.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Kак да ги разубедя? ;(

nemogaa,neizdyrjam ve4e 6te se pobyrkam 4estno vi kazvam ..za6to roditelite mi sa tolkova strogi kak moje da me karat da se pribiram v 8 4asa samo za6toto dve ve4eri nadvi6ih ve4erniqt si 4as ...kak da gi nakaram da razberat 4e ne sam na 10 godini o6te dve godini i 6te stana pylnoletna , a trqbav da se pribiram v 8 .... za6to nemogat da razberat kak da gi nakaram da si promenqt menieto molq vi pomognete neznam kakfo da pravq

ami nz da ti kaja 4estno i moite sa taka ama ba6ta mi e policai vse pak i moje bi zaradi tva no ima dni v koito me puska i do po-kasno ako izlqza s pove4e priqteli i e lqto ina4e prez zimata nqma na4in!!!

ami revnyvat te zarad tfa ne te py6tat pak i ako si ot nqkoi po golqm grad e sasem normalno makar ve4e i v malkite gradove da tsana opasno...ama taka e - roditel my kaji i ...tolkos nqma te pysne dokat nestanesh na 18...makar 4e az ne se oplakvam na 14 sam i....me pyskat do kasni4ko :P

Голям фен Аватара на 50cent
    олеее олеее аз се пребирам в 10 веднъж в 11 и ми се поскараха съвсем мъничко то дори не беше караница ами само молба да не се пребирам толкова късно и аз добре добре и тва беше кои ги слуша аз да не съм луд наи добре е да си живееш живота които ти харесваааа

boje vie ste dore ami az tuka imam ne kvi subari s celiq blok subari subari a sum ot Sf i dori ne izlizam(nema s koi ) iska novi frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =D>

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    ami revnyvat te zarad tfa ne te py6tat pak i ako si ot nqkoi po golqm grad e sasem normalno makar ve4e i v malkite gradove da tsana opasno...ama taka e - roditel my kaji i ...tolkos nqma te pysne dokat nestanesh na 18...makar 4e az ne se oplakvam na 14 sam i....me pyskat do kasni4ko :P
    a бе ти сериозно ли мислиш 4е проблема е ревност от страна на родителите й????Какви са тези изказвания?Ревност!!!Да,бе хахаха по-скоро ако питаш мен е доста голяма доза притеснение.
    А впрочем те познават ли приятелите ти?Знаят ли с кой излизаш?Ако е не ами ти сама си си го направила да знаеш,а ако ги познават,то значи им нямат достатъчно доверие,а на теб също.

Може,защото го позволяваш !
    ...
    А?... да не се повтарям нещо...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мноо ме е яд, че си на 16 а тряа се прибираш в 8 Ма споко... проблема е или в тебе или във вашите и 100% може да се променят нещата

А, да, 100% писането във форуми и "утехата" от юзърите няма да помогне

Re: Kак да ги разубедя? ;(

Цитирай Първоначално написано от obicham_te_ludo
    nemogaa,neizdyrjam ve4e 6te se pobyrkam 4estno vi kazvam ..za6to roditelite mi sa tolkova strogi kak moje da me karat da se pribiram v 8 4asa samo za6toto dve ve4eri nadvi6ih ve4erniqt si 4as ...kak da gi nakaram da razberat 4e ne sam na 10 godini o6te dve godini i 6te stana pylnoletna , a trqbav da se pribiram v 8 .... za6to nemogat da razberat kak da gi nakaram da si promenqt menieto molq vi pomognete neznam kakfo da pravq

mi ne si edinstvenata koqto se pribira tolkova razno iam mn fr koito sa6to se pribirat rani4ko...ama taka e kato ste zagubili doverieto na roditelite si..vazvarni si go nqkakav na4in (tuk za vseki roditel e individualno) kasmet

Еми закъснявай така 1 седмица...прибирай се към 10-11 и ще видят че гласа им вече не е толкова тежък...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си