Влез

View Full Version : Секс излъчване на жените!Въпрос за жени.

glazunov
12-05-2007, 10:56
Здравейте.
Смятам, че женското секс излъчване е нещо много повече от просто хубаво тяло. Като "хубаво" е доста субективна представа.
Въпросът ми е, вие - Жени наистина ли преживявате секс излъчването си по начина по който мъжете го преживяват? Т.е. чувствате ли, че "Да си секси" значи да си хубава, със сравнително добро, слабо тяло, с еди какви си крака, дупе, корем, гърди, кожа и т.н.?
Не е ли това малко прихванато от мъжете и опитвано да се угажда на техния вкус? Не липсва ли едно емоционално усещане за женственост?
Не се ли прихващат обществените нагласи за "секси"...за "Супер гадже" и т.н.?
Колко от вас, жени могат да кажат, че каквато и визия да имат се чувстват секси, привлекателни и хубави?

krem4et0
12-05-2007, 11:15
Аз си се чмувствам секси и без да съм 40 кила с мокри гащи. Имам си талия, дупенце, напоследък и бюста съм поналяла..........а според гаджето ми най-сексапилен е грима ми.......
И все пак не смятам, че за де е секси 1 жена, трябва да е крайно разголена...........прекаленат голота съвсем не е секси.

russianmafiaboss
12-05-2007, 11:20
всичко зависи от вкусове :)

DevilWish
12-05-2007, 12:11
Аз пък смятам ,че не трябва да е толкова изпъната и така нататък ,а по-важното е да се чувства секси и много секси е походката и тнт ;-) Това е моето мнение де.
Не виждам какво секси има в момиче ,което няма къде да я барнеш ,защото е само кожа и кости ;-)

glazunov
12-05-2007, 12:18
Аз си се чмувствам секси и без да съм 40 кила с мокри гащи. Имам си талия, дупенце, напоследък и бюста съм поналяла..........а според гаджето ми най-сексапилен е грима ми.......
И все пак не смятам, че за де е секси 1 жена, трябва да е крайно разголена...........прекаленат голота съвсем не е секси.
Може би трябваше да задам въпроса по друг начин.
Ако си дебела, грозна, с криви и мръсни зъби, сбръчкана кожа и т.н. ще се чувстваш ли секси...привлекателна?

krem4et0
12-06-2007, 08:00
Всичко е въпрос на себеусещане. Красив и грозен са субективни понятия...........

Don_mani
12-06-2007, 14:28
daje i da e debela i neznam si kakva pak moje da e sexy

bebe_zaiche
12-06-2007, 17:01
По принцип независимо от конкретното ми облекло, моментно тегло и пр. ми стига да се присетя за възхищението на няколко важни за мен мъже, което изпитваха към мен. В крайна сметка ако вътрешно се убедя, че в момента съм най-красивата и сексапилната, като че ли външността ми се изменя в положителна посока :)

Adelina
12-06-2007, 17:42
Всичко е въпрос на себеусещане. Красив и грозен са субективни понятия...........
:idea:

Rysa_Kykla
12-06-2007, 18:20
Здравейте.
Смятам, че женското секс излъчване е нещо много повече от просто хубаво тяло. Като "хубаво" е доста субективна представа.
Въпросът ми е, вие - Жени наистина ли преживявате секс излъчването си по начина по който мъжете го преживяват? Т.е. чувствате ли, че "Да си секси" значи да си хубава, със сравнително добро, слабо тяло, с еди какви си крака, дупе, корем, гърди, кожа и т.н.?
Не е ли това малко прихванато от мъжете и опитвано да се угажда на техния вкус? Не липсва ли едно емоционално усещане за женственост?
Не се ли прихващат обществените нагласи за "секси"...за "Супер гадже" и т.н.?
Колко от вас, жени могат да кажат, че каквато и визия да имат се чувстват секси, привлекателни и хубави?

това 4е мажете харесват слаби жени с клиощави крака и рабесто дъпе не е вярно...секси изла4ането на една жена не е това тя да е слаба...ами просто самото изла4ване..ако една жена се 4уства секси то и дръгите го забелязват... :)

vaniLL
12-07-2007, 13:57
mnogo e vajno kak te prema priqtelqt ti da kajem . az se chustvam sexy , vypreki , che imam po-decko izrajenie ... pyk za tqloto ... ne namiram nishto osobeno v sebe si , sega toi me kara da se chustvam taka ... 154 sym visoka na boso 44 kila ... smqtam se za syvsem normalna :P