PDA

View Full Version : целулит-ужас

slun4evo
11-30-2007, 07:26
Това е моя голям проблем.Попринцип съм слабичка с нормално тегло, но имам много неприятен проблем- целулит.Знаете ли нещо което да ми помогне да го махна, с тренировки не става, само намаля и нищо повече.Мога ли да се отърва от този ужас по някакъв начин?
Благодаря предварително, много съм отчаяна.

slun4evo
11-30-2007, 07:51
Хпра никой ли не може да ми помогне :(

nestle
11-30-2007, 08:55
Ами доколкото знам има кремове на нивеа които са ефикасни, и в същото време може да продължиш с упражненията и може би ще успееш :)

Patetu
11-30-2007, 09:51
Хммм и аз имам такъв проблем- ужасна работа. Знам,4е масажите помагат но са доста скъпи - най-малко 200лв. Ина4е кремовете са пълна пунта. Мажеш и нищо..само парите ше си дадеш.

GaBiIi__
11-30-2007, 14:27
ima6e edno maslo na ikarov za celulit mai

dan4ety
11-30-2007, 17:34
Кафето помага (при сестра ми, де :-D ). Преди да се изкъпе с това, което е останало в машината след кафето като си е правила (използваното кафе) си го маже и след това се къпе и помага малко. Иначе има на Нивея някакво, май, ама незнам дали действа. Ама това с кафето, ако се съчетая е с упражнения ще действа повече :)

slun4evo
12-02-2007, 13:25
Мерси а някъде бях чела, че шоколада помага, че се разтопява и с емаже. Някой знае ли какъв шоколад, черен или обикновен. :-)

Kisses_P
12-05-2007, 11:13
Мерси а някъде бях чела, че шоколада помага, че се разтопява и с емаже. Някой знае ли какъв шоколад, черен или обикновен. :-) не за шоколад,ами за мед знам.Правят се масажи с него

ivon
12-06-2007, 12:58
Сигурно няма жена на този свят която да не се е сблъсквала с този гаден проблем независимо дали е слаба или пълна. Ще кажа аз какво правя - първо повече физическа активност(упражнения), второ контрасни душове в банята на проблемните места за подобряване на кръвообращението там, трето кафето както са казали по горе, четвърто много течности и повече грейфурти....знам че и масажите много помагат но аз нямам възможност да ходя...

Amy lifestyle =]
12-06-2007, 13:34
Вземи си на Nivea Body - Goodbye cellulite =P~ Помага :smt003 Ето така изглежда:
http://www.dbmblogs.co.uk/gbc/img/goodbye_pack.jpg
И ще си правиш масажи с него, то си е описано на опаковката, само натискай малко по-силно с палците ;-) Без да си правиш синини, естествено :wink: Упражненията са задължителни. Също и ограниченията, колкото и малки да са те. Пробвай без много сладко, без газирано и без алкохол. Последните две ги спри напълно. Аз съм на този режим от 4 месеца и има някакъв ефект и от него, определено. Не ям шоколад и поради това почти не ям сладко :arrow: няма какво да се лъжем почти няма сладкиш без шоколад. И все пак си направи ден за прегрешения - за да можеш да издържиш по-дълго. На мен ми е събота, ти ще си прецениш кой ще е твоя ако решиш да започнеш. Пробвай и с обливане на проблемните зони първо с гореща, а после със студена вода. Можеш да включиш и движения за по-голям ефект - при мен движението е кръгообразно, вертикално и хоризонтално. Като след изпълняването на всяко едно сменям темперетурата (кръгообразно с топла вода, после със студена, след това хоризонтално първо с топла, после със студена и т.н.).

ПП: Това с водата става и за гърдите - препоръчително е!

Успех!

gorska
12-06-2007, 17:58
От личен опит, за съжаление, не мога да ти предложа нищо, но мога да ти кажа (освен на Нивеа), че можеш да изпробваш Антицелулитния гел за извайване на тялото и Крема против стрии и целулит на Avon. В най-новия каталог се предлагат на стр. 128-129. Цената е 18, 90 и е 200 мл. И все пак има голямо намаление: преди е било 29,80
:shock: :shock: :shock:
Препоръчвам ти да не разчиташ само на кремчето, а и да промениш храненето. Както ти казаха вече, не яж сладко, не пий газирано и т.н. Всеизвестно е какво е полезно за оранизма и какво не. Не забравяй и упражненията :!:
Това е от мен, толкова знам, толкова казвам! Късмет и дано да се оправиш бързо :) =D> :)

glupacheE
12-06-2007, 19:44
ami az shte ti prepora4am da piesh i pove4e voda ii da si pravish masaj4eta s lufa(g1ba) kogato se kapesh i kakto kazaha reduvai topla/studena voda>>>>usapeh :)

heely
12-08-2007, 20:30
BTW... Хубаво е зимата да носите боксерки ,а не прашки :( Целулита е мазна тъкан,която се образува за да може да предпази седалището от студа.

JuS7^YourS
12-09-2007, 08:42
бях чела, че спасение от целулита няма...можеш само да се храниш нормално, да спортуваш и да се мажеш с кремове, но от това само ще понамалее, но не и да изчезне. Кремовете няма как да подействат в такава дълбочина, а масажите наистина са много скъпи.

GabbaBitch
12-09-2007, 13:27
vqrno li e 4e cigarite spomagat za celulita ? :o

sweet_glezla
12-25-2007, 07:03
da taka e ot masajite naistina ima efekt no sa mnogo skypi az hodq,no ve4e mi pisna da davam pari zashtoto parvo se hodi 10 proceduri edna sled druga toest deset poredni dni i sled tova ne trqbva da gi prekasva6,a vsqka sedmica da hodi6 pone po dva pati,no sled vsi4ko tova sam si kupila edno olio i kogato ne moga da otida se masajiram az po 30-40min ve4e gore dolu imam predstava kak i ima efekt,ot kremovete efekt NQMA ili ako ima toi trqbva da e nekakav mnogo skAP KREM I PAK NE SAM SIGURNA 4E IMA TAKAV!!!

sweet_glezla
12-25-2007, 07:11
DA AZ ZNAM!!!6OKOLADA TRQBVA DA E NAD 85 PROCENTA 4EREN TOEST NAISTINA NATURALEN 6OKOLAD I BEZ NIKAKVA ZAHAR!S NEGO SE PRAVQT MASAJITE NO NE ZNAM KADE 6TE NAMERI6 TAKAV V EDNO STUDIO SAM VIJDALA 4E IM GO NOSEHA NA KALAPI NEKVI QVNO NQKOQ FIRMA GO PREDLAGA SAMO ZA MASAJ

Slave4You
12-25-2007, 08:31
Точно вчера четох статии за това;) Прочетох, че това не е свързано изобщо с теглото на човека-всяко момиче като влезе в пубертета има малко или много целулит защото това е необходимо за износване на здраво дете след време . Той не може да се махне напълно но може да се намали като се намалят сладките и месото и да се правят упражнения ... а да и като се ходи на масажи :wink: