Влез

View Full Version : Относно възбудата при мъжете

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-01-2007, 07:49
Предполагам, че има много такива теми, но от дотук прегледаните, никоя не успя да отговори на въпросите които ме мъчат. Те са следните:
Не съм правила секс, а и не смятам скоро да го правя, защото напоседък съм малко по-нервна и това ми се струва допълнително натоварване на психиката, и все пак ми се иска на приятеля ми да му е приятно, нищо, че не мога да му доставя удоволствие по всички възможни начини (също не съм и много "за" свирките :( ) Забелязвам, че когато целувам приятеля си по врата или по-страстни, когато му пусна език в ухото или евентуално започна да го облизвам по зърната на гърдите и по някои части на корема, той започва да диша наистина малко по-тежко и дълбоко и понякога прави неволни движения с цялото си тяло. Искаше ми се да знам дали наистина му е толова приятно, или само се преструва, за да не ме нарани някак си, ако си помисля, че не му е приятно. Другият ми въпрос е дали ако понякога си отърквам ръката в пениса му през дрехите би му било приятно и възбуждащо?
Извинявам се наистина за глупавите въпроси, но съм нова по това отношение. Благодаря предварително за обърнатото внимание и ще се радвам на сериозни отговори :)

XceSS
12-01-2007, 07:58
Ами да нормално е да се възбуди когато му смучеш зърната или го целуваш по корема,а за неволните движения ако е по стеснителен от нерви се получават :) .А когато му го пипаш през дрехите е ясно че ще се възбуди тоест ти трябва да усетиш де :D

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-01-2007, 08:03
Под неволни движения имах предвид да си извие гръбнака или да си отърка предната част на таза в мен, неща, които по-скоро биха ме накарали да мисля, че наистина му е приятно ;)

XceSS
12-01-2007, 08:14
Ами то тогава според мен това не са неволни движения..Абе направо що не го питаш възбужда ли се така като правиш харесва ли му иначе смисъл няма ако не му харесва :)

blinky.winky
12-01-2007, 08:37
Няма какво да го пита според мен. Тежкото дишане и конвулсиите за какво мислиш, че са знак? А и ти не усещаш ли възбудата, когато "отъркваш" ръката си Там :-D

emga
12-01-2007, 08:49
kat ma blijat po vraty napray celiq treperq :D:D:D

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-01-2007, 08:52
Няма какво да го пита според мен. Тежкото дишане и конвулсиите за какво мислиш, че са знак? А и ти не усещаш ли възбудата, когато "отъркваш" ръката си Там :-D
Не съм си отърквала още там ръката, просто още не ми е било удобно и съм се притеснявала, да не и да каже, че искам нещо кой знае повече или да ме помисли за някаква супер загоряла и отворена, защото той самият може би не е най-отвореният...

ANTIHUMAN
12-01-2007, 09:01
Една моя съученичка наскоро спореше ,че на всички момчета им е готино с пръст да ги пипат до ухото, да ги целуват по врата? Аз не вярвах ама като го направи на мене направо откачих! :---) :smt001 :-s Супер готино ми беше. А относно въпроса ти Вярвай ми хареса му , няма място за паника . чао 8)

Pavlito
12-01-2007, 09:12
ми според мен реакциите му са напълно основателни...аз например направо се ратапям когато някой ме докосва и пуска език по ушенцето ми :oops: ...относно с пускането на ръка...естествено че ще му хареса и че ще го възбуди...все пак това са естествени и нормални нужди и реакции на организма :wink:

Quasar
12-01-2007, 09:14
Ае ти пък...ако се надяваш да свърши от тия целувки лъжеш се....бтв на колко си...и да ти кажа от това смукане може да го боли корема зверски после ако се е превъзбудил и накрая-нищо ;)

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-01-2007, 09:19
Ае ти пък...ако се надяваш да свърши от тия целувки лъжеш се....бтв на колко си...и да ти кажа от това смукане може да го боли корема зверски после ако се е превъзбудил и накрая-нищо ;)
Не очаквам да свърши... На 16 съм... И въобще не се бях замисляла затова... :-k В интерес на истината специално съм питала за напрежение или болка, когато момче не свърши, ама съвсем бях изключила... И все пак ми се иска да можех без секс или свирки да мога да му доставя някакво удоволствие... :neutral:

comics
12-01-2007, 09:21
+1 S Bivshata mi priqtelka beshe taka. Kak sym se gyrchil 0t b0lki f k0rema sled tui, da ne vi e rayta. ;}
Syvet kum ne0pitnite momicheta: Ili deistvaite, ili ne pravete nisht0! ak0 izberete vtoroto, napra0 sht0 ne vzemete da pratite aver si na pr0stitytka? :?
Exh, pr0sti h0ra, EI !!!

Exoras
12-01-2007, 09:27
ако говорим за любов, самия факт, че може да бъде с теб би му доставил удоволствие ;)

Един съвет от мен: Не се притеснявай за глупости и вземи да пораснеш =P~

vodka_f
12-01-2007, 09:42
не се е преструвал повярвай ми момчетата трудно се преструват щом опира работата до секс и възбуда пък и си личи миличка,но да ти кажа не го дразни напразно....гушкайте се ала бала натискане,не много сриозни неща когато си готова му пускай,но не го дразнииии неприятно е :?

NaSkO_
12-01-2007, 10:19
Dam po-dobre ne go drazni kogato reshish 4e si gotova togava napravo deistvai :smt003 :smt001

hiro
12-01-2007, 10:51
Estestvenoq4e shte se vuzbudi ama da ti kaga che taka samo go draznish osobeno ako si slagash rakata na 4lena mu shte go poburkash da ama shte mu dadesh prazni iluzii toi sus sigornos iska sex:)

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-01-2007, 12:55
Estestvenoq4e shte se vuzbudi ama da ti kaga che taka samo go draznish osobeno ako si slagash rakata na 4lena mu shte go poburkash da ama shte mu dadesh prazni iluzii toi sus sigornos iska sex:)
E, в това съм почти 100% сигурна, трябва да е възпитан като монах, за да не иска секс... Нищо, че не го е правил досега, ако не се лъжа. Поне се надявам, че не му се прави дотолкова, че да си го потърси другаде. Ама ме съмнява, все ми се струва, че ще има търпение да дочака, докато аз съм готова... А щом не трябва така да го дразня, предполагам, че трябва да измисля други начини, с които по няккаъв начин да му доставя удоволствие... :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-01-2007, 12:56
Благодаря на всички за отговорите, изчистихте съмненията ми по някои въпроси =D>

ra4ence
12-01-2007, 13:28
АКО го надървиш и не довършиш ще го болят после топките. Поне при повечето е така.

sashoTo
12-01-2007, 14:47
hmm povecheto hora pravqt sex za udovolstvie ..