Влез

View Full Version : имам проблем с 4 момичета!

kypo
12-01-2007, 20:44
така, преди време ( година инещо) писах глупости във форума като не мислих че ще имам нужда да споделя нещо което ме мъчи (не казах да питам, защото едва ли ще получа отговор, все пак всеки сам прави своя избор.. ама както и да е)

значи работата е следната:
преди няколко месеца имаше едно момиче (да я нарека А), в което бях влюбен и наистина мислих че тя е моето момиче (имаше си гадже и само чаках момента защото каквото и да правех не можах да ги разделя, а много ама наистина много я харесвах... ) ама май не го дочаках тоя момент, защото преди месец се появи друго момиче (ще я нарека Б), с нея съм всеки ден (живеем на почти едно и също място, ходим на едно и също място - абе въобще винаги сме все заедно) с нея ми е много готино - тя е може би най-печения човек, който съм срещал изобщо (все едно си говоря с момче приятел)... може да си говорим за всичко и по всякакъв начин, като характер просто е невероятна.
до тук всичко е екстра, обаче има две момичета които пък са влюбени в мен (с едната преди месец спах...) а не съм такъв човек уж, обаче от много време нямах приятелка и все пак съм момче и се възползвах от нея - а тя ме преследваше и ми се сваляше от доста време. та сега тя непрестанно ми звъни, пуска смс-и и такива неща (направо се дразня, и не знам как да я избягвам).
и отгоре на всичко една приятелка на момичето Б също ме преследва и да го кажа в прав текст - иска да ме чука! (абсолютно съм сериозен и ме притеснява че след 2 седмици ще има шанс, защото ще ходим на екскурзия с нея и още други познати, но без тази по която съм си паднал отскоро, демек момичето Б)

и въобще не знам какво става, някаква сапунка..

друг проблем е че, момичето А е страшно красива, също с готин характер, но е по срамежлива да кажем... и имам среща с нея да пия кафе в сряда, след като и се обадих най-накрая (имаме общи приятели, които знаят че си падах по нея и ме навиха, защото оня я е зарязал и сега била много тъжна...) а момичето Б е страшно печена, и доста по-отворена (даже и от мен) абе с една дума е фурия, също доста привлекателна всъщност
дилемата е че не знам какво да правя

оф, просто исках да споделя, благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат, ако искажат мнение ще се радвам да прочета какво мислят
лека вечер

kifla
12-01-2007, 20:53
А на колко години си !?? И според мен маи изобщо си играеш с живота и чувствата си и не само май с твоите ами и с тези на едното момиче!Пич не винаги всичко е лесно и розово...ще дойде момент когато някой и с теб ще постъпи ,така както ти с момичето с което просто си спал и ще разбереш ,че не бива да използваш хората !За момичето А бих казала просто ,че си хлътнал защото тогава е била трудна за теб и красива,но се съмнявам нешо да стане...За момичето дето иска да те чука...ми помисли дали е редно :neutral: А за тази с която се чувстваш супер бих те посъветвала да я запазиш като една от най-добрите си приятелки !Не губи това,което имаш! [-(
Deep Dish - We gonna feel it :-({|=

kypo
12-01-2007, 20:59
за някои неща си абсолютно права!
на 18 и няколко месеца съм , забравих да спомена само

наистина като нещо е недостъпно много искаш да го имаш, след като стане постижимо губиш интерес лека по лека...
а за другото момиче Б и аз не искам да рискувам да я загубя като приятел, просто такъв човек много трудно се среща! но всеки ден заедно, толкова общи неща, че човек си мисли за нещо повече...
за оная дето ме преследва със сигурност не бих се възползвал най-малкото защото е приятелка на момието Б (а и не е мой тип)

vvs_go
12-01-2007, 21:02
omg ot 2 stola na zemqta

kifla
12-01-2007, 21:05
Хм.. не си малък а разсъждаваш детски :neutral: Еми в крайна сметка пробвай с мацката дето ти харесва т.е А ,и ама много хубаво се замисли дали си струва заради едните целувки и секс и т.н да изгубиш приятелка ....Аз също има приятел ,който харесвам от страшно много време ,но никога няма да тръгна с него по простата причина ,че много повече искам да ми е най-добър приятел,а не да го изгубя след време ако се скараме ...той всеки път като говорим за това казва ,че няма да го изгъбя че ме обича с цялото си сърце,но замисли се това винаги става така --- целъвки ,прегръдки обич и т.н ,но идва момент когато всичко рухва...Послушай ме ,не тръгвай с момичето Б ...е ако тя иска ..Действай =D> ;-)

DeepEnoughForYou
12-01-2007, 21:05
az sym momche tochno na tvoqta vyzrast i sum imal podobni problemi...tezi koito iskat da gi 4ukash ako stavat za 4ukane gi 4ukai i po vuzmojnst da ne se vdiga mnogo mnogo shum a sys momicheto A moje da se probvash...a i momicheto B se opitai da q zapazish kato priqtelka...no po dobre ohladi malko otnosheniqta si s neq za da ne se vlubi i da ima nqkakva nadejda k1m teb a i shte bude oshte po kofti za neq ako stane neshto mejdu teb i A... ai Good Luck!!! 8)

kypo
12-01-2007, 21:15
благодаря за отговорите, наистина има смисъл в тях!
за двата стола не мисля че е верно, по-добре да остана приятел и с двете момичета, отколкото да ги мина и двете и накрая да остана без тях и като приятели. тогава ще е от двата стола на земята, защото к*рви за ебане има много, а стойностни хора все по-малко за съжаление

благодаря пак, явно не съм бил прав- има и нормални хора, които се опитват да помогнат и в този форум!
лека вечер, ще изчакам сряда - пък може и да напиша какво се е случило в крайна сметка..

kifla
12-01-2007, 21:23
100% кажи после какво е станало :P

russianmafiaboss
12-01-2007, 22:16
opredeleno kaji

Harum_Scarum
12-02-2007, 05:30
opredeleno kaji \:D/

kypo
12-18-2007, 16:03
така, малко се забавих с отговора ама ето какво стана...

от двата стола - на земята с една дума!

не искам да казвам подробност, но все още не мога да реша - А или Б, ако двете бяха едно момиче щях да съм най-щастливия човек на света!
а сега съм най-нещастен, много ми е кофти честно казано...

това е, кофти работа- има много момичета около мене, даже бих казал че много по-добре се разбирам с тях отколкото с повечето момчета (затова приятелите ми много завиждат 8-) ) а пък нямам гадже от 5-6 месеца ?

ще действам по въпроса (въпреки че не искам никоя освен двете А и Б), но ми е много кофти кат овиждам хорицата колко са щастливи, пък аз вътре в себе си съм много много нещастен - не го показвам, даже се правя на много щастлив и безгрижен, една маска за пред хората така да се каже... а вътрешно нещо ме изяжда направо и не ми оставя мира тази история с тези две момичета
мерси за отделеното време и лека вечер

едит: може малко акъл да дадете за окуражение, без простотии защото мисля че споменах на колко годинки съм....

gostut
12-18-2007, 16:57
здр

внимателно изчетох сичко което е писано по темата и някои неща съм съгласен, с други не чак толкова. Като начало, не мисля, че ако тръгнеш с Б и после се разделите това ще навреди кой знае колко на приятелството ви. Това хората да се карат, когато се разделят е доста детинско, а ти вече не си на 15 :) Освен това имам съмнения, че между вас с Б няма любовни чувства, по-скоро тя е хубав човек, който мн ти допада и би била отличен избор за твоя половинка, обаче просто няма такива чувства,, което от една страна е добре, защото като се разделите (ако тръгнете) много по лесни ще си запазите сегашните отношения. От друга страна не мисля, че ако се задълбочат тоношенията ви, това ще реши терзанията ти, защото тя ще си остане (според мен) добрата приятелка, която те разбира и с която се целуваш и правиш секс. Колкото до момичето А, тя може би е най-правилният избор... зависи... как си се почувствал, когато сте се видели. Понякога така става, че когато сме надалеч от тези, към които имаме някакви чувства, тези чувства някаси затихват докато отново не се провокират от нещо (или поне така беше при мен)... а колкото до другите две.... ако желаеш можеш да се "забавляваш" с тях, зависи какъв човек си ;)

та ако съм бил неясен, според мен трябва първо да се пробваш с А и ако се получи нещо с Б да си останете добри приятели. Ако пък предпочетеш Б, не мисля, че след като преключат интимните ви отношения ще се развали приятелството ви. Това се пак си зависи само от вас. Това са според мен вариантите ти (ако съм разбрал правилно как седят нещата при теб)

WHAT_EVER
12-18-2007, 21:20
az sym momche tochno na tvoqta vyzrast i sum imal podobni problemi...tezi koito iskat da gi 4ukash ako stavat za 4ukane gi 4ukai i po vuzmojnst da ne se vdiga mnogo mnogo shum a sys momicheto A moje da se probvash...a i momicheto B se opitai da q zapazish kato priqtelka...no po dobre ohladi malko otnosheniqta si s neq za da ne se vlubi i da ima nqkakva nadejda k1m teb a i shte bude oshte po kofti za neq ako stane neshto mejdu teb i A... ai Good Luck!!! 8)

\:D/

INF3RNO
12-19-2007, 01:00
gotin zna4i vij.Az sam popadal i po kofti situacii
Zna4i smqtai cqlo u4ili6te prekrastixa priqtelite mi na moe ime tai kato se rimuva s familiqta mi i nai ve4e poneje sam bil tam ne s 3 ne s 5 a s celi 3 vipuska.Ne est vsi4kite no po golqmata 4ast govorq za ot 16 godi6nite do 18.Vse pak dalgi godini vse ot tam si vzemam gadjeta.Nablizo mi e prosto daskaloto i kato izlizam ot fitnesa se prebiram ot tam i cqlata rabota tragva ot tam.Taka de.Zna4i ti ima6 edna po koqto si lud az sa6to bqx taka,oba4e az bqx s 6 ama takav priqtel ,4e kakto kaza ti moga za vsi4ko i po vsqko vreme da si govorq i DA BADA nai vajnoto s tqx.Kom6iiki mi bqxa (te o6te sa de) Otdelno deto si imax fenki kadeto ne iskaxa samo sex ami ima6e i takiva kadeto deca iskat ot men.Be6e ama ne bolna ami nz kakva situaciq smenix 5 sim karti na val4eri za 2 godini za da moje da se ottarva ot sms,zvaneneta dori i mms-i mi pra6taxa s razgoleni tela da me sablaznqvat.Be6e ne6to neveroqtno.No mi be6e pisnalo ot momi4eta.Iskax onazi koqto se bqx vlubil v neq.oba4e uvi tq be6e zaeta.I to ot skoro.Ne mi se 4aka6e tolkova vreme poneje tq vse mi spodelq6e kolko straxotno im varvi vrazkata i kak sas vseki den se sblijavali vse pove4e i pove4e.Ami gadno mi be6e.I se bqx navil da zimam edna ot kom6iikite mi.Oba4e onazi pustiq kakvo stana se razdeli izvedna6 i doide da pla4e na moeto ramo i da mi se izvinqva i da iska pro6ka ot men,4e bila slqpa i trqbvalo men da me bila xvanala za gadje.A taq drugata v sa6toto vreme me 4aka6e na centara nego 4as da otida da q vzema i da spi v nas ve4erta.Znae6 li kakvo napravix pi4 :)
Ne nali :)
6te ti kaja.
Gu6nax tazi koqto pla4e6e na ramoto mi i i kazax : "Popla4i si izmii si o4ite ot tova koeto e bilo i zapo4ni na novo.Nо ne s men.Ve4e e kasno da si s men" Bole6e me mnogo kogato i go kazax sqka6 zamaxvam s Iumruk kam pti4eto na ramoto mi koeto be6e kacnalo.No pak ne mojex da ostavq momi4eto koeto be6e do men prez vsi4kite tezi meseci i me ute6ava6e samo kogato vijdax taq macka deto mi pla4e s neiniq gu6nati.Tq si krie6e,4e si pada po men az pak slqp ne vijdam 4e e luda po men.I nakraq az po4nax da se zadqvam po neq ot maka i to vze 4e stana.Be6e mi mnogo po dobre s taq koqto se razbiraxme i mojexme da si govorim na vsi4ki temi.A drugite kom6iiki i s tqx bqx taka ama ne 4AK tolkova blizak kolkoto taq.S taq ve4e bqx prespal vedna6.
Saveta mi ot cqlata rabota e da si xvane6 taq s koqto se razbira6 ne taq koqto kazva6,4e si vluben.Tq prosto moje da si skroi nomer mnogo pove4e ot kolkoto tazi koqto se razbirate

CrazyWitch
12-19-2007, 06:53
Сам каза "дилемата е че не знам какво да правя"...
Виж сега.. Най-тъпото нещо което можеш да направиш в такава ситуация е да искаш съвет от непознати, които биха могли да те объркат още повече. :?

kypo
01-16-2008, 15:46
така, една тема на която най-накрая стигнах почти до разрешение на въпроса (не писах доста време, но през това време се случиха много неща)

вече "проблем" няма..., след толкова много преживявания и с двете (няма да навллизам в подробности) всичко се развали мисля... просто едната ми каза да избирам "нея или другата" (много много гадна ситуация) в която явно се издъних тези дни...

това е, и въпреки всичко имам все някаква надежда още, но отношенията ни не са това което бяха (с първата не си говорим често и не по онзи начин, а за друго и дума не може да става, а с втората все още сме приятели, но тя вече излиза чат-пат с друго момче, от което ми е адски кофти и неприятно, въпреки че не го показвам външно... )
просто исках да споделя, за да ми олекне. много съм скапан тия дни. както са казали хората "много хубаво не е на хубаво"и май са прави!

най-гадно е от два стола на земята, както някой беше споменал в темата. приятелю прав си, но и аз съм си виновен, защото не можах в края на краищата да избера никоя от тях! явно ще си търся друга, след време че сега избщо не ми се и мисли, и ще се пазя от подобни завъртяни ситуации, решенията на които са много трудни и в края на краищата все не в моя полза

лек ден на всички