View Full Version : целулит-ужас
slun4evo
11-30-2007, 07:26
Това е моя голям проблем.Попринцип съм слабичка с нормално тегло, но имам много неприятен проблем- целулит.Знаете ли нещо което да ми помогне да го махна, с тренировки не става, само намаля и нищо повече.Мога ли да се отърва от този ужас по някакъв начин?
Благодаря предварително, много съм отчаяна.
slun4evo
11-30-2007, 07:51
Хпра никой ли не може да ми помогне :(
Ами доколкото знам има кремове на нивеа които са ефикасни, и в същото време може да продължиш с упражненията и може би ще успееш :)
Хммм и аз имам такъв проблем- ужасна работа. Знам,4е масажите помагат но са доста скъпи - най-малко 200лв. Ина4е кремовете са пълна пунта. Мажеш и нищо..само парите ше си дадеш.
GaBiIi__
11-30-2007, 14:27
ima6e edno maslo na ikarov za celulit mai
Кафето помага (при сестра ми, де :-D ). Преди да се изкъпе с това, което е останало в машината след кафето като си е правила (използваното кафе) си го маже и след това се къпе и помага малко. Иначе има на Нивея някакво, май, ама незнам дали действа. Ама това с кафето, ако се съчетая е с упражнения ще действа повече :)
slun4evo
12-02-2007, 13:25
Мерси а някъде бях чела, че шоколада помага, че се разтопява и с емаже. Някой знае ли какъв шоколад, черен или обикновен. :-)
Kisses_P
12-05-2007, 11:13
Мерси а някъде бях чела, че шоколада помага, че се разтопява и с емаже. Някой знае ли какъв шоколад, черен или обикновен. :-) не за шоколад,ами за мед знам.Правят се масажи с него
Сигурно няма жена на този свят която да не се е сблъсквала с този гаден проблем независимо дали е слаба или пълна. Ще кажа аз какво правя - първо повече физическа активност(упражнения), второ контрасни душове в банята на проблемните места за подобряване на кръвообращението там, трето кафето както са казали по горе, четвърто много течности и повече грейфурти....знам че и масажите много помагат но аз нямам възможност да ходя...
Amy lifestyle =]
12-06-2007, 13:34
Вземи си на Nivea Body - Goodbye cellulite =P~ Помага :smt003 Ето така изглежда:
http://www.dbmblogs.co.uk/gbc/img/goodbye_pack.jpg
И ще си правиш масажи с него, то си е описано на опаковката, само натискай малко по-силно с палците ;-) Без да си правиш синини, естествено :wink: Упражненията са задължителни. Също и ограниченията, колкото и малки да са те. Пробвай без много сладко, без газирано и без алкохол. Последните две ги спри напълно. Аз съм на този режим от 4 месеца и има някакъв ефект и от него, определено. Не ям шоколад и поради това почти не ям сладко :arrow: няма какво да се лъжем почти няма сладкиш без шоколад. И все пак си направи ден за прегрешения - за да можеш да издържиш по-дълго. На мен ми е събота, ти ще си прецениш кой ще е твоя ако решиш да започнеш. Пробвай и с обливане на проблемните зони първо с гореща, а после със студена вода. Можеш да включиш и движения за по-голям ефект - при мен движението е кръгообразно, вертикално и хоризонтално. Като след изпълняването на всяко едно сменям темперетурата (кръгообразно с топла вода, после със студена, след това хоризонтално първо с топла, после със студена и т.н.).
ПП: Това с водата става и за гърдите - препоръчително е!
Успех!
От личен опит, за съжаление, не мога да ти предложа нищо, но мога да ти кажа (освен на Нивеа), че можеш да изпробваш Антицелулитния гел за извайване на тялото и Крема против стрии и целулит на Avon. В най-новия каталог се предлагат на стр. 128-129. Цената е 18, 90 и е 200 мл. И все пак има голямо намаление: преди е било 29,80
:shock: :shock: :shock:
Препоръчвам ти да не разчиташ само на кремчето, а и да промениш храненето. Както ти казаха вече, не яж сладко, не пий газирано и т.н. Всеизвестно е какво е полезно за оранизма и какво не. Не забравяй и упражненията :!:
Това е от мен, толкова знам, толкова казвам! Късмет и дано да се оправиш бързо :) =D> :)
glupacheE
12-06-2007, 19:44
ami az shte ti prepora4am da piesh i pove4e voda ii da si pravish masaj4eta s lufa(g1ba) kogato se kapesh i kakto kazaha reduvai topla/studena voda>>>>usapeh :)
BTW... Хубаво е зимата да носите боксерки ,а не прашки :( Целулита е мазна тъкан,която се образува за да може да предпази седалището от студа.
JuS7^YourS
12-09-2007, 08:42
бях чела, че спасение от целулита няма...можеш само да се храниш нормално, да спортуваш и да се мажеш с кремове, но от това само ще понамалее, но не и да изчезне. Кремовете няма как да подействат в такава дълбочина, а масажите наистина са много скъпи.
GabbaBitch
12-09-2007, 13:27
vqrno li e 4e cigarite spomagat za celulita ? :o
sweet_glezla
12-25-2007, 07:03
da taka e ot masajite naistina ima efekt no sa mnogo skypi az hodq,no ve4e mi pisna da davam pari zashtoto parvo se hodi 10 proceduri edna sled druga toest deset poredni dni i sled tova ne trqbva da gi prekasva6,a vsqka sedmica da hodi6 pone po dva pati,no sled vsi4ko tova sam si kupila edno olio i kogato ne moga da otida se masajiram az po 30-40min ve4e gore dolu imam predstava kak i ima efekt,ot kremovete efekt NQMA ili ako ima toi trqbva da e nekakav mnogo skAP KREM I PAK NE SAM SIGURNA 4E IMA TAKAV!!!
sweet_glezla
12-25-2007, 07:11
DA AZ ZNAM!!!6OKOLADA TRQBVA DA E NAD 85 PROCENTA 4EREN TOEST NAISTINA NATURALEN 6OKOLAD I BEZ NIKAKVA ZAHAR!S NEGO SE PRAVQT MASAJITE NO NE ZNAM KADE 6TE NAMERI6 TAKAV V EDNO STUDIO SAM VIJDALA 4E IM GO NOSEHA NA KALAPI NEKVI QVNO NQKOQ FIRMA GO PREDLAGA SAMO ZA MASAJ
Slave4You
12-25-2007, 08:31
Точно вчера четох статии за това;) Прочетох, че това не е свързано изобщо с теглото на човека-всяко момиче като влезе в пубертета има малко или много целулит защото това е необходимо за износване на здраво дете след време . Той не може да се махне напълно но може да се намали като се намалят сладките и месото и да се правят упражнения ... а да и като се ходи на масажи :wink: