Влез

View Full Version : Космите над и под пъпа

zsp
12-08-2007, 12:09
Iskam da popitam,Ta az sym mom4e na 19 godini.Onazi si mi rabota q obezkosmqvam(ponqkoga samo q podstrigvam ili q bryzna...kakto mi doide)Oba4e imam edna liniq ot kosmi zapo4va6ta ot pypa i sliza6ta nadolu.Tezi kosmi sa dosta tymni i si li4at.Sy6tata liniq prodyljava nagore kym gyrdite no e po-svetla i ne si li4i tolkova mnpogo.Mnogo sym se 4udil kakvo da gi pravq tezi kosmi..ne vyrvi da gi mahna izcqlo,za6toto kazah 4e imam kosmi i po gyrdite i t.n.i nqma da vyrvi.Vie kakyv syvet 6te dadete?Da gi mahna li?Da gi podstrija li samo?Momi4eta otvra6tavat li vi tezi kosmi?Haide pove4eto razviti mom4eta sa okosmeni i sy6to imat kosym4eta po pypa,ne e tolkova gnusno.PLS OTGOVORETE

partychild
12-08-2007, 12:13
Мен не ме отвръщават космите по пъпчето. Отдоло си се бръсни но по пъпа и гърдите може да не си ги махаш..приятеля ми има лента на пъпчето но не ми пречи изобщо :P

bebe_zaiche
12-08-2007, 12:14
Считам тези косми за много мъжествени, стига да не са хасталаци от по 1 метър. Най-много ми допада мъжа да си обръсне ташаците, а отгоре само да подстригва гъсталака :)

dshiznit
12-08-2007, 12:15
Изруси ги. Там с кфот се изрусява.

eraser_9
12-08-2007, 12:18
nz pi4 i az sum pod su6tata dilema :( acki mnogy me draznqt i mislq da im.... maikata 8-)

lyloster
12-08-2007, 21:07
аве вие луди ли сте? :shock: ест, ако не са некви храсталаци тва е адски секси х) поне според мене де :smt001 а мноо хора казват, че тва е признак, че човека е страстна натура :grin:

Quasar
12-08-2007, 21:13
деа там съм като мечка...сигурно ще съм моу страстен :D

lyloster
12-08-2007, 21:16
:-D възможно е

DiVa_SaMoDiVa
12-09-2007, 19:46
моя пр-ел също има под пъпа ама на мен ми е все едно 8) не им обръщам внимание :)

coolspot
12-10-2007, 04:30
Е то като ги махнеш веднъж нема да ек рая на света :) на мен също не ми харесват и ги махам понякога...най удобното затова - машинка за подстригване :)...

Но аз лично си имам теория...нормално е един мъж да не си харесва тялото в смисъл можествената част...че то ако си го харесваш начи си пидал :)...аз също не харесвам това че съм космат...но това не значи че жените не харесват...

Lashes
12-10-2007, 07:13
мен по принцип не ми пречат...само да не са много и големи :D

savage_girl
12-10-2007, 07:15
На мен никак не ми харесват ама почнеш ли веднъж да ги махаш си е голяма занимавка земи си кислородна вода 6% и ги изруси тфа е от мен дано ти помогне! :wink:

stomah4eto
12-10-2007, 09:22
Mmmm аз пък много се кефя на пътечката на момчетата не ги махаи пове4ето моми4ета се радват!!!! :---)

Bousz
12-10-2007, 09:57
Spoko brato i az imam ama ne mi pre4i po lo6o e naprimer da ne se izkape6 taka 4e spox :wink:

scanadal
12-10-2007, 13:23
Много са ми секси тези косъмчета по мъжкото коремче.Не ги барай въобще-на повечето момичета наистина им харесва да ги има.А ако тръгнеш да ги изрусяваш ще стане още по-лошо даже и ще си личат повече :?
:-)

wasntme_
12-10-2007, 14:23
Много са ми секси тези косъмчета по мъжкото коремче.Не ги барай въобще-на повечето момичета наистина им харесва да ги има.А ако тръгнеш да ги изрусяваш ще стане още по-лошо даже и ще си личат повече :?
:-)

:-s glyposti mahai gi..... izrysi gi pone ako tolkova mnogo ne iska6 da gi maha6.... ddz men hi4 ne me kefi [!] po princip moga i da ne my obarna vnimanie amaaaa.... ne radva i tyi to [!]

krem4et0
12-10-2007, 15:49
Е то като ги махнеш веднъж нема да ек рая на света :) на мен също не ми харесват и ги махам понякога...най удобното затова - машинка за подстригване :)...

