Влез

View Full Version : Бягали ли сте от вкъщи?

mishlence15
12-08-2007, 07:42
Напоследък имам ужасни проблеми с наще.В една друга тема някой ме посъветва да избягам,но дали това ще реши проблема?Моля ви ако някой го е правил да сподели защо го е направил,къде е отишъл и какви са били последствията от това.Не е добро решение май ,но искам да разбера за вашият опит.

SeaEatsShips
12-08-2007, 07:57
мислила съм и май ще го направя ама не съм багяла :neutral:

_BoSSy_
12-08-2007, 07:58
Да бягала съм..заради една 2ка по Биология.Ма маика ме намери мн бързо-тръгнала веднага след мене.Бая километраж навъртях тогава(просто се разхождах по улиците) :):):)

EniTyYy
12-08-2007, 08:05
аз съм бягала за седмица и 2 дена :) бяхме мн хора и беше як купон а и нямаше как да ни намерят :grin: обаче след 2я ден ни пуснаха за общодържаво издирване и даже ако си купиш вестник Бряг от миналата седмица ше ме видиш :? Та ако ще бягаш за по-дълго НЕ се качвай на Влак ! мене ма фанаха у влака :-D

mishlence15
12-08-2007, 08:10
Добре,но никой от вас не казва какво стана като ви намериха.Каква беше реакцията и промени ли се нещо след това?Или стана по-зле?

vodka_f
12-08-2007, 08:43
хм....за мен бягството не е решение тъпотия особено,ако няма къде да отидеш,не бих го направила освен,ако не ме малтретират :smt018

li_o12
12-08-2007, 08:52
То и аз мисля да бягам ама :? незнам дали ще има смисал :neutral: и после като се върна пак ще си е същото

mishlence15
12-08-2007, 09:00
Точно за това и аз питам и и ми се иска хората дето са го правили да споделят,за да разбера има ли смисъл изобщо?

martity_f
12-08-2007, 09:11
Emi ne sym bqgala , makar 4e nqkoga mi se priiskva :grin:

elichkaaa
12-08-2007, 18:23
Ами аз по4ти не се заси4ам с на6те :D затова няма смисал да бягам

Mimo92
12-08-2007, 18:28
аз сам момче бягал сам т.е з 1 нощ ( последствията бяха доста разправи с баща ми като стана дума за изправителен дом ако пак го направя нз си кфо ) абе не е приятно 1-во защото те се тревожат доста за теб и ще напрваят всичко вазможно и ще кажат всичко да те накарат 2-ри пат да не бягаш такаче.. ;)
или ако е добре да им "даржи "влага" 1 седмица макс ( и след това пак ще те дразнят )
такаче недеи няма смисал.. поне така си мисля
пак и нямаш ли някои добра приятелак да ходиш да спиш в тях или нещо подобно да си малко по далеч от ваще :D
Според мен има и друг вариянт да поговирш с тях за това че те дразнят че неможеш да издаржиш така ( не намекваи за бягство или нещо подобно щото може да стане по зле )
и ако поговориш нещата току виж може да се оправят
но моя савет е ваври в фр-ка или не бягаи няма смисал...

chocoleptic
12-08-2007, 18:43
Еми за сега нямам такива намерения,но знае ли се .. :grin:

Don't_Cry_For_Pain
12-08-2007, 22:07
Бягала съм .. в 5 клас мисля... но не съм сигуна от вкъщи ли е... защото наще бяха в чужбина доста години и аз живеех при баба дядо..(роднините на майка ми).Направих го защото не се разбирах с тях, исках и наще да се приберат.. пък и имаше с кой... та както си играехме рищихме да го направим...на дригият ден ни намериха...разминах се с 1 шамар, защото баща ми забранил по телифона да ми се карат и да ме удрят :P Резултата... ставаше каквото аз искам,и ни ми се караха за нищо... на другата година и наще се прибраха :) След това съм мислела от наще да ибягам...но това е друга тема :wink:

Blab
12-08-2007, 22:16
Да, преди 2-3 години.
Имах си сериозни причини.Пратих смс на едно приятелче, а на сутринта други 2 бяха пред вратата ми и ме изведоха.Живях при едното момиче около 2 дни.Помня, че ми беше адски неудобно да се къпя у тях.Ходих на театър със спортни дрехи.(трагедия:))Майка ми не спря да ми звъни, за да ми казва да се прибирам.Изпуснахме си спирката с една маршрутка.Ядохме сладолед в "Арена Младост".
Хмм, бях ги забравила тези неща.
Но, оттогава това момиче ми е по-близко от всеки друг(освен мама) на света.Благодаря, за което.

Как свърши всичко?
Както обикновено.Реване до 5 сутринта.Подпухнали очи и ужасно главоболие.Празни обещания.

Човек не се променя.Трябва да се правят компромиси, за да се нагодят/напаснат характерите.

BrokenInnocence
12-09-2007, 00:59
Мне, не съм. През повечето време си бях stupidity- free kid.

mickelangelo
12-10-2007, 08:35
Когато имах проблем с нашите .... не искаха да ме пускат да излизам когато си искам и където си искам .. бях 6 клас .. избягах за 1 седмица .. н0 не можаха да ме на намерят ..... после ми беше кофти но постигнах целта си ... сега мога да ходя когато си искам където си искам ..

theEXPLOITED
12-10-2007, 08:45
глупава идея е това с бягството и никакво решение на проблемите ти!

XXX_f
12-11-2007, 13:22

не съм съгласна.Когато си опитал всичко това е единственото решение според мен.Понякога родителите трябва да разберът,че и ние децата им имаме чувства и ние сме хора и искаме да живеем спокойно и да се радваме на живота,а не като се прибираме и да ни е страх и да си мислим : "сега ще ми се карат ли и ако да за какво, дали съм направил/а нещо грешмо". Смятам,че пшри едно бягство ще се светнат.
Аз искам да избягам и ако има къде да отида няма да се замисля и няма да се върна (чакам едни неща с приятеля ми да се случат и фффащам пътя)

MoHuTo
12-11-2007, 14:39
Ами досега не съм, но съм го обмисляла :-D

Qnnnaaa
12-11-2007, 22:51
Бягала съм 2 пъти от нас..то незнам дали се брои (само майка ми знаеше,а баща ми и брат ми не) 1 път ходих на рожден ден,а 2-на купон..сутринта добре че не ме спипаха докато се прибирах,че щяха да ме накажат мноооого яко :D

Jeuelle
12-12-2007, 08:34
Не съм бягала , но много малко ми остава да го направя!!!

meaningless
12-14-2007, 06:59
Да, бягал съм. Нямаше ме около седмица и после наще ми се извиняваха още толкова...

iv4oiv
12-14-2007, 07:27
не смятай че бягството ще реши проблемите. То ще е един шок и за теб и за тях и е много важно какъв ще е изхода от този шок и за двете страни.
Първо бъди много дипломатична. Родителите не винаги са кадърни като родители. Както има калпави шофиори така има и калпави родители. Някои не са се научили, на други не им се отдава а на трети не им е интерсно или първите 10 години от живота ти им е дошло доста нанагорно.
Можеш да им подариш една книжка. Тя е писана за тъпи американски родители но ще помогне малко и на твоите. Казва се: "Позитивно възпитание за тинейджъри или как да възпитаме положителни личности с много любов но и с твърдост"

Първо ще са трогнати от факта, че детето им подарява книга за това как да го възпитават. След това ще имате общи рамки в които да се движите - разбирай протокол за дипломатичност. И след това вече ако решиш да бягаш - бягай, но бъди сигурна че те ще разберат по правилен начин твоето бягство.

Just_say_no
12-14-2007, 10:48
Бягала съм и са ме гонили от вкъщи.

Първия път се скарах с майка ми защото тя ми пренареди стаята без мое разрешение и когато тръгнах да си местя нещата на местата им тя ме удари.Много мразя да ми посягат особено без основателна причина.Просто си събрах багажа взех пари и си заминах. Когато ме намериха баща ми дойде да ме моли да се прибера вкъщи. Аз бях много ядосана но той беше супер притеснен и когато му се насълзиха очите не издържах... Кофти е да видиш 40 годишен мъж да реве...

Втория път (когато ме изпъдиха от нас 8-) ), се скарах за пълната тъпотия с баща ми защото не съм била затворила вратата на банята #-o Той ме хвана за косата и ме заключи отвън пред кооперацията (бях по нощница и с мокра коса)... извървях позорния път до дома на една приятелка и останах там няколко дена. Майка ми ме омоляваше да се върна ... и когато го направих супер много ми угаждаха. :-D

Iria
12-14-2007, 13:23
Не съм бягала и никога няма да го направя.Това е признак на слабост.

wasntme_
12-14-2007, 15:06

Първия път се скарах с майка ми защото тя ми пренареди стаята без мое разрешение и когато тръгнах да си местя нещата на местата им тя ме удари.Много мразя да ми посягат особено без основателна причина.Просто си събрах багажа взех пари и си заминах. Когато ме намериха баща ми дойде да ме моли да се прибера вкъщи. Аз бях много ядосана но той беше супер притеснен и когато му се насълзиха очите не издържах... Кофти е да видиш 40 годишен мъж да реве...

Втория път (когато ме изпъдиха от нас 8-) ), се скарах за пълната тъпотия с баща ми защото не съм била затворила вратата на банята #-o Той ме хвана за косата и ме заключи отвън пред кооперацията (бях по нощница и с мокра коса)... извървях позорния път до дома на една приятелка и останах там няколко дена. Майка ми ме омоляваше да се върна ... и когато го направих супер много ми угаждаха. :-D

:shock: izvinqvai... tova si e tvoq rabota.. :? no roditelite ti sa malko lydi....
po temata... ne sam bqgala... mislq 4e bih izbqgala edinstveno ako me ydarqt - tova nqma da go prostq kakvoto i da stava... v takav moment direktno si fa6tam 6apkata i otivam vav varna pri ena priqtelka... a da vidim... takava patardiq bih mogla da napravq samo da me qdosa maika mi... ina4e za drygo ne bih izbqgala... ne moga da i go pri4inq... prosto ssam vijdala maika si v mnogo trudni momenti i znam kakvo bi i stryvala edna takva glypava postapka ot moq strana :) kato se zamislq ot edna strana imam mnogo razbran roditel ;]

rehab
12-14-2007, 16:05
Emi ok da izbqgash no predstavqsh li si kvo 6te im e na tqh i kude 6te idesh u priqtelka taka ili ina4e te 6te te namerqt i 6te stane mn po lo6o .Predpolagam 4e si4ko e ot puberteta ;)

Cerealkiller
12-15-2007, 21:20

Уау :D

А по темата-отиването при приятелка с какво се различава от това да те намерят?Тя също си има родители,как става те да не те издадат.Ако ти е достатъчно добра приятелка все ще сте се засичали деца -родители от двете семейства и ваще няма да пропуснат да те потърсят при най-близките ти приятели.Как става скриването?!

Jus7m3
12-16-2007, 20:55
Aми 3 пъти преди към 2/3/4 години (едно лято и 3-те пъти) Първият път ме пуснаха за общонародно издирване и ме хванаха в Стара Загора в един магазин. Купувах си цигари с един приятел (който живееше сам на квартира там и бях при него) и влезе една кука и така.. Бях утракал цяла седмица. След това родителите ми още си мислеха,че могат да ме командват и затова пак бягах без да ме пускат за издирване и накрая се примириха,че съм своеволен и сам си избирам пътя.

А и отделно съм правил бягства без да разберат изобщо,че ме няма. Нашите са разведени - майка ми живее в Търново баща ми по принцип в Габрово (сега е в Испания). И казвах на майка ми,че си отивам в Габрово,на баща ми ,че съм в Търново а пък през това време си скитосвах с моите дружки из България :)

theEXPLOITED
12-17-2007, 06:12

не съм съгласна.Когато си опитал всичко това е единственото решение според мен.Понякога родителите трябва да разберът,че и ние децата им имаме чувства и ние сме хора и искаме да живеем спокойно и да се радваме на живота,а не като се прибираме и да ни е страх и да си мислим : "сега ще ми се карат ли и ако да за какво, дали съм направил/а нещо грешмо". Смятам,че пшри едно бягство ще се светнат.
Аз искам да избягам и ако има къде да отида няма да се замисля и няма да се върна (чакам едни неща с приятеля ми да се случат и фффащам пътя)
Отношението с родителите не се изгражда с бягства.....това е страшно глупава идея!До никъде няма да доведе,просто ще изгубиш всякакво доверие.

bobo_kaulitz
12-18-2008, 14:25
не съмно съм имал намерения

Mi6inka
12-18-2008, 15:48
аз пък си мисля че ако избягам и след това започнат да бучат (защото точно това ще се случи) ще им кажа да спрат да обвиняват мен за всичко и че щом съм избягала значи е имало за какво и те също имат вина.... ще им кажа нещо от което да ги заболи (колкото и незряло да звучи).... по принцип с майка ми съм ок...с баща ми никак се нямам... но всеии път премълчавам нещата,които искам да му кажа ,защото знам че ще го заболи и ми е жал... НО ако можеш да направиш така че след бягството ти се почувстват те виновни и се осъзнаят .. ще е добре.. няма как да ти кажа как ще реагират при положение че всички са различни и биха реагирали различно.. ти би трябвало да ги познаваш и да предположиш как ще реагират.... Ако проблемите м/у вас са главно заради теб не мисля че е добра идея бягството... а ако те са главните причинители на караниците и неразбирателството,защо 1во не опиташ да говориш с тях.. да им кажеш,че ако продължават така може да стигнеш до по-сериозни неща (бягство) ии т.н. ... незнам... опитай да говориш 1во.. ако не стане бягак щом си решила... ама пак казвам ако само заради теб стават тея проблеми е глупаво.Успех

it_ends_tonight_
12-18-2008, 15:52
Бягството е присъщо само за детенца или за слабохарактерни хора... самата дума 'бягство' звучи по такъв начин, че човека не еодстатъчно силен, за да си понесе последствията и няма съвест и т.н. ... Никога не съм бягала и не смятам да избягам. Каквито и проблеми да имам вкъщи никога не бих избягала от тях.

DulceGatito
12-18-2008, 19:28
Бягството е присъщо само за детенца или за слабохарактерни хора... самата дума 'бягство' звучи по такъв начин, че човека не еодстатъчно силен, за да си понесе последствията и няма съвест и т.н. ... Никога не съм бягала и не смятам да избягам. Каквито и проблеми да имам вкъщи никога не бих избягала от тях.

Съгласна 8)

vivteen
12-18-2008, 19:51
Не...

st1ka
12-18-2008, 20:58
..

kr0seR
12-18-2008, 21:18
Прекаляваш със сапунките .

И все пак ако бягаш утиди в някой познат.

kuklichka_bg
12-19-2008, 08:45
мисля някоя петък вечер 8-)

mariqn_sexa
12-19-2008, 10:03
мислила съм и май ще го направя ама не съм багяла :neutral:

+++

6o6kotooo
12-19-2008, 10:19
ох преди много съм си го мислила но никога не съм го правила

InVic7us
12-20-2008, 15:35
мнее, не са ме предизвиквали толко жестоко, че чак да бягам.А и къв е смисала като пак ше ме намерят..така ше загубят всякакво доверие :)

niki7y
12-20-2008, 20:01
bqgala s1m kat0o bqh malka..stoqh 1 4as w1w vhoda po pijami 8-) nakraq re6ih da se pribiram shot mi stana studeno i prili4ah na kl06ar O:) O:) O:)

trivium
12-20-2008, 20:22
Не.Нямало е причина.

In4iTu_
12-20-2008, 20:30
Не съм бягала и не бих го направила. Понякога се карам с наще, но като се замисля колко се трудят да ни осигурят (на мен и сестра ми) живота, който имаме. Не бих си позволила да им го причиня, особено на майка ми, като знам, че живее за нас и благополучието ни в живота.

gree_girl
12-20-2008, 20:57
Не съм бягала и не бих го направила. Понякога се карам с наще, но като се замисля колко се трудят да ни осигурят (на мен и сестра ми) живота, който имаме. Не бих си позволила да им го причиня, особено на майка ми, като знам, че живее за нас и благополучието ни в живота.
Напълно съм съгласна. Мисля, че какъвто и да е проблема той би имал и друго решение, а и нека не забравяме, че родителите искат най-доброто за нас. Според мен, едно бягство не би оправило нещата, а само би ги влошило. Защото на родителите не им се харесва острото и лошо отношение към тях, а това определено е такова. С мирен път може да има по-голям резултат.

teffii
12-25-2008, 11:13
не , не съм бягала от нас :)

hgfh
12-25-2008, 11:33
Не .това не е решение на проблемите .

