- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно възбудата при мъжете
Предполагам, че има много такива теми, но от дотук прегледаните, никоя не успя да отговори на въпросите които ме мъчат. Те са следните:
Не съм правила секс, а и не смятам скоро да го правя, защото напоседък съм малко по-нервна и това ми се струва допълнително натоварване на психиката, и все пак ми се иска на приятеля ми да му е приятно, нищо, че не мога да му доставя удоволствие по всички възможни начини (също не съм и много "за" свирките) Забелязвам, че когато целувам приятеля си по врата или по-страстни, когато му пусна език в ухото или евентуално започна да го облизвам по зърната на гърдите и по някои части на корема, той започва да диша наистина малко по-тежко и дълбоко и понякога прави неволни движения с цялото си тяло. Искаше ми се да знам дали наистина му е толова приятно, или само се преструва, за да не ме нарани някак си, ако си помисля, че не му е приятно. Другият ми въпрос е дали ако понякога си отърквам ръката в пениса му през дрехите би му било приятно и възбуждащо?
Извинявам се наистина за глупавите въпроси, но съм нова по това отношение. Благодаря предварително за обърнатото внимание и ще се радвам на сериозни отговори![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами да нормално е да се възбуди когато му смучеш зърната или го целуваш по корема,а за неволните движения ако е по стеснителен от нерви се получават.А когато му го пипаш през дрехите е ясно че ще се възбуди тоест ти трябва да усетиш де
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Под неволни движения имах предвид да си извие гръбнака или да си отърка предната част на таза в мен, неща, които по-скоро биха ме накарали да мисля, че наистина му е приятно![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами то тогава според мен това не са неволни движения..Абе направо що не го питаш възбужда ли се така като правиш харесва ли му иначе смисъл няма ако не му харесва![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Няма какво да го пита според мен. Тежкото дишане и конвулсиите за какво мислиш, че са знак? А и ти не усещаш ли възбудата, когато "отъркваш" ръката си Там![]()
kat ma blijat po vraty napray celiq treperq![]()
маса се прави на маса с месо
Не съм си отърквала още там ръката, просто още не ми е било удобно и съм се притеснявала, да не и да каже, че искам нещо кой знае повече или да ме помисли за някаква супер загоряла и отворена, защото той самият може би не е най-отвореният...Първоначално написано от blinky.winky
Една моя съученичка наскоро спореше ,че на всички момчета им е готино с пръст да ги пипат до ухото, да ги целуват по врата? Аз не вярвах ама като го направи на мене направо откачих!![]()
![]()
Супер готино ми беше. А относно въпроса ти Вярвай ми хареса му , няма място за паника . чао
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ми според мен реакциите му са напълно основателни...аз например направо се ратапям когато някой ме докосва и пуска език по ушенцето ми...относно с пускането на ръка...естествено че ще му хареса и че ще го възбуди...все пак това са естествени и нормални нужди и реакции на организма
![]()
Ае ти пък...ако се надяваш да свърши от тия целувки лъжеш се....бтв на колко си...и да ти кажа от това смукане може да го боли корема зверски после ако се е превъзбудил и накрая-нищо![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Не очаквам да свърши... На 16 съм... И въобще не се бях замисляла затова...Първоначално написано от Quasar
В интерес на истината специално съм питала за напрежение или болка, когато момче не свърши, ама съвсем бях изключила... И все пак ми се иска да можех без секс или свирки да мога да му доставя някакво удоволствие...
![]()
+1 S Bivshata mi priqtelka beshe taka. Kak sym se gyrchil 0t b0lki f k0rema sled tui, da ne vi e rayta. ;}Първоначално написано от Quasar
Syvet kum ne0pitnite momicheta: Ili deistvaite, ili ne pravete nisht0! ak0 izberete vtoroto, napra0 sht0 ne vzemete da pratite aver si na pr0stitytka?![]()
Exh, pr0sti h0ra, EI !!!
Първоначално написано от Say It Right
ако говорим за любов, самия факт, че може да бъде с теб би му доставил удоволствие
Един съвет от мен: Не се притеснявай за глупости и вземи да пораснеш![]()
Dam po-dobre ne go drazni kogato reshish 4e si gotova togava napravo deistvai![]()
![]()
In dreams there are no rules...
E, в това съм почти 100% сигурна, трябва да е възпитан като монах, за да не иска секс... Нищо, че не го е правил досега, ако не се лъжа. Поне се надявам, че не му се прави дотолкова, че да си го потърси другаде. Ама ме съмнява, все ми се струва, че ще има търпение да дочака, докато аз съм готова... А щом не трябва така да го дразня, предполагам, че трябва да измисля други начини, с които по няккаъв начин да му доставя удоволствие...Първоначално написано от hiro
![]()
Благодаря на всички за отговорите, изчистихте съмненията ми по някои въпроси =D>
АКО го надървиш и не довършиш ще го болят после топките. Поне при повечето е така.
Smile!?
hmm povecheto hora pravqt sex za udovolstvie ..