View Full Version : Ниски vs. високи момичета...(за момчета)
september_kiss
08-12-2008, 11:41
Няма значение,дали е висока или пък ниска.Характерът и сърцето,не се мерят в сантиметри.Какво им е на миньончетата ?Сладки,мънички като малки бижута.А на по-високите?Нима те нямат своя чар?Понякога и на мен ми се е искало,да бъда по-нисичка,но няма как.Трябва да се радваме на това,което сме.Според мен ръста няма никакво значение... 8)
angel4ee
08-12-2008, 15:57
думата минион означава сладък такаче направете изводите
думата минион означава сладък такаче направете изводите
единственият извод, който мога да си направя е, че ниските се приемат като малки момиченца, смятат ги за сладки. Високите са секси! 8)
de_bella
08-12-2008, 16:43
Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. 8) И тва не важи само за мен естествено.
asi_basi
08-12-2008, 16:49
Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. 8) И тва не важи само за мен естествено.
Dobre kazano. Kato se mislite za mnogo sladki kato ste takiva nisi4ki, za6to vsi4kite ste se ka4ili na nqkakvi ogromni tok4eta???
По нисичките по ме радват ;) Е не да са 1 и 40 са... :-D но малко по ниски от мен ;)
не знам, за мен по-важно е момичето да е сладко, отколко секси.. :) излизал съм с по-високи от мен (защото аз не съм чак толкова висок) и бих казал че след кратко опозноване всичко зависи от характера..дали ще седя на пейка и ще се загледам по високо момиче, което ще се извиси и мине покрай мен, или ще се загледам по симпатично "минионче", седнало на съседната пейка..все е едно..
tedy_hi91
08-12-2008, 18:50
+1
krisiiiiito
08-12-2008, 20:30
18 страници глупави спорове :-o всеки има различен вкус :o [`момиче съм 8-) `]
angel4ee
08-13-2008, 08:31
vsi4ko zavisi ot vkusa...az li4no ne vijdam kakvo mu e seksito na edna kobila....razbirase okolo 1.70 e ok...no jena kum 1.80....tva ve4e e kobila..nz moe mnenie
sladkata_bebz
08-13-2008, 09:13
Всеки си има мнение,според мен няма много голямо значение височината.Аз сам 1.64 и моят приятел 1.80 (почти).....ама си се обичаме,тожа е най-важното според мен :smt008
BulgariaZaBulgarite
08-13-2008, 11:24
Интерсно ми само едно, защо винаги ниските момичета повдигат тези теми?
Вижте резултатите :D :D :D 153-153 :-D
krisiiiiito
08-13-2008, 12:47
Вижте резултатите :D :D :D 153-153 :-D
:D :D
gPa3HuTeJl
08-13-2008, 12:54
Изкопайте тема от преди 5 години, а :?:
hrisiiiiii
08-13-2008, 12:55
Стига, наистина всеки си има различни предпочитания, и както казаха още на първата страница - важното е да има любов. Не бива да гледаме само външния вид, а това какво има под него, а именно - какъв е човек по душа.. Но сте прави, че ще е странно да вървят момче и момиче, момичето с една глава по-високо от момчето.. Имам такива приятели и са страшно сладка двойка, но ако не ги познавах лично.. :}
ПП: Какво да кажа аз с моите 175 сантиметра? Ако имаше начин да се смаля.. :}
candy_girl4e
08-13-2008, 21:00
[quote=EmILiA`]Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. 8) И тва не важи само за мен естествено.
Напълно съгласнааа 8) въпреки че не съм чак толкоз висока 1.70 не смятам че по нисичките са по сладки само заради ръста си!
хаха..... ми нз, аз съм 197 см... само някоя баскетболистка може да изглежда нормално... всички до 180 са ми под рамото :-D :-D :-D :D
[quote=EmILiA`]Едно 70% от момчетата гласували за ниски момичета не са повече от 1:70,нормално е че колкото и да искат не могат да имат момиче с мерките на манекенка,щото най-малкото ще са смешни с по-висока мацка до себе си.И като са толкова сладки 1:60 що се качват на токчета по-високи от самите тях.Всичките ми по-ниски приятелки са ми казвали,че ми завиждат за ръста,въпреки че не съм кой знае колко висока - само 1:73 и не са ми нужни токчета и въпреки това като си сложа едни 7 см токове и къса пола няма човек,който да не се обърне след мен. 8) И тва не важи само за мен естествено.
Напълно съгласнааа 8) въпреки че не съм чак толкоз висока 1.70 не смятам че по нисичките са по сладки само заради ръста си!
Емилия,аз съм малко под 180см и съм излизал и с по-високи от мен момичета.Въобще не ме интересува и не се срамувам.И пак ще ти кажа,най-готините според мен момичета са от 166 до 176,всичко останало са някакви тояги и т.н.