Teenajer_993
12-26-2008, 13:57
Аз лично не съм бягал.

alwaysnforever
12-26-2008, 21:53
ами не съм бягала..и никога не съм мислила да го правя..просто няма смисъл :-D

Zebraa
12-26-2008, 22:55
Не :?

AvRiLFaN95
12-27-2008, 07:01
И аз не.Не намирам смисъл. :?

nVm
12-27-2008, 13:00
И аз не.Не намирам смисъл. :?
+1 определено няма смисъл

__SuNshInE__
12-27-2008, 19:18
Не, не съм бягала и честно казано не смятам да бягам, защто просто както някой беше казал по долу - няма смисъл. Да, карам се с родителите си и понякога много ми се иска да ида някъде, обаче от това просто ще стане по зле... По хубаво да им кажа всичко в очите и после да изтърпа цялото викане, отколкото да търса по тоя начин внимание :)

crazyteengirl
12-27-2008, 19:23
Emi ne sym bqgala , makar 4e nqkoga mi se priiskva :grin:
+1 :-D
Но като се замисля никога не бих го направила :?

sTiLLyt0
12-30-2008, 17:33
ми не съм бягала, ама си спомням когато бях на 9-10 години и бях сърдита на мама и се направих на избягала и седях във входа и се разходах по етажите и след 10-15 минути ми омръзна и се прибрах :razz:

kissed_by_rose
12-30-2008, 18:09
ем аз не съм бягала но от 2 години насам си го мисля почти всеки ден =] да си призная просто не ми стиска защото зн че на мама не и пука и ми каза че ако го направя по добре никога да не сре връщам но не бих го причинила на баща ми...(нищо че са разведени). най-познатата реплика:родителите искат най-доброто за нас...защо? аз не съм на това мнение...да ок вярно че правят големи жертви но те от къде подяволите знаят ние точно как се чувстваме(при положение че през побертета и ние незнаем как точно... :-D ) и кое е най-доброто за нас? ок опитват се да ни вкарат в правия път но...мойе би съвети биха свършили повече работа от това да ни налагат неща(предполагам че никои не е на моето мнение но реших да си го кажа :D )...може би е по добре да поговорите първо и ти да им кажеш своето мнение (при мен нестана.. :D ) и ако имаш некви мн големи проблеми(ти си знае6 там..) тогава да предприемеш нещо... аз ще ти пожелая късмет и просто преди да правиш каквото и да било мисли хубаво за последствията и ако ти изнася...действай! =] :-P

_LacrymoSa_
12-30-2008, 20:08
все още не

LigLaTaa
12-31-2008, 22:32
Никога!!!!

Kostadin_682
12-31-2008, 22:57
Да... бях се скарал с баща ми :(

NoCaption
01-01-2009, 07:15
Не,не съм бягала 8-)

mynichka
01-01-2009, 15:16
Не, не съм бягала от вкъщи и няма да избягам - какво постигаш като избягаш, родителите ти са уплашени до смърт..а на теб ти е кеф, че си избягал/а от вас!!

RullzZz
01-01-2009, 19:43
Веднъж като бях по малък избягах през прозореца от моята стая без наще да разберат щото бях наказан ма баща ми ме намери след 20 минути :razz: :D 8-)

Bub
01-01-2009, 20:09
аз не съм бягала от нас ,нооо .. много искам. има къде да отида. знам или по-скоро предполагам,че наште после ще са ми дават повече.искам да избягам за да мога се наживеят .. кръвта ми кипи .. за 1 месец ще мога се наживея така хубаво,че после да съм най-добрата дъщеря .. но има нещо което ме спира и незнам какво е то ?! ..

Jumbie483
01-01-2009, 20:24
Бягах когато бях 5 клас :D Голям смях... Махам се аз от нас сутринта и почвам да се чудя къде да ходя. Нито пари, нито дрехи,...нищо. Цял ден обикалях като луда из града. В крайна сметка се прибрах в нас към 01:00 през нощта :razz:

Иначе преди две/три години нашите ме гониха от нас. Само, че тогава всички се бяхме скарали супер жестоко и нашите бяха разбрали някои неща, които определено не трябваше да знаят за мен. И двамата бясни ми стегнаха един сак и ейде чак пред блока ме изведе баща ми. Казаха, че не искат да им се мяркам пред очите... И аз ядосана..със сака та у София при братовчедите :lol: Имах достатъчно пари..пък и с тях сме си супер добри фр.. а и те живеят сами (момчета на 22 и 27).. Та при тях изкарах един месец. Нашите даже не се обадиха :shock: Накрая решиха все пак да си ме приберат и баща ми дойде да ме вземе :-D
Ех, спомени, спомени :D

ValzZi
01-01-2009, 21:03
че защо да бягам..аз живея там все пак....клошарка ли ще ставаш??

sextazy_baby
01-03-2009, 10:02
Да,бягала съм...единия път беше да отида на бала на милото,след това ми повикаха и така,обаче си направих кефа

teenems
01-03-2009, 14:28
хм....за мен бягството не е решение тъпотия особено,ако няма къде да отидеш,не бих го направила освен,ако не ме малтретират :smt018

