View Full Version : "да му дам или да не му дам?"
здравейте!
аз съм момиче и имам един въпрос. знам че ще ме нападнете че има много подобни теми, но ще рискувам.
значи нещата са такива: ходя с едно момче. както той така и аз искаме секс. и за двамата девствеността не е проблем (нито опита). само че имаме доста общи познати и конкретно най-довереният му човек. подразбира се че си споделят всичко и това ме плаши до известна степен. не искам когато в един момент скъсаме да имам чувството че съм ходила с неговият най-добър приятел (с който освен приятели сме и съседи).
това ми е дилемата.. помагайте с каквито съвети можете .. "да му дам или да не му дам?" (:
facetoface
12-07-2007, 16:07
Ако изпитваш някакви чувства към този човек и смяташ, че има начин след въпросният секс да постигнеш нещо което целиш - Да. В смисъл незнам ти какво искаш прсто секс или връзка с този човек....Премисли приоритетите си :!:
bebe_zaiche
12-07-2007, 16:09
Защо толкова е важно за теб какво си споделят? Ако искаш го направи, ако не искаш недей. Но да не го направиш заради това е глупаво.
DeepEnoughForYou
12-07-2007, 16:12
kakvo zna4i da imash chustvoto 4e si hodila s nai dobriq mu priqtel... vse edno toi da se pritesnqva 4e ti mojesh da spodelish na nqkoq tvoq priqtelka..glupavo e ...davai i ne mu misli...vseki si spodelq,ti sushto mojesh da spodelish na nqkoq tvoq fr...puk moje nqkoq ve4er da se suberete 3-cata i da komentirate ko e stavalo i da sa posmeite malko :lol:
Willy Da Winka
12-07-2007, 16:15
Щом ти се налага да питаш в някакви форуми дали да се плющиш или не - значи по-добре недей. Човек трябва да се ръководи от чувствата си.
Тука 1000 човека могат да ти кажат 1000 различни неща. И какво от това - бъди себе си. Успех \:D/
Според мен няма нищо лошо да си споделя с приятел, ти не споделяш ли? И все пак ако го искате и двамата - го направете, няма нищо лошо.
към фейстуфейс: това е просто част от една по-сериозна връзка. не знам какво бих могла да целя със скачане по леглото на приятеля ми ;)
към бебе_зайче: някак си не обичам някой да 'разголва' душата ми или нещо друго което е лично.
към МоНиТо: споделям но не с кой да е ... тук вув форума остава личността в сянка, обсъжда се проблема ;)
DevilWish
12-07-2007, 16:49
Ем ти го искаш ,така че няма какво да му мислиш ;-)
Ем ти го искаш ,така че няма какво да му мислиш ;-)
подкрепям
Абе какво ти пука за мнението на околните или затова,че гаджето ти ще сподели на приятелите си... нормално е както ти предполагам би казала на приятелките си така и той би казал. Просто живей за себе си, радваи се на живота ако така продължаваш да живееш за хората няма да можеш да си щастлива.
`Death`Whore``
12-08-2007, 06:00
Всичко си има мярка. Едно е да им споделя, да се хвали дори, но не е приятно приятелите му да ти казват подробности за сексуалния ви живот. Имах един такъв случай и това, което ми казаха, беше неприятна подробност. :x
Ако е такъв проблем, просто говори с него и му кажи да се похвали, ако иска, но просто да не се превръща в клюкарстване.
здравейте!
аз съм момиче и имам един въпрос. знам че ще ме нападнете че има много подобни теми, но ще рискувам.
значи нещата са такива: ходя с едно момче. както той така и аз искаме секс. и за двамата девствеността не е проблем (нито опита). само че имаме доста общи познати и конкретно най-довереният му човек. подразбира се че си споделят всичко и това ме плаши до известна степен. не искам когато в един момент скъсаме да имам чувството че съм ходила с неговият най-добър приятел (с който освен приятели сме и съседи).
това ми е дилемата.. помагайте с каквито съвети можете .. "да му дам или да не му дам?" (:
Амм тва си е лично твое решение :!: Ако вярваш в себеси няма да има нужда да пишеш теми от този вид :!:
здравейте!
Амм тва си е лично твое решение :!: Ако вярваш в себеси няма да има нужда да пишеш теми от този вид :!:
Вярвям в себе си просто всеки има моменти в които не е сигурен и търси мнението на околните ;)
аз все си мисля и за хубавата и за лошата страна на нещата :)
другото което ме кара да се замисля е това че дори на шега съм чувала да го наричат 'мъжка ку**а' (не че го приемам сериозно, просто премервам рисковете) ..
Да не ти пука.
Ако наистина си готова и ти се прави секс с тоэи човек,давай.
Don_mani
12-08-2007, 19:33
Абе какво ти пука за мнението на околните или затова,че гаджето ти ще сподели на приятелите си... нормално е както ти предполагам би казала на приятелките си така и той би казал. Просто живей за себе си, радваи се на живота ако така продължаваш да живееш за хората няма да можеш да си щастлива.
+1
ами има и още нещо .. връзката се очертава доста мимолетна, 2-3 месеца и.. знам ли.
ResidentEvil
12-29-2007, 12:14
Ако ти го искаш, направи го, а за съседа не е негова работа с кого правиш СЕКС.
разбирасе че трябва да му дадеш ;-) ;-) ;-) ;-)