Влез

View Full Version : ТРЯБВА МИ СЪВЕТ!

crazy_sweet
12-08-2007, 13:19
eto go i moqt problem: imam si priqtel,koito mnogo iska da pravim sex i postoqnno mi go povtarq,a az sum devstvena i vse o6te ne se 4uvstvam gotova. Obi4am mnogo gajeto si,no ne moga da go napravq s nego to4no sega...nai-gadnoto e,4e pozavam tozi 4ovek mn dobre i toi sigurno 6te sk1sa s men ako mu kaja vsi4ko tova :( KAKVO DA NAPRAVQ???

LiloTa
12-08-2007, 13:20
ако той те обича истински не би трябвало да те зареже,а да те разбере..Няма смисъл да го правиш,щом все още не си готова...После ще съжаляваш...

sladkish_14
12-08-2007, 13:27
ако той те обича истински не би трябвало да те зареже,а да те разбере..Няма смисъл да го правиш,щом все още не си готова...После ще съжаляваш...

+1 ...Какви са тия ваши гаджета,не мога да разбера :? Да скъсате,защото не искаш да го направиш :shock:

Pavlito
12-08-2007, 13:30
milichka spored men ne pravi neshto koeto neiskash,nikoga!Zashoto posle shte sajalqvash-ubedena sam!Pravi kakvoto iskash edinstveno samo i kogato ti go iskash!ako tvoq chovekdarji na teb shte te razbere,ako ne-prosto ne te zaslujava :wink:

gavro64eto
12-08-2007, 13:48
Trqbva da mu kaje6 vsi4ko tova.Ako naistina te obi4a 6te te razbere ako ne te obi4a 6te et zarejeAko te zareje zna4i prosto ne e 4oveka za teb.Ne ti trqbva 4ovek,koito ne te razbira i ne se saobrazqva s teb nali?

swords1010
12-08-2007, 13:54
Здравей, crazy_sweet!
В удобрен момент, поговори с приятеля си и му обясни, че все още не се чувстваш готова за тази крачка и не би искала да избързваш. Ако той наистина те обича (а следователно не е с теб само за да прави секс), ще разбере за какво говориш и няма да те притиска, в противен случай, просто ще стане това, за което говорииш - ще се разделите. Но дори и така да стене, не го прави само защото той така иска... направи го, защото защото ти така искаш. :)

dshiznit
12-08-2007, 14:05
А защо не се чувстваш готова. И кво е тва не се чувствам готова. Кво не знаеш на теория кво са прави и ти трябва време да го научиш ли или още не си минала половото съсзряване. Кво не ти е готовото.

malka^zagadka^
12-08-2007, 14:13
zna4i toi ne e istinski sus teb i ti nqma za kakvo da se pritesnqva6 kato ne si gotova nikoi ne moje d ate nakara sama trbva da re6i6 koga ,kude, s kogo a ti 6tom ne se 4uvstva6 gotova netrbva da go napravi6 samo zaradi nego

Vampirella
12-08-2007, 15:39
+1 Сексът не стои в основата на една връзка все пак... :?

partychild
12-08-2007, 16:02
Здравей, crazy_sweet!
В удобрен момент, поговори с приятеля си и му обясни, че все още не се чувстваш готова за тази крачка и не би искала да избързваш. Ако той наистина те обича (а следователно не е с теб само за да прави секс), ще разбере за какво говориш и няма да те притиска, в противен случай, просто ще стане това, за което говорииш - ще се разделите. Но дори и така да стене, не го прави само защото той така иска... направи го, защото защото ти така искаш. :) ;-)

Wicked_Kid
12-08-2007, 16:53
Ти смяташ ли, че човек, който би те зарязал задето не му пускаш заслужава да направиш за него такова нещо ... ?!

Presley
12-08-2007, 17:46
По-хубаво е да правиш секс,когато се чувстваш готова и наистина го искаш.Ако не се чувстваш готова и не искаш,не го прави.Щe си притеснена,нервна..абе не си эаслужава.Не прави нещо,което не искаш.
А и ако тоэи човек държи на теб,би трябвало да те раэбере.Някой може да каже,че това са отживелици,но не мисля така.Ако наистина те уважава и държи на теб,ще раэбере и ще дочака моментът,в който ще се почувстваш готова.
Съветът ми е да не го правиш,щом не искаш.Просто поговори с него и му обясни,че не си готова.Ако се ядоса и те эареже,направи си сметка эаслужавало ли си е иэобщо да си с такъв човек...определено не.Ако те раэбере ,хубаво.
Та така.Късмет.

crazy_sweet
12-08-2007, 20:54
ve4e se razbrahme :)) dnes pogovorih s priqtelq si i mu obqsnih vsi4ko-toi me razbra i me popita za6to ne s1m mu kazala dosega. Mnogo se radvam :grin: mersi za suvetite :-)