View Full Version : идеи за запознанство
ми ако може да ми помогнете защото много искам да се запозная с едно момче! :? :? :? :(
No_Limit
12-04-2007, 13:18
Първо разучи хобитата му и завържи разговор.
Ако пушиш можеш да вземеш от него огънче.
Можеш просто да отидеш при него и да му кажеш "Може ли да се запознаем?"
Ако имате общи познати ги накарай да тне запознаят .
Вариянтите са много :)
NightSky
12-04-2007, 13:18
Еми първо кажи в чата ли искаш да се запознаете или наживо... ако искаш лично просто отиваш при него и му се представяш или молиш някоя обща аверка да ви запознае. А в чата си е лесно... ;)
BWald0rf
12-04-2007, 13:25
И кфо аз ли да дойда да ви запозная? .. Еми много ясно че сама трябва да идеш при него да се запознаете или ( което е по-лесно,но не чак толкова добро решение) да накараш някой ваш общ приятел да ви запознае ..
Напрауу мн сложна дилема ..
Ami SlaDuR4e pogledni taq tema koqto sum slojila pod profila mi tam ima razlii4ni varianti :)
macityy_raiq
12-04-2007, 14:24
направи както бях направила аз :wink: много е лесно ;-) само искаш скайпа му от твоя приятелка което го познава!
отиваш до него и казваш "здрасти много си сладък искаш ли да се запознаеме" по добър начин за запознанство няма
леле вие ми вдъхнахте надежда и увереност :grin: та утре мисля да се запознаем гледайте сценария :D
аз: здр искаш ли да се запозанем
той: ест
аз:аз съм..... пр ми е (подавам ръка)
и после всичко от само себе си :P
ко мислите 8-)
Познавам момчета, които казват, че не искат да се запознаят с теб или просто си тръгват. :D Ей, ама как я окуражавам,а? :-D
kolko genialno :grin: :grin:
Prosto otiva6 i se zapoznavate...stiga si se oflqnkvala :D
GregoryHouse
12-06-2007, 09:24
Първо разучи хобитата му и завържи разговор.
Ако пушиш можеш да вземеш от него огънче.
Можеш просто да отидеш при него и да му кажеш "Може ли да се запознаем?"
Ако имате общи познати ги накарай да тне запознаят .
Вариянтите са много :)
1 Много умно...а ако хобитата му са Стар Трек и Междузвездни войни? Ще иде да го пита абе кфо става с оби Уан в 4ти Епизод?
2 А ако той не пуши?
3 А може да ти каже "Ми не може."(Аз съм го правил -извинете може ли да се запознаем о отг: - Извинете,НЕ.)
4 Това да ви запознават не е удачно даже няма да те забележи между другите...
Моя съвет е...накарай го той да се запознае с теб,привлечи му вниманието...не с идиотщини...