.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да разбера какъв цвят на косата би ми ходил ?

Незнам дали е имало такава тема до сега,но просто не можах да открия..Искаше ми се адски мн да съм руса,на кичури съм в момента мисля,че би ми ходило..Но наскоро така ми хрумна защо пък да я горя толкова мн като може да е черна (което също адкси мн ме кефи като цвят)..Та въпроса ми е как мога да преценя дали ще ми ходи? Това с програмите в интернет за прически малко е глупаво,защото изобщо не ми дава реална представа..За това се обръщам към вас за съвет

Аз съм в същата ситуация Преди много исках да се боядисам, но не бях сигурна черна или руса, да не си горя косата толкова я боядисах черна, отначало ми хареса, но сега отново искам по - драстична промяна... И се чудя дали да не пробвам русото, преди време ми отиваше адски мн та и аз не знам.. Моят съвет е, боядисай се какъвто цвят най - много искаш Можеш да се консултираш с фризьор, според цвета на кожата ти
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Ползвайте програмата Cosmopolitan Makeover 3

Град
    гр. Монтана
    По-добре се съветвай с фризиор.

Цитирай Първоначално написано от E-G-G
    По-добре се съветвай с фризиор.
    Да така е но програмата е само за обща представа.В нея има страшно много видове прически , очила ,дрехи , гримове въобще забавно е

отиваш в магазин за перуки и срещу 1-2лв /може и да е малко по-скъпичко, но невярвам да е над 4 лв./ ти дават да пробваш различни типове перуки така най-лесно ще определиш цветът ,който най-много ти отива

Цитирай Първоначално написано от puakenikeni
    Ползвайте програмата Cosmopolitan Makeover 3
    от къде да си я дръпна ?? понеже някъде бях чела за нея ама не можах да я инсталирам ..

Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    отиваш в магазин за перуки и срещу 1-2лв /може и да е малко по-скъпичко, но невярвам да е над 4 лв./ ти дават да пробваш различни типове перуки така най-лесно ще определиш цветът ,който най-много ти отива
    предположих че и това ще ми отговорите мен като че ли ми е по интересно това с топлите студените тонове какво точно означава как да оприлича кожата ми дали има сив подотнеък или маслинен или златист или незнам..какви ли не съм ги чела.. ако някой е чувал и знае нещо да сподели

Ами има я в Замунда.Наистина е доста полезна.Правила съм се с руса,черна,червена коса с очила ,шапки ,гримове
    Можете да се видите и като булки с къси и много дълги коси

Голям фен
    Ей помагайте немога да намеря тази програма Cosmopolitan Makeover 3 ако някой знае къде мога да я намеря да каже мн ще съм му благодарна

Голям фен

Ето ви линкче към програмата http://zamunda.net/details.php?id=17469

Голям фен
    Много благодаря

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ооооооофффф..
    The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    ооооооофффф..
    The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
    и аз имам същия проблем..някой ще може ли да ми я прати или да вляза с неговата регистрация ако не е много нахално ? :P

Цитирай Първоначално написано от siLenT_scReaMs
    ооооооофффф..
    и аз имам същия проблем..някой ще може ли да ми я прати или да вляза с неговата регистрация ако не е много нахално ? :P
    ьаа хора оправих се мерси

Град
    Русе
    ооооооофффф..
    ммм..да ставаме две...някой може ли да я прати..хахаха... ако не сме леко нахални... :P

Град
    Русе
    ооооооофффф..
    лелеее...help и на мене

ооооооофффф..
    лелеее...help и на мене
    chakai che az ne moga da se opravq oshte s instalaciqta..kato uspeq shte ti pisha moje da ti pratq po skype ?

Град
    Русе
    pull_up ..

оф хора не мога да се оправя с инсталацията на тази програма, като я инт не ми се отварят "try new looks", "set a new you ".кажете ми плс как се инсталира

Цитирай Първоначално написано от cat_woman
    оф хора не мога да се оправя с инсталацията на тази програма, като я инт не ми се отварят "try new looks", "set a new you ".кажете ми плс как се инсталира
    uff i az imam problemi no s samoto instalirane..otchaivam se veche ama edva li e tuka mqstoto da obqsnqvam che imam problemi i kak da go instaliram nz..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    И аз имам същият проблем..Чудя се какъв свят да се направя? Омръзна ми вече да се гледам в огледалото по един и съши начин и искам промяна. До сега не съм се боядисвала и много от моите приятели ми казват, че цвета ми е хубав, да не си горя косата излишно..ох незнам! А пък искам да избера точния цвят, по-добър от естественият...някакво мнение още?
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    И аз имам същият проблем..Чудя се какъв свят да се направя? Омръзна ми вече да се гледам в огледалото по един и съши начин и искам промяна. До сега не съм се боядисвала и много от моите приятели ми казват, че цвета ми е хубав, да не си горя косата излишно..ох незнам! А пък искам да избера точния цвят, по-добър от естественият...някакво мнение още?
    v interes na istinata nqma po podhodqsht cvqt ot estestveniq..kolkoto i da ti e tujno da go chuesh..pri men neshto intsaliraneto na programata ne mi se poluchi (taq cosmopolitan makeover) .. predpolagam shte otida na frizior..kakvoto me posavetva tova sledvashtiq put kato te postrigva razpitai gi za tonovete,za kakuv ton ti e kojata,ochite s kakvo si hodi i taka opredeleno shte ti e po lesno pone kato znaesh orientirovachno sred kakvo da izbirash
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си