Излизал съм и с по-високи от мен,но се губи женствеността утях,приличат на кобили...Не са сладки.Най сладки са тия които са малко под 170см ;)
BeBeToOo_
08-14-2008, 13:15
Аз съм на 14 и съм 150см. :) Като вървя до приятелките си съм една глава под тях,но тфа не ме комплексира,нито пък ме прави по малко искана :-P
lisi4ety
08-14-2008, 13:28
На мен тази тема ми е интересна,защото съм височка-1.75,а повечето момчета на моята възраст са малко по-ниски и така ми е много странно...
И аз така 8-)
lisi4ety
08-14-2008, 13:52
Оле Боже!В ra4ence усетих поредния болен мозък! :neutral: #-o #-o
Професоркееее, професорке.. :razz: :razz: :razz: :razz:
sisietuyu
08-14-2008, 18:21
еми да точно някой беше писал че точно нисичките повдигнаха въпроса ми щот се комплексират мн ясно щот наистина са сладуранки ама каде каде по хубави са високите момичета и неслучайно стандарта при моделите в бг и в чужбина е от 176 на горе
еми да точно някой беше писал че точно нисичките повдигнаха въпроса ми щот се комплексират мн ясно щот наистина са сладуранки ама каде каде по хубави са високите момичета и неслучайно стандарта при моделите в бг и в чужбина е от 176 на горе
Голяма глупост!!!Позъорщина...Краси ви момичета има от 166 до 180см поне за мен,не че и нагоре няма красиви,но много мъжествени стават или нямат цици или имат широки рамене като мен и бият на охранители...
Харесвам и такива около 160см,но не е желателно да са чак толкова ниски,все пак ще приличам на кинг конг отвлякъл малката русалка...
sisietuyu
08-16-2008, 17:20
Голяма глупост!!!Позъорщина...Краси ви момичета има от 166 до 180см поне за мен,не че и нагоре няма красиви,но много мъжествени стават или нямат цици или имат широки рамене като мен и бият на охранители...
Харесвам и такива около 160см,но не е желателно да са чак толкова ниски,все пак ще приличам на кинг конг отвлякъл малката русалка...
защо да е глупост не си ли гледал да си виждал и чувал за модел под 176-7 не съм казала че ниските момичета не са хубави да те наистина са големи сладурани но всеки си има предпочитания
InnchetO
08-16-2008, 18:55
а +1 .. и аз съм 1.70 като candy_girl4e и въпреки това с една къса пола и едни високи токчета (че даже и на ниски обувки - краката ми са 1.02) няма МЪЖ който да не се обърне .. а ниските момичета гледат злобно .. еми какво да си обясняваме ..
ПП. Стандарта за ниска е ПОД 1.65 а за висока над това така че незнам за какво смятате момичета високи 1.67-8 за ниски ..
а +1 .. и аз съм 1.70 като candy_girl4e и въпреки това с една къса пола и едни високи токчета (че даже и на ниски обувки - краката ми са 1.02) няма МЪЖ който да не се обърне .. а ниските момичета гледат злобно .. еми какво да си обясняваме ..
ПП. Стандарта за ниска е ПОД 1.65 а за висока над това така че незнам за какво смятате момичета високи 1.67-8 за ниски ..
Някои момичета ги гони комплексарщина!Разбира се,че за високи се смятат над 170см.Дълги крака и какви ли не простотии,също като бившата,която беше малко по-ниска от мен,някъде към 176см-177см и ми вика,аз съм висока почти колкото тебе,имам страшно дълги крака...Краката и били по-дълги от моите,добре,че не си сравнявахме гърбовете,че щеше да се разплаче като види,че моя е по-голям...
За да ми хареса едно момиче аз гледам-излъчване(като цяло),лице,цици,задник,крак .Краката са на последно място!!!Затова спрете да пишете глупости!
skatemore
08-18-2008, 10:44
няма значение обаче по ниските момичета някак си са по сладки
обаче някой друг да забелязва как vamp прави всичко възможно да разкаже из форума колко са му гоеми мускулите :D :D :D
пич ти щом с аджетата си се сравняваш...
по темата...
...ми харесвам 'сек'ви момичета стига да стават за е*ане
SexYLipS
08-18-2008, 22:11
омг.. това ли е най-важното мамка му???
абсолютно само да поправя...
...в моя случай бих завършил с "стига да ме обичат и те(и да стават за е*ане)"
Gam3 0v3r
08-18-2008, 22:14
Нито много високи,нито много ниски... :) ддз от 1,65 до 1,75 може би.. нещо такова.... 8) 8)
Labogzer
08-23-2008, 08:44
to az sum 1.62 a purvata mi lubov be6e 1.70 a pa posle drugata mi be6e 1.50 .nqma zna4enie v rusta ! vaprosa e dali si dopadate!
ludo_momiche
08-23-2008, 09:25
Интересно завърши! :)
Прав си...България.....
Rossmary
08-23-2008, 09:32
Всеки си търси за каква тъпотия да се заяде...