Но аз лично си имам теория...нормално е един мъж да не си харесва тялото в смисъл можествената част...че то ако си го харесваш начи си пидал :)...аз също не харесвам това че съм космат...но това не значи че жените не харесват...
Значи аз ако харесвам да речем коремчето и бюста си съм обратна? ама, че логика! По темата -това изобщо не пречи на момичетата, извинете-на жените!

Bousz
12-12-2007, 07:13
Hmmm tova e dosta mmm...kak da kaja...a be prosto neznaeh 4e na momi4etata tova im haresva tazi novinka dosta mi haresa :---) :grin:

vaniLL
12-12-2007, 11:36
i na men mi haresvat .ako tqloto ti ima nomalna okosmenost (kakto predpolagam , che e ) ne vijdam smisyl da gi mahash. moq syshto ima i gi namiram mn sexy i vyzbujdashto
no ako te kompleksirat tolkova mnogo se obezkosmqvai :)
na tova mu se vika "beli kahyri" 8)

eraser_9
12-12-2007, 12:54
xaxa momi4eta razobedihte me da gi maham :-P :-)

vaniLL
12-12-2007, 15:31
xaxa momi4eta razobedihte me da gi maham :-P :-) 8) 8) 8) 8)
edin myj trqbva da e myjestven .chesno kazano ne nemiram sexy momche , koeto e po-obezkosmeno ot men . dyrja na higiena i dobyr vynchen vid , no sega e tiq givezlyc sa mnogo mUdernistichki ... :-& ne stavaite jenchovci i imate nqkava mqrka :-)

eraser_9
12-12-2007, 19:25
edin myj trqbva da e myjestven .chesno kazano ne nemiram sexy momche , koeto e po-obezkosmeno ot men . dyrja na higiena i dobyr vynchen vid , no sega e tiq givezlyc sa mnogo mUdernistichki ... :-& ne stavaite jenchovci i imate nqkava mqrka :-)

mmii kolkoto do obezkosmqvaneto az mai poprekalqvam :oops: tfa mi e maniq... :oops:

DevilWish
12-12-2007, 19:34
ОоОо обожавам косми под пъпчето ;-) Ама никаде другаде гадничко е . . . смисъллллллл сегашният ми приятел има малко по гърдите и не ми пречи ама е за предпочитане без ;-)

vaniLL
12-12-2007, 20:04

mmii kolkoto do obezkosmqvaneto az mai poprekalqvam :oops: tfa mi e maniq... :oops: em ti si znaish , az samo izkazvam mnenie :P 8)

rubi
12-12-2007, 23:48
ми мен принципно косми не ме дразнат..не ми прави впечатление...е стига да не така че да мога да си оплета пуловер или да тряя половин час да търся атрибута в храсталаците :razz: :razz: :razz:

aniezina
12-13-2007, 07:39
аве вие луди ли сте? :shock: ест, ако не са некви храсталаци тва е адски секси х) поне според мене де :smt001 а мноо хора казват, че тва е признак, че човека е страстна натура :grin: Аз също съм на тома мнение, изглежза мъжественно :wink: Аз лично хареавам мъжете да почистват само подмишниците и слабините, но краката и гърдите(стига да не е много по гърдите) да си останат естественни а не да изглеждат като гущери :smt003

eraser_9
12-13-2007, 11:10
аве вие луди ли сте? :shock: ест, ако не са некви храсталаци тва е адски секси х) поне според мене де :smt001 а мноо хора казват, че тва е признак, че човека е страстна натура :grin: Аз също съм на тома мнение, изглежза мъжественно :wink: Аз лично хареавам мъжете да почистват само подмишниците и слабините, но краката и гърдите(стига да не е много по гърдите) да си останат естественни а не да изглеждат като гущери :smt003
v takuv sly4ei vikaite mi gy6ter4o :grin:

savage_girl
12-13-2007, 19:43
az po gu6teri si padam puk .... :-P

alexander_
12-16-2007, 07:10
Еми виж , братле ... в аптеките и не само там се продават кола маска.Купи си една,и ако преди това не си ги махал с бръснач,ти гарантирам,че няма да те боли.Тъй,че ако много те притесняват-опитай с кола маската,а ако не се харесваш обескосмен - не се притеснявай пак ще поникнат :D Лично аз се обезкосмявам навсякъде (момче съм) и мисля че е по хигиенично щот по малко се потиш,парфюма ти трае по дълго и .. така :---)

Lacrima
12-16-2007, 08:11
Не ме бърка, стига наистина да не е гора и бурени... :D Ако толкова ти пречат има епилатори, кола маска, но НЕДЕЙ ги бръсни! :)

BeautifulWorld
12-16-2007, 08:44
На мен не ми пречат, само, както казаха другите, да не са някакви храсталаци :) Не ги пипай най-добре.

ilovetanq
01-25-2009, 19:30
хора започнали са да ми се появат косми навсякаде дори и по раменете и гърба мислите ли че това ще ми пречи ?? какъв савет бийте ми дали ??

SoFarSoG00d
01-25-2009, 19:37
Ами ти си момче и си е напълно нормално да имаш окосмяване под пъпа и гърдите.Според мене може да обезкосмяваш само интимните части,но си остави останалите косми,все пак това си е символ на мъжественост,поне аз смятам така мене космите под пъпа и гърдите ме кефят.

x3eme
01-25-2009, 19:42
от каде изровихте тема на близо 2 години :-o

ilovetanq
01-25-2009, 19:54
mom4e sum na 15 sum i zapo4vat da mi se poqvqvat kosmi po cqloto tqlo dori i po ramenete i gurba mislite li 4e tova 6te mi pre4i v intimniq jivot s jenite ??? i kakvo bixte me posuvetvali

ninjadorf
01-25-2009, 19:57
и аз имам.. но ме дразнят и ги махам с епилатор :booooomb: 8-)

aqweR
01-25-2009, 20:06
Ама сте големи двуличници!

Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....

МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

по темата:

Пич... независимо какво казват някои... Косми само по главата - останалото под ножа....

angelcheeee_93
01-25-2009, 20:09
остави нещо мъжко в теб.Не е задължително всичко да махаш :D
мисля ,че изобщо не пречат :-D

Punisherrr
01-25-2009, 20:31
аве вие луди ли сте? :shock: ест, ако не са некви храсталаци тва е адски секси х) поне според мене де
:smt023

rubi
01-25-2009, 20:37
Ама сте големи двуличници!

Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....

МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

слънцее има някои случаи в които търсачката е неефективна....сега например като се извади тая стара тема кфо помагаме на автора?
тфа да се използва търсачката е преди да пуснеш тема да видиш дали тя вече не е била дискутирана......хората се възмущават когато вече са писали едно и също в 2083374 теми!

SoFarSoG00d
01-25-2009, 20:38
Мразя епилирани момчета,за мене са гнусни.Трябва да запазиш мъжкото в себе си!!!

sKa73r4o93
01-25-2009, 20:44
Честита баба марта :-o

aqweR
01-25-2009, 20:53
слънцее има някои случаи в които търсачката е неефективна....сега например като се извади тая стара тема кфо помагаме на автора?
тфа да се използва търсачката е преди да пуснеш тема да видиш дали тя вече не е била дискутирана......хората се възмущават когато вече са писали едно и също в 2083374 теми!

осъзнаваш ли, че всъщност не казваш нищо?!

O.o

в случая не помагаме на автора.... а на този, който е започнал темата наново... просто иска мнение за неговото състояние...

ДА... момчето е ползвало търсачка... видяло е тема... писало е в нея... и пак го корите...

хората се били възмущавали... защо?! защото някой е решил да сподели подобен проблем.. или е искал да коменитира по темата и той...

SoFarSoG00d: това не се прави от снобарство, а от чиста хигиенна гледна точка

rubi
01-25-2009, 21:18

O.o

в случая не помагаме на автора.... а на този, който е започнал темата наново... просто иска мнение за неговото състояние...

ДА... момчето е ползвало търсачка... видяло е тема... писало е в нея... и пак го корите...

хората се били възмущавали... защо?! защото някой е решил да сподели подобен проблем.. или е искал да коменитира по темата и той...

имах друго предвид....когато темите са едни и същи и са писани в скоро време ок да ползва търсачката...обаче тема от преди 2 години едва ли всеки си спомня че е писал в нея....няма лошо да пусне нова....аз лично не погледнах датата и ровейки се учудих че съм писала а пък не си спомням...а има хора които си променят мнението за 2 години...току виж си писал нещо....после не поглеждаш страниците...щото има и такива хора и изказваш наново мнение което примерно е различно и после става едно объркване .....
не знам дали схвана идеята ми.....

SoFarSoG00d
01-25-2009, 21:19

O.o

Не съм си и помисляла,че някой може да се епилира от снобарств,но просто споделям мнение,не харесвам силно окосмени мъже,но пък космите под пъпа и гърдите са си нормално явление и не мисля,че момечетата трябва да се смущават от това.

aqweR
01-25-2009, 21:30
схванах... и това е така...

обаче щяхте да го насметете, ако беше пуснал нова тема... независимо дали е имало по-скорошна тема..

SoFarSoG00d: ок... но с това "запази мъжкото в себе си" уби рибата... какво като се депилират някои момчета... показва, че са загрижени за себе си и хигиената си...

гнусни ти били... еми нека си стоят с космите и да миришат на застояло(като човек, които си взима душ минимум 1 път на ден, ти казвам - космите попиват миризми)

rubi
01-25-2009, 21:43
мне нямаше да съм аз,тази която ще го насмете...темата е интересна и не е често срещана като"бременна ли съм"или "отвориха ли ме?" и т.н да не цитирам вече до болка известните ни теми..

иначе по темата продължавам да си твърдя че няма нищо лошо в космите стига да не са храсталаци и също така че ако се поддържа хигиена,то космите не са никаква пречка.....приятеля ми си има косми и си спазва хигиена и нито един път не ми е замирисало на лошо или нещо такова....
а пък и нз що на мене точно тези косми около пъпа ми действат мн възбуждащо........

Spider4eto
01-25-2009, 21:44
а пък и нз що на мене точно тези косми около пъпа ми действат мн възбуждащо........
+1 :P

Viche
01-25-2009, 21:49
Аз имам и по гърдите и надолу и под пъпа..абе космясал съм яко :D на жената не й пречи,а и като гледам и на другите момичета има харесва така че не ги махай,а ако на теб толкова ти пречат с кола маска или си ги подстригвай с машинка

aqweR
01-25-2009, 22:09
мне нямаше да съм аз,тази която ще го насмете...темата е интересна и не е често срещана като"бременна ли съм"или "отвориха ли ме?" и т.н да не цитирам вече до болка известните ни теми..

иначе по темата продължавам да си твърдя че няма нищо лошо в космите стига да не са храсталаци и също така че ако се поддържа хигиена,то космите не са никаква пречка.....приятеля ми си има косми и си спазва хигиена и нито един път не ми е замирисало на лошо или нещо такова....

не съм казал, че точно ти ще си тази, която ще го критикува... затова говорех в множествено число... все щеше да се намери някой...

мдам... "стига да не са храсталаци"... това е сегментация...

SiSsKkAa
01-25-2009, 22:12
Можеш просто малко да си ги подстригваш. Щом не са толкова много няма смисъл да ги бръснеш и да станат гора.Ако толкова много те дразнят ги подстрижи лекично,ако си мислиш,че на момичетата няма да им е приятно - споко почти всяко момче си иима там косъмчета няма нищо за притеснение.

ubuntu
01-25-2009, 22:13
Не се вкарвай в некви филми братле :D

SiSsKkAa
01-25-2009, 22:20
ubuntu аз съм нова тук,но ти явно си решил нещо да се заяждаш с мен.Няма нужда от такива дразги според мен изказвам си мнението както всеки един тук

rubi
01-25-2009, 22:35
ubuntu аз съм нова тук,но ти явно си решил нещо да се заяждаш с мен.Няма нужда от такива дразги според мен изказвам си мнението както всеки един тук
според мене тфа не беше за теб.... :?

ubuntu
01-25-2009, 22:41
Ох мацко sorry тва за филма си беше към автора а не към теб .. въобще нямам намерение да се заяждам с теб :-) :oops:

sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2009, 22:45
Темата е стара.