- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космите над и под пъпа
Iskam da popitam,Ta az sym mom4e na 19 godini.Onazi si mi rabota q obezkosmqvam(ponqkoga samo q podstrigvam ili q bryzna...kakto mi doide)Oba4e imam edna liniq ot kosmi zapo4va6ta ot pypa i sliza6ta nadolu.Tezi kosmi sa dosta tymni i si li4at.Sy6tata liniq prodyljava nagore kym gyrdite no e po-svetla i ne si li4i tolkova mnpogo.Mnogo sym se 4udil kakvo da gi pravq tezi kosmi..ne vyrvi da gi mahna izcqlo,za6toto kazah 4e imam kosmi i po gyrdite i t.n.i nqma da vyrvi.Vie kakyv syvet 6te dadete?Da gi mahna li?Da gi podstrija li samo?Momi4eta otvra6tavat li vi tezi kosmi?Haide pove4eto razviti mom4eta sa okosmeni i sy6to imat kosym4eta po pypa,ne e tolkova gnusno.PLS OTGOVORETE
Мен не ме отвръщават космите по пъпчето. Отдоло си се бръсни но по пъпа и гърдите може да не си ги махаш..приятеля ми има лента на пъпчето но не ми пречи изобщо :P
Считам тези косми за много мъжествени, стига да не са хасталаци от по 1 метър. Най-много ми допада мъжа да си обръсне ташаците, а отгоре само да подстригва гъсталака![]()
nz pi4 i az sum pod su6tata dilemaacki mnogy me draznqt i mislq da im.... maikata
![]()
аве вие луди ли сте?ест, ако не са некви храсталаци тва е адски секси х) поне според мене де
а мноо хора казват, че тва е признак, че човека е страстна натура
![]()
деа там съм като мечка...сигурно ще съм моу страстен![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
възможно е
моя пр-ел също има под пъпа ама на мен ми е все едноне им обръщам внимание
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Е то като ги махнеш веднъж нема да ек рая на светана мен също не ми харесват и ги махам понякога...най удобното затова - машинка за подстригване
...
Но аз лично си имам теория...нормално е един мъж да не си харесва тялото в смисъл можествената част...че то ако си го харесваш начи си пидал...аз също не харесвам това че съм космат...но това не значи че жените не харесват...
мен по принцип не ми пречат...само да не са много и големи![]()
На мен никак не ми харесват ама почнеш ли веднъж да ги махаш си е голяма занимавка земи си кислородна вода 6% и ги изруси тфа е от мен дано ти помогне!![]()
Не Човек А Душевно Състояние....
Mmmm аз пък много се кефя на пътечката на момчетата не ги махаи пове4ето моми4ета се радват!!!!![]()
Spoko brato i az imam ama ne mi pre4i po lo6o e naprimer da ne se izkape6 taka 4e spox![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Много са ми секси тези косъмчета по мъжкото коремче.Не ги барай въобще-на повечето момичета наистина им харесва да ги има.А ако тръгнеш да ги изрусяваш ще стане още по-лошо даже и ще си личат повече![]()
![]()
Първоначално написано от scanadal
glyposti mahai gi..... izrysi gi pone ako tolkova mnogo ne iska6 da gi maha6.... ddz men hi4 ne me kefi [!] po princip moga i da ne my obarna vnimanie amaaaa.... ne radva i tyi to [!]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Значи аз ако харесвам да речем коремчето и бюста си съм обратна? ама, че логика! По темата -това изобщо не пречи на момичетата, извинете-на жените!Първоначално написано от coolspot
Hmmm tova e dosta mmm...kak da kaja...a be prosto neznaeh 4e na momi4etata tova im haresva tazi novinka dosta mi haresa![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
i na men mi haresvat .ako tqloto ti ima nomalna okosmenost (kakto predpolagam , che e ) ne vijdam smisyl da gi mahash. moq syshto ima i gi namiram mn sexy i vyzbujdashto
no ako te kompleksirat tolkova mnogo se obezkosmqvai
na tova mu se vika "beli kahyri"![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от eraser_9
![]()
![]()
![]()
![]()
edin myj trqbva da e myjestven .chesno kazano ne nemiram sexy momche , koeto e po-obezkosmeno ot men . dyrja na higiena i dobyr vynchen vid , no sega e tiq givezlyc sa mnogo mUdernistichki ...ne stavaite jenchovci i imate nqkava mqrka
![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
mmii kolkoto do obezkosmqvaneto az mai poprekalqvamПървоначално написано от miss california
tfa mi e maniq...
![]()
ОоОо обожавам косми под пъпчетоАма никаде другаде гадничко е . . . смисъллллллл сегашният ми приятел има малко по гърдите и не ми пречи ама е за предпочитане без
![]()
em ti si znaish , az samo izkazvam mnenie :PПървоначално написано от eraser_9
![]()
ми мен принципно косми не ме дразнат..не ми прави впечатление...е стига да не така че да мога да си оплета пуловер или да тряя половин час да търся атрибута в храсталаците![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!