+1

DJEB
01-03-2009, 16:09
не съм бягала от къщи,обаче ако някой път ми се наложи наще знаят къде ще отида :)

taraa
01-03-2009, 19:01
ами да веднъж с брачедката си бяхме на село и към 1:00 решихме да избягяме през прозореца за да отидем на диско (то страшното диско но нямя знячение)и доста съжалявям защота после баба ни ни хвана,и слезе на дискотеката по нощница и с пръчка в ръка ....мисля че нямя смисъл да продължавам 8-) 8-) 8-) 8-) беше голям срам

OpenedSky
01-03-2009, 19:06
Ми не съм бягала обаче веднъж бях на път да го направя ... в 5 клас с една приятелка избягахме от часа по география , за да отидем и да вземе пари от нас и да бягаме ... не знаехме къде ще ходим и като отидохме в нас звхме 5 лв. (щото толкова бях спестила ) :razz: :razz: :razz: и решихме , че няма да стигнат и се върнахме за др. часове и така ... Ама сега ми се иска да избягам от нас толкова много , чее .... но зна , че няма къде да отида и с кога ... Само ако най - добрата ми фр се съгласи

jambo_bs
01-03-2009, 21:00
ДА!

Sensuality
01-03-2009, 21:00
хехе не :-D

sweetsunshine
01-04-2009, 04:21
Da bqh bqgala dokato bqh na selo za 1 mesec sus ednite mi baba i dqdo i to izbqgah 6toto bqhme pili vodka s kola(az bqh izpila 10 ml vodka sus 190 ml kola ma tva e dr vupros) i tam ni izklukaha i az si vzeh odealo pari i vsi4ko koeto mi trqbva i zeh da skitam po ulicite(ama izbqgah 6toto me nakazaha da ne izlizam i az kazah na dqdo mi 4e otivam uj do toaletnata i vsa6tnost izlqzoh ot prozoreca(to nali sme v ku6ta))i tam sedqhme do ve4erta sus priqteli i nai dobrata mi fr daje be6e ostavila ediniq prozorec v tqh otkrehnat i vika eto ve4erta kade 6te spi6 ako ne se pribere6 i az vikam ne :D i tei de nakraq kum 10 4asa se vurnah a baba mi i dqdo mi si bqha izkarali akala i mi zvanqha po telefona tursiha me i podobni 8-) ta ottogava se nau4iha da ne me nakazvat za ni6to 8)

unknown90
01-04-2009, 04:44
Абе аз не съм бягал ама преди близо 4 годинки майка избяга от вкъщи :shock: било много гадно :( няма кинти, няма ядене, няма компания бе нищо... сега вече съм свикнал и все ми е тая 8)

iPurple
01-04-2009, 07:25
ne

EeeBobii
01-04-2009, 09:22
Аз не съм бегал,ама много често сам се замислял какво е да живеш сам самичак...без радителите...само с приятелката(да кажем).

MischaBARTON
01-20-2009, 15:10
ДААААААА :-D :grin: ..................

Axe_vs_Sword
01-20-2009, 15:14
Ами да, бягал съм и съм ходил до баба. И обратното 8-)

rosencetooo
01-24-2009, 17:01
Мнее.. но е имало моменти когато съм искала да го направя :oops:

Lqlichka1
01-24-2009, 17:32
Аз не съм, ама в 5 клас 8-) на 24 май цялото училище се събираше пред общината.. 8-) И аз реших да отида, казах на майка ми и тя ми даде пари. Отивам аз (чакахме се пред училище с класната и другите 5 класове) и с една приятелка от съседния клас под ръчичка и ту наляво, ту надясно, все с някой се заговаряхме.. За около 3 часа стигнахме пред общината 8-) Бяхме мнооооооооого изостанали, обаче тя треаше да тръгва и аз видях още една приятелка :D И тръгвам с нея и още 2-3, отидохме у тях и почнахме да си бърборим.. Минали още 2 часа ( някъде 6 следобяд :razz: ) И аз си отидох, видях пък една приятелка от нашия квартал, айде и с нея.. 8-) Отидохме до друга нейна приятелка и аз таман й разглеждам телефона и някой звъни, тя дига и ми дава аз да говоря.. То било майка ми.. :razz: тичам през глава отивам пред входа и ги гледам двамата с баща ми - майка ми плаче и ми разглежда телефона (да звъни къде съм) пък баща ми държи една моя снимка (щял да се обажда на полицията) Та тогава страшна работа беше за лапе като мене цял ден навънка.. :D

sweety_blondy
01-24-2009, 17:38
Да,бягала съм .. за да отида 1 вечер при бившия ми приятел(макар че не си заслужаваше) .. и майка и татко полудяха,защото те незнаеха за него и незнаеха къде сам.Чак полиция са мислили да викат. Ама на другия ден като се прибрах бях наказана,нямах интернет 2 седмици ( защото майка искаше да разговаря с родителя на моми4ето,в което излъгах че съм била, за да се увери ) .. и от тогава насам не мисля да правя повече такива глупости заради когото и да е :)

darking
01-24-2009, 18:04
Трудно мога да нарека баща си баща поради простата причина, че той въобще не ме познава. Мисли ме за бебе, смята, че съм зависим от компютърни игри и т.н, а всичко, абсолютно всичко, всъщност е точно обратното. Напоследък често ме наказва и се караме ей така - за нищо. Наумил си е нещо и колкото и да говоря с него си е на неговото и тва си е. Ако продължава така определено ще прибягна до крайната мярка, а именно - бягство.

TheBlackRose
01-24-2009, 18:05
Бягала съм четри пъти.Първият път причината беше най-добрата ми приятелка.Бях на 14.Тя имаше проблеми с баща си и щеше да бяга от тях.Аз от добри чувства отидох с нея.Хвана ни полицията :( Тогава ни нямаше два дена.Пък как се оправихме-не е за разправяне.После като бях на 15 избягах понеже нашите не харесваха приятеля ми,а аз от инат имах чувството,че съм влюбена.Пак намесиха полиция,на третия ден ни намериха и родителите ми бяха казали,че ме е отвлякъл.Понеже беше непълнолетен,получи забрана да се доближава до мен и т.н.След това на 16 :D :D Там пък не искаха да ме пускат в София при една приятелка.Аз съм си луда глава и отидох.Една седмица ме нямаше,накрая сама се върнах.Нашите разбрали къде съм и изчакали да се прибера.После бях жестоко наказана :( След това на 17...Причина:пиърсинг на езика.Пак полицията ме залови :D :D :D

LitTleJ
01-26-2009, 12:20
Не, аз просто излизам и се прибирам когато си искам.Мога да хвърля наще в паника ако не се прибера 1 седмица например.

111111111
02-07-2009, 20:12
Не естествено, за кво да бягам. Да хода да си търса неприятности ли ...

Millita
02-07-2009, 20:15
не, но си имам план ако ми се наложи 8-)

webmast3rche
02-07-2009, 20:21
хм....за мен бягството не е решение тъпотия особено,ако няма къде да отидеш,не бих го направил освен,ако не ме малтретират :smt018

yan4etyy
02-13-2009, 16:06
Аз не съм, ама в 5 клас 8-) на 24 май цялото училище се събираше пред общината.. 8-) И аз реших да отида, казах на майка ми и тя ми даде пари. Отивам аз (чакахме се пред училище с класната и другите 5 класове) и с една приятелка от съседния клас под ръчичка и ту наляво, ту надясно, все с някой се заговаряхме.. За около 3 часа стигнахме пред общината 8-) Бяхме мнооооооооого изостанали, обаче тя треаше да тръгва и аз видях още една приятелка :D И тръгвам с нея и още 2-3, отидохме у тях и почнахме да си бърборим.. Минали още 2 часа ( някъде 6 следобяд :razz: ) И аз си отидох, видях пък една приятелка от нашия квартал, айде и с нея.. 8-) Отидохме до друга нейна приятелка и аз таман й разглеждам телефона и някой звъни, тя дига и ми дава аз да говоря.. То било майка ми.. :razz: тичам през глава отивам пред входа и ги гледам двамата с баща ми - майка ми плаче и ми разглежда телефона (да звъни къде съм) пък баща ми държи една моя снимка (щял да се обажда на полицията) Та тогава страшна работа беше за лапе като мене цял ден навънка.. :D
:razz:

Infinity
02-13-2009, 17:11
даа,,като по-малка съм бягала до магазина :D

Darkkiss
02-13-2009, 21:26
бягам до колата
после карам...

LiveFlower
02-13-2009, 21:38
ахаха не,не съм.

TheBestFriends
02-14-2009, 13:43
само два пъти
като втория не се и прибрах...

първият път беше когато бях на 13 някъде..
скарах се с баща ми и той ме убиди по такъв начин, че не исках да го виждам повече. И такам избягах и спях три-четири дни в една приятелка, после баща ми дойде с букет цветя, извини ми се и си ме прибра :? :lol:

вторият път беше по-зле..
скарах се с нашите, че не искам да стоя повече при тях, защото прекалено много навлизат в личното ми пространство а и защото исках да живея с приятеля си..
и докато те вечеряха аз си стегнах куфара и без да казвам нищо отидох при приятеля си..
след няколко часа ми се обадиха и така така се изпокарахме още повече..
при приятеля си живях два месеца, след това завърших и двамата заминахме (заедно с брат му) в чужбина..
нашите дори не дойдоха да ме изпратят :?
но сега съм доволна, че всичко си е наред :oops:

Firstwave
02-14-2009, 14:23
Най-искрени поздравления. Възхищавам ти се на смелата постъпка.

teffii
02-14-2009, 19:15
не ... :)

your_secret
02-16-2009, 17:10
не,нооо вече започвам да искам да избягам...
тъпото е,че имаме СОТ и като се отвори вратата и той изписква иии се чува навсякъде :o

mihichkaaa
02-16-2009, 18:48
не,не съм бягала..не мисля че бягството е решение :?

Pliok0019
02-16-2009, 21:24
След 10 месеца ставам пълнолетна. В живота ми с наште пълнолетие = свобода. :D

_LacrymoSa_
02-17-2009, 12:43
Не 8-)

XTREMEFREERIDE
02-17-2009, 12:46
Не.Не мисля да бягам.Защо да бягам, къде да отида?!!

DeathRogue
02-17-2009, 18:03
Az sum go pravil...poneje na6ite sa razvedeni i jiveq pri maika mi i neiniq priqtel..edna ve4er me qdosaha mn i izbqgah pri ba6ta mi ;] ostanah pri nego za edna no6t i sled tva kato se pouspokoiha ne6tata se vurnah..nqma da re6i problemite ti...moje bi 6te se otpusne6 malko :P

mozyk
02-24-2009, 22:56
НЕДЕЙ ТЕ ДА БЯГАТЕ ЗАЩОТО ЩЕ ЯДЕТЕ БОЙ. :smt075 :smt075 :smt075

Lady_Black35
02-25-2009, 12:46
Не съм. Още не ми е кипнало чак толкова, но напоследък нещата взеха да стават по сериозни така че бих го направила ...

fluffka1
02-25-2009, 12:55
мислила съм си го и то няколко пъти, ама не съм успяла да събера смелост :-D

teenems
02-25-2009, 13:24
не и за ко ? признавам си искало ми се е .. ама пак ш се върна :lol:

scr3am
02-28-2009, 18:41
Чесно казано нямам смелост да избягам.Пък и не мисля,че го заслужават :)

plmn
02-28-2009, 22:13
Не че не ми стиска - напротив.Ама ще се помоткам и ще се върна ... :lol:

gLoRiToO
03-01-2009, 14:28
Не съм,но ми е минавала през главата тази идея! :-D

ysmiFchiCa
03-01-2009, 20:02
Не...и не мисля да го правя. :?

SilverBrilliance
03-01-2009, 20:07
Не...и не мисля да го правя. :?

+1 :)

YouCantStopMe
03-02-2009, 09:45
Понякога крещя,че ще се махна най-накрая,защото просто съм много ядосана и ядът ми прелива.Не си го мисля наистина обаче.Никога не бих го направила.

flix
03-02-2009, 10:49
Не , ама трябва :> Брат ми е бягал , ама аз го саботирах :D

rusova
03-02-2009, 16:26
няма смисал да бягаш....

mmKamm
03-03-2009, 13:06
има смисъл да бягаш...явно не сте се чувствали така, че да ви се прииска да избягате, щом казвате, че няма смисъл... Има моменти, в които просто ми се ще да се скрия някъде сама и да не се връщам в къщи, защото ако се върна ще полудея само като им видя физиономиите....за тва съм бягла :)

Tera
04-01-2009, 09:59
ПРавила съм го....Избягах с една приятелка...Естественно едни познати на семеиството й ни видяха...И нашите дойдоха да си ни приберат :) Не избягахме на далече,отидохме в Каспичан :grin: Според мен,нямаше смисъл...Ама лапешка история...Нещата няма да се оправят с бягане от проблема...

gLypChenCee
04-01-2009, 11:03
Мда . . 8-)

sladkish_14
04-01-2009, 11:25
Бягане , много силно казано .. но съм правила някви такива простотийки , когато бях по - малка ..

FlashMX
04-01-2009, 12:02
Бягане не.. Обаче са ме гонили :D

crazymm
04-01-2009, 13:36
Бягане не.. Обаче са ме гонили :D
И мене ме изгониха, ама баба и дядо :-D . И то трябваше няколко часа да се лутам из града с една раница, натъпкана с дрехи. А най - тъпото е, че отидох на урок по математика и след тфа се размотавах.. Ама иначе си беше сравнително интересно преживяване.
А тамън в неделя се чудех дали да не избягам от нас и план си бях съставила, ама ся съм си у баба и дядо ( приеха ме :D ) и ми е екстраа. Но не мисля, че има голям смисъл от бягството. И да избягам, ще се върна.. :oops:

Converse333
04-01-2009, 17:24
Не съм бягала и не са ме гонили. :-P
А не,всъщност като бях малка не исках да стоя на село.И избягах в съседите. :D

r3s53c7
04-02-2009, 05:43
Да опитах се един път като бях малък, нооо минаха два часа, аз огладнях и се прибрах, никой от наще небеше разбрал, че съм избягал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalashnik
04-02-2009, 05:58
Аз не бягам точно, а се премествам временно при дядо ми.

SmiLeEmptYSouL
04-02-2009, 14:34
мда .. с една приятелка просто ни беше писнало от проблеми миналото лятооо ,,, събрахме си багажите ииии айдее .. :grin: :grin: и беше за доста солидно време .. цял месец ни нямаше ... :-D майка супер много се беше притеснила... ам нас ни писна да не си дигаме телефоните (на мен гаджето ми липсваше :-D ) и се прибрахме ...
Бяхме на море всъщност .. на Слънчев Бряг .. и не ни беше никак зле 8-)

Mastta
04-02-2009, 21:05
много съм мислил, но за сега не

p3tinc3t0
04-04-2009, 10:04
Ми на мен бързо ми минава, така че няма смисъл да бягам 8-) 8-)

KoRnFlAkE
04-04-2009, 15:52
тц.

djudjulinkaa
04-04-2009, 16:04
тцтц .. Разбирам някой да избяга от тях, защото е наистина малтретирван от родителите си или нещо такова, а не защото си извикали 2 3 пъти или техните му дали 2 лева по-малко или му казали нещо което не му харесало ии дайй ся ще бягам.. :o Утре някой ще пусне тема "Да гръмна ли наще?" :-D Издухвате се бе хора.. ко решавате като избягате и ви незнайте :) Мое мнение :-)

Flamelet
04-04-2009, 16:23
Не съм...макар че съм си го мислила,ама сега осъзнавам,че ме е прекалено шубе да го направя :? :D пък и бързо ми минава

bellzee
04-04-2009, 17:50
нем няма смисъл :(

FlashMX
04-08-2009, 21:29
Ми на мен бързо ми минава, така че няма смисъл да бягам 8-) 8-)

Да бтв и аз супер много се ядосвам и от 15 мин до 2 часа вече ми е минало...

mrazqkindergarten
04-08-2009, 23:13
:D Не съм.

