View Full Version : Kак да ги разубедя? ;(
obicham_te_ludo
12-03-2007, 18:15
nemogaa,neizdyrjam ve4e 6te se pobyrkam 4estno vi kazvam ..za6to roditelite mi sa tolkova strogi kak moje da me karat da se pribiram v 8 4asa samo za6toto dve ve4eri nadvi6ih ve4erniqt si 4as :-# #-o ...kak da gi nakaram da razberat 4e ne sam na 10 godini o6te dve godini i 6te stana pylnoletna , a trqbav da se pribiram v 8 .... za6to nemogat da razberat kak da gi nakaram da si promenqt menieto molq vi pomognete neznam kakfo da pravq :smt089 :smt089 :smt089
_sunshine_
12-03-2007, 18:49
ami nz da ti kaja 4estno i moite sa taka ama ba6ta mi e policai vse pak i moje bi zaradi tva no ima dni v koito me puska i do po-kasno :grin: ako izlqza s pove4e priqteli i e lqto ina4e prez zimata nqma na4in!!!
ami revnyvat te zarad tfa ne te py6tat pak i ako si ot nqkoi po golqm grad e sasem normalno makar ve4e i v malkite gradove da tsana opasno...ama taka e - roditel my kaji i ...tolkos nqma te pysne dokat nestanesh na 18...makar 4e az ne se oplakvam na 14 sam i....me pyskat do kasni4ko :P
олеее олеее аз се пребирам в 10 веднъж в 11 и ми се поскараха съвсем мъничко то дори не беше караница ами само молба да не се пребирам толкова късно и аз добре добре и тва беше кои ги слуша аз да не съм луд наи добре е да си живееш живота които ти харесваааа
boje vie ste dore ami az tuka imam ne kvi subari s celiq blok subari subari a sum ot Sf :-x :-x :-x :-x 8-[ 8-[ i dori ne izlizam(nema s koi :-# :-# ) iska novi frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-k :-k ](*,) ](*,) =D> 8-[
theEXPLOITED
12-04-2007, 08:56
ami revnyvat te zarad tfa ne te py6tat pak i ako si ot nqkoi po golqm grad e sasem normalno makar ve4e i v malkite gradove da tsana opasno...ama taka e - roditel my kaji i ...tolkos nqma te pysne dokat nestanesh na 18...makar 4e az ne se oplakvam na 14 sam i....me pyskat do kasni4ko :P
a бе ти сериозно ли мислиш 4е проблема е ревност от страна на родителите й????Какви са тези изказвания?Ревност!!!Да,бе хахаха по-скоро ако питаш мен е доста голяма доза притеснение.
А впрочем те познават ли приятелите ти?Знаят ли с кой излизаш?Ако е не ами ти сама си си го направила да знаеш,а ако ги познават,то значи им нямат достатъчно доверие,а на теб също.
Може,защото го позволяваш !
...
А?... да не се повтарям нещо... :shock:
BrainBlast
12-04-2007, 20:11
Мноо ме е яд, че си на 16 а тряа се прибираш в 8 :D Ма споко... проблема е или в тебе или във вашите и 100% може да се променят нещата :lol:
А, да, 100% писането във форуми и "утехата" от юзърите няма да помогне
jim_beam
12-04-2007, 20:30
nemogaa,neizdyrjam ve4e 6te se pobyrkam 4estno vi kazvam ..za6to roditelite mi sa tolkova strogi kak moje da me karat da se pribiram v 8 4asa samo za6toto dve ve4eri nadvi6ih ve4erniqt si 4as :-# #-o ...kak da gi nakaram da razberat 4e ne sam na 10 godini o6te dve godini i 6te stana pylnoletna , a trqbav da se pribiram v 8 .... za6to nemogat da razberat kak da gi nakaram da si promenqt menieto molq vi pomognete neznam kakfo da pravq :smt089 :smt089 :smt089
mi ne si edinstvenata koqto se pribira tolkova razno iam mn fr koito sa6to se pribirat rani4ko...ama taka e kato ste zagubili doverieto na roditelite si..vazvarni si go nqkakav na4in (tuk za vseki roditel e individualno) kasmet ;)
**EcKo**
12-04-2007, 21:29
Еми закъснявай така 1 седмица...прибирай се към 10-11 и ще видят че гласа им вече не е толкова тежък...