View Full Version : Изневяра?
Изневерявали ли сте и ако да защо?
Мм..да.Изневерих на бившия заради сегашния ми приятел-прекалено много ми харесваше това момче,пък и старото гадже лъжеше като дърт мангал-почти всеки петък беше с различна ку*ва...Беше ми кеф да го гледам в очите и да го лъжа.2 седмици се гаврих с него и накрая го скъсах! 8) :evil:
Но едва ли ще си позволя да направя такова нещо отново :-P
ReFlEcTiOn
12-02-2007, 19:45
ако целувката се смята за изневяра -ДА!!! 8-) ако не-Не :mrgreen:
da izneverqvala sum, no pri4inata beshe 4e predishniq mi priqtel beshe zaminal na korab i az sled 2-riq mesec my izneverih (no ne sus sex).
No na segashnata lubov ne sum i nqmam namerenie
ne, no s1m bila s mom4e koeto ima6e ser vrazka
Devilkin
12-03-2007, 12:11
Мдаам, една мнооого лека изневярка.. ама ми беше все тая, момчето, на което изневерих, беше голям ръб :) та въобще не ми беше гузно .. :)
Ami ne znam dali e tochno iznevqra,no moje da se kaje,vypreki che az mu kazah sled tova.I vse pak oshte sme si zaedno :smt008
k1sS_mY_aSs
12-03-2007, 12:45
Не съм. И нямам никакво намерение. :o
Cherkeza
12-03-2007, 12:47
Не съм. И нямам никакво намерение. :o
Абе тва за да изневериш трябва или нещо да не ти харесва в текущата ти вразка или си много от4аян ! Ако няма др при4ина просто нз! [-o<
partychild
12-03-2007, 13:45
НЕ съм , НЕ съм си го помисляла дори и НЯМАМ желание да го направя :?
CragHack
12-03-2007, 16:21
i az sled 2-riq mesec my izneverih (no ne sus sex).
Мдаам, една мнооого лека изневярка..
Ami ne znam dali e tochno iznevqra,no moje da se kaje,vypreki che az mu kazah sled tova.I vse pak oshte sme si zaedno :smt008
Кво става тука бе, да не би да се шири мнението, че свирката не се брои за изневяра :D
Не физически. Но мисловно съм. В смисъл като си представяш някого. Според мен и това е изневяра донякъде. :(
Изневерявал съм много ясно мажко сам :D .Защо ми 2 пъти беше единия път (тогавашно гадже) я нямаше и ми се до такова свалих една и така, а другия път (друга приятелка) просто тя ми омръзна пък и след 2 дни скъсахме.
Изневерявал съм много ясно мажко сам :D .Защо ми 2 пъти беше единия път (тогавашно гадже) я нямаше и ми се до такова свалих една и така, а другия път (друга приятелка) просто тя ми омръзна пък и след 2 дни скъсахме.
Как да имаш доверие на мъжете?! Едно говорят, а друго правят. :x
Vampirella
12-03-2007, 17:44
Не несъм, защото го смятам за безсмислено... какъв е смисъла да си с някого като ще му правиш номера зад гърба?!
Изневерявала съм, така се случи не се гордея с постъпката си :)
DevilWish
12-04-2007, 15:51
Strashno mnogo pyti...tva mi e specialiteta i kolkoto i iskam da go spra ne moga :((( :-))))))))) :D :lol: