Влез

View Full Version : kael-спамърчето

YaNcHeToOo
12-08-2007, 14:25
za kael: абе ти на смотан ли се правиш, стига си писал безсмислени отговори,кво се чудиш как да натрупаш постове я престани!!!!!!!!!!!!!!!!кво е тва "............................................." на тва пост ли му викаш или пък "кво да си мислиш.............DmX.....E to puk ve4e e drazne6to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

тоя мн ме дразни бе хораааааааааааааааааа.мол ви модове направете нещо!

KoRnFlAkE
12-08-2007, 19:56
Защо няма отговор 'Не ме интересува'?
И кога ще разберете, че има разлика между спамър и флуудър? :?

mgxpower
12-08-2007, 23:36
Щом не ми е направил впечатление значи не е кой знае какво!

die_die_my_darling_
12-09-2007, 05:52
ебати...спрете с тия злобни теми...не може сички дет ви дразнат да ги баннат...
мен не ме сразни това "спамерче", а авторкта на темата която е проста злобарка

YaNcHeToOo
12-09-2007, 08:56
ебати...спрете с тия злобни теми...не може сички дет ви дразнат да ги баннат...
мен не ме сразни това "спамерче", а авторкта на темата която е проста злобарка

А ти каква си?Аз ако съм долна злобарка,ти си долна овца! :-D

theEXPLOITED
12-10-2007, 13:29
Мен пък не ме дразни всеки си има право на мнение и изказ било то смислен или без,това решава само авторът му,а 4е ти пишеш специална тема за този 4овек говори за теб,че найстина си злобна или пък че се дразниш от много лесно.

bloodfrozen
12-10-2007, 13:35
Мен не ме дразни.. Тва че имаш някви по-специални отношения към него, не означава, че тряя ни занимаваш с проблемите си..

mgxpower
12-10-2007, 15:20
Нямаше нужда от тази тема!Ако имаш някакви проблеми с дадено личе му пишеш лично съобщение ако продължи да те дразни с дуржанието си се свързваш с админите..пишеш им писмо казваш кое те дразни от оттам нататък те си решават какво да го правят !

mon4eto
12-10-2007, 16:54
Of are stiga za kvo trq6e da puska6 cqla tema za da ni kaje6 4e nqkoi te drazni :-x I men me nervat mnogo hora ama si traq :| Abe vaob6te ne mi puka koito te drazni ili ne taka 4e si zatvarqi ustata i aide KLU4 :D

Seducti0n
12-10-2007, 17:11
Заключвам темата поради 3 основни причини:

:arrow: 1-во, създават се излишни и безполезни конфликти между потребителите.

:arrow: В случай, че по между ви(НЕ визирам,едивствено конкретния случай), възникнат спорове е желателно първоначално да опитате да ги разрешите чрез ЛС.

:arrow: При положение, че не се стигне до отстраняване на противоречията се обърнете към мен или някой от останалите ми колеги,ние съответно ще говорим с админите и ще ги информираме за случващото се.

П.С-Подобен нип анкети,не са начинът да си решавате проблемите. :wink: