View Full Version : какво мислите за любовта?
macityy_raiq
12-05-2007, 19:28
е?
mishkata88
12-05-2007, 19:37
скапана работа :cry: :-# никога не ми е вървяло в любовта :cry: :cry: :cry: :cry: пък на всички който са я срещнали им казвам :" обичайте се !!" :smt003
geshataLOVEraiq
12-05-2007, 19:37
emi tq e ne6ty krasivo no ne po krasivo ot teb ako ne be6e tq nqma6e sega da buda sus teb obi4am te slunce :-) :smt007 :smt007
Да си пъхам пишката в устата и ми стига :-)
PoisoNGirL
12-05-2007, 19:50
Tazi tema q vijdam za miliarden put..no haide pak.Liubovta e neshtoto,koeto vyrti sveta,kara te da iskash da jiveesh i da se budish vseki nov den s usmihka.Da namirash sili da se borish s vsichko.Da durjish na nqkoi poveche otkolkoto na sebe si,da mislish za "nas",a ne samo za sebe si.Da ti se iska da prekarash jivota si s nqkoi.Pet minuti sled kato ste se razdelili veche da ti lipsva.Da mislish samo za nego/neq...Dа jiveesh za nqkoi drug i da se nadqvash,che vsichko tova e spodeleno =D> :smt007 :smt001
p.s.az sum taka..daje dneska tolkova otkachih,che predlojih na priqtelq mi brak.. i toi vze che prie :grin: Ujas plasha se zashtoto seriozno go mislq :-| Prosto ne moga da si predstavq jivota bez nego..eto tova e liubov :mrgreen: 8)
SeVy_SeXa
12-05-2007, 19:56
Човешкият живот е низ от закономерности и случайности. Всеки се ражда на този свят, без да избира кога и къде. Но онова, което може да избере е любовта. Пред нея са безсилни и най-великите мислители, на нея са посветени най-нежните стихове. Заради нея, заради любовта са се водили войни…
Какво е любовта??? Дали нещо, което можеш да изядеш, дали нещо, което можеш да изпиеш или нещо, с което можеш да си поиграеш? Не! Любовта е чувството да обичаш и да бъдеш обичан! За това всеки копнее, но не всеки може да го изпита... Векове наред човечеството се е самоусъвършенствало, но в стремежа си да се, човек забравя от къде идва. А всеки се ражда с любов и за любов копнее. Нима е толкова сложно да даряваш нещо толкова истинско и съкровено като обичта. Може би за нас, хората от новото време, това е просто губене на време или празна химера... Защо да се раздаваш, защо да страдаш или да не бъдеш разбран – има далеч по-лесни и незаангажиращи неща!
Какво е любовта? Тя е и страдание, и възторг или поне така си мисля. С годините човек помъдрява, но достатъчни ли са годините, за да може да отговориш на този въпрос. Колкото и дълго да живее човек, колкото и богат да е житейският му опит, едва ли би могъл да си отговори точно. Сложно е да надникнеш в човешката душа, но още по-сложно е да осъзнаеш, че след живота може би любовта е другото, за което заслужава да се бориш.
macityy_raiq
12-06-2007, 14:37
Tazi tema q vijdam za miliarden put..no haide pak.
много се извинявам за тази тема щом я имало просто не сам забелязала че я има съжалявам :) :) :)
alkobalko
12-06-2007, 14:49
Смятам, че е нещо прекрасно, което всеки трябва да изпита.
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-06-2007, 15:42
В момента не бих могла да дам обективен отговор, така съм разочарована от отношението на момчето до мен към връзката ни, че просто не е истина... Най-много да кажа, че рядко има пълно щастие, че дори нещата, които привидно си заслужават, поддават и се оказват лъжи...
"какво е любовта" .... а какво е живота , какво е смъртта ..... ддз
знам че е хубаво когато си влюбен и е споделено няма по-прекрасно нещо от това
BrokenInnocence
12-06-2007, 21:21
Ем, вярвам в любовта... към родителите, към децата, към приятелите... другото... I call it passion.
Mili4koty
12-06-2007, 21:36
mi na men li4no ne mi vurvi... i zapo4vam mn da se ot4aivam ... pomognete mi kak da se oturva ot tova ot4eanie za6toto az ne namiram re6enie :)
"Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов.
Любовта да дам за свободата съм готов."
Аз няма да разсъждавам по темата, прекалено късно е.(или, може би, рано)
Да си пъхам пишката в устата и ми стига :-)
Страшен си ...
crazy_sweet
12-08-2007, 11:45
kakvo e liubovta? za men tq e bolka.. ne iskam da se vliubvam za6toto sled tova 6te stradam,zvu4i egoisti4no,no e istina. E,vse pak ponqkoga nqma6 vlast nad 4uvstvata si..gadno e da razbere6 ,4e sled kato si ignoriral 4uvstvata si,vse pak se vliubva6. но няма няма зна4ение-любовта с16тествува и в пове3вто слу4аи сме поджластни на това 4увство
slun4ice_90
12-08-2007, 11:50
Една моя приятелка ми казва,че няма любов и май вече и аз се замислям имали я или не? :( 8) Но едно разбрах,че няма да страдам заради кретени,които искат само секс! ::: O:)
Любовта е велико нещо...карате да се чувстваш толкова щастлив, но понякога много боли от нея :-# Но се пак по добре любов отколкото омраза :P
Любовта е нещо невероятно...Ако е споделена е супер, ама ако не е...Аз съм си влюбена от 2 години и ми е многу кеф, щоту и момчето в което съм влюбена, е влюбено в мен. Знам колко може да боли от любовта и знам колко трудно е да намериш идеалния човек... Но винаги ще има караници и хубави моменти, когато си влюбен всичко ти се вижда в розово, все си на кеф, ама ако човекът, който обичаш, те отреже, играе си с чувствата ти, става многу кофти, щоту раната в сърцето си остава...Но любовта като цяло е адската :P