iwka95
04-09-2009, 08:16
да, веднъж :-|

Hilary_
04-09-2009, 09:24
Защо да бягам...?! Имам си всичко.... :D

bybit0o0
04-10-2009, 20:46
дааа една вечер тихо мълком... :D

FancyGirl
04-10-2009, 21:09
не ми се е налагало да бягам... и не желая 8)

petinkataaa
04-10-2009, 22:40
не се бях позамисляла над това..утре ще подхвърля на майка за това и ще я питам какво ще направи..ще видя резултата и при следващото ядосване мога си замина :grin:

vesito13
04-11-2009, 09:49
Не :)

TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 16:25
Да бягал съм от нас ... до магазина :D

Ax3
08-30-2009, 16:27
Напоследък имам ужасни проблеми с наще.В една друга тема някой ме посъветва да избягам,но дали това ще реши проблема?Моля ви ако някой го е правил да сподели защо го е направил,къде е отишъл и какви са били последствията от това.Не е добро решение май ,но искам да разбера за вашият опит.

Заобикаляш проблема... не го прави... посрещни го! Все ще се върнеш.... и не можеш да избягаш... не е толкова страшно - всичко е поправимо!

sasheto0o
09-03-2009, 19:52
няколко пъти съм го мислила , ама все още не съм бягала :D

mrtn
09-03-2009, 22:21
Не съм бягал, за мен това е нещо доста глупаво, но виждам за някои е решение! Не виждам смисъл в това да бягаш, родителите ти ще се притеснят..това ли искаш?! После като се прибереш, ще имаш двойни проблеми. Не виждам смисъл в цялата работа..! :)

ANTIHUMAN
09-04-2009, 09:19
След 10 месеца ставам пълнолетна. В живота ми с наште пълнолетие = свобода. :D

Така си мислиш ти! Баща ми от 2 години ми казваше: ,,Като станеш на 18 прави каквото искаш.'' Нямах търпение да стана. Юни месец станах на 18 и пак се държи като боклук с мен.
Говорих с майка за бягство ей така да се намираме на тема и тя каза: ,, Ако бях на твоето място щях да избягам!'' Аз се засмях и само казах : ,,Къде?'' това става преди 1 месец най-много. После се замислихме и се оказа, че наистина няма къде да отида. За мен бягството не е да отида при роднините в другия квартал, а някъде далеко. Където и да съм никой няма да ме изтърпи повече от 2 седмици. Какъв кретен трябва да си, да стоиш в чужд дом толкова много време месец, два, три, без да ти пука!
Както и да е. Остава ми 1 година даскало и ще се опитам да замина за чужбина. Ако там всичко е ок, дори и да не е няма да се върна никога при нашите (визирам баща ми) не го мразя, но не мога да живея с говедо ( което държи само на своето и не зачита мнението и правото на избор на останалите) !

lipstik
09-04-2009, 09:30
Не.

lipsvashh_mi
09-04-2009, 09:39
няма смисъл..изясни си отношенията с ваще...като избягаш няма да промениш или резрешиш нещата,само ще се влошат :-o

viksit0y
09-04-2009, 11:04
То и аз мисля да бягам ама :? незнам дали ще има смисал :neutral: и после като се върна пак ще си е същото

missionimpossible
09-04-2009, 15:20
не съм бягал от нас ии нямам никво намерение ..

Di
09-04-2009, 15:21
да

l0lz
09-04-2009, 15:22
За кво да бягам от нас?

WaterLilly
09-04-2009, 16:44
И да исках, няма къде.

dessko
09-04-2009, 17:30
Не.

stefeto0o
09-05-2009, 17:08
не съм ... но много пъти съм си мислила за бягство :-D

Discard
09-05-2009, 17:58
Не съм...

Dimana99
09-05-2009, 18:02
Като малка избягах от вкъщи. Качих се на автобуса и отидох в Стара Загора :)

anonimchetou
09-05-2009, 19:24
да , но сега като се замисля беше тъпо : )

unf0rgIvabLe
09-05-2009, 19:31
ми не съм бягала , не смятам и да го правя
Съветвам те и ти да не го правиш.Щом казваш,че имаш проблеми с ваще по-добре не го прави,ще стане по-зле ... е все пак ти си знаеш :)

plmn
09-05-2009, 19:36
кво съветвате?
темата е от преди 2 години ахаха

BlackEyed
09-05-2009, 19:59
Не,не мисля и да го правя.

DarinCetYy
09-05-2009, 20:21
Не.

skittle
09-06-2009, 16:02
не ама един фр избяга от тях и отиде на двора :razz: после мрънкаше че са го намерили :razz:

Vilsy
09-06-2009, 17:33
Не :D

GD95
09-06-2009, 17:58
Иде ми да избягам или да се хвърля от някъде,ама няма да го направя!ЩЕ СТАНА ЕМО!!! Това е окончателното ми решение! :lol: :lol: :lol:

Amateur
09-08-2009, 19:11
Не бягай от проблемите си!Дано всичко се оправи!

maybeline
09-09-2009, 06:32
не,но съм мислила.. :(

maybeline
09-09-2009, 06:33
не ама един фр избяга от тях и отиде на двора :razz: после мрънкаше че са го намерили :razz:

:razz: :razz:

happyfacex
09-10-2009, 05:45
Нем. По-добре недей ваще супер много ще се притеснят и най-малкото да получат инфаркт. Едва ли искаш да им го причиниш но кой те знае.

thelideto
09-15-2009, 08:49
Не нямало е за кво :neutral:

ver0nika_
09-18-2009, 17:50
Не, никога.. и не смятам, че е имало причина да го направя ! :-P

casey
09-22-2009, 15:29
Нем. Не е имало за какво да бягам... :neutral: