Влез

View Full Version : Я си помислете!

Jesus_is_good
12-02-2007, 12:57
Полислете си от кой и кога ще забременеете,защото като се случи нежелана бременност следват аборти.
Какво е аборт?
ЛЕГАЛНО УБИЙСТВО!!!
Незнам чия зъвест би понесла това:
http://vbox7.com/play:9a0688d5
За съжеление статистиката е само в щатите.

swords1010:
ВНИМАНИЕ!!!
Кадрите, които ще видите в клипа, не са подходящи за деца и лица със слаби сърца!

Mortificatiоn777
12-02-2007, 13:49
Аборта до 28мия ден на бременноста е легален. Тогава получаваш собствено сърцебиене. Помисли си какво е кръвта на човек. (Битие 9)

foxy-to
12-02-2007, 14:27
spored men aborta ne e lo6o ne6to. ami ako me iznasilqt? ami ako m1ja mi me izostavi i nqmam finansovi sredstva da gledam dete!!! ima tolkova mn pri4ini da se pravqt aborti! tova 4e nqkoi ne gi priema za normalno ne mislq 4e trqbva da ubejdava i drugite da ne go pravqt. az s1m ZA abortite.

stealthyGirl
12-02-2007, 15:26
spored men aborta ne e lo6o ne6to. ami ako me iznasilqt? ami ako m1ja mi me izostavi i nqmam finansovi sredstva da gledam dete!!! ima tolkova mn pri4ini da se pravqt aborti! tova 4e nqkoi ne gi priema za normalno ne mislq 4e trqbva da ubejdava i drugite da ne go pravqt. az s1m ZA abortite.Аз пък съм за кастрирането на бездомните кучета :) 8-)

П.Т.И аз съм "за" абортите и foxy-to показа добри причини за извършването на аборти.

П.П.Мъжките к'во се изказвате.. не раждате вие до колкото знам :D

miss_91
12-02-2007, 15:35
MNOGO protiv aborta sum [-X

Barbaronka
12-02-2007, 17:25
Az sum na menieto,che ako ti se sluchi neshto v toq jivot,znachi e trqbvalo da stane! Ako na men mi se sluchi nedai si boje,shte napravq vsichko po silite si,no shte go rodq! Protiv abrtite sum! Tva za men e nai-golemiq grqh!

DevilWish
12-02-2007, 17:27
spored men aborta ne e lo6o ne6to. ami ako me iznasilqt? ami ako m1ja mi me izostavi i nqmam finansovi sredstva da gledam dete!!! ima tolkova mn pri4ini da se pravqt aborti! tova 4e nqkoi ne gi priema za normalno ne mislq 4e trqbva da ubejdava i drugite da ne go pravqt. az s1m ZA abortite.
Razbira сe. vie vikate az sym protiv ama 6toto ne ви се е случило да надуете корема на 16 години и да знаете какво Ви чака в къщи ;-)

miss_91
12-02-2007, 17:32
kakvoto i da me 4aka bih rodila deteto.1vo za6toto tova e 4ove6ki jivot i drugoto e 4e moje da stane uslojnenie da ne moga da imam deca pove4e nikoga. :(

bebok
12-02-2007, 17:52
aborta e lo6o ne6to no koe e po-lo6o aborta ili tova da rodi6 dete i da go zahvurli6 v nqkoi dom i ako ostane pri teb da go bie6 kara6 da prosi ili prostityira koe izbira tova e vuprosa da skape6 kakto tvoq jivot taka i tozi na deteto si ili da aborti4a6 spasqvaiki pone sebe si zn 4e e egoisti4no i gadno no koe e po-gadno .....

Seducti0n
12-02-2007, 18:19
Има доста да се спори,по този въпрос.За повечето жени/девойки , абортът е единствения възможен изход от ситуацията.Много е неприятно да се разглежда,едно бебе като пречка,като проблем,още по-тежко е когато то е нежелано и е било,просто една "грешка".

Да,НЕ Е хуманно.Човек винаги има избор,важното е да направи по-добрия.Хората имат ралични възгледи по въпроса да един аборта,може би си е убийство,за други пък е начин да избягат от ситуацията,поради ред причини,да оставят отговорността,там някъде...защото просто не са били готови да я понесат... :?

BeautifulWorld
12-02-2007, 18:36
Да, кадрите от филма са стряскащи... Но понякога абортът наистина се явява единственият изход, който имаме - можем ли да обречем живота на едно дете само защото ние не сме били внимателни? Знаете ли как ще се чуства това дете когато порасне и евентуално разбере, че е било "грешка" и се чуства виновно, че майка му живее еди-как-си? Естествено, че няма да съм въодушевена от идеята да убия една част от себе си, че почуствам празнина... но не винаги има напълно правилно решение и се налага да изберем по-малкото зло.
А момчетат, които се изказват срещу аборта - разсъждавате различно, защото не вие раждате, не вие надебелявате с 15-20 килограма, не вие стоите будни по цяла нощ, защото бебето има колики и не може да заспи, нали?

samoubiika
12-02-2007, 18:41
Имам една позната,която забременя със 300 зора В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ при усложнения и приятеля и я заряза,точно когато разбра,че е бременна!
Сега не би искала да абортира,защото може никога повече да няма деца!
АЗ СЪМ ПРОТИВ АБОРТИТЕ,но във КРАЙНИ СЛУЧЕИ съм ЗА!
Ако е жертва на изнасилване от ИЗРОД,аз не бих понесла да отгледам триоко дете в къщата си :-x
Просто не е за вярване какви мутанти излизат от такива умствено изостанали наркомани и изнасилвачи!

Wrathchild
12-02-2007, 18:48
Да, бъдете си против аборта като забременеете на 15 и няма как да гледате това дете...

_BoSSy_
12-02-2007, 19:12
Боже..клипа е потресаващ.Особено това последното..в 6-тия месец..то си е направо човек.И как го премета ония с ръкавиците....
Наистина не пожелавам на никои да стига до там,че да си маха детето..
Против съм,но понякога е неизбежно :-#

n1ght_shadow
12-02-2007, 19:51
искам да те вида после как ше са чудиш ко да праиш ако недай си боже те нападнат няколко мангала и та изнасилят кат животно...

Eli>>>
12-02-2007, 20:05
:cry: :cry: :cry:
uhhh 4e gadnooooo,sarceto mi se kasa :-#

miss_91
12-02-2007, 21:31
искам да те вида после как ше са чудиш ко да праиш ако недай си боже те нападнат няколко мангала и та изнасилят кат животно...
emm nadqvam se 4e tova nqma da se slu4i...aa dali izob6to 6e ostana jiva...4e nqkolko mangala ne sa malko :roll: :shock:

FelisDirus
12-02-2007, 22:15
Последното бебе от клипчето гумено ли беше? Не бе.. просто щото аборт може да се направи до 3я месец, а онова беше на 6.

Я върви се гръмни с тия измишльотини, ако обичаш.. пробутвай ги на някой друг. :?

LitTleJ
12-03-2007, 06:24
А ако случайно момичето да забремене, кво да се създава обществена измет и паразити ли?

jim_beam
12-03-2007, 06:31
az sam po skoro protiv abortite... za6toto sled edin abort moje pove4e nikoga da nqma6 deca....

LitTleJ
12-03-2007, 06:33
:D тва са гумени човечета ле.Ембриона изглежда по съвсем различен начи.Хой да вързваш 1 клас с тва клипче.

foxy-to
12-03-2007, 08:40
kato bqh malka ima6e edna "kaka" ot na6iq hvod koqto rodi na 16. za 6tastie 20 godi6noto i gadje ne q izostavi. oba4e tq dori ne moja da zavar6i sredno, da ne govrim za vis6e! 4esto kato si igraehme pred vhoda gi zasi4ahme da se vra6tat ot magazina s po nqkolko sve6ti 6toto vse nqmaha tok. nqmaha i pari 6toto tq nqma6e obrazovanie za da si nameri rabota.i kvo? maika i be6e po4inala, ba6ta i pomaga6e s kvoto moje ama pak ne uspqvaha. i aide rajdaite mi na po 16 godini! az imah jiv primer 4e abortite ne sa lo6o ne6to.

Jesus_is_good
12-03-2007, 08:52
Много е просто,не забременявайте нежелано!
Само за 10 сек кеф без презерватив проваляте 2 живота(ако няма аборт) и 1 ако решите да си убиете детето.
Въпреки че съм сигорен че това никога няма да се случи с мен,ако трябваше да избирам и майката е супер безотговорна ще поискам само от нея да роди детето а аз ще се опитам да се оправям.Няма да мога да понеса детска смърт.

foxy-to
12-03-2007, 09:51
ama ti si bil mom4e! emi togava ne mi govori 4e ne trqbva da se pravqt aborti kato neznae6 kakvo e. ti go vijda6 ot savsem razli4na gledna to4ka, i dovodite ti (pone za men) sa savsem bezsmisleni. plus tova nikoga nqma rajda6. a i mn 4esto dori i da se pazi6 moje da se skasa prezervativa i pak da stane gaf nali, vapreki 4e si bil otgovoren i si si go slojil predi da go r1gne6.

foxy-to
12-03-2007, 09:52
ще поискам само от нея да роди детето а аз ще се опитам да се оправям.
a misli6 li 4e nqkoe momi4e bi se saglasilo na podobna glupost?

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-03-2007, 15:15
Имам една позната,която забременя със 300 зора В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ при усложнения и приятеля и я заряза,точно когато разбра,че е бременна!
Сега не би искала да абортира,защото може никога повече да няма деца!
АЗ СЪМ ПРОТИВ АБОРТИТЕ,но във КРАЙНИ СЛУЧЕИ съм ЗА!
Ако е жертва на изнасилване от ИЗРОД,аз не бих понесла да отгледам триоко дете в къщата си :-x
Просто не е за вярване какви мутанти излизат от такива умствено изостанали наркомани и изнасилвачи!
Това си е вярно, но аз все пак не успях да се сдържа да заплача, наистина беше тъжно как се погубват човешки животи заради грешките на другите... :-k
А относно тези, които са за аборта, след като някоя забременее на 15, да е мислила, преди да се е е*ала :-x Щом не знае последиците, щом не е взела мерки, щом има вакуум в главата й, защо тогава да прецаква чужди животи, било то и на нейно дете?! :x

foxy-to
12-03-2007, 15:24
ne vsqko momi4e, koeto zabremenqva na 15 go e napravila ot glupost! ve4e go pisah i pak 6te pi6a. ami ako se skasa prezervativa kakvo pravim?abe ne moga da vi razbera! ama ako vi doide na glavata 6te vi vidq kak 6te povtarqte:"aaa ne az s1m protiv aborta! 6te si ostavq bebeto ni6to 4e mama i tati sa mi qdosani i ne6tat da 4uqt za men, ni6to 4e priqtelq mi me izostavi kato razbra za bebeto, ni6to 4e nqmam pari da go otgledam. 6te go rodq i 6te si provalq jivota, zaedno s tozi na bebeto 6toto 6te raste bez ba6ta!" spored men to4no tova e jestoko!

bebok
12-03-2007, 18:34
ne vsqko momi4e, koeto zabremenqva na 15 go e napravila ot glupost! ve4e go pisah i pak 6te pi6a. ami ako se skasa prezervativa kakvo pravim?abe ne moga da vi razbera! ama ako vi doide na glavata 6te vi vidq kak 6te povtarqte:"aaa ne az s1m protiv aborta! 6te si ostavq bebeto ni6to 4e mama i tati sa mi qdosani i ne6tat da 4uqt za men, ni6to 4e priqtelq mi me izostavi kato razbra za bebeto, ni6to 4e nqmam pari da go otgledam. 6te go rodq i 6te si provalq jivota, zaedno s tozi na bebeto 6toto 6te raste bez ba6ta!" spored men to4no tova e jestoko!

