View Full Version : Проблемче ;( ;( ;(
sisenceto0o0o
12-02-2007, 17:13
Здравейте :) Имам нужда от помощ... Има едно момче от моя клас, и аз страшно много си падам по него. Имахме наскоро малко проблеми, но уж се сдобрихме. Както и да е наскоро той се държеше с мен много добре :) и по този случай много мои приятелки ми казаха, че никак не съм му безразлична ... Но за нещастие пак се сдърпахме, и аз не знам как да постъпя ... Моля помогнете 8-[ 8-[ 8-[ Благодаря предварително :-) :-)[b]
pogovori s nego izqsnete si neshtata i mu podskaji che ne ti e bezrazlichen i ako i ti ne si mu nqma pr.no predi tva se sdobrete
uspeh \:D/
Просто се поставай да се сдобрите,а след това му приэнай чувствата си.Не чакай !
unauthorized
12-02-2007, 17:24
Често се случват "караници" не момче и момичета, които се харесват...:)..Не мога да кажа защо наистина-може би това е начин по-скрито от другите повече да общувате..колкото и странно да звучи..иначе няма какво да се колебаеш - направо си направи хубавата крачка...:) =;
Действай-чакането само вреди! Сдобрете си,а след това му изясни за твойте чувства! :)
sisenceto0o0o
12-03-2007, 10:22
Благодаря за мненията :-) Мисля да му кажа, и после ще ви кажа какво е станало ако искате да знаете де :P
Дай мало по-подробна информация.Как по-точно сте се сдърпали?ако е нещо малко, не се притеснявай, нещата сами ще си дойдат на мястото :wink:
sisenceto0o0o
12-03-2007, 12:58
Емиии скарахме се за глупости, сдобрихме се но не ми се отдаде възможност да му кажа какво изпитвам към него .... е утре сигурно ще говорим и ще се изясним ... ще му кажа какво изпитва, ... поне така мисля да направя ...
MiMcHeToOo
12-03-2007, 12:59
Просто се поставай да се сдобрите,а след това му приэнай чувствата си.Не чакай !
мдам..
sisenceto0o0o
12-04-2007, 12:47
Хора да знаетеее ;( неска му казах и той ме отряза по най-гадния начин :cry: :smt022 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: а сега какво да правя
Ами явно не те харесва... примири се :)