Влез

View Full Version : Как да разбера какъв цвят на косата би ми ходил ?

siLenT_scReaMs
12-05-2007, 00:36
Незнам дали е имало такава тема до сега,но просто не можах да открия..Искаше ми се адски мн да съм руса,на кичури съм в момента мисля,че би ми ходило..Но наскоро така ми хрумна защо пък да я горя толкова мн като може да е черна (което също адкси мн ме кефи като цвят)..Та въпроса ми е как мога да преценя дали ще ми ходи? Това с програмите в интернет за прически малко е глупаво,защото изобщо не ми дава реална представа..За това се обръщам към вас за съвет :)

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
12-05-2007, 01:48
Аз съм в същата ситуация :) Преди много исках да се боядисам, но не бях сигурна черна или руса, да не си горя косата толкова я боядисах черна, отначало ми хареса, но сега отново искам по - драстична промяна... И се чудя дали да не пробвам русото, преди време ми отиваше адски мн :smt007 та и аз не знам.. Моят съвет е, боядисай се какъвто цвят най - много искаш :) Можеш да се консултираш с фризьор, според цвета на кожата ти :)

puakenikeni
12-05-2007, 04:40
Ползвайте програмата Cosmopolitan Makeover 3 :) :) :)

EGG
12-05-2007, 05:34
По-добре се съветвай с фризиор.

puakenikeni
12-05-2007, 05:40
По-добре се съветвай с фризиор.

Да така е но програмата е само за обща представа.В нея има страшно много видове прически , очила ,дрехи , гримове въобще забавно е :) :) :)

Enjoy_yourself
12-05-2007, 06:01
отиваш в магазин за перуки и срещу 1-2лв /може и да е малко по-скъпичко, но невярвам да е над 4 лв./ ти дават да пробваш различни типове перуки така най-лесно ще определиш цветът ,който най-много ти отива :wink:

siLenT_scReaMs
12-05-2007, 08:09
Ползвайте програмата Cosmopolitan Makeover 3 :) :) :)
от къде да си я дръпна ?? :) понеже някъде бях чела за нея ама не можах да я инсталирам ..

siLenT_scReaMs
12-05-2007, 08:11
отиваш в магазин за перуки и срещу 1-2лв /може и да е малко по-скъпичко, но невярвам да е над 4 лв./ ти дават да пробваш различни типове перуки така най-лесно ще определиш цветът ,който най-много ти отива :wink:
предположих че и това ще ми отговорите :? мен като че ли ми е по интересно това с топлите студените тонове какво точно означава как да оприлича кожата ми дали има сив подотнеък или маслинен или златист или незнам..какви ли не съм ги чела.. :roll: ако някой е чувал и знае нещо да сподели :wink:

puakenikeni
12-05-2007, 08:25
Ами има я в Замунда.Наистина е доста полезна.Правила съм се с руса,черна,червена коса с очила ,шапки ,гримове
Можете да се видите и като булки с къси и много дълги коси :) :) :)

Allthatshewant
12-05-2007, 09:48
Ей помагайте :( немога да намеря тази програма Cosmopolitan Makeover 3 ако някой знае къде мога да я намеря да каже мн ще съм му благодарна :smt089

Allthatshewant
12-05-2007, 12:12
:arrow:

puakenikeni
12-05-2007, 12:41
:arrow: :arrow: :arrow: Ето ви линкче към програмата http://zamunda.net/details.php?id=17469

Allthatshewant
12-05-2007, 14:13
Много благодаря :-)

ELiTyYy
12-05-2007, 17:18
ооооооофффф..
The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later... :x

siLenT_scReaMs
12-05-2007, 18:26
ооооооофффф..
The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later... :x
и аз имам същия проблем..някой ще може ли да ми я прати или да вляза с неговата регистрация ако не е много нахално ? :P

siLenT_scReaMs
12-05-2007, 20:17
ооооооофффф..
и аз имам същия проблем..някой ще може ли да ми я прати или да вляза с неговата регистрация ако не е много нахално ? :P
ьаа хора оправих се мерси :grin:

ELiTyYy
12-05-2007, 21:30
ооооооофффф..
ммм..да ставаме две...някой може ли да я прати..хахаха... :twisted: ако не сме леко нахални... :P :D :oops:

ELiTyYy
12-05-2007, 21:30
ооооооофффф..
лелеее...help и на мене :) :-s

siLenT_scReaMs
12-05-2007, 22:02
ооооооофффф..
лелеее...help и на мене :) :-s
chakai che az ne moga da se opravq oshte s instalaciqta..kato uspeq shte ti pisha moje da ti pratq po skype ?

ELiTyYy
12-06-2007, 06:57
::: :arrow: pull_up .. :) :smt003

cat_woman
12-06-2007, 18:15
оф хора не мога да се оправя с инсталацията на тази програма, като я инт не ми се отварят "try new looks", "set a new you ".кажете ми плс как се инсталира :( :( :(

siLenT_scReaMs
12-07-2007, 07:25
оф хора не мога да се оправя с инсталацията на тази програма, като я инт не ми се отварят "try new looks", "set a new you ".кажете ми плс как се инсталира :( :( :(
uff i az imam problemi no s samoto instalirane..otchaivam se veche :( ama edva li e tuka mqstoto da obqsnqvam che imam problemi i kak da go instaliram nz..

Vikitooo
12-07-2007, 23:20
И аз имам същият проблем..Чудя се какъв свят да се направя? :?: Омръзна ми вече да се гледам в огледалото по един и съши начин и искам промяна. До сега не съм се боядисвала и много от моите приятели ми казват, че цвета ми е хубав, да не си горя косата излишно..ох незнам! :? А пък искам да избера точния цвят, по-добър от естественият...някакво мнение още?

siLenT_scReaMs
12-08-2007, 09:06
И аз имам същият проблем..Чудя се какъв свят да се направя? :?: Омръзна ми вече да се гледам в огледалото по един и съши начин и искам промяна. До сега не съм се боядисвала и много от моите приятели ми казват, че цвета ми е хубав, да не си горя косата излишно..ох незнам! :? А пък искам да избера точния цвят, по-добър от естественият...някакво мнение още?
v interes na istinata nqma po podhodqsht cvqt ot estestveniq..kolkoto i da ti e tujno da go chuesh..pri men neshto intsaliraneto na programata ne mi se poluchi (taq cosmopolitan makeover) .. predpolagam shte otida na frizior..kakvoto me posavetva tova :) sledvashtiq put kato te postrigva razpitai gi za tonovete,za kakuv ton ti e kojata,ochite s kakvo si hodi :) i taka opredeleno shte ti e po lesno pone kato znaesh orientirovachno sred kakvo da izbirash :)