+1 a i predstavete si 4e momi4eto e iznasileno i kakvo pravim zadurja deteto i vseki put kato go pogledne si pripomnq prejivqniq ko6mar namrazva deteto si skapva si jivota skapva i negoviq vupreki 4e ne e vinovno za ni6to ponqkoga e trydno da izbere6 ednata ot dvete zlini no ako moje6 za6to da ne izbere6 po-malkata :)

sweet_sorcerer
12-03-2007, 21:07
Аз по принцип съм против.....обаче има случаи, в които просто др начин няма - макар че аз мисля, че ако не си готов да си понесеш последствията от действията си, не прави секс.....ебати тука имам една фр която си праи секс без презерватив и даже не й пука...и какво после едно невинно дете трябва да плаща с живота си за това ли???Вярно, че това доста често се случва случайно ама ако не искаш да забременееш на 16 земи някави мерки,че после като изпаднеш в такова положение ще видиш против абортите ли си....
П.П Има хора,които след изнасилване намират смисъл на живота си в това дете и даже смятат, че за злото, което им е било причинено, им се изпраща нещо добро за да осмисли живота им......

wasntme_
12-03-2007, 21:48
spored men aborta ne e lo6o ne6to. ami ako me iznasilqt? ami ako m1ja mi me izostavi i nqmam finansovi sredstva da gledam dete!!! ima tolkova mn pri4ini da se pravqt aborti! tova 4e nqkoi ne gi priema za normalno ne mislq 4e trqbva da ubejdava i drugite da ne go pravqt. az s1m ZA abortite.Аз пък съм за кастрирането на бездомните кучета :) 8-)

П.Т.И аз съм "за" абортите и foxy-to показа добри причини за извършването на аборти.

П.П.Мъжките к'во се изказвате.. не раждате вие до колкото знам :D

+1 \:D/ :smt001

Ice_Queen_
12-04-2007, 07:03
е тва беше брутално.вече си промених мнението за аборта.. :cry:

XXX_f
12-04-2007, 07:35
Боже..клипа е потресаващ.Особено това последното..в 6-тия месец..то си е направо човек.И как го премета ония с ръкавиците....
Наистина не пожелавам на никои да стига до там,че да си маха детето..
Против съм,но понякога е неизбежно :-#

+1

VeSna
12-04-2007, 07:54
Razbira сe. vie vikate az sym protiv ama 6toto ne ви се е случило да надуете корема на 16 години и да знаете какво Ви чака в къщи ;-)

Съжелявам, но ако започнеш със секса, когато трябва да си играеш с куклите - твоя воля... После забременяла на 16 - АБОРТ . Виж ако си на 17-18 и разбереш че си бременна - КАКВО? Ще абортираш, защото си направила грешка? Защото приятеля ти ще каже "Аз няма да гледам дете - живее ми се" ? Защото няма да имаш пари? Ако наистина искаш да убиеш един човешки живот, животът който ти си създала, твоя воля... Изнасилване... Детето виновно ли е? Аз мисля,ако стане нещо (дано позачака още няколко месеца пък после да става к'вото ще...), ще си го гледам... Ебаси, да си убия детето, МОЕТО дете....?! Не,благодаря...

ражур
12-04-2007, 08:52
точно това беше смисъла на клипчето понеже Българско население се топи непрекъснато,а циганското се увеличава с всеки изминал ден,затова решиха да ни промиват мозъците с малумни клипчета.Много ясно,че ще има аборти по-добре едно дете изобщо да не съществува отколко да плаща цял живот за грешката на родителите.Не ми се пишат романи :smt010
но За аборта съм :!:

50cent
12-04-2007, 09:17
абе деца ми то затва си има презарвативи бе
+тва решението за абортите не е само ваше ами и на мъжете които сме ги заченали тия бебета

Немо
12-04-2007, 10:52
Почти 100% е вероятността след аборт е да нямаш повече никога деца тва е мн гадно мога да обясня и как става всъщност той но ме мързи :!:

bebe_zaiche
12-04-2007, 16:28
Аборта до 28мия ден на бременноста е легален. Тогава получаваш собствено сърцебиене. Помисли си какво е кръвта на човек. (Битие 9)

Абе, не е до 28мия ден.. А до третия месец. Както и да е.

Arista
12-04-2007, 17:09
Определено съм за абортите !!!!
Това да унищожиж нещо в зародиш наистина граничи с убийство ОБАЧЕ
по-добре ли е родиш дете да го обречеш на бедност или да го оставиш в дом за сираци или да го дадеш за осиновяване, това вече е равносилно на убийството....
Едно непредвидено бебе особенно в детска възраст обърква целия ти живот.....Освен че ставаш родител а не си готов ти осъждаш детето си на твоето празноглавие някога и на грешките които неминуемо ще допуснеш #-o Съсипваш своя живот на детето си и на родителите ти които се притесняват за теб и се питат къде сбъркахме.....
Същото мога да кажа за хапчетата Анти бебе ескапели постинори и т.н. Дори възрастни хора на достатъчна възраст вземат решение да махнат бебето си защото нямат физическата или финанфовата възможност да го отгледат....
ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ЗА!!!

Svetlana_Pei4eva
12-05-2007, 08:09
Почти 100% е вероятността след аборт е да нямаш повече никога деца тва е мн гадно мога да обясня и как става всъщност той но ме мързи :!:

прочетох всички мнения по темата...За и против аборта е много често дискутирана тема и жсеки има различни възгледи.Никога не съм била ЗА аборта, и всеки път като е ставало дума за аборт сън казвала 4е ако ми се случи да забременея никога няма да го направя.ОБАЧе.....
както се спомена по-горе има случаи в които просто се налага.На 20години съм и лятото разбрах че съм бременна,исках си детенцето и се зарадвах като разбрах,НО бащата на детето реши че живота му като ерген без никакво грижи му е по-мил и си хвана чукалата.и какво се получи....тогава все още на 19,без работа,с незавурщено образование,с родители които не ме подкрепиха, но НАЙ-ВЕЧЕ ме притесняваше това 4е детето трябваше да живее без баща.И точно както говорех че никога няма да правя аборт,стана точно обратното.И така направих го.ИСКАМ САМО ДА ВИ КАЖА НЕ ГО ПРАВЕТЕ И ВИЕ!!!!!
ПРОСТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КАКЕА ЕМОЦИОНАЛНА ТРАВМА СТАВА ДУМА!ДО ДЕН ДНЕшЕН МЕ ТОРМОЗИ МИСАЛТА чЕ СИ УБИХ ДЕТЕНЦЕТО.

Немо,БИ ЛИ МИ ОБЯСНИЛ КАК ГИ СМЕТНА ТЕЯ ПРОЦЕНТИ?
ТОВА НЕ Е ТАКА!ВСИчКО ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДО КОЛКО Е КОМПЕТЕНТЕН ЛЕКАРЯ.НЕЗНАМ КАКВО Е ТОВА ВСИчКО КОЕТО МОЖЕш ДА ОБЯСНИш,НО ТОчНО ЗАщТОТО СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛА МОГА ДА ТЕ ОПРОВЕРГАЯ.ДА,ИМА ТАКАВА ВЕРОЯТНОСТ НО НЕ Е 100%

krem4et0
12-05-2007, 10:09
Това не е така. Знаеш ли колко жени са преживели принудителни и спонтанни аборти? не е гаранция, че ще имат нормално зачеване после, но в никакъв случай абортът не води до стерилитет. Ако абортът е направен като хората и в подходящите срокове, то рискът от усложнения е минимален.