито веднъж не е направил някакъв жест, дори и цвете, но така - не.На мен ще ми стане по-тъпо, ако не облече блузата, която съм му подарила - най-вероятно не му харесва.

slun4ice_90
11-29-2007, 07:10
ami nqma nishto losho no da sa samo simvolichni a ne da kupish na gajeto ti kola, apartament telefon ili neshto ot sorta... podaruka e za da pokajesh uvajenie i obich taka che spored men i edna kartichka s hubav text moje da e prekrasen podaruk ;) a puk i vseki moje da si go pozvoli =]Aми така си е.Ти кво искаш за 8 месеца да ти купи и той тел ли?Важни са жестовете,може да са скромни,но да са от сърце :wink: :mrgreen:

MiMcHeToOo
11-29-2007, 08:27
Винаги ми е било неудобно да приемам подаръци от гаджета.. Винаги! Просто направо откачам.. Едва ли би ми станало тъпо ако не ми подарят нещо, но яко тъпо ще ми стане ако подаря на някой блуза и той не я облече.. ;)

Leksi23
11-29-2007, 08:28
Спомням си когато му се бях нацупила на моя, щото ми беше взел една маркова блузка която си харесах :lol: . Не че жестът не беше мил, просто не беше нужно да харчи толкова много пари, и после се почувставах адски гадно, че му се разсърдих малко ](*,) . После ме заплаши, че ще ми купува всичко което си харесам и аз го халосах с чантата :lol: . Че така де, не са нужни кой знае какви подараци важното е да са от сърце :mrgreen: . Мисълта ми беше, че някои хора просто не се сещат, а има и хора които не обичат да им се правят подаръци :smt010

vodka_f
11-29-2007, 08:35
пффф стига вече де любовта не признава подаръци то жестове да,но си мисля,че прекалено многото подаръци разглезват и момичето започва да си мисли,че така е редно, не че не ми е подарявал,но 100 пъти предпочитам да си гушкам него отколкото мечката,която ми подари :neutral:

flowerlina
11-29-2007, 11:03
Аз съм само за дребни неща,но не и телефони,коли и т.н.Аз нещо толкова скъпо никога не бих приела.Той така моя ми предложи да ми подари/ама как :D / прозвуча като му разправях,че си търся нов телефон,но аз категорично му отказах.Мен като ми трябва мога да си купя и сама,а и аз от него подаръци не искам.Той си е прекъснал образованието,за да работи,та за подаръци за мен пари ще дава :?

krem4et0
11-29-2007, 13:02
Приятелят ми работи, но има сметки, които плаща. Пределно ми е ясно, че си има разходи-за такси, за учебници........Не мога да изисквам да ми купи телефон, кола, компютър или нещо по-голямо. до сега като стойност най-скъпо е mp3-прейъра, който ми е купил, а като знам че за тези пари работи 10 дена ми стана хем мило, хем гузно.......
Той и снощи даже по сходен повод ми каза, че ако може ще ми подари и диаманти, но просто не може...........аз го разбирам и не изисквам. В крайна сметка това са материални неща-не са те важните. важното е да се обичаме и разбираме...........телефонът остарява, колата се поврежда, но отношението, чувствата и разбирателството остават. И не помня кога какво ми е подарил. Помн само какво съм изпитала в този момент :)

kifla
11-29-2007, 13:10
Норамлно е ,че си се издразнила всяко момиче на твое място би постъпило така!Може би приятеля ти е по-странна личност и не е толкова романтично настроен !Той сигурно има силни чувства към теб и според него не подаряването на някакви вещи е важно.
Аз също обичам да ми подаряват подаръци,но последния път се замислих дали пък човека ,който ще държи на мен истински не е ПОДАРЪКА а не телефон или блузка или там каквото и да е друго нещо :mrgreen: :P

_BoSSy_
11-29-2007, 15:02
Бебето ми е подарявал мн работи(предимно маркови парфюми)...
Ще използвам случая да кажа,че вчера на обяд се скарахме.Докато тои беше на тренировка аз си бях в нас.. после като отидохме в тях тои ми метна на леглото една чантичка и ми вика "това е за тебе"...аз се нервирах и я сложих на нощното скафче(дори не погледнах какво е).Когато се прибрах в нас и си легнах нашия ми написа смс "мн ми стана готино като видях,че не си си взела това което ти купих" а аз му написах "ми да бебо и на мен ми стана приятно като ми го подхвърли.." И пак аз излезнах виновна..
:-# Нз..чувствам се супер неудобно като ми подари нещо..казала съм му,че тои ми е наи-големия подарък и че неискам нищо от него освен да не ме лъже...ма кои те слуша.. :?:

Nfan
11-30-2007, 04:32
ходя с приятеля си от 8 месеца.. подаръци не си подаряваме особено.. дори той не си е обличал блузата която му подарих за рдто му преди 2 месеца , но няма значение .. днес една силно казана приятелка доиде в даскалото умираща от кеф че неиния и е купил телефон ... стана ми гадно , и се подразних доста ... нз защо и как никога не са ме интересували подараци ... нормално ли е? попринцип моят приятел си работи хубава работа и ако е искал е щял да ми купува но не го е правил ... и сега мн се замислям над тези въпроси ..той неговите пари си ги харчи за него предимно за глупости... според вас трябва ли да се глези жената ? вие как сте в тези отношения :)

От това, което прочетох става ясно като бял ден, че си тотална материалистка. Щом обръщаш внимание на подобни неща, няма как да каже човек, че не си. И какво като на момичето са и купили хубав телефон? Трябва ли ти да се месиш в чуждите работи? Кой и го е купил и защо си е тяхна работа. Ако не ти харесва факта, че на нея приятеля и е купил, а твоя не, си събери пари и си купи сама!

crazyyybaby
11-30-2007, 06:28
да ве с джибни 2 лева на ден ще събера за телефон... сигурно .. а и казах че не искам телефони и маркови дрехи а символични подаръчета ..

krem4et0
11-30-2007, 07:17
да ве с джибни 2 лева на ден ще събера за телефон... сигурно .. а и казах че не искам телефони и маркови дрехи а символични подаръчета ..
Мила, аз имах 10 лв джобни седмично. Стипандията ми превеждат по дебитна карта и не я бутам. за 1 учебна година успях да спестя пари за: подарък за коледа на гаджето, подарък за рождения му ден, подарък за сватбата на 1 приятелка, подарък-златна висулка за балът на друга...........да не говорим, че пари за бижута, грим и козметика никой не ми дава и пак си вземам от тях. Прецени дали тези неща не струват колкото 1 телефон?
Иначе си права, че трябва да има дребни жестове, но просто някои мъже са недосетливи. Купят ти 1 роза за 8-ми март и си мислят, че са свършили нещо. А то това е така дежурно и тъпо..............
Да ти купува подаръци и да ти ги захвърля като потребителката няколко поста нагоре, ли искаш? Като не му идва отвътре, няма да го направи. Аз не карам мъжа ми да прави неща, които не му идват отвътре!

slun4evo
11-30-2007, 07:22
Ами жената трябва да се глези да, но държиш ли да получиш някаква вещ, за да си сигурна в него.Не мисля, че ти трябват скъпи подаръци. Когато обичаш един човек не ти пука с какви материални стойности разполага, а и някои мъже е обичат да подаряват.Но какво толкова, той е с теб обичате се, нужна ли ти е някаква вещ за доказателство.Според мен си се подразнила, че приятелкатат ти има нещо толкова скупо от нейния приятел, е голяма работа, замисли се дали те се обичат толкова колкото вас. :)

k1sS_mY_aSs
11-30-2007, 08:15
С приятеля ми сме от 7 месеца заедно. До сега подаръци не е имало с повод и без повод. Любовта не се изразява с материялни неща. Не завиждай..едни са с по-големи възможности от други . Аз лично винаги съм била против подаръците! :-o

sasha_90
11-30-2007, 08:34
Не е нужно да ме поправяш.
Само изразявам мнението си,а това право никой не може да ми го забрани!

Wrathchild
11-30-2007, 09:16
Казваш, че не си подарявате толкова много подаръци...Тогава какъв е проблема?Аз бих се подразнила най-вероятно, ако нито веднъж не е направил някакъв жест, дори и цвете, но така - не.На мен ще ми стане по-тъпо, ако не облече блузата, която съм му подарила - най-вероятно не му харесва.То за тва се взимат дрехи, които той ЩЕ носи... а не нещо, което на нас ни е харесало...
И има разлика между жест и подарък.
Да ме заведе на някое тихо и спокойно място, на което ще сме само двамата и не сме били там до сега - да, определено...
Сърчица, шоколадови бонбони, картички със стихчета - не, благодаря... само за специални случаи... единствено изключение правят цветята, и то нещо по-скромно... а не букет от 37584752 рози оформени в сърце...

Jus7m3
11-30-2007, 14:14
Ами аз лично не правя много подаръци на приятелката си. Не защото ми свиди или нещо такова,ами просто се страхувам,че тя може да си помисли,че с това само се опитвам да я задържа и че се мъча да се направя на гъзар или нещо такова :)

BuBi008
11-30-2007, 15:30
Abe vij sega podarucite za edno momche moje da imat mnogo znacheniq. Nqkoi momcheta kupuvat podaruci na priqtelkite si za da moje da gi zadurjat pri tqh zashtoto znaqt che s telefon ili kakvoto i da bilo nai-lesno shte im zavurtqt glavata i che posle tiq momichenca shte im tichat po svirkata . Drugi momcheta pyk kupuvat podaruci na priqtelkite si zashtoto mogat da si go pozvolqt a pyk moje bi i tq go pravi taiche moje da e neshto koeto da i pravqt poprincip. A ostanalata chast ot momchetata kupuvat podaruci na priqtelkite si ot liubov. Vqrvam che ti iskash i tvoqt priqtel da ti kupi malko podaruche ot liubov kym teb .... e da ama mila edna vryzka ne moje da prerasne v tolkova silna liubov za 8 meseca. Ne mojesh ti da go nakarash da ti podari neshto a pyk i na teb nqma da ti e priqtno , izchakai i shte vidish che nqkoi den shte te iznenada i togava shte si mnogo po-shtastliva. Lichno moqt priqtel mi e podarqval dosta neshtica ot malki drankulki do bijuta i drugi. Da kupuval mi e i drehi no opredeleno sym mu dokazala che tova mnogo malko me interesuva. A i vseki pyt kato mi e kupuval sym gledala da budat na minimalna cena vupreki che toi mi e kazval da si haresam oshte . Takache spored men edna momiche trqbva da si zasluji podarucite po nqkakav nachin to bilo ili s liubov ili pyk s durjanie ili s kakvoto i da bilo.

Slave4You
11-30-2007, 17:03
Купи му ти нещо и ако той ти купи нещо излиза че просто не е знаел дали си съгласна с такива работи, а ако не ти купи-явно той така разбира нещата :|

lilit_666
11-30-2007, 17:12
Винаги ми е било неудобно да приемам подаръци от гаджета.. Винаги! Просто направо откачам.. Едва ли би ми станало тъпо ако не ми подарят нещо, но яко тъпо ще ми стане ако подаря на някой блуза и той не я облече.. ;)
+++

alkobalko
11-30-2007, 18:29
Да, прави ми подаръци, но не това е важното. Бижутата, телефони, коли и т.н. мога и сама да си ги купя. Много по-скъпи са ми малките жестове. Една роза ми е напълно достатъчна и наистина ми показва, че ме обича. Предпочитам да не ми купува скъпи неща, но да се обичаме, а не да ме отрупва с подаръци, но чувствата да са изчезнали.

bloodranger
11-30-2007, 19:01
Ако на жената се дава много става лигла,ако се дава малко става курва.....баланса е някаде там :?

Dark_Angel_F
11-30-2007, 19:31
Може и да има нотка завист , защото и ти самта искаш някакъв макар и дребен жест на такова вниамние от страна на твоя рпяител.. Напримен мен много повече би ме впечатлило нещо то малко , но то сърце и изибрано с мнгоо желание за разлика например от нещо скъпо , но някак си не на място купено...

krem4et0
12-01-2007, 07:15
Да, прави ми подаръци, но не това е важното. Бижутата, телефони, коли и т.н. мога и сама да си ги купя. Много по-скъпи са ми малките жестове. Една роза ми е напълно достатъчна и наистина ми показва, че ме обича. Предпочитам да не ми купува скъпи неща, но да се обичаме, а не да ме отрупва с подаръци, но чувствата да са изчезнали.
Е, ама има много момичета(че и жени вече), които като мен не могат да си позволят да си купуват телефони последен модел, коли, маркови дрехи и прочие. даже сега семейството ми е в доста сериозна финансова криза и сме се разбрали без подаръци за празниците.......та, когато нещо такова ти липсва, си го търсиш по други начини. не, че са ме оставили гола и боса, но нямат възможност да ми купят кола например или пък да се изнеса да живея в наше жилище. майка ми има друг апартамент, но го дели със сестра си............та в такива ситуации момичето много повече се блазни и много повече изисква големите подаръци. Нормално е-човешкото око е лакомо и винаги иска още и още. А като гледаш приятелката си със собствен автомобил, лап-топ на училище и телефот от 2 бона ти става кофти. за това много момичета възприемат гаджето като дойна крава, която ще им носи облаги. И да има нотка завист. 1 моя бивша съученичка заживя с 1 момче, роди му дете, а той за рождения й ден й е купил кола. Всичко като приказка, ама въпросният господин я е пребивал системно..............Докато не разбрах това и аз завиждах, и аз исках приятеля ми да ме отведе да живеем в чужбина и да ми купи кола. Ама пък по-добре ли е да ме бие? в крайна сметка не можем да имаме всичко и е по-важно да имамеистински ценните неща-любов, прияелство, разбиране уважние, отколкото кола и маркови ботушки!

kotity
12-01-2007, 07:29
Да, на нея утре може да й подари чанта за 1 000 лв. например, и ти ще поискаш, нали? [-(

vikipf
12-01-2007, 07:43
Гадно е... Ама може той да не е човек, който смята подаръците за нещо повече от губене на пари.. Може би, предпочита малките жестове.. А ако не е така... Сигурно, не те обича... :?
И мен любоФта ми не ми е подарявал нищо.. Ама кво да се прави... Той никога не би се сетил.. Нали не ме обича... :D

`Death`Whore``
12-01-2007, 08:57
Ако не си се съобразила с него при избора на подаръка, може да не го харесва. Затова трябва да се мисли - колкото и да иска да ти направи кеф, не може да я обелече, ако не му харесва.

Не знам за върроса с парите, но ако нямаш празник, той може би не смята за нужно да ти купи подарък. А пък ако си изразила пред него идеята си за материализма, може направо да е решил, че не искаш никакви подаръци по никакви поводи.

Не, жената не трябва да се глези. Жената е човек, не е хамстер, за когото да трябва друг да се грижи.

*B3b4ety*
12-01-2007, 09:06
Мен моя ме заведе на фризюр и ми направиха прическата която той поиска!!Това е вид подарак :-) Всеки човек различно!! :evil:

A_JoLiE
12-01-2007, 15:19
Mi az hodih s edno mom4e okolo 3 meseca. I edin put, razbira6 li prebiram se i ko da vidq nekfa golqma opakovana kutiq na sar4ica pred vratata. Nqma karti4ka ni6to. I vlizam az u doma i q otvarqm. Pod kutiqta opakovka, pred neq dr opakovka, pod neq dr ... i t.n i t.n. I smqtai sigurno 30 opakovki sam mahnala i si vikam koi sega se e***a s mene tuka ... i nakraq ve4e gledam nekaf disk. Nqma nadpis ni6to ... i slagam go az nali na kompa i gledam klip4e. I samo nekaf moq go naprail az i toi samo. Nekfi sarca razni ... abe napravo super qko. Edno mn gotino mi stana :grin: ... V smisal podarqval mi e i razni skupi podaraci (e ne ba6 GSM-i ili razni), no srebro takiva, no ot tva po hubav podaruk sam nqmala. :-)

cilufka
12-01-2007, 15:52
мм мога само да ти кажа 4е мом4ето не е хи4 задължено да ти копува подаръци.достатъ4но е някакъф малък подарък за рд-то и тфа е. сам си искарва парите сам ще си ги хар4и за кфото си иска.не е задължен да ти копува телефони,коли и т.н