Не мога да пипам момичета под 169.9 смПо-тъпо мнение не съм чувала :D :-D Защо какво ни е на нас миньончетата?Това,че не сме куки ли, не те кефи?Преди май не мислеше така,ама както и да е! :shock: Аз може да съм ниска,но в мен всеки инч е съвършен, за разлика от теб.
eto edin prav 4ovek
:)
Чувала съм,че високите мъже харесват дребни жени(миньончета)...
lonelyboy
08-23-2008, 19:30
няма зна4ение, важното е да си я оби4ам :)
babyt0o12
09-08-2009, 13:53
хм хм много интересна тема аз съм 1 67-8-9 нз точно .. и според вашите думи тука трябва да се засиля от някъде...наистина логиката е ниски мъже-ниски жени.. аз си спадам към високите :D и като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока .. ноо тва радва момчетата по мене все се заглеждат някакви на по 16 и мене тва ме радва не че казвам че съм супер гига красива..напротив краката ми са хубави(според мен) талията ми е горе долу добре ноо не я харесвам много 8) .. и тва ми е комплекса-талията оо за височината хич не ми пука без туй тва и компанията ми е повечето са на 15 или 16 тъй че .. а и наистина височината няма значение .
BlueFace
09-08-2009, 13:56
Зависи аз съм 181 момиче една глава горе-долу по-ниско от мене ми е идеално. Не харесвам нито лилипути илито кочове.... :?
therichbitch
09-08-2009, 14:28
Dobre kazano. Kato se mislite za mnogo sladki kato ste takiva nisi4ki, za6to vsi4kite ste se ka4ili na nqkakvi ogromni tok4eta???
ахам , съгласна, ама защо я изкопахте тая тема, в тия теми само комплекси се избиват обикновено :x
smiirnoff
09-08-2009, 14:38
1во - темата е стара
2ро - к'ъв е смисъла :Д
Само, да не е по-висока от мене :)
MiLGaR0sSa
09-08-2009, 20:08
Аз съм 170см.Отивам да се хвърля от някъде.
Какво значение има дали едно момиче ще е високо,или ниско?
Тъпа тема.
АААААААА Аз искам да съм 160. Винаги съм искала да съм висока, но сега съм 1,70 и нещо, много ми харесва ак изглеждат стройните миньончета. :booooomb:
FromAutumToAshes
09-09-2009, 16:44
Еми и аз харесвам ниски. Ама то щото сигурно и аз съм нисък. 162 съм ака к'во ме е*е ? Айде някой да дойде да се пробва да ме комплексира. хаха говорите глупости за избиването на комплексите.. И ти като си 1.73 и като си сложиш токчета 7см ли колко бяха не е от значение, и всеки те заглежда, к'во ? Порасна ти работата нещо а? ха... Не знам кой избива комплекси айде моля .. Пък и мен ме дразнят такива КИФЛИ... Щото са си точно такива ;) Самочувствие до небесата, да те е гнус да заговориш такава, камоли нещо повече..
edit -
като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока а ти мен с това просто ме разби :| Не знам к'во да кажа щом и 14 годишните п*кли сложиха по 10 санта токове... Представям си и ти к'во тъпо лапе си ама айде, тръгнала да говори кой имал комплекси :lol: Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА АКО ОБИЧАШ :razz: Смешна си не за друго ;) На къде отиват нещата. НЯМАМ ДУМИ :X
Чувала съм,че високите мъже харесват дребни жени(миньончета)...има доста истина в това .. :smt023
И аз винаги съм харесвал по-дребни момичета ,ама не ония дето са като табуретки,еми с нормално телосложение .. 8-)
MimOSiNitY
09-09-2009, 22:24
Еми и аз харесвам ниски. Ама то щото сигурно и аз съм нисък. 162 съм ака к'во ме е*е ? Айде някой да дойде да се пробва да ме комплексира. хаха говорите глупости за избиването на комплексите.. И ти като си 1.73 и като си сложиш токчета 7см ли колко бяха не е от значение, и всеки те заглежда, к'во ? Порасна ти работата нещо а? ха... Не знам кой избива комплекси айде моля .. Пък и мен ме дразнят такива КИФЛИ... Щото са си точно такива ;) Самочувствие до небесата, да те е гнус да заговориш такава, камоли нещо повече..
edit -
като се кача на 7 см платформа стаам 1 75 и никой нищо не ми казва щото тея на моята възаст са хипер комплексирани(момчетата) .. за 14 години съм висока а ти мен с това просто ме разби :| Не знам к'во да кажа щом и 14 годишните п*кли сложиха по 10 санта токове... Представям си и ти к'во тъпо лапе си ама айде, тръгнала да говори кой имал комплекси :lol: Я СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА АКО ОБИЧАШ :razz: Смешна си не за друго ;) На къде отиват нещата. НЯМАМ ДУМИ :X
Момиче съм ама напълно те подкрепям :grin: :grin: :grin: Много рядко вече се срещат момчета,които мислят като тебе.Евала!
WastingLove
09-10-2009, 08:44
зомг! не мога да повярвам че ниските водят :lol:
FromAutumToAshes
09-10-2009, 08:59
edit -
Момиче съм ама напълно те подкрепям :grin: :grin: :grin: Много рядко вече се срещат момчета,които мислят като тебе.Евала!
Е добра новина може да бъде, че поне не сме изчезнали като вид :lol:
Ха ,точно обратното е ! В днешно време е рядкост да се срещне високо и стройно момиче и точно за това мнозинството гласува за ниските .. Иначе ви текат лигите по моделките над 1.80 - тогава не се сещате ,че е толкова висока .. Както и да е ,не може да се отрече ,че едно стройно и високо момиче ( не говоря за някакъв свръх огромен ръст) не е по-впечатляващо от 1.50 .. И къси поли ,и къси панталонки - всичко седи някак си по-добре на дълъг крак .
FromAutumToAshes
09-10-2009, 11:13
аз не мсиля така ;)
PureSexy
09-10-2009, 13:52
Mного си ги обичам тия нисичките :grin:
Много са сладки макар че и на високи се радвам :D
GodLovesYou
09-10-2009, 14:42
its all good ... макар че имам слабост към по високите от мен :}
на нисичките се възхищавам мнооого,високите са ми мн флегматични (нищо лично) 8)
глухо, сляпо или сакато - ако има дупка все е злато :D
vikityyy1
09-10-2009, 18:40
еми и ние нисичките не сме за изхвърляне :grin:
нали пак сме хора :P
therichbitch
09-10-2009, 18:49
И къси поли ,и къси панталонки - всичко седи някак си по-добре на дълъг крак .
Няма спор, аз лично не харесвам 50-сантиметрови крака, смешни са
P.S. момиче съм, но отговарям, нищо,че темата е за момчета :lol:
Винаги са ми били страст ниските момичета :)
1,83 съм и като видя момиче с ръст ~ 163 направо пощтръклявам :oops:
Не знам обаче на ниските момичета дали им се харесва да са с по-високи момчета ;-)
Moже да чуем някое дамско мнение, не мислите ли ? :]
Functional1Neighbour
05-12-2010, 06:27
омг.. това ли е най-важното мамка му???
Да наистина...отидете и се прегледайте :?
NaGaStYlE
05-12-2010, 06:46
Какво значение има ръста,важното е да са ни "ОК" сички други неща.Гласувах за високите,понеже сам по висок,няма секи пат да ви макна до третуара :-P :-P :P :P :grin: :D :D :lol: :lol: 8-) 8-) 8-)
Ха ,точно обратното е ! В днешно време е рядкост да се срещне високо и стройно момиче и точно за това мнозинството гласува за ниските .. Иначе ви текат лигите по моделките над 1.80 - тогава не се сещате ,че е толкова висока .. Както и да е ,не може да се отрече ,че едно стройно и високо момиче ( не говоря за някакъв свръх огромен ръст) не е по-впечатляващо от 1.50 .. И къси поли ,и къси панталонки - всичко седи някак си по-добре на дълъг крак .
пълни глупости. обожавам точно малките, самите миньончета носят повече естествен чар. всичко е предпочитание и психология, I guess.
P.S.: И не ми течат лигите по високите. Ни най-малко. Не генерализирай света въз основа на собствените си преференции.
Или по-ниска от мен, или колкото мен
rockchiqmorbidheart
05-12-2010, 09:36
Не знам обаче на ниските момичета дали им се харесва да са с по-високи момчета ;-)
мн ясно че ни харесва малко трябва да скачаш за да го целунеш ама попринцип всички момичета харесват високи момчета
П.С. забелязала съм че сега на мода са нисичките момичета аз съм 1.60 и мисля че е грозно за жена да е по-висока от 1.70-1.75 8) :P :-P
vankatawe
05-12-2010, 09:46
По нисички :oops: :grin: от мене аз 1.80 :-P
мн ясно че ни харесва малко трябва да скачаш за да го целунеш ама попринцип всички момичета харесват високи момчета
П.С. забелязала съм че сега на мода са нисичките момичета аз съм 1.60 и мисля че е грозно за жена да е по-висока от 1.70-1.75 8) :P :-P
Абсолютно съм съгласен :)
Колкото по-висок е човек - толкова по-трудно успява да изглежда добре.
Пример ->
Ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.60 изглежда много впечатляващо, но ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.90 изглежда вече слаботелесен ...
Така е и с женските гърди ;)
nerazbranoZLO
05-12-2010, 10:47
Аве да са умни, интелигентни, отракани, красиви в собствените ни очи...
Пък другото няма значение...
wladk0yyy
05-12-2010, 10:59
За мене няма значение височината стига тя да е по-нисичка от мене! Момичетата обичат високи момчета с които да бъдат сигурни и да получават закрила! Това съм го чувал от доста хора.Не слагам всички под общ знаменател-естествено че има изключения :) ! Лека вечер! :wink:
Еми евала височината за мен няма значение 8)
BlueFace
05-12-2010, 11:30
Аз харесвам момичета 1 глава по-ниски от мен :)
Пример ->
Ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.60 изглежда много впечатляващо, но ръка 40 сантиметра на мъж с ръст 1.90 изглежда вече слаботелесен ...
Така е и с женските гърди ;)[/quote] ти луд ли си аз съм 1.70 а раката ми е 70 см от рамото до върха на пръстите
BlueFace
05-12-2010, 12:24
Пример ->
Така е и с женските гърди ;) ти луд ли си аз съм 1.70 а раката ми е 70 см от рамото до върха на пръстите [/quote]
Той май говореше за обиколката на бицепса :)
дано за това говори щото ако е за дължина просто ако вида някой 1.60 с 40 санта ръка ще ми е мн смешно поне на мен
дано за това говори щото ако е за дължина просто ако вида някой 1.60 с 40 санта ръка ще ми е мн смешно поне на мен
Да бре моя грешка ... не се уточних .. то пак не се води обиколка на бицепса -> понеже няма как да го измериш само бицепса - мериш цялата ръка, но това имах предвид :Д
descarada
05-12-2010, 13:29
Както се казва "За всеки влак си има пътници "
Hе мисля,че ръста играе някаква роля в отношенията на двама души,aко ти е хубаво с даденото момиче/момче най-малко би трябвало да гледаш ръста.От друга страна е и това,че не можеш да избереш в кого да се влюбиш.Но не искам и да обременявам никого с моето мнение,различни хора,различно мислене,нужди и изисквания.
Ha 15 съм - 1.59 .. :( бaхти лилипута дето съм :x
rockchiqmorbidheart
05-12-2010, 14:25
не се комплексирай и аз съм 1.60 джобните гаджета са на мода :-P \:D/
ми не искам да е няк'ва изцуляла като магун,или пък няква тапа,искам да е нормално...тоест нито висока нито,ниска....нормална.
FightMySelf
05-12-2010, 19:14
Въпреки че съм близо 1.90 предпочитам нисички
SadBoy93
05-12-2010, 19:17
Какво значение, за Бога, има колко е висок някой?! Това ли определя що за човек е?!... Няма никакво значение колко е висока!
an4itoyo
08-19-2010, 10:47
аз кат съм 170 ко да се матам от некой блок ли? на 14 съм и момчетата си ме харесвах ма само кат ви чета се комплексирах :o :o :o
an4itoyo
08-19-2010, 10:53
аз кат съм 170 да се мятам от блока ли :D :D :D
Nevyzmutim
08-19-2010, 14:39
Джобните гаджета са най-яки :D
xrusinka
08-19-2010, 14:42
Важното е да се обичаме.
Високите гаджета са трепач ... :Д ама са много рядки .. просто полудявам по дългите крака и готините бедра .... не че отказвам и нисички но да са високи си е плюс
Аз съм 1.65 и ме водят повечето джудже, а не знам защо. Аз не се чувствам толкова ниска. Има толкова много, които са доста по-ниски от мен. Тва че има некви кобили по 1.75...
Аз съм 1.65 и ме водят повечето джудже, а не знам защо. Аз не се чувствам толкова ниска. Има толкова много, които са доста по-ниски от мен. Тва че има некви кобили по 1.75...
Нещо проблем с високите мацки ? Само едно нещо има във вас жените което не харесвам и това е женската злоба ... ЕПИК ФАИЛ >...
Мисля, че малко си сбъркал адреса. Аз пък съм последния човек, на когото да го кажеш тва. "Кобили" го казах иронично. Аз лично харесвам по-високи момичета, защото изглеждат по-добре и не им личи ако качат 2-3-4 кила, докато ниските момичета изглеждат късокраки и много им личат излишните килца. В момента говорих за мен и за мойта височина. А ето това ви е проблемът на вас мъжете - смятате жените за злобни прости същества, ама с мене сбърка, пич.
InfinityLife
08-19-2010, 15:34
Важно е да не ме надмине, като сложи токчетата !
П.С 1.81 съм тя ако е по-висока, не мерси ! :shock: :lol: :lol:
Мисля, че малко си сбъркал адреса. Аз пък съм последния човек, на когото да го кажеш тва. "Кобили" го казах иронично. Аз лично харесвам по-високи момичета, защото изглеждат по-добре и не им личи ако качат 2-3-4 кила, докато ниските момичета изглеждат късокраки и много им личат излишните килца. В момента говорих за мен и за мойта височина. А ето това ви е проблемът на вас мъжете - смятате жените за злобни прости същества, ама с мене сбърка, пич.
Ако нямаш нищо против кобилата не е ли кон с къс крак?Не смятаме жените за злобни прости същества доказано е че е така ... дори злобата да не бъде изразена към конкретен човек просто се усеща ... има я ... и това е факт ... а за простите ... няма да комантирам но не са малко ... там вече е конкретно ... за всяка ... но злобата си е злоба която е във всички вас ... женски ...
bebchoOoOoOo
08-19-2010, 16:19
не се комплексирай и аз съм 1.60 джобните гаджета са на мода :-P \:D/
А аз к'во да кажа, като съм 1.47 и съм на 18 :oops: :D Но си се харесвам, не искам и да раста повече, мисля че ми отива, а и си ме харесват такава мъничка. Приятеля ми е 1.74, пасваме си идеално :D
DaemonBoy
08-19-2010, 16:23
Темата е от 2007...
Темата е от 2007...
няма занчение кога е постната ... важното е че е актуална във всеки един момент
Ако нямаш нищо против кобилата не е ли кон с къс крак?Не смятаме жените за злобни прости същества доказано е че е така ... дори злобата да не бъде изразена към конкретен човек просто се усеща ... има я ... и това е факт ... а за простите ... няма да комантирам но не са малко ... там вече е конкретно ... за всяка ... но злобата си е злоба която е във всички вас ... женски ...
Кобилата е женски кон. :booooomb:
Не всички "женски" са злобни. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Да, знам, завист и злоба... уж женски качества. Обаче аз примерно, без да се счита за самохвалство, не съм злобарка, напротив - възхищавам се на красивите жени и не правя черни магии, че да си счупят краката или да им се запалят косите. :? Мисля, че не си достатъчно опитен, трябва още много хлюб да изядеш и с много хора /включително от женски пол/ да се запознаеш, че да схванеш кво ти говоря. Като почнете с тва - вие п*тките сте еди кви си, направо се сещам за 14-годишните футболистчета от махалата ми, които една приказка не могат да вържат. Мерси за интересния разговор.
Аз не мисля, че има кой знае какво значение. За мен е важно мацката да е пекана, да има и чувство за хумор, а това дали е 1,60 или 1,80 - не мисля, че има голямо значение :)
Backspace93
08-19-2010, 19:58
Ква е таа дискриминация в анкетата :-x Високи и нисиЧКИ :x Трябваше да е височки и нисички или високи и ниски. Тва нисички звучи сладиЧКО, а високи звучи гадноооооооо. Иначе като високо момиче 170+ харесвам повече ниските, мисля, че им е по-лесен живота :lol:
TranceMusic
08-19-2010, 22:27
Аз съм ~180см,предпочитам момичето да е ~170.
Е...то пък ако се избираха само по височината... :-o Аз какви двойки съм виждала не е за вярване.Примерно много висок и слаб заедно с много ниска и дебела или висока и руса(много готина) и по-нисък от нея и пълен(не изглеждаше богат) и т.н.
InsertDumbNickHere
08-19-2010, 23:52
Chesno da vi kaja sredni :D ima i niski koito sa hubavi ima i visoki :)
kyklichka01
08-20-2010, 22:28
и аз съм нисичка.. 157/8.. ии аз мисля,че не е важно колко си висок, а как изглеждаш душевно.. и ниските и високите мацки според мен са сладки
Разни хора,разни идеали..! :)
Munika123
08-20-2010, 23:16
Не мога да пипам момичета под 169.9 см
Ми Ако е 169.8 ко прайм :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Според наблюденията ми върху самия мен установявам че си падам по по-ниски(така де...те в сравнение с мен почти всички са ниски щото аз дори и не особено висок пак не съм и нисък...около 1.85-6...ама пък ако има някои които да ме доблиават по височина ме надминават по килограми :lol: ) момичета...всмисъл...не знам дали е оправдано да го дължа на това но мисля че в моя случай се дължи на това че ми се струват някак по-...малки...всмисъл...като деца...а няма как да не харесаш дете...всмисъл...веднага се сещам за невинност и чистота и може би по пътя на някаква подсъзнателна логика или асоциации си мисля че по-ниските момичета биха оценили повече вниманието от моя страна илиии...нещо такова...
Аз предпочитам нисички..не че имам нещо против високите..но ниските са по сладки. :lol:
fatalgirl
08-21-2010, 01:16
Аз съм 1.79, момиче съм и има много други момичета с моята височина, но по вашите думи ние трябва да се хвърлим от някъде за това, че сме толкова високи, а и височината не е нещо, което човек може да промени.
А относно това, че високите момчета харесват ниски момичета, за нас високите момичета какви момчета остават, по 1.60 ли?
Важното е да се обичаме.
Но любов няма!!!!! що си такаф отчаян ...бъди оптимист :---) с тфа тфое отчаяние няма да постигнеш много и ще продължава да "няма любов" бъди по :---) .... по темата всеки си има предпочитания.. моя приятел е с 15/19 см по висок но сам ми е казвал че ще изпитва комплекси от някфо високо момиче а така ми се радва като сам маничка пред него :-D :oops:
хх... при нас разликата е 25-30 см, само където той още в началото се пошегува, че ако съм била и със сантиметър по-ниска е нямало да ме вземе.. :oops: А пък и само ми се подиграва, че съм миньонка, нищо, че за повечето мъже съм нормална, та и висока (170см)..
LuxurySk0B
08-21-2010, 05:31
Митьо Пищова си е казал - 179см 49кг
MissChocolate
08-21-2010, 07:19
Какво разбирате под високо и ниско момиче?
