Влез

View Full Version : За размера !!!

Bousz
12-02-2007, 08:26
Taka iskam tuk da se obarna kam momi4etata sa HELP!Za6toto v tozi forum 4eta kakvi li ne tapotii za ogolemiavane i mislia 4e ne e redno ... Nekoi 6e zagazi mn qko i togava 6te go pitam!!!Momi4eta pls obiasnete im ne6ti4ko 4e taka kakto e tragnalo ... 8-[

DevilWish
12-02-2007, 09:18
Еми размера определено не е важен . . . по-важна е техниката.Освен това е доказано ,че 8 см . са напълно достатъчни да задоволят една жена ,а всичкото друго вече са претенции от нейна страна ;-) Така ,че момчета не се спичайте ;-) #-o

kifla
12-02-2007, 09:43
незнам задругите момичета ,но лично за мен размера не е от значение ...след като съм с този човек едва ли е заради размера и секса! :x

ra4ence
12-02-2007, 10:36
Преди мислех,че размерът е от огромно значение. Отдавна съм на друго мнение. Наистина по-важна е техниката :)

Cvetelina_91
12-02-2007, 11:30
Ami zaviisi no i spored mene razmera ne e ot golqmo zna4enie ,oba4e ako pogledm i ot druga starna mai po -dobre ako e po edri4ak ..

Iv4eTy
12-02-2007, 11:59
незнам задругите момичета ,но лично за мен размера не е от значение ...след като съм с този човек едва ли е заради размера и секса! :x
Абсолютно :P

Bousz
12-02-2007, 13:07
Momi4eta stra6no mnogo vi blagodaria ama prosto ne se sdarjah kato 4etoh kakvi raboti var6at prosto e jalko ... neosaznavat 4e 6te si dokarat belia i posle .... nadiavam se vsi4ki da go osaznaiat vazmojno nai-skoro ...10x momi4eta :mrgreen: :wink:

the_doll
12-03-2007, 08:58
Za men e важно не размера, а това какво прави момчето и как го прави, тоест както казаха техниката! Освен това от първостепенно значение е да има страст между двамата, привличане. Ако няма страст, няма и удоволствие. Та ми е все едно дали на момчето ще му е 14 или 19 см!

Bousz
12-03-2007, 09:26
Vsi4kite ste pravo oba4e eto 4e nekoi prosto nego razbirat ili po skoro neiskat da go razberat :neutral: nz za6to e taka prosto 6te se osakatiat

12-03-2007, 09:29
Taka iskam tuk da se obarna kam momi4etata sa HELP!Za6toto v tozi forum 4eta kakvi li ne tapotii za ogolemiavane i mislia 4e ne e redno ... Nekoi 6e zagazi mn qko i togava 6te go pitam!!!Momi4eta pls obiasnete im ne6ti4ko 4e taka kakto e tragnalo ... 8-[
Е тая тема ми трябваше да си върна гадното настроение. Аве пачанга, ша ти насоля носа крив! И 90% от лапиштаците от женски пол до 12 клас се обличат просто смешно, грозно и неатрактивно! Аде се да им обясним че не мязате на нищо! Дънките с надупчени колани и якета с пух по качулката, а и някакви рибарски ботуши, бухнала прическа и цайси 5 номера по-големи. Батка казвам ти ей напълвам гащите от смех като ги видя некви такива, както и да е. Е, по смешно е като видя няой недуоформен пендел, ама те се прошарват освен другото. А пък размера е въпрос на надмощие сред мъжете. Затото може да съм мутряга с 5 мил в джоба, вила на 4 ет. и пр. Ама да мие е нюню, молив, в същото време някакъв прошляк дето е грозен беден и педераст, може да го вади еьеьееее, гергана! Та затова, иначе някоя от гореспоменатитие фешънки, викат те че 20 им е таман, ама реално като ги понатиснеш и почват да пискат на умряло, това е да се правите на оборотни, нищо повече.

Bousz
12-03-2007, 09:34
Te priatelu ustati te sa mnogo ama tova e 4e u6ite im ne 4uvat kakvo govori ustata im :D ... pak i 6a se osakatiat we mn sa glupavi jalko e razbira6 li ... az za tova se obarnah kam jenskite 4e pone tqh moje da gi poslu6at ... nadiavam se

foxy-to
12-03-2007, 10:02
predi i az kazvah 4e razmera ne e ot zna4enie. noooo sled sega6niq mi priqtel sig vsi4kite 6te mi se struvat slaba rakiq, 6toto toi naistina ima kakvo da pokaje...... :-D za koeto s1m super dovolna!!!!