Дайте някакви граници, защото повечето от мъжката част тук отговарят с "предпочитам да е по-ниска от мен", а това въобще не е конкретно свързано с темата.
ForzaFelipe
08-21-2010, 09:26
Ем аз нямам точни граници,но попринцип да не е по висока(170-175 някъде мах) от мене че се чуствам някакъв малък,но да не е и много ниска(160-165 мин) Е ако е някоя кака нека да е по-висока от мен и с 1.30 крака и т.н,че да завиждат всичкиии :D :D :D :D :D
antifashionshit
08-21-2010, 11:30
предпочитам високи.. ама като се замисля, май няма особено значение.
не мога да повярвам,че ниските момичета печелят :-D момчета,къде отидоха дългите крака :)
UnkNoWn12
08-21-2010, 12:10
Златната среда,избирам нищо че я няма в анкетата :D Иначе гласувах за нисички-предпочитам миньонче пред някоя с глава над мен.. 8)
Ето я и моята класация за тази толкова велика (не знам защо?!) височина на момичетата:
Нисички<155cm<Нормални<175cm<Височки
Нямам нищо против нисичките, ама аз съм на 15 и съм 191cm...
Може би не е правилно да има класации за такива неща, но не аз отворих темата :smt003
Ох, не ми се иска да стана по-дълъг от 205cm, а имам още 3-4 годинки да раста... :-#
П.П.:Впрочем аз също пуснах своя глас за височките.
хихи..Аз съм на 14 и съм висока 152 :grin: :grin: Причислявам към нисичките.. :-D
Такава тема имаше :lol: И казват,че размера нямал значение.. :lol:
onegirlsnow
04-22-2011, 21:50
Темата може да е какви момичета предпочитате,но все пак трябва да се обърне внимание и какви момчета предпочитат тези момичета,нали :D :D
бтв.Нз,но аз съм 1.80 и се чувствам идеално,а вече който не ме харесва си е негов проблем...все пак всеки с мнението си...уважавайте и високите и ниските,всички сме хора :) :)
Grommash
04-22-2011, 22:43
Предпочитам средни. :)
selenasky
04-22-2011, 22:56
Моми4ето, каквото и да е - все става!! Докато ниските мом4ета са смешни като някакви клоуни!!
Мии аз съм 1.83-84 ии си падам повече по момичета някъде между 1.60 - 1.70 макс.. ако е висока колкото мене ми е някво странно и гадно 8-)
От къде започват ниските и високите ?
Аз бих казала,че момиче под 165 е прекалено ниско и над 175 е прекалено високо.
Ниските се предпочитат попринцип за да не получава момчето комплекси, един вид , и да не се чувства нисък :) Ама я кажете не ви ли става по-яко кат видите пред вас 2 слаби и дълги бедра? :D
DarkTemplar
04-23-2011, 15:45
Около 170 см и е идеална.
bratignat
04-23-2011, 15:51
Защо какво ни е на нас миньончетата?Това,че не сме куки ли, не те кефи?Преди май не мислеше така,ама както и да е! :shock: Аз може да съм ниска,но в мен всеки инч е съвършен, за разлика от теб.
Ха-ха, това мнение, искрено ме развесели. Значи, колкото по-ниска, толкова по-силно ерогенна зона. Вас миньончетата да не ви пипа човек...
Докато едно момиче е съразмерно, височината няма никакво значение. Бил съм с по-високо момиче, което общо взето не е прието, но и с ниски момичета, е забавно.
damon9600
04-23-2011, 16:25
Извод от цялата история:Мъжете имат комплекси спрямо високите.
Момиче съм и съм 170см на 15.Като гледам родителите ми ще стана поне 175 и не мисля,че е грозно или адски високо,както едно момиче по-горе се изказа
NambyPamby
04-23-2011, 16:37
Извод от цялата история:Мъжете имат комплекси спрямо високите.
... и спрямо успелите, самостоятелните, красивите, умните и прочее. Комплексираният мъж все ще намери някакъв проблем в жената до себе си. Познавам не една или две двойки, в които момичето е с поне около половин глава по-високо, но това не им пречи да си прекарват добре заедно и да са щастливи.
И да, истината е, че всичко е до пропорции. По модните канали сигурно всичките девойки по 1.75+ имат ебати божествените крака, обаче на живо истината не е съвсем същата. И от тях има късокраки. Е, в пъти по-малко от ниските девойки, ама то и няма как да си 1.60 и да имаш крака по 1.20 м.
и аз ги предпочитам по нисички, ама и високи стават стиг ада не са над 15см :) :D
SisiStrange
04-23-2011, 17:24
Я, тема за най-големия ми страх някога :D Аз съм около 1.60 някъде (с 1-2 см повече - да, знам, че 2 см не си личат, ама за мене са си от значение! :D ). Винаги ми се налага да вирвам брадичка, за да гледам хората в очите. :P Досега не ми е пречело на връзките, но знае ли човек какво го чака. Винаги малко ме е притеснявало това, честно казано. Тая тема ме успокои значително. :)
Висока,ниска няма значение не избирам момичетата по това.Въпреки че предпочитам да не е по-висока от мен (което ще е малко трудно :D ).
elizabethg
04-23-2011, 19:29
Аз съм момиче-1.81 и все по-рядко срещам по-високи от мен момчета...Даже първия ми приятел беше по-нисък от мен ама странно си беше:(Чувствах се като майка-покровителка :lol:
gegomego
04-23-2011, 19:52
Разбира се, че нисички, в смисъл не прекалено нисички ;) че да можеш да ги целуваш и не само :)
GabrielleShayk
04-23-2011, 22:02
ако момчето е ниско(до 1.75) е логично да предпочита ниски момичета(за ниски смятам тези под 1.70),каквито са повечето де :) но на мен ми се иска да има повече високи момчета тъй като с моя ръст(1.72) се чувствам по-добре ,когато момчето до мен е внушително,за да се чувствам защитена,а и не на последно място ,за да нося обувки на висок ток :D
Предвид необичайния ми ръст, търся си високо момиче. :)
Иначе няма нищо лошо в ниските момичета, просто изглеждат странно когато съм до тях. :?
RoSKo0o0
04-24-2011, 05:42
Еми, аз съм към 1,85... ама не искам момиче над 1,65... не че би било проблем, просто това са ми предпочитанията, нищо конкретно :)
DarkTemplar
04-24-2011, 12:06
Вчера видях една двойка - момче високо около 1,90+ и момиче, което му стигаше.... буквално до лакътя. Лееко нелепо. :D
SacredBoy
04-24-2011, 20:02
определено нисички.. приятелката ми е някъде около 160 и е ебати сладуранчето като се повдигне на пръсти да ме гушне.. :D
По-добре по-ниски момичета! Аз лично не съм от най-високите, пък не искам да се катеря на стълба, за да й кажа нещо в очите или пък да я целуна :D
PyCoKoCkA93
04-25-2011, 16:37
Е аз като съм 1.80 да се самоубивам ли? :D Вярно е,че момчетата харесват ниски момичета,ама и за високите се намират мъже :D :D :D
високо момче-високо момиче
високо момче-ниско момиче
общо взето високите момчета с всякакви момичета си отиват... <3
но
ниско момче-ниско момиче.. иначе би било смешно
високо момче-високо момиче
високо момче-ниско момиче
общо взето високите момчета с всякакви момичета си отиват... <3
но
ниско момче-ниско момиче.. иначе би било смешно
Абее най-важното е да се обичаме,разбираме и да си приличаме по сичко а пак другото то си идва с времето :D 8-)
Inloveee_
04-25-2011, 18:40
Личи си, че във форума ниските момичета са повече :D
Greennight
04-25-2011, 19:25
Нисички естествено.За жена над 1.75 е грозно.Естествено има и изключения де.За мен перфе е в рамките 1.62-3 до 1.75.
antifashionshit
04-25-2011, 19:29
напоследък ми се ще височка.. да сме в един и същ атмосферен пояс, де :Д
w1311819w
04-25-2011, 22:34
Аз лично харесвам и ниски, и високи! Средния ръст ми е най-непривлекателен, тоест около 160см.
Жалко, че високите момичета са толкова малко в милата ни родина. Тук има ли девойки над 175? 8-)
А сега аз да ви питам, кофти ли изглежда момичето да е колкото, или малко по-високо от момчето според вас? Аз съм 179, но както споменах - обожавам високи момичета, но идва проблема, че едни токчета и тя вече е с около 5-10см по-висока от мен.
Аз лично нямам проблеми, и каквото и да е мнението ви няма да се промени, но все пак кажете.
NightGuardian
04-26-2011, 12:59
Високи с дълъг крак :oops:
elizabethg
04-26-2011, 13:20
Бившият ми приятел беше по-нисък от мен.Аз съм 181,а той ми беше до носа...Беше странно-Да!Но мен не ме бъркаше :wink:
До скоро гръдната обиколка беше от значение.. сега и ръста.. абе да ви имам претенциите :lol:
w1311819w
04-26-2011, 14:04
Бившият ми приятел беше по-нисък от мен.Аз съм 181,а той ми беше до носа...Беше странно-Да!Но мен не ме бъркаше :wink:
Заинтересова ме! :D
София? Снимчици? Надявам се, че поне 16 имаш :D
elizabethg
04-26-2011, 14:27
Заинтересова ме! :D
София? Снимчици? Надявам се, че поне 16 имаш :D
На 17 съм и не съм от София :)
Ssummerjam
04-26-2011, 16:23
Ако бях момче, щях да предпочитам средните.
msiwelina
04-16-2012, 15:52
Аз съм 1.67 и всички ми казват, че не съм висока. Но съм комплексирана от височината си, защото искам да нося високи токчета, а като обуя и стърча над всички и е грозно. Ако бях 1.62 щеше да е супер, но ...